Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi! Sapkát én is adok rá, csak ez a keresztelős fazon valahogy...
És annyira,...mintha hájjal kenegetnél... (ööö lehet maradt is a hájból rajtam? :shock: ) szal pihenőnapot tartassz? Nálunk működik! :wink:
Timi! Neked milyen csengőhangod van? Ki vele!
Hát a telóval az történt, h a férjem valószínű rácsukta a babakocsit, és a 1000 milliós kijelzője megadta magát... :? Hát, állítólag nem olyan drága... Majd meglássuk!
Gabcii! Ádi nagyon menő! Mingyá' írok a szállóról is!
Kat! Fú, de jó h semmi komolyabb baj nem történt!
UKati! Milyen kis vidám Marci a vízben!
Na a szállóról: hát a csillagok számával a szobák mérete valahogy csökkent. Kicsi volt a szobánk (sztem), a személyzet, ellátás rendben volt! Az étterem? Hát... 3 féle sör volt az itallapon, amit választott a férjem, na olyan pont nem volt. Én halat akartam vacsorázni, felvették a rendelést, majd jött vissza a pincér, h nincs hal! :shock: (Mellesleg a poprádi tescoban ott úszkáltak a pisztrángok, csak odáig kellett volna menni!) Az uszodája csak du-án működött. :roll: Na ott rajtunk kívül nem volt senki egy jó ideig, majd jött a magyar médiasztár... Igaz, a férjem figyelmeztetett, h láthatom a egy szál f*szban a szaunában, pedig nem akartam... :?
Na, mindegy.
Anett, ne mondd má' h jól nézek ki?! Rendes vagy, de szoktam magam látni tükörben!
Mogyó! Majd írd meg milyen babakocsi lett!
Kaja téma: én ugye ebben nem nyilatkoznék, mer' én nagyon óvatosan bánok ezekkel a dolgokkal! (De már almát eszik! 8) )
Csemete alszik (remélem), megyek szorgoskodni. Majd..

Kép
ermoni

Marek
szuper :-)

Mogyó

én 8 hós körül tervezem a joghurtot

Gabci
de már múlthéten is ott hagytam a vasalnivalót és azon mód an,jah nem bicsi több lett :evil: meg kéne takarítani,szanálni,fotózni de semi kedvem megmozdulni se,kába vagyok,asszem iszok ey kávét ha fel kel a kis piszok

te,mé nem adsz enni a gyereknek rendesen?hm?neki csak a habtapi jön

kéne fogyózni is gyűlölöm magam hogy ilyen dagadt vagyok,de sem erőm sem kedvem nincs tornázni,enni meg szeretek :-(

van valami tippetek????gyorsan akarok :-)
tudom elvileg nem jó,de én csak így tudok
Vendég

Móni
nekem a la camisa negra van most :-)
neked milyen telód is van végül?
Vendég

na elmegyek fotózni :-)
Vendég

ki az a sztár ?MÓNI
Vendég

6 hós Bibucici Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Marek, nahát, máris látszik valami? :shock: az se lesz kicsi :oops: :lol: amúgy minden oké? inger? nyers hús? vérvételek? táppénzes papírok? afp is jön mindjárt....

Timi, nyomjál Atkins-t. tudod, no szénhidrát 8) :wink: :D attól aztán csak úgy olvadnak le a kilók. csak egy a gond: nem szabad abbahagyni :lol:

basszus, képzeljétek, elmentünk sétálni tescoba (kellemest hasznossal): nem férünk ki a babakocsival! :evil: oda se megyek többet. csak ha bonyolítani akarom az életemet.
és van még Hubán kívül vki, aki nem bírja hanyattfekve a babakocsiban? nagyon cuki, de azért nem kutyázva kéne sétálni sztem :lol:

Móni, és hogy adod az almát? és milyet? és Janka mit szól hozzá?

mi holnap kezdünk neki a spenótnak. sajnálom szegény kis ökreinket, h mindig almát, krumplit meg őszit kapnak. bár, nem látszik rajtuk h unnák mondjuk 5 és fél hónapnyi színtej-diéta után ;)

megyek, mert most meg Huba nem alszik. Kat. mázlid van, h egyszerre durmolnak. nálunk mostanában ez esélytelen :?

Kép
an°°di

Andi
nem szeretem a húst :-) atkinsot csináltam egyszer 3 napig utána eg yhónapig nem ettem húst

spenót kivi vagyok be jön e az ikrecskéknek
Vendég

hehe, ja én is
holnap zöld pólóban nyomulok, asszem ;)

Kép
an°°di

Andi: Sóska ,spenót én is ki akarom probálni!

Gabci: igen az a sárga trugyi de Ágika a zöldborsót is szereti!
Én minden kihánynám de ezek a babáknek lettek kitalálva és mig ők megeszik addig nagyon finom!
Van itthon brokkolis előre félek tőlle mit szól hozzá!

Timi: ha jól tudom Móninak nokia N95-van

Ez ,hogy van ,hogy Ágika 2-kor evett és fél5-kor meg oilyan éhes volt mint a SAKÁL?

Kép

Kép
mogyoland

Timi: azt akartam irni még ,hogy zsírleszívás gyors és nem olcsó! :D

Kép

Kép
mogyoland

Andi!
Köszi, hogy hiányoltál, bénázott az internet. :?

Majci, Isten éltessen!

Móni, szupik a képek az erdőt leszámitva! :(

Nekem is ezt mondta anno az ortopéd orvos, hogy csak marketing ez az egész babaúszás, szerintem klasz lehet, de nem nagyon van nekem erre időm :(

Marek, nagyon örülök! :lol:

Spenót nekünk nem jött be, továbbra is borsó meg vegyesfőzi a repertoár. Kéne füznöm husilevest, de nem jutok el odaáig.

Jutta, tök jó lett a zsömlecucc!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!!

No este majd olvasok vissza. De addig is:

Bibusnak boldog felediket!
Móni, üdv újra itthon!
Marek! :D :lol: :D már akkora hogy látszik??? :shock: :shock:

Voltunk ma UH-n, ahol minden rendben volt. Utána saját dokinál aki most tejfehérje és tejcukor mentes tápit adot. Ha a tejfehérje a gond akkor 10-14 nap alatt lesz elvileg változás.

Dorka tegnap óta csak 30 perceket alszik, azt is babakocsiban, és csak kisebb fokú agyrázkódás után (értsd rázós úton kell tolni a cuccot a segge alatt). Úgyhogy kamikáze akcióban ebéd után bent altatom, ennél sokkal rosszabb már nem lehet alapon...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Bibus se akar aludni,úgy kell leütni,ma 2 fél óra alvása volt,lemerem fogadni este kidől már 8kor és kukorákol már hétkor :?

örülök,hogy az uh rendben volt

Mogyó
köszi,de enegem nem lehetne csak úgy leszívni,egyrészt milliók kellenének na meg egy 100 fős orvos csapat,ekora testhez

jah és mondtam már hogy a zöldséget is utálom ? :-) szóval ezért nehéz kenyér,krumpli,tészta,namindegy majd leírom ha fogytam :)
Vendég

hé nem is mondjátok,de ügye nem fiús Bibi??
Vendég

Sziasztok!
Nem tudtam jönni mostanában (bár azt hiszem senkinek fel sem tűnt :cry: ), Csabi dereka bekrepált, 3. napja Nadin habtapiján fekszik, és négykézláb megy el a fürdőszobáig :cry: Így az uszi is kimaradt tegnap.
Helló Móni, jók a képek, jól néz ki a szálloda a képen, mi is voltunk már ilyen kisértetszállóban a Tátrában :)
Andi, jók a keresztelős fotók nagyon. És szupi, hogy az ikrek ilyen jól alszanak. Nadi nem mászik ám, csak kúszogat, csak mostmár előre is.
Macsek, boldog harmincadikat!!! És gratula Vilinek a forgáshoz!
Timi, Bibusnak boldogot. Hol adogatod el a már nem használt cuccokat, valami netes oldalon? Nekem is van néhány cuccom, amit nem rakok félre, mert én is unokatesónak, ne adj isten kistesónak gyűjtök (ez utóbbi most ismét kis valószínűséggel)
Gabci, édes Ádi nagyon.

Kaja: Nadi elég keveset eszik nappal, éjjel viszont mindig, és most megint a 3-4 kelés az általános, pedig a fogak már kint vannak, bár még most nőnek, az egyik kb. félig van kint, a másiknak meg éppen a hegye. Megpróbálom nappal megint csak 4x etetni, hogy legyen valami menetrend, mert ez is zavarhatja talán, hogy mindne össze-vissza van, és óránként próbálom tukmálni kajával. Mi eddig almáztunk, több-kevesebb sikerrel, de aztán rájöttem, hogy az almalé cumisüvegből nagyon bejön, meg a tejjel jó hígra kevert pép is. És tegnap sütőtököt kóstoltunk, szintén tejjel jó hígra keverve, hát az valami isteni szerintem. Nadinnak is ízlett, még ette volna. Na majd holnap már többet kap. A biopiacon vettem még burgonyát, céklát meg répát, remélem nem punnyadnak meg mire sorra kerülnek. Meg vettem pár üveges kaját is (Holle és Sunval), hát ezek drágábbak voltak, mint a biozöldség, és kevesebbre elegek, pláne ha egy-két kanál miatt kell kinyitni az üveget. Úgyhogy egyelőre minden az sk kaja mellett szól. Tököt fagyasztottam is le, jövő héten megint veszek nagyobb adagot, mert ezt jó lesz keverni almával meg krumplival is, és talán lesz még a piacon, később már nem hiszem.

Kati, Móni, Nektek hogy vált be a rendelt biokaja? Ha okés, akkor megosztjátok honnan rendeltetek?

Kat, horror történet volt az autós :twisted: :cry:

Prücsi, most megnyugodtam, hogy Te sem főzöl.

Anett, mikor mentek? Eszti hogy van?

Ciripke, jó sűrű a program Nálatok!

Mogyó, éjszakai kelés :cry: Bár tudom Te birod :) Én nem annyira jól.

KépKép
kertikiri

Fogyókúrás tippet ide is.
Nem fiús Bibi, 3 vágás után is több haja van, mint nekünk :lol:
Úszás nekünk bejött, és betegek még nem voltunk. Kicsit macerás ugyan, de nem baj.

KépKép
kertikiri

Timi: hát vbevallom hirtelen megnézve tényleg fiús lett a haj de ha nyugtat annak idején nekem is ilyen volt valamikor elsőben és akkor Pistinek hivtak!Azóta sem volt rövid ennyire a hajam!
De aranyos vele!

Kriszti: hát én is mondtam a dokinak ,hogy hamarabb kelünk enni eddig 6 volt azt csökkent ma már negyed 5 volt!
De utánna mint a bunda ugy aludt erre a doki nem baj ha hajnalban eszik köszi csak lassan visszfajlődünk!
De tényleg nagyon jól aludt utánna a csaj tehát ma is ez lesz!

A párodnak meg gyógyulást én is végigcsináltam egy párszor páromnak is beállt egy párszor hát nagyon rossz volt négykézláb ki a wc-re és még azt is nehéz volt összehozni!De az sem volt jó ha segitettem mert ő érezte ,hogy mikor nem fáj neki!
volt mikor hajnalban arra kelt ,hogy kezd beállni a dereka gyors massziírózás és reggelre minden okés volt!

Kép

Kép
mogyoland

na lépek már!

Sziasztok!

Kép

Kép
mogyoland

Nyuszika felhívja telefonon a hentest
:> - Van disznófüled?
> - Van
.> - Hát marhanyelved?
> - Van
.> - Tyúkmelled?
> - Van.
> - És kacsalábad?
> - Az is van.
> - Hát, akkor te nagyon ocsmány lehetsz...

Mogyó
akkor Pistike :-) én Jancsikának szokom hívni :-) mert tiszta apja és ha fiú lett volna az lett volna
Vendég

Kriszti, jó h írtad a sütőtököt. majd' elfelejtettem. ezek szerint még lehet kapni? szupi! bevallom, Csajok, én nem biot adok. krumplit és répát öregasszonynál vettem, almát mezei zöldségesnél a piacon, de kaptam a nagymamámtól is. h ő honnan hozta, az rejtély. ha lesz egyszer időm/kedvem/és végre pénzünk, talán körülnézek az újpesti ökopiacon. ti milyen árakon vettetek/rendeltetek? csak mert ha az alma kilója 300 ft a sima piacon, akkor mennyi a bio? én irtó árérzékeny vagyok, főleg, h jelnleg csak én keresek, és a gyed sincs még sehol :?

Timi, a Piszike baba már amúgy is majdnem Pistike ;)

na, lépek filmet nézni asszem

Kép
an°°di

ja, és Bibi kb annyira fiús, mint Petra. na jó, nem. van egy kis beatles-beütés, nekem az emós stílusú frizőr jobban bejött ;)

Kép
an°°di

Andi
haha :-) addig volt emos pajeste amíg meg nem kezdtük a hozzátápit :-)

én se biozok
Vendég

Timi, fodrásznak is elmehetnél, van anyagod amin gyakorolhatsz bőven. :D Nekem minden frizurával tetszik a csajszi.

Kriszti, ha hiszed ha nem feltűnt, hogy hanyagolsz minekt. Már akartam kérdezni tegnap is mi volt a biopiacon, csak mire gép elé ülök már szita lesz az agyam. :oops:
Én továbbra is www.biobarlang.hu.

Andi, amúgy bébiételben én sem biozok, sima Univer meg Kecskeméti, néha kicsi Hipp. Viszont a biobarlangosoktól régi ismerettségi alapon kedvező áron és kényelmesen hozzájutunk annyi almához, krumplihoz, répához, amennyi a gyerkőcnek kell. Ezt azért nem akarom kihagyni. Az árak kétségkívül magasak, szerintem kb. duplája a simának. Viszont nekem csak egy gyerekem van és az köztudottan nem eszik túl sokat. :wink:
A víz az usziban különben elég hideg volt, hidegebb, mint múltkor, de a Házam előtt egy almafa kezdetű kedvenc nótánkkal eltereltem a figyelmét. :D

Móni, a letarolt fák meg a kihalt szálloda, elég sajátos hangulatot áraszt. Nagyon jó, hogy Janka jól viselte az utazást. Bevetettél vmi cselt, vagy alapból volt ilyen rendes kislány?

Már Marci is rágja a habtapit, bár szerintem érti, hogy nem szabad, mert ha rászólok 2 másodpercre keres vmi mást, aztán ha visszanézek már megint a szájában van. :evil:

Hosszú alvásoknak asszem nálunk is befellegzett, hajnalban szopizunk, legkésőbb kilenckor végleg felkelünk, úgyhogy megyek aludni.
Jó éjt.

ukati74

Jajj, szitaagy.
Bibusnak boldog féléves szülinapot!

ukati74

köszi Kati :-)

amúgy én csak bébikaját adok üvegest mi bio az bio ami nem az nem,nem ez alapján kapja,aztán ahogy lesz,lenne :-) foga ,eszik háztájiból :-)

legkésőbb 9kor??? az jó,én a 7 től megyek falnak,mert Maja még aludna,persze hozzám bújva
Vendég

Kiri
teszvesz,vatera,babaszoba
itt adom -veszem a kincseket :-) mániám :-)
Vendég

Andi!
Principessa biot kap. Reszelem simán az almát, nem sütöm, semmi trükk! Még péntekig almázunk, utána jön az őszi. Az üveges, hozzáadott cukor nélküli lesz!
Kriszti!
Én innen rendeltem eddig egyszer, és meg vagyok elégedve!
www.biopiackft.hu
És szerintem nem olyan drágák!
Férjednek meg át tudom érezni a baját! Csontkovács? Nekem az segít...
Mogyo! Remek a memóriád! Tényleg olyan telcsim van!
Hű, szaladok, mert nem hagyom Prücsit érvényesülni!
Jutta! Zsömlecuccot felrakod pirossal kiemelve. (Mer' ezt ugye akkor írtad, amikor én nem, és ugyi lusta vagyok keresgélni!) Dorcival mi a helyzet? Nem is írtad mostanában, h mi újság a kakival! (Ez most nem cikizés volt!)
Ciripke! Lehet, h marketing, de! Sztem jó a mamának, jó a babának. Az ember nem engedi el annyira magát! (Pl. azok az anyukák, ahol 1 éves vagy attól több az úszóbajnok, valahogy nem olyan nagydarabok, önállóak stb. Na meg pl. nem hagyják elburjánzani a szörmét itt-ott... Juj, remélem nem bántottam meg senkit ezzel a nagydarabbal. Mer' eszem ágában sem volt!)
Timi, súlyról jut eszembe! Megkérdezhetem, h mivel próbálkozol? És hogy igazából mennyit adnál le szíved szerint? Na és, h akkor mit is eszel?
Kati, hideg a víz? Mennyire? Azért meg ne fázzatok!
Bea, fogad?
Prücsi! Te jössz!

Kép
ermoni

Móni, most mindenkit itt esz meg a fene, h ki volt az a nagyember ott egy szál f...ban. Te aztán tudod csigázni a kedélyeket. 8)

Bio. Hát én nem bio. Ill, amit otthonról kapok, abból van bio, pl a krumpli a nagynénéméktől van. A bébiételekből meg éppen, amit fincsinek tartok, de pl az Univer bio zöldborsója tuti kedvenc. Ha a szomszédba lenne a biopiac,akkor elgondolkodnék rajta, de így...

Mogyó, Ábel is kis zabagép lett. Annyira türelmetlen ő is, ha nem megfelelő ütemben kapja a kajcsit, hogy rendesen veszekszik, meg hadonászik. Amúgy, ha saját készítésűt kap, akkor biztos több, mint egy üvegnyit benyom. Egyéb esetben 1 üveggel kap.

Gabci, Ádi és Ábel tuti összebeszéltek, azért eszik a habtapit. Meg Kati Marciját is felhívhatták,hogy szálljon be a csapatba...
Csajozás. Úgy tűnik egyelőre a nagyobb manó kezd belejönni, mert ma Benedek a Camponában minden 3 év alatti kislányhoz odament és megsimogatt az arcukat. Aki elhúzódott (érthető...degen pasi nyomul :wink: ), azt üldözte egy darabig.

Kiri, már hogyne hiányoztál volna. Én szeretnék konyhatündibübdi lenni, de egyrészt nincs időm (persze hajnalban lenne :oops:, amíg alsznak a krmpuszkáim ), másrészt nem vagyok annyira ügyi, h a semmiből is össze tudnék ütni valamit pár perc alatt. Szerencsére Anyukám gyakran jön és hoz fincsiket, hogy éhen ne haljunk. Persze ez az állapot nagyon kényelmes, de a lelkiismeretem azért nem nyugodt.

Timi, sztem nem fiús ez a hajasbibus, inkább cuki!

Andi, sóska, spenót...azt nem csak később lehet adni??? Én úgy tudom, hogy elsőre: alma, őszib, meggy, krumpli, sütőtök, cékla, répa. De lehet, h kimaradt nekem vmi...

Marek, de jó!!!!

Kikuka? :wink:

Bea,mi újság?

Zsu, még nem tértetek haza?

Nadinak és Raminak boldog 6 hót!!!

Jó éjt :wink:

KépKép
KépKép
prücsi

Hát igen Nadinnak és Ramikának boldog hófordulót!

Tényleg Móni sugd már meg nekünk ki volt az a nagyember!

Lépek ja mi ma már negyed 4 -kor ettünk!És aludt mint a bunda utánna szerintem éhes lehet mert zok szó nélkül beverte a kajcsit!

Kép

Kép
mogyoland

Kriszti, nekem is hiányoztál! A férjednek én is egy jó gyógymasszőrt javasolnék, magától nehezen fog elmúlni... Nekem egyszer a hátam állt be, de totál, hű, a csillagokat láttam, doki szerint izomlazító gyógyszerrel is 2-3 hét a gyógyulás, elmentem egy természetgyógyász-gyógymaszőrhöz, két óra múlva kutya bajom nem volt, magam se akartam elhinni.

Nadinnak boldog feledik születésnapot!

Vicuska, Raminak is boldog feledik születésnapot!

Timi, szerintem nem fiús Bibuka így. Tetszett a vicc! :-)

Nálunk is elég korán kel Esztella. Még szerencse, hogy órát kellett állítani, így nem annyira brutális. És egyre többet van ébren napközben is, és az alvásai is lerövidültek. Hiába no, öregszik! :D Tegnap végre megkaptuk a 4 hós oltást, és egyáltalán nem sírt! Olyan büszke voltam rá! És tüneményesen mosolyogva tűrte a majd egy órás várakozást is.

Kaja: hát én csak és kizárólag üveges bébiételt adok egyelőre. Nincs se időm, se kedvem piacra rohangálni és biót vadászni, és utána itthon kaját gyártani. Lusta vagyok, na. :oops: Amiből lehet, Hipp biót veszek, amiből nincs, abból a sima Hippet vagy Univert, a lényeg, hogy ne legyen benne cukor. Nyáron azért én is piacozok majd.

Bea, hogy van a fogad?

És Andi, a te szájsebészeti műtéted hogy sikerült?

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Lányok, annyira jó fejek vagytok, hogy számon tartjátok a feledik szülinapot! Egészen elérzékenyültem!

Én is Boldog Felediket kívánok Bibusnak, Nadinnak!

Timi, én le vagyok nyűgözve Bibuska hajától és édes kis dundi arcától! Nagyon szép kislány!

Jutta, hú, remélem beválik az új kaja! Már lehetne egy kis nyugalmad!

Ermoni, nagyon tetszik az "elburjánzik a szőrme" mondatod! Ebben amúgy lehet valami!

Marek, én is örülök a jó híreknek!

Fogyózás: hát én vasárnaptól "új" életet kezdtem. Vettünk nekem egy szuper futó cipőt és voltam már kocogni. Én régen nagy futó őrült voltam. Mondjuk a mostanit mindennek hívnám csak futásnak nem de ezt is vártam, csodák nincsenek. És voltam infraszaunában, képzeljétek Taksony kezd felfejlődni, mert itt helyben találtam egy nagyon szép tiszta helyet. Este 6 után nem eszem de a tejcsi miatt amúgy eszek mindent. Persze megpróbálok mértékkel.

Én tegnap adtam először Raminak répa főzit, ízlett neki. Eddig minden bejött neki! Olyan cuki! Kis szumósom!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

És 2 friss kép a féléves nagylányról.
Legújabb mánia a papír tépkedés és a palackkal való játék. :lol: Kép Kép

Kép

vicuska2007

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, már ha egyáltalán ez feltűnt valakinek :lol: :lol: :lol:
Ennek 2 oka van. Az egyik, hogy az elmúlt időben kezdett egy kicsit személyeskedő hangulatú lenni néha a fórum, már azt vettem észre, hogy nem merem mindig leirni, amit gondolok, nehogy valakit megbántsak. De ezt már kihevertem :D
A másik, hogy megint Pápán "nyaraltunk". Tök jó volt, most anyós van itt, varrja ezerrel a függönyöket. Szegény, eddig nem volt sehol, most az egész házra megvarrja. Szép kis munka :roll:

Visszaolvasni nem hiszem, hogy fogok...miért is??? Ja, idő hiányában :lol:
A képeket azért megnézem, meg az utolsó oldalt elolvasom azért, hogy be tudjak majd kapcsolódni.

Rólunk annyit, hogy a foggal még mindig nyűglődünk, volt 1-2 rossz napja Pankának, de most ok, nem bújt még ki.
Főzelék továbbra se kell neki, gyümi az jöhet, most saját kotyvasztású főzivel próbálkozom, nincs kitörő lelkesedés :oops:

Móni, azt álmodtam, hogy Jankának már 4 foga van, felül és alul is 2.

Na pá, olvasok aztán jövök.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Ha visszaolvasol (mégis), akkor láthatod, h többen is hiányoltunk! Így welcome!
4 fog? :) Jelentem még egy sincs, és még nyoma sincs a fogacskának! :lol:
Ebben is kicsit le vagyunk maradva...
Jaj, még akartam valamit, de ma kicsit aluldiszponált vagyok...
Hajni! Megjött! Köszi!
Megyek, mert hoztam egy kis brindzát és nálunk nagyon népszerű a sült brindzás tészta! Azt csinálok ebédre!
Később!
:arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Móni: a mi népszerű? Mi az a brindza?
Zsu: hiányoztál hidd el, Krisztivel egyetemben. Én személy szerint nem sértődöm meg ha vkinek más a véleménye.
(jajj, tegnap én is oda vágtam Mogyónak, hogy sztem hülye étkezési tanácsokat ad a dokija, bocsi is érte :oops: )
Kriszti: minden tiszteletem a tiéd, hogy türelmes tudsz maradni. A 6 hónapja tartó éjszakai ébredésekre gondolok itt.
A férjed helyzetét át tudom érezni. Úgy látszik szezonja van a derék fájásnak. Jobbulást neki!
Andi: a spenót, sóska ha jól tudom, 6 hós kortól adható, de sztem akkor, ha 4 hósan kezdted a hozzátápit. De ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit jónak látsz :wink:
Timi: nekem nem tűnik fiúsnak Bibus sérója. Cukika!
Kati: persze, hogy tudják hogy csibészséget csinálnak. Nálunk annyi a külömbség, hogy Ádi akkor sem hagyja abba ha rászólok.
Prücsi: nagyon édi lehetett B, ahogy udvarol.
Mi úgy jártunk tegnap, hogy behajoltam a babakocsiba Ádit megigazítani. Nézek balra, egy kendős, 2 év körüli kislány fejét látom. Simogatta Ádika cipőjét és lábát. Anyukája győzött elnézést kérni, persze nem haragudtam, csak meglepődtem kicsit :D
Szal, Ádikának már az idősebb csajok (is) udvarolnak! :D
Anett: a 4 hós oltást 5 hósan? MIndenesetre nagyon ügyes kislány volt Eszti, hogy ilyen jól tűrte.

Tündér manó nagyon igyekszik elsajátítani a mászás teknikáját. Aprókat araszolgatva már halad is előre! :D

Kép
Kép
gabcii

Nadinnak és Ramikának Boldog felediket!

Vicuska: olyan bájos pofija van Raminak. AZ arca mitől ilyen piros pozsgás?

Kép
Kép
gabcii

elmélyülten nézem a galambokat
Kép

Indulunk már, vagy eldőljek pihenni?!
Kép

Kép
Kép
gabcii

Gabcii! Na ne má', h nem tudod mi az a brindza! Itthon is kapható (plusz, tesco, stb.) Nem egy egzotikus dolog és nem tájegység függő! :wink:
Brindza (brenza)
Kecske- és juhtej keverékéből készült, lágy, vajszerű, erdélyi eredetű sajt.
De azért leírom: széles metélt kifőz, brindzával (esetleg sima túróval keverve) összekutyul, szalonnapörcöt hozzárak (ha szeretitek), sózni csak óvatosan, tetejére tejföl (kevés) és irány a sütő 10 percre! Király, mi? Öööö, sztem ez a félórán belüli kategória... De most erre van csak időm... :oops:
Alma megvolt. Hogy milyen meglepődött képet tud hozzá vágni?! :lol: (Csajok, Ti reszelgetitek a cuccot? Mer' az úgy valahogy nekem kínszenvedés, és alig valami. Én biza centrifugálom!) Ja, és a gyümölcsöt ugye más is adja két étkezés között? Vagy kaja után/előtt adjátok? Hmmm. Én nem is tudom, h emésztés szempontjából mi az ideális... Na, ha nagyon komolytalannak tűnnek a kérdéseim nem kell ám válaszolni!
Na irány kajálni, mert dög éhes vagyok!

Kép
ermoni

Helló Zsu, én is hiányoltalak, írásban is!
Gabci, nagyon édi Ádi! És hogy ül már! Ülésbe rakod le, vagy felnyomja magát ülésbe hasalásból?
Móni, brindzás tészta uaúgy készül, mint a sima túrós tészta, csak sütőben összesütöd? Uszi előnyeit nagyon jól megfogalmaztad :lol:
Cukor nélküli üveges őszi melyik gyártótól találtál?
Timi, kösz a netes tippet.
Vicus, tényleg nagyon szép Ramika! Boldog felediket neki.
Mi is köszönjük a köszöntéseket. Dokinénink szabadságon van, de azért majd nézek este egy egyenleget (súly, centi)

Kaja még: én egyelőre mindenképp sk csinálom, a gyümölcsöket-zöldségeket tényleg nagyon egyszerű, és ahogy kiszámoltam árban is sokkal jobb, még a biovásárlás ellenére is, na meg én is hozzászokom, hogy kaját kell csinálni. Illetve tartok attól is, hogy ha az üvegeshez szoktatom, akkor majd a saját főztöt nem enné meg, erre elég sok példát hallok itt a lakóparkunkban sajnos. De nyilván gyereke válogatja. Az se lesz nagy öröm, ha mondjuk utazunk, és az üvegeset nem eszi meg.

KépKép
kertikiri

Gabci, Ramikának általában szopi után az egyik orcája ilyen kis piros pozsgás lesz. Már kérdeztem erről a védőnőt, de azt mondta semmi baj. Én vmi allergiára gondoltam..

Kép

vicuska2007

Sziasztoik!

Raminak, Nadinnak és Bibusnak boldog felediket!!!

Vicuska: gyönyörű Rami!!! Nagyot nőtt, és sztem már nem is olyan szumós :lol: És a múltkor kérdezted az izzadást, hát Vilkónak is izzad a feje. Rendesen látszanak rajta az izzadságcseppek!!! És a palack nálunk is bejön! Raktam bele babot is :lol:
Kiri: nekem hiányoztál, de én azt hittem, megint kirándultok! Ezek az éjszakázások, hallod!!! Mikor fogod megnevelni a kisasszonyt? Vagy próbáltad már? VAgy még kap egy kis haladékot?
Zsu: Te is hiányoztál, de én is ritkábban vagyok, nem adtam ennek hangot :lol: Fogak? Le vagyok maradva!
Gabci: Ádika irtó édi. Tök jó sapesza van! És már jól ül? Nem tudom, h írtad-e, le vagyok maradva.
Timi: Cuki Bibus sérója még mindig!!
Móni: ez a babakocsi annyira jó is, mint amennyire kinéz? (ezért a modnatért nem kapok József Attila díjat ugye?) Elég stabil? Tetszik nekem egyébként!

Minden foggal rendelkező kisbaba anyukája készítsen fotót, ha lehet, nekünk fognélkülieknek :lol:

Vettem sütőtököt, de csak itthon vettem észre, h van benne cukor :evil: :evil: Azt már megkapta, de legközelebb jobban figyelek. A HIPP sárgabarackban is van, azt majd megeszem én :lol: Most a répa gyön.
Nálunk már van hőemelkedés is, fasza :evil: Persze éjszaka megint kel, de újabban több éjszakát is átaludt :lol:

Pá! :arrow:

KépKép
1macsek

Mondtam már, h írjátok pirossal, hogyha köszönteni való apróság-nagyobbacskáink vannak! Én feledékeny vagyok!
Raminak és Nadinnak boldog felediket!

Kép
ermoni

Móni, kaját én most két étkezés között adom délelőtt, és nyomatok utána egy kis at-t is. De nem mindig jön így ki, mert nálunk nincs nagy rendszer a kajában. Örülök ha eszik. Almát én reszelem amíg ilyen kevés kell, így nagyon finom pépet tudok csinálni. A léhez meg átpaszírozom műanyag szűrőn. Egy közepes almából így kb. 30 ml lé lesz, meg a pép. Volt már, hogy délelőtt tököt kóstolt, délután meg két szopi között adtam neki almalét víz helyett, és csak úgy szlopálta.

Macsek, lehet a foga miatt van hőemelkedés?!

Rakok mindjárt képeket.

KépKép
kertikiri

Öööö, Kriszti, még nem találtam olyan őszit! Lehet nincs is? :shock:
Igen, ez túróstészta-variáció! :wink: (Hű, de befaltam belőle!)
És tényleg résen kell lenni: az unokatesóm is csinálgatja a babakaját és a lánya nem eszi meg a bébikaját. Most mindent neki kell megcsinálni! (Én úgy tervezem, h keverem majd!) Így elég macerás elindulni több napra!
Macsek! Hát én meg vagyok elégedve vele, és stabil! Én még a pelusózót is rá szoktam biggyeszteni és akkor is áll a lábán! (Mondjuk ennyi lóvéért ez a minimum!) Igazából a férjem zúgott bele a babakocsiba, de valóban könnyen nyitható, csukható...

Kép
ermoni

sziasztok!
boldog félévest Nadinnak és Raminak, aki nem is szumós!

na, nekem is elő kellett vennem a betétet. szopiban nem láttam előjelét hálistennek.

szájsebészeten ma voltam... hát, istenien nézek ki. komoly vérveszteségen vagyok ma eddig túl :? asszem, veszek estére vmi fasza kis vörösbort pótlásnak

na, majd. megyünk dokinénihez
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Na akkor...
Bizton állithatom, hogy minden topicbaba egy tündér!!!

Nadinnak és Raminak boldog féléves hófordulót!

Timi, fogyókúra: edd mindennek a felét, mint amennyit eddig ettél :lol: Jó ötlet, nem? :lol:

Móni, brindza, hmmm...fincsi. Na majd ha már nem szoptatok, akkor jöhet a tészta is!

Macsek, Vilkónak jobbulást!

Gabci, Ádi már felül magától?

Egyébként az ültetés-álltatás témával hogy álltok? Panka sajna egyre többet követeli, hogy ültessem vagy álltassam, pedig magától még nem tud egyiket sem. Mármint megülni már majdnem megül magától, csak nem ül fel magától. Szerintetek az gáz, ha ül az ölemben és úgy játszunk? Persze nem állandóan, de elég sokat :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, a keresztelős képek csúcsok, a pap az ikrekkel :lol: :lol: :lol:
Nem sirtak? Jól birták? lehet, hogy irtad, de nem olvastam addig vissza :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Marek, hajrá! De jó, kisfiú! Csak így tovább!!!

Móni, ide a receptet! Én is hoztam brindzdát!

szia Zsu! Csakhogy te is megérkeztél! :wink: Pápán még nem voltam, de azt mondják szép város. Tényleg az?

Ramikának és Nadinnak NAGYON BOLDOG FÉLÉVES MINIZSÜLINAPOT!

Kép

Kép
katherina

Hello Kat! Hát a belváros szép, csak nagyon szegény város...nincs munkahely, szegények az emberek. Kicsit lehangoló :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?