Sziasztok!
Nem tudtam jönni mostanában (bár azt hiszem senkinek fel sem tűnt
), Csabi dereka bekrepált, 3. napja Nadin habtapiján fekszik, és négykézláb megy el a fürdőszobáig
Így az uszi is kimaradt tegnap.
Helló
Móni, jók a képek, jól néz ki a szálloda a képen, mi is voltunk már ilyen kisértetszállóban a Tátrában
Andi, jók a keresztelős fotók nagyon. És szupi, hogy az ikrek ilyen jól alszanak. Nadi nem mászik ám, csak kúszogat, csak mostmár előre is.
Macsek, boldog harmincadikat!!! És gratula Vilinek a forgáshoz!
Timi, Bibusnak boldogot. Hol adogatod el a már nem használt cuccokat, valami netes oldalon? Nekem is van néhány cuccom, amit nem rakok félre, mert én is unokatesónak, ne adj isten kistesónak gyűjtök (ez utóbbi most ismét kis valószínűséggel)
Gabci, édes Ádi nagyon.
Kaja: Nadi elég keveset eszik nappal, éjjel viszont mindig, és most megint a 3-4 kelés az általános, pedig a fogak már kint vannak, bár még most nőnek, az egyik kb. félig van kint, a másiknak meg éppen a hegye. Megpróbálom nappal megint csak 4x etetni, hogy legyen valami menetrend, mert ez is zavarhatja talán, hogy mindne össze-vissza van, és óránként próbálom tukmálni kajával. Mi eddig almáztunk, több-kevesebb sikerrel, de aztán rájöttem, hogy az almalé cumisüvegből nagyon bejön, meg a tejjel jó hígra kevert pép is. És tegnap sütőtököt kóstoltunk, szintén tejjel jó hígra keverve, hát az valami isteni szerintem. Nadinnak is ízlett, még ette volna. Na majd holnap már többet kap. A biopiacon vettem még burgonyát, céklát meg répát, remélem nem punnyadnak meg mire sorra kerülnek. Meg vettem pár üveges kaját is (Holle és Sunval), hát ezek drágábbak voltak, mint a biozöldség, és kevesebbre elegek, pláne ha egy-két kanál miatt kell kinyitni az üveget. Úgyhogy egyelőre minden az sk kaja mellett szól. Tököt fagyasztottam is le, jövő héten megint veszek nagyobb adagot, mert ezt jó lesz keverni almával meg krumplival is, és talán lesz még a piacon, később már nem hiszem.
Kati, Móni, Nektek hogy vált be a rendelt biokaja? Ha okés, akkor megosztjátok honnan rendeltetek?
Kat, horror történet volt az autós
Prücsi, most megnyugodtam, hogy Te sem főzöl.
Anett, mikor mentek? Eszti hogy van?
Ciripke, jó sűrű a program Nálatok!
Mogyó, éjszakai kelés
Bár tudom Te birod
Én nem annyira jól.