Új privát üzeneted érkezett!

nah közben irogattatok :D

nadrág. nekem van egy kismama nadrágom. azt hordom mindenhová :D még rámjön, és remélem a végéig tudom hordani. igaz hogy hoszunadrág.
multhéten találtam egy háromnegyedeset is. igaz hogy farmer de jó az. csak az ára... 9000 ft. a c-a ban láttam. nincs and jelem. vagyis van csak behoz valami idiótaságot rá. bocsi...
szóval annyiért viszont nem veszem meg. még keresgélek. a hosszut is 7500-ért vettem. majd elmegyek oda és szétnézek ott. hátha találok nem csak farmerban is valami jo háromnegyedeset.

Kép

Kép
timi1982

Marcsi!
Nekem van egy H&M-es kismami szoknyám, és imádom. :D
20150601134430

Én is oda készülök, eddíg az összes kismama ruhámat ott vettem.
Meg a Brendonban egy has felett megkötős felsőt, azt nagyon szeretem.

& =AltGr+C betű

szerintem jók a H&M-es cuccok. Az áruk kicsit borsos, de néha ki lehet fogni egy-egy olcsóbb darabot is.
(Erre pályázok.. :oops: )
Vendég

igen marcsi! tudom hgoy az a billentyű. de valamit beállított rá a drága párocskám szerintm és most valami ablak ugrik elő. valami viruskeresős nyavaja :(

Kép

Kép
timi1982

:shock:
Bocsi... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Feltöltöttek az elemek úgyhogy gyorsan dobok fotókat aztán sajna rohannom kell tovább!
50000 ft. volt,2 irányban tolható,állítható tolókar magasság.
Van hozzá táska,esővédő,szúnyogháló!
Nekünk nagyon tetszik,és persze ezt néztük ki legelőször!
Mást nem vettünk mert nem volt semmi normális,amúgy ez a világvégén volt és utoljára mentünk oda,úgyhogy mondtam Apának,hogy ha nem lesz én sírva fakadok! :cry:
Teleszkópos.
Az én csomitartómba csak úgy fér be ha levesszük a kerekeit,ami kb. 2 másodperc és amúgy sem nagyon tervezem kocsiban hurcolni!
Szóval jó vétel volt és nagyon örülünk,hogy itthon áll és lehet nézegetni meg tologatni!!!
A ruháimat én is kinőttem,de már nem nagyon szeretnék venni!
Van még egy jetiméretű farmer most azt nyúzom!
Lépnem kell mert lassan mehetek a dr-hez!
Pussz mindenkinek,majd még benézek ha tudok!

Ja WERA! Pont tegnap mondtam Apának,hogy nemrég még a januári babákért izgultam,aztán a márciusi,mostmár az ápr-május és utánna mi jövünk!!!!
Micsoda babaeső lesz!!!! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

IBM!
Szép kocsi!!! Az ára sem vészes.
Milyen márka?
Mózes is van hozzá? bébihordó?
20150601134430

Marcsi!
Én rájöttem, hogy pl. a Levi's farmerem után a kismami farmerem totál olcsó volt (kevesebb, mint a fele) :D
20150601134430

hát ez nagyon olcsó babakocsi. főleg ahhoz képest amit én kinéztem.
2 fajta tetszik. mind a kettő 100e fölött van :(
habár ha ehhez nincs bébihordó meg nem sportváltozattá alakítható, akkor az enyém nem is vészes :oops:

Kép

Kép
timi1982

Egy kis vidámság kedvéért:

http://vampiregang.com

(a férjem küldte :D )
20150601134430

viki!

ezek nagyon cukik! :D

Kép

Kép
timi1982

20150601134430

Vidokata: Hova jársz dokihoz? Hol szeretnél szülni?
Ne agódj, a húgomnak is azt mondták, hogy túl pici a baba, erre befektették a kórházba egy hétre infúziót kapott, hogy a babát felhizlalják. Tök egészséges és normál súlyú babája született. Az elsőnél is paráztatták, hogy kicsi a gyerek és 3 kg fölött született. Akkor nem feküdt be a kórházba. Nem lesz semmi baj ne aggódj.
Amúgy az én dokimat szívesen tudom neked ajánlani, ő sohasem paráztat és nagyon jó szakember. Kérdezd meg Bencurit, bár kicsit eltűnt. Ő is hozzá jár. Mondjuk a Kútvölgyiben dolgozik, de hamar oda lehet érni. Sógornőmék Rákosborzasztóról jártak hozzá. 3x ott szült és m,indig időben beértek.
Csak lehetőségképpen vázoltam fel a helyzetet.

Bencuri: hol vagy? Minden rendben veletek? Már rég nem írtál!

Heni!!! Miért tüntél el? Sok a meló és a kondi? :lol: Tesék helyzetjelentést adni!!! :wink:

Szly: Nagyon édes kisfiú Rolkó!!! Nagyon huncut.
Olivér akkor sem adja oda a játékait, ha neki nem kell, inkább begyüjti és odaadja nekem. Nagyon nehéz következetesnek lenni, de muszály. Én is ezzel kűzdök. Sajna Olivér nem igen hajlandó mostanában szótfgogadni. Én most azzal próbálkozom, hogy elterelem a figyelmét és igyekszem többet foglalkozni vele. Csak naggyon fárasztó most nekem. Sajna a Tamás minden nap reggeltől este 7-ig dolgozik, így nem sokat tud besegíteni.

Wera: egy másik topikos ismerősőm is ott volt tegnap a találkozón. Németh a topikos neve.
Abban a topikban mi április 26-án talizunk.

Nektek nincs kedvetek találkozni? Jó sokan vagyunk, de szerintem nem lenne gond. Mondjuk lehetne szabadtéri programot tervezni, mondjuk a Margit szigeten. Csak egy ötlet. Gyerekek és apukák is jöhetnének. Egy jó kis piknik.

A pocakom akkora, hogy nem tudom, hogy hova tud még nőni 3 hónap alatt. A mérete alapján már mehetnék szülni. Majd teszek fel képet ha sikerül csinálnom.

Marcsi: nagyon csini a pocakod és szép a konyhád meg a kiságy is . Na gyon jó a férjed izlése. Én is nagyon szeretem a narancssárdát.

Kike: jobbulást a Kriszinek.

Ami: nagyon szupi babakocsit vettetek!!! Nagyon praktikus!!!
Hogy van a pocakod? Előre is boldog névnapot Áron babának. Ha jól tudom holnap lesz a névnapja.

Már nekem is kezdődik az éjszakai nyüglődés. Olivérrel csak a 8. hónaptól volt.

Bocsi, ha kihagytam valakit, majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Nekem apa nem mondhatnám hogy "segí"t a gyereknevelésben. Inkább elrontja. Olyanokat enged meg neki, amiket én sosem engednék. Pl. ő állandóan ráül a konyhapultra. Én már mondtam, hogy nem arra való és persze Roli is fel akar ülni ha látja. Már fel is ülteti őt is, engem meg a frász kerülget, hogy leesik a gyerek. Közben persze mindenhez hozzányúl amihez nem kéne. Aztán a boltban nem ülteti be a bevásárlókocsiba. Addig persze elmegy, amíg hárman vagyunk, akkor van a gond, amikor csak én vagyok meg Roli. Nálam is hisztizik, hogy nem akar beleülni, ráadásul nem is egyszerű beletenni, pláne ha hadakozik is ellene. Szóval vannak ilyenek. Egyébként ha itthon van legtöbbször ő teszi tisztába, eteti, ad neki inni, öltözteti. Este mindig ő fürdeti és együtt fektetjük le. Az apukák több mindent megengednek mint mi, már sokan mondták.

Ami! Szép a babakocsi és biztos nagyon kényelmes lesz Áron babának. Rolinak is ilyen típus volt.

Kép
szly27

szerintem azért engedékenyebbek mert kevesebbet vannak vele, és olyankor "elkényeztetik". utána meg nem nekik kell helyrehozni.
addig mig ott vannak addig jo, mert megengednek ezt-azt és ők milyen jo apukák. de ha meg anya panaszkodik hgoy nem bir a gyerekkel néznek nagy szemekkel hgoy érdkes,nekik nincs vele gondjuk. szófogadóak. ugy nem nehéz szót fogadni ha sok minden meg van engedve.
sok ismerősömnél ugyan ez a gond...

Kép

Kép
timi1982

A barátnőméknél fordítva van, ha az apuka csúnyán néz a kislányra már elég, hogy visszavegyen a hisztiből.
20150601134430

Halló, mindenki,
megjöttem a 4D-ről! Szerencsére annyival rosszabbra számítottam, hogy nagyon kellemesen csalódtam! Az uh-s nő teljesen korrekten mindent megnézett, lemért, szerncsére látni is lehetett a kisfiamat tetőtől talpig, és igen sármos... :D Azt mondta a nő, hogy minden rendben vele, teljesen jók a paraméterei.

Amúgy igazatok van, az látszik, hogy "befolyásolja" az előzetes infó (kérdeztem a magzatvizet, mondta, hogy normális mennyiségű, de miért kérdezem. Mondtam, hogy a védőnő "ránézésre" soknak találta - erre beírta, hogy több az átlagnál... hát ennyit erről)
Amúgy más infót nem kapott, és minden egybevágott a saját dokim véleményével. Úgyhogy én meg is nyugodtam, a magzatvíz pedig nem érdekel. Majd a saját dokimat megkérdezem két hét múlva!

Ami érdekes: a hivatalos számítás szerint 23 hetes és 5 napos a bébi, és a kalkulált szerint (amit írt is a papíron) 24. hetes és 3 napos - és én tudom, hogy tényleg ennyi! Annyival korábban fogant, hogy azt hittem, nem is vagyok terhes, mert ennyivel előtte biztosan nem is lehet teherbe esni... :wink:
Úgyhogy engem meggyőzött!

KépKép
szkagi

Titi - igen, találkoztam a Kingával is! :D Nagyon kedves lány és Máté is tök cuki. Nem tudtunk túl sokat beszélgetni mert rohangált a gyerkőc után, de fogunk még máskor is talizni és majd bepótoljuk!

Én benne vagyok hogy talizzunk az itteniekkel is, de az apákokat hozni nem tartom annyira jó ötletnek, mert szerintem jobban tudnánk dumcsizni nélkülük (már bocsi... :lol: ) és annak sem lenne kellemetlen, akinek dolgozik a párja és nem tud jönni vagy ilyesmi. TÖBBIEK :?: :?: :?: Kár hogy sokan elég messze laknak és velük nem tudunk talizni! Pedig nagyon jó lenne látni benneteket lányok! :wink:

Ami - nagyon király kocsit vettetek!! Bizti fogjátok szeretni! :wink: És az ára is szuper volt!

Timi - én úgy látom a 4. fotó a sport-változat az Áron baba autójának fotói közt.
Vendég

És az 5. is :D
Vendég

Ági! Örülök, hogy jól sikerült és minden ok. Kérjük a sztárfotókat!

Sajna én nem tudnék menni a találkozóra, túl messze vagytok! De ha sikerül, majd beszámoltok milyen volt!

Kép
szly27

Bocs, csak magamról írtam eddig :oops: , de teljesen fel vagyok dobva! Végre!!!

Ibm, nagyon tetszik a babakocsi, igazi vagány járgány!

Vidokata, sajnálom, hogy a dokid ilyeneket mondott, na meg hogy tuti nem tudja a szülésedet vállalni. Bár valószínűleg bármelyikünk dokija nyaralhat, amikor ránkjön a szülés...

Marcsi, nagyon csinos a kiságy az ágyneművel! Igazi kis álomvilág...

A verekedésről... hát, ezen szerintem minden gyerek átesik. Az én lányom sem bírta (kétéves kora körül), ha elvették bármijét. De - gondoljatok bele: ti odaadnátok egy "idegennek" valamelyik kedvenc holmitokat csak úgy??
Szonjánál két dolog vált be: egyrészt próbáltam inkább a csere felé terelgetni, hogy ne kelljen csak úgy odaadni valamit, hanem inkább cseréljenek.
Másrészt amit Véda írt: ha nagyon durván rátámadt valakire ok nélkül, akkor azonnal hazavittem - ez neki nagy büntetés volt, mert imád játszóterezni! De heteken keresztül pl. kismotorral nekiment a kisebb gyerekenek... gondolhatjátok
(a pszichológus anyuka meg égett, mint a rongy)
A verekedést, durvaságot sajnos a játszótéren vagy gyerekek között bárhol eltanulják egymástól. Ha más szülő hagyja a gyerekét durváskodni, és az minden játékot elvesz, sajnos látja a mi kölkünk is, hogy ez eredményes, és persze ő is megpróbálja...
és nem érti, hogy mi miért szólunk rá, a másik gyerekre meg miért NEM szólunk rá...
A gyerekek valójában nagyon jó logikával gondolkodnak!

KépKép
szkagi

próbálok feltenni fotót, de annnnnyira béna vagyok!!!! :shock:

KépKép
szkagi

fotó Kép

KépKép
szkagi

hogy eltűnt mindenki!!!
Kisütött a nap, remélem, ti épp sétáltok...
én meg ülök a munkás helyemen, és nézem az órát.

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Micsoda jóképű legényke :wink: ! Milyen szép, finom vonásai vannak!

Toncsi tegnap este 7-től reggel 8.30-ig aludt 8) , én meg folyton csak kukucskáltam be hozzá, hogy jól van-e :roll: ? Most is szundizik, de most már felkeltem, mert így este sosem alszik el.

Voltunk dokinál, 10 és fél kiló és 84 cm. Nem egy óriás csajszi :wink: .

Amíg még alszik, gyorsan csinálok valami hasznosat is itthon :oops: .

Ja a legfontosabb :shock: . IBM nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Szkagi:nagyon édes Kistesó! :D

Taliról ha,összejön,kérjük a beszámolót,és képeket-és előre is jó dumcsizást mindenkinek,aki el tud menni.Mondanom se kell,ugye,hogy én nem tudok-sajna!

Eszembe jutott a verekedésről,hogy nálam az vált be,hogy mikor megütött vagy megrugott a kiscsaj,úgy csináltam,mint aki elkezd sírni,mert fáj,erre ő is elpityeredett-persze ez is csak ideiglenes megoldás volt,csakúgy,mint a kézre csapás.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Szerencsére Roli minket nem üt meg, de még az is eljöhet.

Ági! Ha van Rolinál valami és más gyerek el akarja venni, soha nem csaltam el tőle. Ő sem nagyon veszi el ami a másiknál van. De ha már közelednek felé és van nála valami játék, rögtön csapkod. Persze ne adja oda, azt amivel ő játszik, de azért nem kell szétverni a többi gyereket. Sokszor olyat odacsap pl lapáttal, akár komoly sérülést is okozhat.
Tényleg, most hogy mondod, baba-mama klubban volt egy kisfiú, aki bárkinek ok nélkül nekiment és az anyja csak nevetett rajta. Lehet tőle leste el a dolgokat. Ráadásul Roli sokat játszott vele, mert kicsit idősebb a kisfiú és gondolom jobban lehetett vele játszani.
Nagyon édes a pici! Jó kép lett róla!

Kép
szly27

Olivérrel most jöttünk meg a játszótérről. Azt vettem észre, hogy a korabeli és nála kisebb gyerekeknek nem adja oda még csere alapon sem a játékait, de a nagyobb gyerekeknek nagyon szívesen és ámulva nézi, hogy ők mit csinálnak és még aszisztál is hozzá.

Wera: csak azért gondoltam az apukákra (főleg ahol van gyerek), mert ők szaladgálhatnának a gyerkőcök után amíg mi beszélgetünk.

szkagi: nagyon édes a kisfiad!!! Tudjátok már mi a neve?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ibm! Nagyon szupi Áron baba járgánya! :D

Szkagi! Tündér a kispasi! :D

A találkozóba Én is benne vagyok , de csak akkor tudok menni ha hétközben lesz mert Nálunk hétvégenként lakás felújítás kezdődik mert a Párom hétközben dolgozik!

Holnap van az utolsó napom a melóhelyen! Jupijé!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem!

Ági!
Nagyon cuki a kisfiad!!!!
Csodaszép pofija van! :lol: :lol: :lol:

Vettem egy szoknyát. Úgy elfáradtam....
Először az Árkádban néztem körül, ott van a Modeszta, és a H&M.
Naná, hogy nem volt...
Ill. volt, de csak farmer, meg nagyon alkalmi ruha. Az meg nekem nem jó, mert annyira azért nem akarok sok ruhát venni.
A H&M-ben viszont még mindíg van olyan akció, hogy egyes darabok le vannak árazva...
Így sikerült beszereznem 2 db pamut sapkát összesen 325Ft-ért!!! :lol:
Holnap megmutitom...
Aztán átmentünk a Brendonba, ott vettem egy szoknyát. Olyat, amilyet szerettem volna...
Mini, barna. Majd keresek katalógusképet, és azt is megmutatom...
Most annak nagyon örülök!!!

Holnap reggel fogdokihoz megyek, 9-re. (én, a hős...!)
Előtte nem tudok jönni, mert a csajokat is én indítom suliba, reggel nagy a nyüzsgés itthon.
Vendég

ilyet:
Kép
Vendég

Ági - gratulálok a kisfiatokhoz! Tündéri kispofa és nagyon jó képet kaptatok róla! :D Gondolom többet is. :wink: A magzatvíz-kérdéssel én is pont így jártam, de ha sokkal több lenne, azt bizti feltűnt volna, meg nekem a genetikus dr.néni is mondta hogy ha egy picit több az még semmi rosszat nem jelent! Úgyhogy tényleg nincs miért aggódni. :D
A méretekből következtetett kalkulációra viszont nem szabad hagyatkozni már ilyenkor, mert ebben a korban már nagy eltérések lehetnek az átlagtól, nyilván az öröklött gének miatt. Ezt bizonyítja az is, hogy nem minden gyerek születik azonos méretekkel... sőt! Szóval mindenképp az utsó mensitől számítsd, vagy ha tudod a fogantatás pontos idejét, az még jobb! Nekem is amúgy jó egy héttel nagyobb az átlagnál, de mi sem vagyunk kicsik, és tudom mikor fogant. :wink:

Marcsi - szuper szoknyát vettél!! Mennyibe került?

Én nem tudom csajok, hogy Ti hova jártok H&M-be de én komolyan mondom, olyan lehetetlen ruhákat láttam ott csak! Egy darab olyan nem volt amit egyáltalán fel tudtam volna próbálni. Lehet hogy az én ízlésemmel van a gond, de nekem egyáltalán nem jött be. És babaholmit se találtam. 56-62 méretből kb 5 féle volt, és mind téli. Mondjuk a C&A-ban is nagyrészt télieket találtam, vagy body-kat (azok viszont nagyon jó áron vannak most!!!). Nekünk még csak 2 db rugink van és egyáltalán nem találok sehol vékonyat jó áron. Ok, Tescoba már rég voltam, ott biztos lesz, abban még nagyon bízom.
Vendég

Sziasztok!
Jajjjj, de jó nektek..Én is akarok találkozni Veletek! De sajnos eléggé messze vagyok. De azért majd beszámolót kérhetek? Legalább olvassam, hogy milyen jó lehetett.

Marcsi! Csini a szoknya. Én is gondolkodtam már, hogy venni kéne valami lengébb öltözetet. Vagy varratni. Bár június 6-ra vagyok kiírva, meg azt is mondták, hogy számíthatunk rá, hogy 1-2 héttel hamarabb jön, az meg ugye május vége...Lehet nem is lesz olyan meleg. De majd meglátom. De itt nem nagyon van kismamabolt. Vagyis összesen van 1, de jó drága is. Miskolcon ugyan van, nincs is messze, de a keményedés miatt nem enged a biztonságiőröm (Apuci)! Még a boltba sem mehetek le, amíg a doki nem mondja. De ma sikerült egy kis sétára rábeszélni. Nem sok volt, de ez is jólesett. Na jól eltértem a tárgytól. Szóval nagyon király a szoknya.

Ági! Tündéri a kisfiad! Jó kép lett! Nagyon bájosak a vonásai.
:D

Hú...holnapután kezdődik a festés nálunk. De halvány lila f...om sincs, hogy milyen színű legyen a konyha meg az előszoba. Azt egybe szoktuk festeni. Na meg a pici szobát sem tudom. Az tuti, hogy a fürdő plafonját fehérre, a manó szobáját meg felül tojáshéj színre, alul pasztelles narancssárga, és kis mesefigurák lesznek a falon. Persze csak diszkréten.
De a konyha és az előszoba.... Semmi ötletem sincs. Na majd csak lesz valamilyen..
De én nem csinálhatok semmit, az őrmester megmondta, de olyan rossz lesz nézni, ahogy más dolgozik. Mindegy, kénytelen vagyok kibírni, mert Mancikámnak sem jó, ha bekeményedik a babaház.
Megyek is pihenni.
Jóccakát, ha nem jönnék.
Lehet, hogy már a hétvégéig nem jövök, de majd meglátom. Azé lehet bekukkantok mégiscsak. :lol: :lol:

sz.andi

He-he.. A kis Köc..ög Vandácska végre elmondta...Már nagyon idegesített. :lol:

Bocsika, elég szégyen, de szoktam nézni. :oops:

Nincs itt senki? Mindenki alszik?
Akkor megyek én is :cry:

sz.andi

Ági! Nagyon édes ez a kislegény!!!

Lehet, hogy nekünk is kellene 4D-re menni mégis, látni csajszikánk arcocskáját! :D

Marcsi, te meg roppant csinos vagy, főleg, hogy ő már a harmadik baba!

Én is vettem ma egy szoknyát (leértékelve) és egy nadrágot!!!!
A közelünkbe van egy tuti, egész olcsó ksimamabolt! Rövid ideje tudok én is róla.... :D

Én is benne vagyok a találkozóba!

Jó éjt, mindenkinek!!!

Kép
andkata

Sziasztok!Jó reggelt!

Annyira fáj a torkom :? Sikerült megfertőznie a prücsöknek.Pedig nem akarok orvoshoz menni vele:Ki,mit javasaol,mit szedjek?A mandulámmal lehet a gold,ott érzem hogy be van dagadva :? És még a mellkasom is fáj-talán csak a háton alvás miatt,meg a hátam.
Innentől kezdődik a neheze-fáj mindenem,aludni aludni alig tudok,így se jó feküdni,meg úgy se :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Marcsi!

Nagyon klasz a szoknyád.

Kike!

Torokra tantum verde, babásan is szedhető. + a hársafavirág tea még mindig jó.

Csajok!
Tescoban 7 db-os body szett 1899 Ft.
20150601134430

Jó reggelt!

Kike - leginkább semmit, max homeós bogyókat, kérdezz rá a gyógyszertárban! Engem rendbe rakott a mézes-citromos kamilla-, hárs- és gyümitea. Igazi citromot használj és ne tedd bele csak amikor már iható a hőmérséklete, mert különben elszáll a CÉ! :D Jobbulást nektek!

Apa most a veséjével kínlódik a változatosság kedvéért, egész éjjel pisilni járt szegénykém. Rá is förmedtem hogy ha ma nem megy el dokihoz, tuti agyon csapom!! 8-kor telcsizek is az sztk-ba, mert nemtom hogy rendelnek és hogy kell-e beutaló. Ilyenkor úgy érzem hogy már van egy gyerekem... :lol:

Boáá! :x Korán reggel olyan hagymaszag dől valamelyik szomszédból hogy mindjárt kirakom a taccsot! Ki az az állat aki már ilyenkor főz?!? (Gondolom aki du dolgozik... :lol: de akkoris! :twisted: )
Jahh, és 6:45-kor ordító rockzenére keltem, persze azt is egy kedves szomszéd produkálta... ÉLJEN A PANEL!!!! :twisted: :twisted:

Ma írok sms-t Ronix-nak, remélem jól van! Majd jelentkezem ha válaszolt!

Egyébként délre védőnőhöz megyek, délután pedig barátnőzök a Liszt F. téren.

Most láttam a hírekben hogy megint sztrájkolni fog a MÁV és most már csatlakozik hozzá a BKV is! PEHEHEHEHERSZE hogy megint, amikor vidék-citybe kéne utaznom (jövő hétre terveztem eredetileg)!! Még valaki :?: :?: :?: Esetleg sztrájkolhatna még a Volán... és a rendőrség, mondjuk úgy hogy zárják le az utakat... aztán a pékek, hogy ne tudjunk kenyeret enni... és aztán az élelmiszer-üzletek, hogy végképp semmit se tudjunk enni!!! Váááá!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Nekem valaki rugdalózó-szettet ajánljon már, mert body-nk annyi van, hogy sztem lesz amelyik sorra sem kerül! :lol: Én is mindenütt azt találok! :)

Andi - sajnálom hogy ilyen szigorú fekvésen vagy, bár még mindig jobb otthon, mint a kórházban :? ! Igaz, neked olyan közel van... hogy nem tart semeddig átruccanni, bár remélhetőleg erre csak júniusban fog sor kerülni! :wink: Vigyázz magadra, semmi festés, csak dirigálás!! :lol:
Vendég

Jé! A babanetnek nem állt még át az órája! :shock: Csak nézem hogy egy órával ezelőtt nem is írtam... :)

Na jó, most már befogom! Vagy írjatok Ti is, mert ciki magammal beszélgetni!! :lol:
Vendég

Wera!
Auchan, Cora és C&A az én ajánlatom rugikra. Itt találhatsz cukikat. ;)
20150601134430

Nézzed majd a postaládát, hétfőn feladtam elsőbbségivel a kupont. ;)
20150601134430

Viki - köszönöm szépen!!! Tündér vagy! Örök hálám! :wink: Az elsőbbségiért lehet hogy kár volt, a mi postásaink finoman szólva is qrva trehányak! Szóval várom! :D

Jah, és majd' elfelejtettem! ÁRON BABÁNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG 0. NÉVNAPOCSKÁT KÍVÁNOK!!!!! :D :D Remélem Anyuja megörvendezteti valami fincsivel ma! :wink:
Vendég

Wera!
A cég elbírta, ne lepődj meg a céges borítékon. :oops:
20150601134430

OK! Szupi! Akkor nem kell sajnálnunk a kidobott zsédet! :lol: Köszi! :wink:
Vendég

Wera!
Gratula a hétfordulódhoz! Olyan szépséges, hogy már 3-al kezdődik!!!!
20150601134430

Wera,Desviki:köszi szépen,mindent kipróbálok.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Kristi jobban van már?
20150601134430

Hát nem igazán,tegnap délután már 37.8 volt neki a hője.Apa ma délután viszi dokihoz.

Kép
Kép
Kép
kike

Jobbulást a Kis Manónak!
Kép
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?