Vidokata: Hova jársz dokihoz? Hol szeretnél szülni?
Ne agódj, a húgomnak is azt mondták, hogy túl pici a baba, erre befektették a kórházba egy hétre infúziót kapott, hogy a babát felhizlalják. Tök egészséges és normál súlyú babája született. Az elsőnél is paráztatták, hogy kicsi a gyerek és 3 kg fölött született. Akkor nem feküdt be a kórházba. Nem lesz semmi baj ne aggódj.
Amúgy az én dokimat szívesen tudom neked ajánlani, ő sohasem paráztat és nagyon jó szakember. Kérdezd meg Bencurit, bár kicsit eltűnt. Ő is hozzá jár. Mondjuk a Kútvölgyiben dolgozik, de hamar oda lehet érni. Sógornőmék Rákosborzasztóról jártak hozzá. 3x ott szült és m,indig időben beértek.
Csak lehetőségképpen vázoltam fel a helyzetet.
Bencuri: hol vagy? Minden rendben veletek? Már rég nem írtál!
Heni!!! Miért tüntél el? Sok a meló és a kondi?
Tesék helyzetjelentést adni!!!
Szly: Nagyon édes kisfiú Rolkó!!! Nagyon huncut.
Olivér akkor sem adja oda a játékait, ha neki nem kell, inkább begyüjti és odaadja nekem. Nagyon nehéz következetesnek lenni, de muszály. Én is ezzel kűzdök. Sajna Olivér nem igen hajlandó mostanában szótfgogadni. Én most azzal próbálkozom, hogy elterelem a figyelmét és igyekszem többet foglalkozni vele. Csak naggyon fárasztó most nekem. Sajna a Tamás minden nap reggeltől este 7-ig dolgozik, így nem sokat tud besegíteni.
Wera: egy másik topikos ismerősőm is ott volt tegnap a találkozón. Németh a topikos neve.
Abban a topikban mi április 26-án talizunk.
Nektek nincs kedvetek találkozni? Jó sokan vagyunk, de szerintem nem lenne gond. Mondjuk lehetne szabadtéri programot tervezni, mondjuk a Margit szigeten. Csak egy ötlet. Gyerekek és apukák is jöhetnének. Egy jó kis piknik.
A pocakom akkora, hogy nem tudom, hogy hova tud még nőni 3 hónap alatt. A mérete alapján már mehetnék szülni. Majd teszek fel képet ha sikerül csinálnom.
Marcsi: nagyon csini a pocakod és szép a konyhád meg a kiságy is . Na gyon jó a férjed izlése. Én is nagyon szeretem a narancssárdát.
Kike: jobbulást a Kriszinek.
Ami: nagyon szupi babakocsit vettetek!!! Nagyon praktikus!!!
Hogy van a pocakod? Előre is boldog névnapot Áron babának. Ha jól tudom holnap lesz a névnapja.
Már nekem is kezdődik az éjszakai nyüglődés. Olivérrel csak a 8. hónaptól volt.
Bocsi, ha kihagytam valakit, majd még jövök.