Judit,nagyon sajnálom,hogy fel kellett szúrni Marci fülecskéjét,de lehet,hogy igy jobb lesz neki!Jó,hogy akkor nem kell vissza kocsikáznod a városba,ha szandán is van fülcsi melegítő:)
Andi,majdcsak rendbejön a fogad!Mikorra is van időpontod a dokihoz?
Köszike a teás hsz-t,akkor nyugodtan adom neki,csak az van ráírva,hogy fogszuvasodáshoz vezet ha cumsiüvegből issza,de lehet én értelmezek félre vmit,és azt nem szeretném ha a még meg nem lévő fogai ha kibújnak máris szuvasodni kezdenének
ez kicsitt zagyva lett,de remélem érted
Linda,jó,hogy a kórház fizette a posztert,ennyit már megtehetnek,hisz gondolom őket is képviselted
És nem a díj a fontos,hanem hogy résztvettél rajta!
Szilbee,szerintem ez a tesóknál meg sem kottyan
A múltkor voltak nálunk ismerősök,3 gyerkőc van,a legkisebb Lucával egyidős,mi 1 nappal vunk idősebbek,és van neki egy 3 éves bátyja és egy 6éves nővére.Hát amit azok művelnek Álmossal
nem semmi (na nem durva dolgokat) de a kissrácnak egy hangja nincs,úgy nevet rajta hogy csak
Hajni,nagyon jók a pólok
Luca méretű rucik nem voltak? Tanulás és a fiúk..hát nem igen ismerek olyat aki szeretne tanulni,meg szerintem igencsak előrejött ez a csajozós,fiúzós dolog a mai tiniknél
Az ebédlő még nincs kész,majd holnap fejezik be a tapétázást,mert múltkor elfogyott a ragasztó...és ha kiszárad az a kis rész,akkor festik
Nóri,reméljük nincs semmi baj Lilcsi fülével!