Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Melinda, én is ebben reménykedem, hogy most már jobb lesz neki.
judit_79

Ó, szegény Marci! Akkor valóban jól el- és ráhúzódott az a nátha :cry: .
Ki volt a doki, aki felszúrta?
Én is akor váltottam le a gyerekorvosunkat, mikor már a 4. antibiotikum kúra sem hozott javulást. És a felszúrás nekünk is akkor, azért kellett, mert amit az egyszerű náthára kapott antibogyót (??), az elnyomta a tüneteket :evil:
Akkor még a jövőhéten sem mehet bölcsibe...akkor már otthon tud vele maradni a párod? Nehogy úgy járjatok, mint én, a munkahellyel... :?

Erika! Írjál már valamit! Nagyon kíváncsiak vagyunk...és hiányzol! :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit! Mindárt megkérdem Ádámot, hogy hol vette!

Linda! No én is pont így vok a női tejjel!
szilbee

Hali.

Köszi Szilvi +mindenki,hogy gondoltok rám :)
a fájdalom már elviselhető,de az arcom messzemenően nem szalonképes :evil: .tök jó-bárkivel találkozom-előadni,hogy miért is nézek ki így :twisted: ..ahogy...

Akit érdekel vagy érint :a Szapáry oviban április 21-24ig lesz nyílt hét

Judit.sajnálom,hogy így alakult.de hogy nyugtassalak...egy picit...a felszúrás..persze persze rossz,de jobb annál mintha repedne a dobhártya,ráadásul hamarabb gyógyul majd így.sokszor,akár 1/2óránként cserélj vattát a fülében,mert akár 2napig is folyhat a trutyi.ha 38alatt van a láza meg ezerrel melegítsd!!!
Melyik doki rendelt amúgy?

Erika.én amúgy sem voltam bőtejű,úgyhogy átérzem,a problémád...de nem szabad feladni.nekem 5hetesek voltak a gyerekek mikor megjött...igaz rendszeres volt az elejétől kezdve.
Én már alapban kiírattam a tápit (de semelyik nem itta meg),Zsolti így pótlásként már nagyon pici korától női tejet kapott...
Sziszinél már kevesebb gond volt-olyan 6hósan kezdett (pótlásnak) tápizni-de vagy 3félét kipróbáltunk mire megitta...szóval nem egyszerű.
Szerintem a dokija nem is arra értette,hogy mensi és szopi nem fér meg---hanem a hormonháztartás fel van borulva és ez veszélyeztetheti a tejcsi mennyiséget..De tényleg nem tudhatja a doki sem.
Én is Sziszivel felhívtam a LLL-t,nagyon aranyosak.

Betti.tanulgatsz? drukk holnapra!!! miből vízsgázol?

Évi.ti meg beíratkoztok lassan...?!
Huu.ha elgondolom,hogy jövő ilyenkor mi is sulitválasztunk :roll:

Szilvi.hatalmas tényleg Levi.!!!!de amúgy meg tök formás srác-ahogy elnéztem legutóbb élőben!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Judit! Én az SZTK melletti boltban vettem a sapit, miután kijöttünk a fülszúrásról....de sztem mindegyik patikában van....vagy nem, nem tudom.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit.én a Kolozsvári úton vettem anno.
De a Széchenyi gyógyszertár meg olyan ellátott -bizti van ott is.

De egy tipp...hívd fel inkább a kiszemelt gyógyszertárt,ne tegyél felesleges utat!!!-én így szoktam

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! És azóta is nőtt sokat! ... olyan nyurga.. pláne a többi korabeli gyerekhez képest! Tök furi... :lol:
szilbee

Bizony, vattacsere sűrűn, és a trutyit is le kell mosni a fül, meg minden közeléből, kézmosás, stb, mert az is fertőz!! De ezt biztosan elmondták.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja...mindíg elfelejtek valamit.

Tündi.én is a Hipp granulátumosat (gyümis v. barackos) adtam nekik.imádták.persze hogy jó!!! hasuk sem fájt tőle..gyorsan is kész...fincsi..

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Lassan átmegyünk chet-be :lol: :lol: :lol:

Elin.nekem már a fülészeten semmit nem mondanak :twisted: :twisted: -lehet,hogy gondolják...már úgyis rutinos vagyok :roll:

KépKép
KépKép
cleo27

Szilvi.
Szerintem Dávid még nagyobb lesz...csak készülj fel :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Nekem ezt a Sohajda mondta...ő szúrta fel.
Mostanában Lilcsi is nyúlkál a füléhez, de csak napi 2x-3x. Ha kérdezem, hogy "fáj a füled?", csak néz rám.... :roll: Gonoltam, hogy be kéne vele menni 1 nap, biztos, ami biztos alapon. De semmi baja amúgy, a taknyon kívül. Ami persze épp elég :evil:
Ti hová mentek suliba?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát annak nem örülnék! :lol:

Bár néha most is az az érzésem, azért hízik ilyen nagyon Dávid, hogy bírja a tesója súlyát, mikor az ráfexik a pocijára vagy a hátára. :lol:

.... és azt képzeljétek el, hogy Dávid tök frankón bírja.. egy nyikkja sincs... de még csak észre sem veszi hogy egy 17 kg-s muki hever rajta... :shock: :lol:

No menek szoptatni!
Pussz!
szilbee

Na megjött a mail...

Judit! Párom üzeni:

[quote]S írta:ztk mögötti kisutcában a gyógysegédeszköz-boltban
szilbee

Suhajda Zita rendelt a fülészeten.
Aztán beszéltem a gyerekorvossal, ő is ezeket mondta, hogy vattacsere sűrűn, meg kitörölni babaolajjal, hogy ne marja a váladék. Ő javasolta a sapkát is, csak akkor már indultunk haza, azért most délután vissza fogok menni.
Na, fel is hívtam a szandai gyógyszertárban, van nekik, úgyhogy nem kell visszamennem a városba.

Cleo, remélem hamar rendbejön az arcod!

Tündi! Én is sokáig a granulátumos gyümölcsteát adtam Marcinak, nagyon szerette. De hogy melyiket pontosan, arra már nem emlékszem :shock: Pedig rengeteget vettünk anno. De ugyanaz a hengeres dobozú volt, szerintem mind hasonló lehet.
judit_79

Elin.

Lehet,hogy nem fáj neki,csak be van dugulva a fülcsije néha-néha.és zavarja.legutóbb Sziszi is így volt-és tényleg nem volt rendben a füle :shock: :shock: -ő a vállára hajotta a fejét-oldalra,meg fogdosta...

Judit.örülök,hogy lesz sapit!!!véletlenül se tedd a tasakot mikróba...bocsi,hogy figyelmeztetlek..de én hülye anno mikor megvettem...na gyorsan ...gyorsan fülére..el sem olvastam.és putty oda a zacsi.(még jó,hogy csak az egyik lett oda) :oops: :oops:

Szilvi.mit fognak ezek később bírkozni!!! :lol: :lol: Szerintem még Levi vissza fogja kapni a ráfekvéseket stb...tapasztalat a kistesók harciasabbak...hát igen...a túlélőösztön :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok Lányok!

Még csak most keveredtem elő,mert a városba voltunk,megcsináltatni a szemüvegem amit eltört Franci,ingyen megcsinálták mert még garanciás! :D Nem is gondoltam mert ugye nem a szemüveg hibájából tört el hanem segítséggel,de mindegy ez így nagyon jól jött ki!Voltubk a Plázába,fent az emeleten nyílt egy új butik,és most akciók vannak! Francinak egy kis átmeneti kabátot 995-ért vettünk,meg voltak pólók 595-ért nagyon aranyosak,de fiúknak több választék volt! :( Ha arra jártok érdemes benézni!Cosmos city vagy mi! :oops:
A lakás meg közben szalad!

Judit!
Nagyon sajnálom Marcit,de mostmár túl vagytok rajta legalább!Gyógyuljatok meg gyorsan!

Nóri!
Akkor félreolvastalak :oops: ,bocsi!De jobb is így,majd találsz magadnak sokkal jobbat!
Lilcsi jól van? Szokott fujajázni?? :lol: :lol: Vagy még mindíg a moci a sláger?
Olvastam a másik topikban,hogy Szolkata meg kismama! :DDe jó neki!!!

Tündi!
Hát ez az a csajozáson töri a fejét meg a hülyeségen,a tanulás meg magasról ....! :evil: Olyan nehéz,és ez még csak úgymond a kezdet! :( Örülök,hogy Lucus jókat szunyál mostanában,biztos ez a jó idő van rá jó hatással!Ilyenkor olyan jó lenne kertesházban lakni,de csak igy tavasztól őszig! :D Ebédlő,hogy áll?

Cleo!
Hát igen a bedagadt arc,nem egy kellemes dolog,remélem lelappad majd hamarosan!Gyerkőcök jól vannak!

Vali!
Nem állsz szóba velünk??????Mi a baj?????? :(

Puszi mindenkinek!
Vendég

Ti aztán termeltek,mondjuk ebbe a fülészetes dologba,én nem tudok mit hozzászólni! Esetleg annyit,hogy itt láttam a múlthéten olyan fülmelegítős sapit a Széchenyi gyógyszertárban!

Nem éppen témába vágó de ezeket vettük a plázában:
Kép
Kép

Na jó mostmár dugulok! :oops:
Vendég

Hajni! Nagyon jók a pólók! Lilcsinek is kéne, de a bölcsibe, úgyhogy én majd turikban meg bababiziben nézek szét. Vaterán semmi nincsen :cry:
Fujaja is megy, nagyokat nevetünk, ha a nyelvével rezegteti :lol: Meg a toronyépítés még jobban. A moci száműzve van itthon az ajtó elé :evil:
Semmi baj, nem probléma, meg a lényegen úgysem változtat, ki kit rúgott fenéken, csak az én kis sajgó lelkemnek valahogy jobb így :oops: .

IGEN, KATA KISMAMA :lol: :lol: . Egyenlőre szenved szegénykém, de majd nemsokára jobban lesz...ugye Kata :wink: ?

Na, Andi, akkor lehet, kérek egy délutáni időpontot vmelyik napra :roll:
Fogad fáj?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Hajni.nagyon tuti a rucik.a kabát is nagyon szép.Nekem Sziszinek kéne széldzseki-lehet majd benézek.igaz az enyémek már válogatnak...nem mindegy,hogy milyet veszek :roll: :roll:

Vali.merre jársz? írjál légyszi!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Mano! Bébi cuccok is voltak... olyan 68-74-es méretben?

Du-án menek shoppingolni... úgyhogy ha vki lát a Coraban vagy a városban kiáltson rám!!! 8)
szilbee

Judit,nagyon sajnálom,hogy fel kellett szúrni Marci fülecskéjét,de lehet,hogy igy jobb lesz neki!Jó,hogy akkor nem kell vissza kocsikáznod a városba,ha szandán is van fülcsi melegítő:)

Andi,majdcsak rendbejön a fogad!Mikorra is van időpontod a dokihoz?
Köszike a teás hsz-t,akkor nyugodtan adom neki,csak az van ráírva,hogy fogszuvasodáshoz vezet ha cumsiüvegből issza,de lehet én értelmezek félre vmit,és azt nem szeretném ha a még meg nem lévő fogai ha kibújnak máris szuvasodni kezdenének :roll: ez kicsitt zagyva lett,de remélem érted :P

Linda,jó,hogy a kórház fizette a posztert,ennyit már megtehetnek,hisz gondolom őket is képviselted :) És nem a díj a fontos,hanem hogy résztvettél rajta!

Szilbee,szerintem ez a tesóknál meg sem kottyan :) A múltkor voltak nálunk ismerősök,3 gyerkőc van,a legkisebb Lucával egyidős,mi 1 nappal vunk idősebbek,és van neki egy 3 éves bátyja és egy 6éves nővére.Hát amit azok művelnek Álmossal :) nem semmi (na nem durva dolgokat) de a kissrácnak egy hangja nincs,úgy nevet rajta hogy csak :)

Hajni,nagyon jók a pólok :) Luca méretű rucik nem voltak? Tanulás és a fiúk..hát nem igen ismerek olyat aki szeretne tanulni,meg szerintem igencsak előrejött ez a csajozós,fiúzós dolog a mai tiniknél :o
Az ebédlő még nincs kész,majd holnap fejezik be a tapétázást,mert múltkor elfogyott a ragasztó...és ha kiszárad az a kis rész,akkor festik :)

Nóri,reméljük nincs semmi baj Lilcsi fülével!

Kép
Kép
tundi24

Judit,neked is köszike a teás dolgot :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi.

a cumisüvegnél a lényleg,hogy a lehető legrövidebb ideig add neki.pl tényleg csak az ivás idejére legyen a szájában.később pedig majd amint tud:csőrös pohár v. pohár.

Holnap megyek este a fogdokihoz....ha addig nem dagad jobban az arcom.

KépKép
KépKép
cleo27

Szegény Marci :( ,de legalább már tudjátok az okát és biztosan gyorsan meggyógyul!

Tündi!
Mi Hipp-es teát iszunk,Robi nagyon szereti és Cleo-nak teljesen igaza van,csak addig míg íszik!
Nálunk volt egy ídőszak amikor egy üveg teát képes volt bekortyolni igaz most már nincs szem előtt a cumisüveg,csak akkor kapja meg ha álmos,evés után......
Még az étlapot nem volt ídőm megnézni de köszönöm hogy felraktad!

Erika!
Pityeregtem az írásodon,tudom milyen Rossz Robi 7-8hetes koráig szopizott csak,pedig én teljesen természetesnek vettem hogy legalább fél éves koráig csak anyatejet kap,aztán fájdalmasan szembesültem a ténnyel hogy nincs tej,már a végén fél óránként is cicire raktam csakhogy mentsem a menthetőt,de hiába
Amíg van addig ne gondolj a tápszerre,és én is sírva adtam neki az első üveggel oda :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

itt van néhány kép a szülinapról és a pocakomról..Kép Kép Kép [ Kép

Kép
Kép
mongi

később még próbálok irni.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!!!!

Bocsi csajok ,hogy eltűntem ilyen sokáig de az az igazság,hogy most én voltam vagyok olyan helyzetben mint Hajni a múltkor,hogy úgy érzem nekem már nincs miről írnom kiöregedtünk innen....persze attól még minden nap olvaslak titeket és mindent tudok rólatok :wink:

Judit!
Marcikának mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!

Letti!!!
Nagyon szupik a képek!!! Csini kismama vagy nagyon :) Olyan klassz volt Anta tortája ezt a Marcipánban készítették?? Szupi a bicótok :)

Hajni!!
Hol vásároltad ezeket a a jó pólókat? Az a helyzet én még nem láttam gyerekrucit egyik boltban sem a plázában... vagy ez mostanában nyílt?

Tényleg megy valaki hétvégén a tiszaligetbe a játék fersztiválra? Ma kaptunk 1 főre szóló ingyenes belépőt a bölcsibe nagyon sok jó program lesz már délelőttől .

Andi!
Sajnálom,hogy így megjártad a fogaddal te is :(

Tündi!
Nagyon sajnállak és átérzem milyen rossz most neked...képzeld el nekem még 14 hetes volt Dia mikor már megjött a menszim :( Borzalmas volt mert csak üvöltött egész nap :( persze a nem szopinak az lett a vége,hogy kevesebb lett jóval a tejem :( Egyébként sem volt sok. Viszont amit a csajok ajánlottak ,hogy hívj egy LLL szakembert az nagyon jó ötlet :) Bennem is egyik ilyen szakembert tartotta a lelket. Végül is igaz hozzátáplálással de 8 hónapig szopizott Dia ne add fel soha . Próbáld sokszor mellre tenni meglátod segít. :) Nagyon drukkolok hogy így legyen :)
Többiek bocsi majd később írok még :)

KépKép
diÁcska

Katlina, szerencsére nem cumisüveg "függő" Lucus, csőrősből is próbálkozik inni :) akkor igy nem aggódok a fogaiért! :)

Mongi,nagyon szép pocakod van :) Tetszik a torta,hol rendeltétek?Milyen ízű volt? Anta nagyon hasonlít rád! :) Nagyon teker a kiscsajszi :) és a sisak, jól áll neki,vagány vele! :)

Andi
,akkor holnap nagyon fgok rád gondolni este!Köszönöm a tippet a teára :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megkapta Máté az oltást észre sem vette nem sírt!
Nagyon ügyes volt!

Este még jövök!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jujjj nem Tündinek, Erikának ment a szopis témáról bocsiiii Tündi Kép

KépKép
diÁcska

Vali,semmi gond! :P Értjük mi :)

Ivett,akkor tényleg nagyon ügyi volt Máté,hogy nem sírt! :) Nagy cupp neki! :)

Mi meg most vagyunk túl egy hatalmas visításon,hirtelen úgy elkezdett sírni,na ez gyenge kifejezés volt,üvölteni,hogy csak na.Adtam neki hamikát,nem kellett,dörzsölte a szemét,nem aludt,bekentem az ínyét és vigyorog :roll: Úgy sajnálom szegényt,hogy igy megszenved ezekkel a fogakkal,de legalább már 1 törne át,hogy eredményét is látnánk a szenvedésének!

Kép
Kép
tundi24

Jó estét!

Megvettem a fülmelegítő sapit, de még nem tudtuk kipróbálni, mert nem ment le teljesen a láza :(
Mikor a délutáni alvásból felébredt, majdnem 40 fokos láza volt :shock: Hűtőfürdő + kúp meg később még egy kúp, és most 38,4 szóval még mindig van egy kis láz. Most egy picit jobban néz ki, a trutyi is ürült a füléből, és evett már 1 banánt. Nem sok, de valami :(
Remélem, holnapra már tényleg elkezd javulni.

Vali! Remélem nem gondolod komolyan, hogy kiöregedtél innen! De tényleg! :wink:
Mi is terveztük, hogy kimegyünk a tiszaligetbe a gyerekprogramokra, persze csak ha Marci addigra jól lesz.

Tündi! Most már biztos hamar kibújik Luca foga. Szegényke, úgy látszik megszenved vele. Hűtött rágókát szoktatok adni neki?

Mongi! Aranyosak vagytok Antóniával együtt a képeken! Milyen ügyesen biciklizik. A torta is szuperul néz ki, biztos finom volt!

Hajni! Nagyon klassz ruhákat vettél! Ha a plázában járok, én is be fogok nézni abba az üzletbe. Meg tavaszi cipőt is kéne venni Marcinak, de még nem találtam sehol.

Jó éjt, sziasztok!
judit_79

Sziasztok Lányok!

Délután lementünk játszóterezni egyet Nóriékkal,ide a házunk mögötti játszótérre,jó volt csak nagyon átfáztam!Én nem értem,az idén nem lesz tavasz??? :(

Ja és lányok a füves tesco tető csak félreértés volt! :oops: Nem lesz szép zőőőd gyep a tetőn csak a Tesco körül! :roll:

Vali!
De jó,hogy írtál! :D Ez a bolt a plázában kb.1-2 hete nyitott! Hasonló mint a corában volt régen az Invázió! Csak az a baj,hogy lányos rucikból nem sok választék volt!Bár lehet,hogy Dius méretéből mégis!

Szilbee!
Mondjuk azóta már túl lehetsz a shoppingoláson! :oops: Kifejezetten bébi cuccokat nem láttam,de Leventére valók nagyon kis klasszak voltak!Nem tudom benéztél-e!

Mongi!
Nagyon édes Anta a bringán abban a sisakba! :D A torta is nagyon szuper,és milyen ízű volt!
Nagyon szép kismama vagy,jó nagy már a pocakod! :D

Tündi!
Hát szegény kis Lucus,tényleg megszenved már ezekkel a foggal,és ez még csak a kezdet! :( Remélem a többi,nem viseli majd meg ennyire!

Erika!
Ha lehet füstjeleket kérünk! :wink: :D

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Hali.

Vali.de jó,hogy írtál!!!!!
gyerekek jól vannak? böli,suli járnak? eljöttök a Szapáry-s nyílt napra?vagy már nem jön szóba?

Letti.nagyon szupik a képek.
szép kismami vagy!és mekkora pocid van!!!hát,nem kell félned,hogy pici fiad lesz :lol: :lol:
klassz a torta is.

Szilvi.jól sikerült a vásárolgatás?

judit.az antibigyo majd segít a gyulladáson.de ahhoz kell egy kis idő....sajnos.
Még egy gyógypuszám Marcinak.

Ivett.örülök,hogy túlvagytok a szurin.akkor megint kis hős volt a nagyfiú.mázsálás is volt?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jó estét mindenkinek!

Tündi!

Lucus bébiételt eszik?

Cleo!

Igen meg is mérték 6 kg, egy g-ot sem fogyott pedig 3 hétig beteg volt!
Volt olyan nap mikor 2-3 napig sem evett annyira fájt a torka!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Mongi, nagyon csinos kismama vagy! Bevallom, megnyugtattak a képeid, neked is szép gömbölyű a pocid! :) mert mióta egyre többen mondják, hogy jó nagy a hasam, meg hogy biztos nem ikrek-e, hát elég nyugtalan voltam, vajon tényleg nem túl nagy-e

Kép
pimelinda

Szép jó reggelt! :)

Judit,Hajni, sajnos tényleg megszenvedünk ezekkel a gonosz fogmanókkal :evil: és ami elekserít,hogy mikor lesz ennek vége,ugye elég későn... :(

Ivett, Lucus hol bébiételt kap,hol pedig én turmixolom neki össze a gyümiketmeg majd mostantól a zöldségeket. De amit nem tudtam megvenni,mert még nincs a boltban,azt természetesen bébiételben kapja.De szereti,ja és igen mindenhez kap sinlac pépet abba keverem bele a gyümit és a zöldséget is!Este kapott hippes álomkaját,egy üveggel ebvágott elsőre,remélem nem lesz baja,de eddig nem fedeztem fel rajta semmi pöttyöt! Máté eszik már vmit a tápikán kívül?

Linda,ne is törődj vele,hogy mit mondanak,hogy mekkora hasad van,szerintem a lényeg,hogy jól érezd magad a bőrödben!

Betti,megy a drukk a vizsgához!

Na majd még jövök,de ma már főznöm is kell. Képzeljétek el reggel jött az sms,hogy megérkezett a számlámra a tgyás,de a gyed meg nem,pedig leadtam a papírt időben!Tgyás márc18ig járt,utána gyed,de az nincs a számlán.Szerintetek mikorra várhatom?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt mindenkinek!

Tündi!

Máté bébiételt eszik de ugy hogy 100 ml tápszerbe belekeverek fél üveg bébi ételt,így megeszik 180-200 ml kaját!
A kórházban ajánlották hogy így csináljam, mert nem türte a tápszert 1,5 óránként akart enni még éjszaka is,de amióta így csinálom este 9-kor eszik utoljára és reggelig bírja ugy hogy nem ébred fel!
Azért kérdeztem tőled hogy Lucus mit eszik,mert most már én is turmixolni akarok neki!
A sinlac pépet hol veszed?
Akkor már nem szopizik Lucus?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett,szopizik még Lucus :) Naponta 2x eszik mást,tízóraira és uzsonnára kapja a sinlacot vmivel kiegészítve.Tegnap este csak a jobb alvás érdekében próbáltuk ki ezt a jó éjt papit,végülis jobban sikerült az éjszaka,ébredt,de nem evett csak az ínyét kenegettm. A sinlacot a doki néni írta fel,és úgy tudom,hogy csak receptre lehet kapni.
Máté akkor jól bírja az éjszakát :) Luca szerintem sosem fog ennyit aludni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Észrevettétek már,hogy nem stimmel az idő a hsz-oknál,mert nekem azt írja,hogy 7.20kor küldtem,közben meg 8.20kor :) Biztos nem állítottak órát :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Judit! Milyen volt az estétek? Sapi kipróbálva azóta? ....remélem.

Letti! Formás pocid van! Gondolom, a valóságban még nagyobb. Nagyon klassz volt a torta! Milyen ízű volt amúgy?

Tündi! Pohárból nem itattad még Lucát? Úgy irígylem azokat, akik ügyesen megtanítják pohárból inni a babát, és cumisüvegük nincs is :oops: . Én nagyon béna voltam...meg lusta, mert minden próbálkozás után öltöztetni kellett :oops: Lilcsi még itatócsőrösből is csak a puhából hajlandó inni. Itthon. A bölcsiben persze poharazik :?
Fogzás...igen, az még eltart egy darabig. Törpirim keze is a szájából lóg mostanában. Nyilván beindultak neki az utolsó 4 őrlők.

Melinda! Nekem meg kicsinyellték a hasamat :roll: . Oda se neki :lol:

Hajni! Tegnap már a ház előtt jártatok, Lilcsi akkor állt meg és mondogatta, hogy "Faci, Faci"...mondom, jókor köszöngetsz már édesem :lol: !
Párodat megkérdezted már reptér ügyben? :wink:

Szilvi! Miket vettél?

Erika! Írjál már, mi van veletek?! Kérlek széééépen! :cry:

Andi! Te mikor mész vissza fogorvoshoz? Pofid lappadt már?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nézzétek már ezeket a vagány rucikat! Nem olcsók, de nézegetni nem kerül semmibe :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Tündi.
hát ez a fogzás bizony eltart még egy ideig.de lesznek szünetek azért az nyugtasson.
Elin.bizony lehet,hogy lilcsinek a nagy-fogacskák bújkálnak.nézted neki? az enyémeknek egyszerre jött a 4...letudták gyorsan :).Asszem 2éves korukra megvolt mind a 20fogacska.
Mellesleg Zsoltim is fogzik :lol: :lol: :lol: .kijött a 21.neki :lol: -most tiszta büszke magára.

Évi.Csongi hol tart fogügyileg?neki potyognak már ugye?

Ja,igen...lappadok...lassan...De nézem a pozitív oldalát.a fogyókúrának jót tesz ez a fogmizéria.hi-hi.:):)
De azért kicsit fosok az esti fogdokizástól :roll: :roll:

Betti.nagy kalappal.gondolok rád!!!!

Nem írom le név szerint,de többiek...hahóóóóóóóó

És mit főzzek ma???? :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Elin.tök jó rucik :lol: :lol: -igaz én a pólókat néztem csak,és nagyon vagesz.most azon filózom,hogy a fiamnak Bionicle képes pólót csináltatok...van egy póló-tervező oldal...de drága...

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Semmi olyat nem vettünk.. csak hagyományos bevásárlás volt. Megvettem Ed tortájához a dolgokat... Enyhén szólva lebuktam, hogy mit is fogok sütni. :oops: :roll: :lol: Ez az ő kedvenc tortája... Mikor mondtam neki, hogy hagyjanak majd azért nekem vajat meg 2 db banánt, akkor elkezdett vigyorogni, ... aszongya "Jajj de jó, azt én nagyon szeretem!" :shock: :lol: Ki hinné egy férfiról, hogy tudja mi kell a tortába, pláne olyanba, amit évente max. 1x csinálok. :o
Szóval végül mégse rendelek, mert nem tudnám elhozni, mivel Ed túlóraszezonban van. :twisted:

Tündi! A profilban tudod átállítani az időt, +1-re köll.

Letti! Annyira jól nézel ki. Szerintem totál sugárzol! Nem? :lol:

Erika?????

Rólunk még...

Mostanában Dévid napközben csak rövideket alszik és éjszaka is nyugtalan... de csak úgy hogy nyöszög, meg ma volt először hosszú idő után, hogy 2x kelt éjjel.
Három lehetőség van:
- vagy a foga
- vagy az időjárás
- esetleg a kaka kívánozik ki...

Elképzelhető, hogy ma kinéz a védőnénik, így most kicsit összekapom a lakást...

Pusz!
szilbee

Andi! Itt valaki csináltatott baba-fotós pólót, csak nem tudom, ki, és hol? Talán Tündi? :roll: :oops:
Az nem lenne jó? Csak Bionicle képet kell szerezned...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,megnéztem,klassz cuccok vannak :) Badyk nagyon tetszenek :) Próbálom Lucát rászoktatni a pohárra és csőrősre,abból már szokott inni,kisebb nagyobb sikerrel :wink: Pohárból is ivott amikor hazajöttünk a kórházból,azóta nem igen :roll:

Szilbee,köszike de oda van állítva és mégsem jó az idő.Ha a +1re vagy +2re rakom akkor sem azt mutatja amit kellene :? Jó takarítást neked:) A védő néni biztosan meg lesz elégedve Déviddel :) Gondolom inkább őt nézi,mint Leventét. Ed meg biztosan fog ötülni így is a tortának :)

Andi,jó ha lappad már az arcod,este gondolok rád,kitartás!Én addig szoktam parázni még be nem megyek..Gratula Zsoltikának a 21-ik fogacskához :) Főzés..én úgy utálom kitalálni,hogy mi legyen nálunk ma krumpli leves lesz,meg túrós tészta,apa óhaja,igaz sztem nem nagyon fér össze a kettő,de nem baj :twisted:

Erika,egy kis szösszenetet írj :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri,nem én voltam..én órát csináltam :) De semmi gond :)

Kép
Kép
tundi24

Javítás: csináltattam :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?