Hello Lányok!
Először is COCA dárga!!! Könnybe lábadt a szemem a hír olvastán!!! GRATULÁLOK TISZTA SZÍVEMBŐL!!!!!
Rólam: Túl vagyok a műtéten, nagyon jól viseltem! Már semmi nem látszik a 3 pici sebből (laparom volt), pedig csak 10 napja műtöttek.
Ééééés: mindkettő vezetékemet sikerült felszabadítani, douglasból pedig kiszedték a pici csomókat, ennyi.
Most kicsit próbálok nem negatív lenni és nem arra gondolni, hogy ha csak ennyi pici bibi volt bent, akkor nem is ez gátolta a teherbeesést, de mivel az ördög nem alszik holnap én is megyek IR-re.
Annyiból érzem, hogy talán nálam nem ez a baj, hogy én már a műtét előtt elkezdtem a makrobio diétát, semmi cukor (kivétel: napi egy kanál méz a tejeskávémba), semmilyen szénhidrát csak zöldségek. Húst is nagyon keveset eszem, most is csak azért, mert vérszegény lettem...
Szóval oda kell figyelni ezekkel a hülye diétákkal, mert felborul az egyensúly.
Én most megvárom a mensit és kezdünk inszemmel. Júliusra fel vagyunk írva lombikra, addig van 3 hónap, reménykedünk...
Abszolút optimista vagyok most. Várom, hogy mehessek tornázni.
Snufi! Anno én mindig úgy csináltam, hogy a ciklus közepétől csak gyorsgyalogoltam, ami olyan, mintha sietnél valahova...
Na megyek, mert a héten kicsi lányom nagymamánál maradt én meg igyekszem lezavarni az összes dolgom. Ma megyek az eredményeimért is, mert 2 hete vetettem le kenetet mindenre: Chlamydia, streptococus, stb... Egyis ismerősöm csak e miatt nem esett teherbe, kiderült, hogy streptococcusos (vagyis mind azok vagyunk ugyebár, de nála kicsit elszaporodtak a dögök...).
Na nem csacsogok itt tovább!
PuszI:
Barti