Sziasztok!
Mi is előkerülünk igy dél tájt
A ksiasszony fél9ig aludt
tegnap is akkorákat szunyált,hogy el sem akartam hinni
Délelőtt bementünk a városba vettem Lucusnak baby kajákat, zöldségeseket,meg gyümiseket is.Meg Hipp teát, tegnap óta megissza a teát
Volt otthon hippes ami kamillás,most meg gyümiset vettem neki.Granulátumos,szerintetek ezek jók?Másfajta teát még nem tudtam beletutymálni,sőt semmilyen folyadékot,csak a tejecskét!
Erika,ne legyél elkenődve,megértelek!Nekem pont ugyanezt mondta a doki,mint neked,pedig nem egy orvosunk van,és azt mondta addig fogok össze vissza pirizni amíg szoptatok,és hogy bizony elapad a tejcsi..És láss csodát mai napig szopizunk,és nekem is elég puhák a cicik,de eszik belőlle,és naponta csak 2x eszik mást a többi tejcsike!Szóval nyugi,kitartás,és hívd fel azt a Dórát mindenképpen,biztosan fog segíteni!!
Hajni,de legalább jó lett a gépetek
Na akkor megkezdődik majd az udvarlásos időszak nemsokára
Vali,kicsit többet írjál
Ivett,hu 11kor haza az igen
Máté jól bírta utána az alvást nem mondom!
Judit,majd írd meg mi volt a fülészeten!Továbbra is jobbulást Marcinak! Csak nem lesz gond a munkahelyeden,nem is értem ezt miért nem értik meg amunkahelyeken,mert ilyne mindnekivel előfordul szerintem,és nem mi akarjuk,hogy betegek legyenek a csemetéink.
Mongi,mondok neked ellen példát, a keresztfiam tesója 1 éves múlt februárban és 12kg
szóval ez azért kissé sok sztem..de a táplálásáról nem mondok semmit.És szerintem Anta nagyon csinos kiscsaj,semmi gond a méreteivel!Képeket hol maradnak a hétvégéről?
Bocsánat akinek msot nem válaszoltam,de Luca követeli a hamikát