Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Évi! Nem megyek vissza a Ferihez :lol: . Majd felhívom, hogy bocs, nem engem keresnek.

MOst meg még nem tudom a munkanélkülit sem rendezni, mert a gyest előbb le kell mondanom :? Áprilisra már azt kapom, majd májustól. Uez a Starttal is. A gyes meg megy apám nevére. Anyuméra nem lehet, mert ő kap özvegyit is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika, én is remélem nincs vmi nagy tragédia! A cicizés miatt meg ne idegeskedj,mert attól kevesebb lesz..könnyű azt mondani tudom..és szerintem semmi gond nincs abba hogy nem tudsz már fejni,beállt annyira amennyire kell!És ilyenkor tényleg van egy nagy ugrásuk,tedd cicire amennyiszer csak szeretné,és esetleg adj neki 2 ciciből is!Vagy most is 2őből eszik?

Nóri,szerintem találsz te jobbat is,szoktam nézegetni aszuperinfót,de általában csak ilyen "házalós" munkák vannak benne,gondolom az nem nagyon érdekel.Vagy igen? Sejtem melyik lehet az a fehér virág,sztem azok szépek! :)

Judit,azt hittem már jobban van Marci!A felszúrás dolgohoz nem tudok hozzászólni :( továbbra is jobbulást neki!Gyógypuszik! :)

Most megyek kertészkedünk egy kicsit! Luca meg durmol a kocsijában :)

Kép
Kép
tundi24

Erika! :shock: :( :( :cry: :cry:

Tündi! Megérdeklődte Ed egyik ismijétől, hogy mikortól lehet lovagoltatni és azt mondta, hogy 3 éves kor után és csak olyan 8 éves kortól lehet sportszerűen... vagy hogy...
Szóval 4-5 hónap múlva lesz úgy tünik a ktuális a dolog... de addig is elteszem jó helyere a telószámot! ;) :D

Húú most csak ennyit... Levente most aludt el, kisMukk meg épp most ébred!!
:roll:
szilbee

Antóniának boldog szülinapot kívánok!

Judit, jobbulást Marcinak! Az orrcsepp és a fülmelegítés sokat segíthet, megelőzhető a középfülgyuszi, ha a fülkürthurutot már időben így kezelik. Ilyenkor azért fáj a kis fülük, mert nem szellőzik a középfül. Fenistil csepp is jó hatású lehet ebből a szempontból. Mindenesetre jobb megmutatni, ha lázaskodik is....

És íme az a bizonyos poszter: Kép

Kép

Kép Reggeli a hotel éttermében vasárnap, én középen :)

Naggyon szupi volt a hétvége, sokat okosodtam, és persze a szombati villányi Polgár Pince borkóstolós-nagy-evős este sem volt semmi :D

Kép
pimelinda

Szia Melinda! Tényleg klassz a posztered! És mindenkié ki van állítva? Tök jó lehetett.
De nekem jobban tetszik a pocakod :wink: Miért takartad el?
A vacsora meg nagyon elit lehetett. Vörösborral rásegítettél a vasadra? :wink:

Tündi..még este kérdezted....A Ewing szindrómára gondoltál, hogy láttuk-e? Én csak a végét, tul.képp.azt sem tudom, mi az, csak 10 percet láttam kb. Most rákerestem, meg is találtam Szasz blogjának a hozzászólásait, de magát a blogot nem. Sztem jobb is :cry:
A tanárverésnek meg az elejét láttam...apám! Az a kiscsaj! :evil: Be kéne ültetni az órákra ezek közé 1-2 bőrfejűt...lenne rend!

Megvarrtam mindent, amit kellett.....régen seggeltem már ennyit egy helyben :x

Judit! Voltatok SZTKban?

Többiek mind lent vannak :shock: ??

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, a vacsora inkább jó buli volt, mint elit.
Ismrősök az egyetemről, régi szobatársak a koliból... :) na és a kaja :shock: mit is ettünk ... mangalicaszalonnás lepény tejfölös mártogatóssal - ez volt az előétel, és isteni finom volt a lepény, aztán kakaspöri volt túrós csuszával, bár a pöriben voltak fura alkatrészek :P meg mákos guba volt, és mindenhez más bor dukált, azért óvatosan én is kóstolgattam egy-egy kortyot :wink:

Kép
pimelinda

Hát én sem tudom,hogy jövök-e pár napig :cry: :cry:

Az egész arcom be van dagadva+lázas vagyok+fáj....
Egy ismi fogdoki szerencsére kezelte ma...szerdán vissza,de ha tovább dagad akkor azonnal vissza :(

ennyi...

ERika,Judit.remélem rendbejönnek a dolgok

pusszantás

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Na megvagyunk mi is,csak hát sokat csavargunk amikor itthon vagyunk akkor meg ezre más dolgom van!

Szilbee!
Június 07

Nóri!
Lilcsi még mindíg nagyon zabálni való!
Gyökérfőzelék,az szerintem cékla lett volna nem? :shock:

Ivett!
Neked is boldog szülinapot,és Máté nagyon aranyos!
Nálunk sem nagyevős Robi,ha éhes úgyis eszik,tömni nem szabad,ha iszik meg szerintem nincs gond!

Anta!
Neked is boldog szülinapot!

Melinda!
Jó nagy már a pocakod :D

Erika!
Ha publikus írj
Réka gyönyörű!

Judit!
Jobbulást Marcinak!

Tündi!
Luca is nagyon bájos!
Megírnád nekem hol száltatok meg Egerben mi is elmennénk majd valamikor!

Mano!
Tesco=zöld fű......hát reméljük :D

Cleo!
Mi volt a fogdokinál?

Na ha valaki lemaradt ezer bocs :oops:

Mi ma voltunk mázsálni 7kg40dkg és 75centi
Ja és durván hisztizünk ha valamit nem engedek neki elveti magát,ez már ilyen korán jelentkezik :?:

Kép

Kép
katlina

Cleo!
Bocs most olvastam el rendesen mit is írál :oops:

Kép

Kép
katlina

Linda,szupi hétvégéd lehetett :) Pocaklakónak hogy tetszett?Szépen kerekedik már a pocakod :) Huu a poszter,hát vmi kisebbre gondoltam :oops: de klassz nagyon :) Egy kis borocska nem árt meg :) Fincsi lehetett a kajcsi :)

Nóri,igen arra gondoltam .. hát nem semmi ...

Andi,azt hittem cataflam hatásosabb lesz! Jobbulást továbbra is!!

Katlina, itt szálltunk meg :) http://www.hotelaqua-eger.hu/
Csak a kaja kicist furcsa,finom csak kevés és különleges,mondjuk ha szeretitek akülönlegeseket akkor nincs gond :)

Ivett, Boldog Szülinapot! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Andi jobbulást neked, remélem a kezelés rendbe hoz!

Tündi, a babuci jól bírta, sokat mocorgott az előadások alatt, ilyenkor felé kalandozott a figyelmem :D amúgy piszkosul elfáradtam a végére, estére már keményedett a hasam, főleg lépcsőzés után :? Luca nagyon vagány a képeken :)
Milyen furcsa kaját adtak Egerben?

Kép
pimelinda

Linda, nézd meg az étlapot :) http://www.hotelaqua-eger.hu/hu/champs_pub_etlap.php
Mi ezt ettük :) Egészben sült sertésszűzpecsenye rókagombamártással,
burgonya rösztivel és párolt zöldségekkel
De csak 1x ettünk,mert a reggeli az svédasztalos,ott ugye nem lehet választani az étlapról,csak a vacsorát lehet onnan,de második nap palacsintázni voltunk du és este már nem tudtunk enni :oops:
Pocilakó akkor élvezte a hétvégi kiruccanást :) Estére érthető,hogy elfáradt! :)

Katlina,ti is meg tudjátok itt nézni a kajcsikat is :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tényleg elég különleges étkek vannak :)

Kép
pimelinda

Én is azt választottam volna, amit ti :D

Kép
pimelinda

Elin!

sajnálom hogy nincs munkád remélem azért minden jól lesz most már s találsz rendes neked való állást!

Melinda!

jók a képek! csinos kismama vagy:-)milyen előadások voltak?

Cleo!

fogfájás? nem jó én ezért szántam rá magam hogy elmenjek mertz én meg amugy is fog fájós vagyok:-(

Judit!

Marcinak jobbulás!

Ivett!

Boldog születésnapot!

Nekem ma meg lett a vérképem!

minden rendben a pajzsmirigy is rendben semmi eltértés nincs! tökre örültem a vizeletemben van baci de az nem vészes!!!!
szóval kérdés hogy mi a bajom, de majd holnap a doki majd megmondja megyek a házidokihoz is meg fogorvoshoz is, délelőtt meg tanulok mert szerdán vizsgázok...drukkoljatok nekem mert még egy kukkot nem tanultam valahogy nem volt kedvem a szünetben

most megyek lassan fürdés meg egyebek.
szép napot mindenkinek!!! én úgy élvezem csak úgy úszok a nap áradatban, :D ugy hiányzott már a napsütés, egyből nem vagyok depressziós hangulatban!!!!!!!! :lol:

nah puszik

Kép
kbernadett

Ivett! Sok boldog szülinapot kívánok Neked! Kép

Kép
Kép
mongi

Cleo! Nagyon sajnálom, hogy igy jártál a fogaddal. Jól tetted, hogy elmentél dokihoz, ilyenkor egyből menni kell nehogy baj legyen.

Örülök, hogy Sziszivel minden rendben van. Ne haragudj, ha a dokinővel megijesztettelek nem akartam.

Jaimee! Mi volt a dokinál? Remélem semmi komoly.

Betti! Szoritok neked, biztos sikerül a vizsgád.

Szilbee! Én is megkaptam a táblit. Köszönöm.

Elin! Nagyon jók lettek a képek Lilcsiröl, a tortán nem vettem észre semmi különöset, ügyes vagy.
Akkor lezárult a régi munkahelyes dolog. Nem baj ,biztos találsz majd jobbat.

Melinda! Nagyon csini vagy, szépen növekszik a pocid. De jó neked, hogy ki tudtál kapcsolódni a hétvégén. A bokád hogy birta a hétvégét?

Katlina! Robika szépen fejlődik, szerintem teljesen rendben van a súlya.

Judit! Hogy van Marci? Voltatok a fülészeten?
A munkahelyen remélem azért megértik, ha beteg a gyerek. Irj mi volt.

Ivett! Máté milyen édesen tud mosolyogni, nagy csibész lehet.

Mi is ma voltunk a 3 éves vizsgálaton. Hát 13 kg a kisasszony és 93 cm. Hizni nem hizott a drágám 1 év alatt, viszont 8 cm-t nőtt.
Volt vérnyomás mérés is, ami kicsit váratlanul ért, de szerencsére Anta jól viselte.

Mégegyszer köszönjük szépen minenkinek a köszöntéseket.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok

Letti.nem ijesztettél meg.min 3helyről mondták,hogy morci szokott lenni a dokinő.és amúgy is pesszimista lévén,legalább kellemes csalódás volt :lol:

Sziszim is kb ennyi volt 3évesen

Betti.Hurrá.örülök,hogy okés a pajzsmirigy+a többi.a bacival nem kell foglalkozni nekem azt mondták,csak 10e felett.

Melinda.grat a poszterhez ügyi vagy.csini kismami vagy :)
Bizti nagyon tuti lehetett a buli is :)

Judit.mit mondtak Marcinak?

Ivett.
BOLDOG SZÜLINAPOT
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Betti, gyerekgyógyászaton belül minden volt, kardiológiától kezdve a sebészetig mindenről volt szó. Az előadásokat fiatalok tartják, ez egyfajta verseny is, minden szekcióban díjaztak valakit. Én sajnos idén sem kaptam díjat, de nem is azért csinálom.
Miből vizsgázol? Mit is tanulsz pomtosan? Bocsi, de lemaradtam :oops:

Mongi, hát igen, dagadt a bokám rendesen. De nem szégyenlősködtem, simán feltettem a székre az előadások alatt is, persze azért nem túl feltűnően :wink: A pocim meg sokat nőtt most hirtelen, mindenki mondja, hogy de nagy hasam van :shock: hát amúgy sem vagyok vékonyka, lehet hogy ez is alkati kérdés...

Kép
pimelinda

Jaj...én meg el is felejtettem..Ivett!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Még nem voltunk az sztk-ban, mivel miután Marci felébredt a délutáni alvásból, egyenest mentünk a gyerekorvoshoz. Vagy másfél órát várakoztunk, szegénykém nagyon elpilledt :(
Megnézte a fülét, az egyik be van gyulladva, úgyhogy kaptunk beutalót a fülészetre. Most már nem sírt a füle miatt, de estére megint lázas lett. Mondta a doktornő, hogy a láz valószínű a füle miatt van. Nurofent kell adni neki, és holnap a fülész is biztos fel fog írni antibiotikumot. Azt is mondta, ne melegítsük a fülét addig, amíg lázas.
Úgy néz ki, egész héten itthon maradok vele.

Ivett! Én is Boldog Születésnapot kívánok!!

Mongi! Marcinak most kb ilyenek a méretei, mint Antóniának! :)

Betti! Majd drukkolunk szerdán! Én is nagyon örülök a jó időnek meg a napsütésnek, de jobban élveztem volna, ha nem az orvosnál töltjük a délutánt, hanem kinn a szabadban.

Cleo! Jobbulást neked, szegényke, a fogfájás nagyon gyötredelmes tud lenni! :(

Melinda! Aranyos a pocakod és nagyon csini vagy a képeken!

Jamiee! Mi újság?

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Sziasztok Lányok!

Visszaolvastam,bár kicsit felületesen mert már olyan késő van,de hamarabb nem tudtam jönni! Ma telepítették újra a gépünket kicsit elhúzódott,aztán apa ült előtt,később meg olyan nyűgös volt Frani,és olyankor csak engem akar!

Judit!
Majd írd meg mi van Marcival,mit mondott a doki! :( Jobbulást neki!
A munkahelyen remélem türelmesek lesznek,ilyenkor mindíg úgy kiakadok,talán azt hiszik az ember örül annak ha beteg a gyereke?? :evil:

Erika!
Remélem bejutottál a dokibácsihoz!Majd mond el mi volt!Ja,és a tejcsi miatt ne aggódj,de ha az megnyugtat íras fel tápszert legyen otthon,én is úgy csináltam,de soha nem volt rá szükség! :wink: :D

Cleo!
Te szegény ,szörnyű ez a fogfájás,remélem mostmár hamar túlesel rajta!

Nóri!
Akkor ezért küldött el téged is az a nő,mert már tudta,hogy leépítés lesz!Nem semmi! :?

Melinda!
Nagyon csini kismami vagy! :D Örülök,hogy jól telt a hétvégéd! :D

Tündi!
Nagyon klassz helyen voltatok Egerben! :D Lucus Jól van? :D Ja,Dávid legyeskedik már egy kislány körül! :wink: :D

Mongi!
Örülök,hogy jól telt a szülinapi buli! :D Várjuk a fotókat! :D

Na most ennyire futotta,kész vagyok!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!
Vendég

Judit!
Remélem megússzátok antibogyós kezeléssel! :( Holnap ha tudsz,gyere a fejleményekkel
!
Vendég

IVETT!! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, rámgondolást.

Ivettnak nagyon boldog szülinapoooot!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok, eléggé elfáradtam, hosszú volt ez a mai nap.

Háát röviden a helyzet az, hogy én jól vagyok, a hasfájás és az összevissza vérzés összefügg. Ma délben ugyanis 10 napra megint megjött. :shock: :shock: Ami meglepett, hogy a doki szerint ha egyszer visszajön a vérzés és nem csak pöttyöz, akkor a tejcsinek annyi. Szerinte néhány hét és el fog apadni. :( El tudná apasztani és akkor a vérzés helyreállna a hasfájás pedig megszűnne, de persze ez az opciót egyetlen másodpercig sem mérlegeltem. Főleg, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint elapad a tejem magától is.

Úgyhogy sokkal okosabb nem lettem, ahogy előre megmondtam, viszont szomorúbb, mert....merthát nem fogom tudni a kívánt 6 hónapig szoptatni Rékát. És ez meg kell vallanom, elég rosszul érint. Nézem a konyhapulton a tápos dobozt és sírhatnékom van. Kifogy a tej a ciciből, Réka értetlenül néz fel rám nagy kerek szemekkel és sírhatnékom van. Nem fogadja el a tápszert, prüszköl és köpköd és nekem sírhatnékom van... :(

Nahát ez van. Azért nem adjuk fel, talán még néhány hétig kibírjuk, a mai napot is kihúztuk csakis anyatejen, óránként vagy fejtem, vagy RÉka szopizott, minden cseppje kincs.

Hű, lányok, nehéz anyának lenni....Na összeszedem magam, nem rinyálok, elvégre nem dőlt össze e világ, és hát amíg élünk remélünk. :D
jaimee1

Jaimee!

most nem vágok valamit!
vagy én vagyok a selejt! Nekem hat hónapos volt bettike mikor először megjött onnastól kezdve szépen minden hónapban meg is jön ugy mint anno. S ennek ellenére a lányom olyan vidáman cicizik még most is a három és félévével lassan hogy fogalamam nincs hogy hogy szoktassam le.
Szóval hogy neked megjött emiatt fog elemenni a tejed? ezt mondta az orvos? vagy akkor nem értem...de lehet hogy csak az hogy már 10óra elmúlt

megyek is puszika

Kép
kbernadett

Erika!
Én is meglepődtem azon amit a doki állít,nekem is van nem egy ismerősöm akinek megjött,és utánna még hónapokig szoptatott!
Na meg itt van Betty példája is!
Ne legyél elkeseredve!
Mikor bepánikoltam azon,hogy kevés a tejcsim,és nem tudom szoptatni Francit,én is elmentem felírattam a tápszert,ki is próbáltam,természetesen Franci is prüszkölt ,és köpködött,öklendezett,és ordított,hogy mi ez amit próbálok bele tömködni! Teljesen kész voltam,bepánikoltam,éhen fog halni a kislányom,mi lesz vele,se tej,se tápszer!
Aztán összeszedtem magam,és azt mondtam márpedig én mindent megteszek,hogy szopizzunk tovább,és 10 hónapos korunkig szopiztunk!És már biztos írtam,hogy nem azért hagytuk abba mert elapadt!
Bocs ha untattalak ,és lehet már írtam ezeket,csak akartam,hogy tudd,ezen az érzésen mások is keresztülestek,és nem lett semmi baj!
Te is rázd meg magad,és go!!! Szoptatni azt a lányt ahogy ő igényli,szerintem ez most egy ilyen időszak! Egyébként is vannak Rékának rejtett tartalékai,úgyhogy tuti nem fog lefogyni most hírtelen! :wink:
Na csak ennyit akartam,mostmár dugulok!

Ja csak még annyi,hogy BETTY szerdán gondolunk rád,mindent bele! :wink: :D Puszi!

És mindenkinek Puszi! :lol:
Vendég

Sziasztok

Hulla vagyok de Erikát szeretném én is megnyugtatni..

Timi 4 hónapos volt amikor beparkolt a ferrarim. NEm apadt el a tejcsi, igazat megmondva és semmi de semmi változást nem vettem észre. Timi a mai napig szopizik és ez nem csak komfortszopi!

Lányok majd megpróbálok jönni de hisztismirtilltől kicsit nehézkes.
Már az altatással is szenvedek.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Erika, tudom milyen hervasztó tud lenni, ha valaki nem tud szopiztatni. :cry: Ancsi, szinte egyáltalán nem szopizott, pedig nagyon akart, csak amikor állandóan cicire tettem, kb fél óránként, anyukám és anyósom azt mondták, hogy nem éhes, szomjas!Én meg tapasztalatlan 20 éves, nekik adtam igazat, és el is apadt a tejcsi. Imikét már tudatosabban szopiztattam, ott az volt a gond, hogy nem tudtam rendesen fejni, és mire megvettem a mellszívót, / szülés után 2 héttel / már nem sokat segített.
És láss csodát, petivel volt a legtöbb tejem, már a szülőágyon szopizott, és fejni is tudtam. A mensim Ancsival és Imivel 6 hétre megjött percre pontosan, Petivel hét és fél hónaposan! :shock: Nyolc hónapos koráig szopizott Petike, onnantól kezdett apadni, állandóan kapkodta a fejét, biztos lassan és kevés jött, aztán már nem is kínáltam.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jaimee! Most olvastalak.
www.lll.hu szoptatási oldal, vannak rajta telefonszámok/tanácsadók/ is van egy szolnoki lány is, valamilyen Dóra. Próbáld felhivni a sógornőm is hivta segitett neki, nagyon rendes volt.

Én októberig szoptattam és 7 hós volt Anta amikor megjött, ne add fel.

Kép
Kép
mongi

Ivett, boldog szülinapot! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jaimee ! itt van megtaláltam Szatmári Dóra
(56) 413-423 vagy (70) 611-7790

szerintem nyugodtan hivd fel.

Kép
Kép
mongi

Erika! :cry: Most olvasom... :cry: (Bocsi de én is pityergek...) Ne már... nem tudom elhinni... :cry: mondani se nagyon tudok mit... ez borzasztó... :cry: :cry: :cry: Kép

Figyu! Csak tápiban gondolkoztok? Női tejet (vagy hogy mondják) nem akartok adni, neki ha nem eszi meg a tápit? (Mondjuk megérteném ha nem, mert nekem alapvetően vannak fenntartásaim vele kapcsolatban...).
szilbee

Ivett! Boldog Születésnapot! :D
Kép
Betti! Szerdán szorítunk!!! :) 8) Kép

Linda! Naggyon csinos kismama vagy!! :D

.. most csak ennyit, mert nagyKölök "zöld autózni" akar.. :roll:
szilbee

Sziasztok!

Ma sem tudok jönni, de persze nem bírom ki, hogy ne írjak pár sort.

Linda: Gyönyörű a pocakod, egyáltalán nem nagy!! Helyes vagy a fotókon! :D

Mongi: Nagyon köszi, fel fogom hívni!

Betti: Nem tom, de selejt nem vagy, az bizti. :D :D A doki az én panaszaimat, kínjaimat, tüneteimet nézte, az alapján mondta amit mondott.

Hajni/Szilvi: Cupp nektek!

Petri: Te és a Ferrarid....Ezen mosolyognom kellett. :D
jaimee1

Betti: Szorítunk szerdán, hát persze! :D
jaimee1

Erika! Ha gondolod, szívesen beajánlak a barátnőmnek, aki az LLL-nek egyik vezetője. Nagyon profi, nagy tudással a szoptatásról. Ne add fel, nekem is gyanús, hogyha megjön a mensi, akkor el is apad a tej. Én még mindig azt mondom, hogy fejlődési ugrás lehet.... És nyugi, nyugi, nyugi!!!
A Szatmári Dóráról én is hallottam, hidd el ezek a lányok az anyákért élnek, hívd fel nyugodtan!!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Szép reggelt!

Erika!Mongira hallgass! Pláne, hogy szolnoki a Dóra! Tessék felhívni, beszélni vele, biztos vagyok benne, hogy megnyugtat és ellát jó tanácsokkal!
Én most segítettem így egy ismerősömnek, pedig ő Romániában lakik. És mégis bevált az LLL-es tanácsadás, levelezés útján. Hát még, ha személyesen találkoznátok!
Kitartás, fel a fejjel!

Hajni! Én mondtam ki a végsőt, hogy "nem", nem a diri! Nem tudtam vállalni a 2 műszakot, ő visszavett volna.....valamennyi időre :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ildikó! Írjál már kicsit magatokról! Ovi milyen volt? Ház nem kelt még el? Petike sétál már?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ivett Boldog Szülinapot!!! Kép

KépKép
diÁcska

No, egy picit bővebben....

Linda, tök jó az a poszter, én valamiért kisebbre gondoltam...számítógépen csináltad, és utána nyomda? Aranyos pocid van, jó lehetett a hétvégéd!

Betti, megy a drukk szerdára! Örülök, hogy nem találtak semmi komolyat, csak a stressz lehet ott a háttérben... vizsga, gyerek, háztartás... sok ez így egyszerre.

Tényleg, Ildi, mi újság a házzal-lakással?

Cleo, hogy van a fogad???

Judit, majd mesélj, mi volt a fülészeten! Jobbulást Marcikának!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Bocsi hogy így utólag,de köszönöm a köszöntéseket!
Tegnap egész nap nem voltunk itthon anyukáméknál voltunk,mert apa külföldön van!
Ugy volt hogy ott is alszunk,de Máté behisztizett éjszaka 11-kor és inkább haza jöttem vele!
De még most is alszik azóta se kelt még fel!
Ma megyünk oltásra már nem beteg meg gyógyult,ugy hogy megkapja a szurit!

Mindenkinek szép napot!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Mi is előkerülünk igy dél tájt :) A ksiasszony fél9ig aludt :roll: tegnap is akkorákat szunyált,hogy el sem akartam hinni :) Délelőtt bementünk a városba vettem Lucusnak baby kajákat, zöldségeseket,meg gyümiseket is.Meg Hipp teát, tegnap óta megissza a teát :wink: Volt otthon hippes ami kamillás,most meg gyümiset vettem neki.Granulátumos,szerintetek ezek jók?Másfajta teát még nem tudtam beletutymálni,sőt semmilyen folyadékot,csak a tejecskét!

Erika,ne legyél elkenődve,megértelek!Nekem pont ugyanezt mondta a doki,mint neked,pedig nem egy orvosunk van,és azt mondta addig fogok össze vissza pirizni amíg szoptatok,és hogy bizony elapad a tejcsi..És láss csodát mai napig szopizunk,és nekem is elég puhák a cicik,de eszik belőlle,és naponta csak 2x eszik mást a többi tejcsike!Szóval nyugi,kitartás,és hívd fel azt a Dórát mindenképpen,biztosan fog segíteni!! :)

Hajni,de legalább jó lett a gépetek :) Na akkor megkezdődik majd az udvarlásos időszak nemsokára :)

Vali,kicsit többet írjál :)

Ivett,hu 11kor haza az igen :roll: Máté jól bírta utána az alvást nem mondom! :)

Judit,majd írd meg mi volt a fülészeten!Továbbra is jobbulást Marcinak! Csak nem lesz gond a munkahelyeden,nem is értem ezt miért nem értik meg amunkahelyeken,mert ilyne mindnekivel előfordul szerintem,és nem mi akarjuk,hogy betegek legyenek a csemetéink.

Mongi,mondok neked ellen példát, a keresztfiam tesója 1 éves múlt februárban és 12kg :? szóval ez azért kissé sok sztem..de a táplálásáról nem mondok semmit.És szerintem Anta nagyon csinos kiscsaj,semmi gond a méreteivel!Képeket hol maradnak a hétvégéről? :)

Bocsánat akinek msot nem válaszoltam,de Luca követeli a hamikát :)

Kép
Kép
tundi24

Cleo! Tegnap nem tudtam sokat írogatni... de gondoltam rád! olyan mocsok Sz.r tud lenni a fogájás! A Demalgont próbáltad már fájásra? de a cat. az tényleg jó!! Az nekem is bevált!.. bár az utóbbi 3-4 évben nem igen szedhettem.

Tündi! De jó, hogy nálatok így alakult!!! :D:D Remélem Erikáéknál is így lesz! :)

Erika! Azért írj, jó?! Már ha van kedved! Várunk vissza!! Tudod!!!

Vali! Veletek mizujs??? :)

Mongi! Levente (ma mértem) 16,6 kg .... a magasságát nem tudom pontosa, ne olyan 95 és 100 cm között van. Csodájára jár mindenki, hogy milyen magas. Szóval nem sok az! Sőt, pont jó! ;)
szilbee

Judit! Mi volt a fülészeten??? Ti is eszembe voltatok ám tegnap… Pláne, mikor egyik anyuka mesélte a játszón, hogy a gyerkőcének fel kellett szúrnia mind a két fülét, mert a torokfájásra kapott kúp (nem tudom mi volt az) elnyomta a fülfájást és csak akkor vették észre, mikor kiment a fájdalomcsillapító hatása! :? :(
Tényleg! Barátosnéddal és a babójával mi a helyzet? Jól vannak? Azóta remélem nem kellet kórházba menniük!
szilbee

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy nemrég értünk haza a fülészetről. Sajnos föl kellett szúrni mindkét fülét :cry: :cry: :cry:
Azt mondta a fülorvos,hogy nagyon csúnya mind a kettő. A torka is be van gyulladva. Szegénykém a füle miatt nem alszik 3 éjszakája, és emiatt lázas. Kapott antibiotikumot is. A füléből meg sok váladék kijött miután felszúrták. Hát elég szörnyű volt, de remélem hogy most már jobban lesz.Csütörtökön megyünk vissza.
A gyerekorvos meg azt mondta, hogy a régóta elhúzódó nátha mehetett a fülére.
Úgy látszik, át kellett esnünk nekünk is ezen, pedig nagyon reméltem, hogy nem kerül rá sor :cry:
Amúgy köszi mindenkinek az érdeklődést!

Szilbee! Köszi a kérdést, jól vannak a barátnőmék, pár hete meg is látogattuk őket, nagyon aranyos a baba. Szépen gyarapszik. De amiket mesélt, hogy milyen bunkó volt a védőnő, mikor közölte, hogy másik orvoshoz fogja vinni ezek után a babát... Miszerint nem a doktornő okozta a betegséget! NEm, csak éppen ő nem vette komolyan a tüneteket, és nem küldte be őket azonnal a kórházba, emiatt került életveszélyes helyzetbe a baba.
Szóval ilyenek vannak, de a lényeg, hogy már jól vannak.
judit_79

Szegény Marci! :cry: :cry: Hát most már csak jobb lehet! Nagyon megviselte a felszúrás? :(
szilbee

Erika, ne aggódj, nem egyik pillanatról a másikra fog elmenni a tej. Meg aztán, ha nagyon nem fűlik a fogatok a tápszerhez, 2 hét múlva már meg is kezdhetnéd a hozzátáplálást, hiszen lassan 4 hónapos lesz Réka. Biztos jobban ízlik majd neki a gyümi, mint a tápszer :) Mindenesetre engem is érdekelne, mit mond egy ilyen helyzetben a szoptatási tanácsadó. Én női tejjel csak akkor próbálkoznék, ha jól ismerném a kismamát...

Évi, úgy van, én megcsináltam az anyagot, és nyomdában készült el a poszter. Szerencsére a kórház finanszírozta :wink: nem olcsó sajnos :?

Kép
pimelinda

Marcinak jobbulást, mostmár biztosan gyógyulni fog, és a fájdalomtól is megszabadul...

Kép
pimelinda

Szilbee! Persze, nagyon sírt szegény. De utána már nem sírt, mikor eljöttünk. Kézben vittem a gyógyszertárba, meg a kocsiig. Nagyon elfáradt, remélem most alszik egy nagyot. Nem is evett szinte semmit ma még. :cry:

Fülmelegítő sapkát melyik gyógyszertárban lehet kapni? Vagy csak a gyógyászati segédeszközök boltjában lehet? Ha megjött Apa, én még visszamegyek venni olyat.

Erika, én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy ne mondj le a szoptatásról. Meg az is igaz, amit Melinda írt, hogy nemsokára jöhet a hozzátáplálás, 4 hónapos kortól lehet adni már a tejpépeket is pl.
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?