Sziasztok!
Viki, elfelejtettem válaszolni a lánykérésre
Részemről rendben, ha az ifjak is úgy akarják
Már én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen is a lányka - kitől mit örököl külsőleg-belsőleg. Oti pl. Apura (így egy kicsit rám is) hasonlít, de Tomié az alkata és a természete. Hogy a hajszínét kitől örökölte, az rejtély... Mindketten barnák vagyunk, barna szemmel, erre lett egy szöszke kék szemű gyerekünk
Vajon a Kislány milyen meglepetést fog okozni?
Viki, köszi a hírt is! A tescos ügy óta én is gondoltam, hogy ez hoax, de azért persze nagyon odafigyelek a gyerekre, főleg a forgalmas helyeken.
Kike, jobbulást Kristinek, neked meg kitartást!
Szly, tényleg lidérces lehet, hogy Rolit verekedni látod, de szerintem is jól teszed, hogy következetesen a sarkában vagy. Amúgy a morci nézése is nagyon édes! A játszótéren találkoztam olyan mamival, aki békésen pletyizve nézte, ahogy a gyereke végigveri a többieket, és annyival elintézte, hogy ő is ilyen volt. Oti azóta sem játszik szívesen azzal a kisfiúval, én meg nem bátorítom.
Marcsi, szép a pocakod, és a babaágy is! A kutya felsője is harmonizál az ágyneművel
A konyhátok is nagyon hangulatos!
Értem a táppénzt, tesóm is ezért ment el csak január elején betegállományba.
Ami, várjuk a képeket!
Oti ma nem akart ott aludni az oviban, és láttam rajta, hogy komolyan gondolja, hiszen 2 órát kellett feküdnie, de csak felet tudott aludni, mert nem volt olyan sötét, mint itthon, sok gyerek volt, kicsi ágyban feküdtek stb. De nem engedhettem neki, mert egyrészt ennél biztosan lesz jobb délutánja is, másrészt akkor azt látná, hogy a kötelezettségek alól ki lehet bújni. Megbeszéltük, hogy a pici párnája mellé vihet még egy macit is, így már okés volt. Remélem, délután is így fogja gondolni!
Megyek tüsténkedni, szép napot nektek!