Új privát üzeneted érkezett!

20150601134430

Sziasztok!
Hulla fáradt vagyok,Kristi megint beteg-és ami ezzel jár ,alig aludtunk.Tegnap délután hőemelkedése volt,így ma már nem vittem oviba.Hétvégén csippásodott a szeme is,Apa elment Kristivel szombaton a gyógyszertárba,hátha kap valami szemcseppet neki,szerencsére valami dokiféleség is volt a agyógyszertárban így kapott antibiotikumos szemseppet,szépen meg is gyógyult neki.
csak hát taknyos,köhög,holnap délután doki.Hajnali egykor átjöttek,alig tudtam visszazavarni őket aludni,Kristi tiszta pisis volt,pedig nem szokott bepisilni a pelusba,csak két háromnaponta egy keveset.Háromkor megint fellkelt,szinte még vissza ae tudtam aludni,mert picuri úgy beindult,hogy nem hagyott aludni.Reggelre megint tele volt a pelus.A reggelt,négy órára értem,és persze a Vercsit se hagyta aludni,és meg alig bírtam felkelni :?

Kép
Kép
Kép
kike

Képek:
Kép Kép
Az én lökött másodszülöttem ezt tette szegény kutyával... :? :shock:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Marcsi! Akkor most megint dolgozol? Remélem ma jobb napod lesz!

Kike! Reméljük Kristi hamar meggyógyul!

Roli még kicsit köhög, de nem vészes. Az orra sem folyik már annyira. Aludni alszik, úgyhogy remélem nem lesz rosszabb.

Ma kicsit rosszabb idő van nálunk! Remélem azért délután el tudunk menni sétálni!

Ami most aggaszt egy kicsit, hogy Roli nagyon verekedős lett. Már ha csak ránéz egy másik gyerek, rögtön veri, mert azt hiszi, hogy el akarják venni a játékot ami nála van. Ez már megy legalább két hónapja. Eddig próbáltam, hogy csak rászólok hangosabban, de semmire sem megyek vele. Tegnap következetesen a sarkában voltam és ha csapott, én is rácsaptam a kezére és megszidtam. Nagyon megsértődik, sír, elvonul. Aztán odajön megölel megbeszéljük, hogy nem szabad, mert fáj nekik stb. Megigéri hogy nem csinál többet ilyet. Eltelik 5-10 perc és megint. Remélem ha következetesen csinálom hamar abbahagyja, mert úgy sajnálom amikor sír.

Kép
szly27

Marcsi! Nagyon szép a kiságy! Tényleg tök jó színe van az ágyneműnek. A kutyus is aranyos.

Kép
szly27

Kike!
Jobbulást Kristinek!

Marika!
Szupi az ágy! A fejvédőt és az alátétet hol vetted? Nagyon bejön a színe!!!!
20150601134430

Szly!
Most éli a dackorszákát a kissrác?
20150601134430

Sziasztok!

Wera! Sajnálom az uh témát!
Az istenhegyin voltál vagy miért kellett ennyit fizetni???????
Az viszont jó,hogy találtál kismamikat vagyis már anyukákat!

Mi tegnap jó késún értünk haza,de megvettük Áron baba járgányát!
Majd hozok fotókat csak az összes elem lemerült,most töltöm!
Ma nekem is kell mennem a táppénzespapírommal,én ha sokan vannak csak beszoktam adni az asszisztens csajnak és 2 perc múlva kihozza,ha meg nem jön ki akkor felhívom a rendelő elől! :lol:
Tegnap megvolt a vérvétel,ma lesz eredmény és azzal kell mennem du. a dr-hez!
Remélem jók lettek!
És még de.-re is rengeteg a dolgom,úgyhogy lépek is,később még próbálok benézni,de lehet,hogy csak holnap!

Szép napot mindeninek!

Pussz

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Dobok egy friss pocakképet is! :lol:
Kép

Szly!
Nem dolgozom, csak próbálom a vállalkozást is lezárni.
A táppénzmegszakítás pedig csak két napra szól.

Desviki!
Az ágyneműt apától kaptam, egy rossz időszakomban lepett meg vele.
Győrben vette, a Babyland nevű bababoltban.
Vendég

Marcsi!
Nagyon szép a pocid!!!!!!

A párodnak nagyon jó ízlése van!
20150601134430

Szly!
Sajnálom, hogy Rolival nehéz mostanában.
A következetességnél jobbat nem tehetsz. Muszály néha szigorúnak lennünk velük.. :?
Nekem a kicsinél az jött be, ha sarokba állítottam. Nem hangzik szigorú büntetésnek, de ő vérig sértődött tőle...
Olyan édes volt, ahogy ott pityergett...
(Én meg nem tudtam hova bújjak..)

Ibm!
várom a fotókat! Nagyon kíváncsi vagyok!

A táppénzespapíromért nem kell sokat várnom. Csak bekopogok az asszisztensnek, és már hozza is. Mindíg elő van készítve.
Nem értem ezt a felfordulást... :roll:
Vendég

Hát nem tudom, hogy ez-e a dackorszak. Egyébként szótfogad. Csak ez a verekedés ne lenne.

Így néz csúnyán:

Kép

Kép
szly27

Kértem még, hogy nézzen csúnyán és elviccelte:

Kép Kép

Kép
szly27

Szly!

Gyönyörű ez a gyerek!!!!

egyszerűen meg kell zabálni!!!

És hogy bírod ki, amikor így néz, hogy ne nevess rajta?! :shock:
Én sosem tudtam megállni... :oops:
Vendég

Szly!
A Te fiad a csúnya nézéssel is tüneményes kis manó!
20150601134430

Hát elég nehéz! De ha meglátja, hogy nevetek annyi az egésznek!

Kép
szly27

Köszi Viki! Akármit csinál, úgy imádom! Csak néha elég jól fel tudják bőszíteni az embert.

Kép
szly27

Kistesóról gondolom folyamatosan szoktál neki beszélni.
20150601134430

Sziasztok!

Viki, elfelejtettem válaszolni a lánykérésre :) Részemről rendben, ha az ifjak is úgy akarják :wink:
Már én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen is a lányka - kitől mit örököl külsőleg-belsőleg. Oti pl. Apura (így egy kicsit rám is) hasonlít, de Tomié az alkata és a természete. Hogy a hajszínét kitől örökölte, az rejtély... Mindketten barnák vagyunk, barna szemmel, erre lett egy szöszke kék szemű gyerekünk :) Vajon a Kislány milyen meglepetést fog okozni?

Viki, köszi a hírt is! A tescos ügy óta én is gondoltam, hogy ez hoax, de azért persze nagyon odafigyelek a gyerekre, főleg a forgalmas helyeken.

Kike, jobbulást Kristinek, neked meg kitartást!

Szly, tényleg lidérces lehet, hogy Rolit verekedni látod, de szerintem is jól teszed, hogy következetesen a sarkában vagy. Amúgy a morci nézése is nagyon édes! A játszótéren találkoztam olyan mamival, aki békésen pletyizve nézte, ahogy a gyereke végigveri a többieket, és annyival elintézte, hogy ő is ilyen volt. Oti azóta sem játszik szívesen azzal a kisfiúval, én meg nem bátorítom.

Marcsi, szép a pocakod, és a babaágy is! A kutya felsője is harmonizál az ágyneművel :D A konyhátok is nagyon hangulatos!
Értem a táppénzt, tesóm is ezért ment el csak január elején betegállományba.

Ami, várjuk a képeket!

Oti ma nem akart ott aludni az oviban, és láttam rajta, hogy komolyan gondolja, hiszen 2 órát kellett feküdnie, de csak felet tudott aludni, mert nem volt olyan sötét, mint itthon, sok gyerek volt, kicsi ágyban feküdtek stb. De nem engedhettem neki, mert egyrészt ennél biztosan lesz jobb délutánja is, másrészt akkor azt látná, hogy a kötelezettségek alól ki lehet bújni. Megbeszéltük, hogy a pici párnája mellé vihet még egy macit is, így már okés volt. Remélem, délután is így fogja gondolni!

Megyek tüsténkedni, szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Szly :D
Tudom, mit érzel.Az én kislányom is elég elvetemült tud lenni, ha olyanja van. Pedig itthon sosem látott olyat, hogy Apa megüt engem, vagy fordítva, és őt sem büntetjük soha veréssel, mert akkor pont amit tiltunk, azt csináljuk mi is. Talán most már nem olyan vészes a helyzet, mint régen. 3-4-5 éves korában tényleg sokszor úgy éreztem, megőrülök, hogy ezt teszi. Azon kívül, hogy ilyen esetben AZONNAL hazajöttünk a játszótérről, és otthon határozottan elmondtam, hogy ilyet NEM lehet csinálni, mást nem tudtam tenni. Mondjuk még annyit, hogy játszótérre érkezéskor elismételtem neki a "szabályokat", és hogyha azokat felrúgja, AZONNAL hazamegyünk. Ez a legtöbb esetben bevált. És ritkábban volt probléma. De sokszor az a ritka alkalom is kiborított engem, mert én tényleg még soha senkit nem bántottam, és annyira utálom a durvaságot :roll:
Most már egész jó a helyzet, de azt is el kellett fogadnom - és ez egy nagy belső harc volt nekem - hogy az én kislányom, nem én vagyok. Ő más természetes. Igen, ha olyanja van, és dühös, akkor durva is tud lenni. És valószínűleg felnőtt korában sem sétál majd egyet, ha ideges, hanem futni megy, vagy őrjöng otthon magában, vagy a férjének :roll: Ez van. Ettől még az én kislányom, akit imádok, és aki engem is imád, és valójában angyal is tud lenni :D
Kitartás Neked!!!

Véda
Vendég

Bondi!
Mi mindketten barnák vagyunk, de elég sokáig szöszik voltunk. Viszont én szugerálom a Picit, hogy az apja boci szempilláit örökölje, mert az nagyon vadító :D
20150601134430

Viki! Szoktunk beszélni a kistesóról, de azért nem viszem túlzásba. Főleg mostanában. Eleinte gyakrabban beszéltünk róla, hogy miért nem szabad anya hasán ugrálni, meg rugdosni pelenkázás közben. Most egy kicsit hanyagoltuk a témát. Majd gondolom a vége felé megint jobban elővesszük.

Bondi! Hát igen, én sem szeretném, ha valaki ütné a gyerekemet és még csak rá sem szólna az anyja. Ezért is vagyok mindig a sarkában, csak így 10 percenként ordítás van és mindenki minket néz, abbahagyják a dumcsit. De mindegy, hátha egyre ritkábban fog előfordulni. Tegnap is volt egy nő, akit nem ismerünk és olyan nagy sajnálattal nézte Rolit ahogy sírt, el tudom képzelni mit gondolt rólam, milyen anya vagyok.

Kép
szly27

Szly!
Mintha annak a nőnek nem okozott volna a csemetéje pár rossz percet. Nem lehet mindig happy minden.
20150601134430

Kata - én nem tudom mi ez a görbe-dolog, nekem sose csináltak ilyet! :? Mondjuk Nóri kifejezetten nagy, a hasam pedig normálisnak mondható, de nem hiszem, hogy azért mert valakinek kisebb, az már rögtön rosszat jelentene. Nekem anyósomnak amikor elfolyt a magzatvíz a 2. gyerekkel és bement a kórházba, nem akarták neki elhinni hogy szülni fog és alig akarta beengedni a portás. Pedig egy 160 centis 50 kilós nőről van szó, nem egy dagi valakiről, akibe "beleolvad" a pocak! És mégis kijött belőle egy 3 és fél kilós makkegészséges gyerek. Szóval szerintem ne aggódj, nem vagyunk egyformák! :wink:
Ja! Poci-körfogatot nekem se mért soha senki, csak én csinálom magamnak önszorgalomból. Van egy terhesnaplóm amit vezetek és oda szoktam írni minden hónapban. Amikor el nem felejtem... :lol:

Marcsi
- gyönyőrű az ágynemű és a baldachin!!! Nekünk is nagyon bejön a narancs, és valami hasonlóban gondolkodunk!
A kutyostok :lol: :lol: :lol: :lol: télen lehet hogy kicsit jobban örült volna a pólónak mint most! :lol: :wink:
A pocakod nagyon cuki!! Nem semmi hogy milyen csini maradtál még a 3. babával várandósan is!! Gratulálok hozzá!! :wink:

Pár napja nekem is többet fájdogál a hasam, így mára én is kevesebb programot ütemeztem. Néha komolyan nem tudom eldönteni, hogy most bekeményedett a hasam, vagy csak a gyerek feszítette be magát minden irányból! Olyan pózokba tudja vágni magát, hogy az valami hihetetlen! :D Nektek nem szokott ilyen lenni :?: :?:

Ami - igen, az Istenhegyin voltunk. Most utoljára :roll:. Ha valaki oda akar menni, akkor nagyon tudom ajánlani a Hajdú Krisztina doktornőt. Ő baromi jó, engem 2x is uh-ozott és maximálisan meg voltunk vele elégedve! Csak ez a másik doki nem jött be nekem. De az is lehet hogy máskor nem ilyen, csak rossz napja volt... :?
Gratulálok a babycar-hoz!! Mást is vettetek tegnap? Kíváncsian várom a képeket!!! Kérünk sokat-sokat! :lol:

Bondi - én is arról álmodozom hogy szőke hajú kék szemű gyerekünk lesz! És ha nálatok is mindenki barna-barna, akkor ezek szerint még van rá egy hangyányi esélyünk!!! :D Ez jó hír! Bár én beérném csak a kék szemmel is, a hajat lehet változtatni... :lol:

Szly - sajnálom hogy Rolkó ilyen kis verekedős mostanában! De szerintem nagyon jól kezeled! Remélhetőleg előbb-utóbb majdcsak leszokik róla! Kitartást kívánok hozzá! Egyébként annyira cukorfalat a képeken! :D :D :D
Vendég

Szly!
Mintha annak a nőnek nem okozott volna a csemetéje pár rossz percet. Nem lehet mindig happy minden.
20150601134430

Örülök, hogy tetszett a kutyusunk ruhában... :wink:

olyan jókat nevettem a hozzászólásaitokon...
Legjobban az tetszett, hogy harmonizál az ágyneművel... :roll:

Köszönöm a pocak és konyha dícséreteket is!
Jól esett, mert én bizony sokszor érzem magam igazi bálnának... :roll:

Ami!
Sok-sok képet szeretnék!!!!

A pocakom körfogatát még sosem mérték, és én sem mérem.
Ezen nem is aggasztom magam!
Ha az uh szerint jók a baba méretei, akkor semmi gond nem lehet..
No meg persze én is érzékelem napról-napra a változást, ahogy növöm ki a kismama rucikat... :shock:
Döbbenetes! ami egyik nap még laza volt, lehet, hogy másnap már feszül!
Tegnap jártam így egy felsővel.
Attila jóka tmosolygott a kínlódásomon!

Wera! és még valaki írta korábban, hogy sokat kínlódik éjszaka a medencetáji fájdalomtól.
Hát, jelentem csatlakozom!!!
:cry:
Az éjjel nem bírtam elaludni, annyira fájtak a csontjaim...Mire elaludtam volna, pedig pisilni kellett. :twisted:

Ez nektek jobb lett? Vagy készüljek erős idegekkel...
Vendég

T. maria:nagyon szép a kiságy,és a kutyi rucija is :lol: Szép poci!

Szly:nagyon édes Kisfiad van :D Én annakidején a Vercsivel voltam gondban:rugott minket,ütött-tulajdonképpen már nem is tudom hogy mi használt :roll:

Elképesztő,de annyira kapkodok ide-oda,hogy sokszor itt nézem vissza hányadik hétben is vagyok,mert arra sincs időm hogy számon tartsam :oops: :?
Ha már most ilyen fejetlanség van,mi lessz hárommal?Már előre félek!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Marcsi: nekem is szokott úgy keményedni a hasam amit te mondtál, mondtam is a dokinak de ez nem érdekelte, csak az hogy kicsi a hasam :evil:
Az az ágy tündéri, nekem is kell baldahin..... (nagyon szép az ágynemű!!!!!!!
A pocakod meg nagyon csini, ne is beszéljünk róla, most extrán irígykedem :D :D :D

Kike: jobbulást Krisinek

Szly:: szerintem Roli csak a szárnyát próbálgatja! Olyan édes a gyereked, hogy én meg ide jelentkeznék be anyósnak :D :D :D
(már akartam is írni, hogy tegyél már fel valami frissebb képet róla)

Wera:: köszi a bíztatást! Remélem még behozza a lemardást!
Ja tegnap olyan pipa voltam, hogy a "legjobbat" még nem is írtam: tegnap kiderült a dokim nem válalja szülést csak a gondozást a 36. hétig! :evil: :evil: :evil: :evil: Aztán majd átad valakinek (van három megszokott embere) Mondjuk az elmúlt 2-3 hónapban tényleg sokat betegeskedett, meg eléggé lerobbant.
Vendég

Szly!Milyen aranyos a kisfiad!
:D

Marcsi nekem is bejön az ágy, nagyon!
:D

Képzeljétek, tegnap megnézegettük párocskámmal és 0-3 hónapig máris elegendő ruhánk van, pl. 13-15 body! Pedig még nem is volt babánk! :D

Átnéztem azt is hogy mi hiányzik még és hiába kapok egy halom dolgot, még van bőven tennivaló és vásárolnivaló ( nem is lesz túl olcsó :)
De már képzelgek róla, milyen szép is lesz kicsi Adéllal ezen dolgok között....:D

Apa nemsoká repül Hollandiába.... :(

Na, mindenkinek szép napot!!!

Kép
andkata

Wera! Nem tudom mennyire látszik a képen, de Rolinak is kék szeme van. Egyikünknek sincs, csak az egyik nagypapának. Örültem, nagyon, hogy megmaradt a kék szeme.

Véda! Én sem büntettem soha veréssel és nem is látott ilyet. Nem is tudom honnan veszi. De mostmár kénytelen vagyok rácsapni a kezére. Remlem ha kicsit nagyobb lesz, elég lesz elbeszélgetni vele, ahogy te is mondtad, de még ő elég kicsi. Nem tud előre gondolkozni. Félti a játékokat. Egyébként nem irigy, ha nem kell neki valami, nem érdekli ha más játszik a játékával, csak azt védi nagyon, ami nála van.

Viki! A nő nem Rolira haragudott, hanem rám, sajnálta a gyereket.

Kép
szly27

A gyógyszereimet rendszeresen elfelejtem bevenni,pedig poci mindig figyelmeztet a keményedésekkel, :oops: ,fut a ház,kupi van,Kristi is hatalmas rumlit csinált a szobájukban,amíg főztem.Kész kalamajka!

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi mindenkinek,remélem hamar rendbe jön,bár az a gyanúm hogy akkor meg a Vercsi lessz itthon betegen :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ja igen és Marcsi nagyon csini vagy!

Kata, ne bánkódj, Dórival biztos minden rendben van. Meg különben lehet, hogy jobban is jársz, ha nem ennél a dikinál szülsz....

Csatlakozom a medencefájósokhoz, olyannyira, hogy kismamafittness előtt ma beszélek a tornatanárral egy-két gyakorlatról, a testtartásról mert éjszaka durva tud lenni....( mondjuk néha várandósság előtt is volt)

Kép
andkata

Kike kitartás!!!

Kép
andkata

Kata - hát ez tényleg nem jó hír! Lehet hogy jobb lenne már most váltani, nem? Én lehet hogy megpróbálnám... :?

Kike - jobbulást a gyerkőcöknek! Sajnálom hogy ilyen sokat betegeskednek! Szerintem próbálj ki valami homeós dolgot is, hátha az többet használ mint a sok gyógyszer meg orvoshoz járás. Nem is csodálom hogy nincs időd számolni a heteket! Arról meg hogy hogy fogsz bírni a 3 csöppel?!?!?! Hááát, egyetlen bíztatót tudok írni! HAJRÁ!! :lol: :wink: MIndenesetre csodállak, az tuti!! Nagyon erős csaj vagy, csak így tovább! :wink:

[quote]W írta:era! és még valaki írta korábban, hogy sokat kínlódik éjszaka a medencetáji fájdalomtól. Hát, jelentem csatlakozom!!!

Hát, Marcsi... semmi javulásról nem tudok beszámolni, sőt! Elképesztően fáj! Néha még a könnyem is kicsordul kínomban amikor meg akarok fordulni :( . Pedig nem vagyok kövér, eddig kb 8 kilót híztam, de úgy látszik már ez is sok a csípőmnek meg az idegszálaimnak.
Vendég

Vidokata! Majd összehozzuk a lurkók között a találkát, randiznak egyet! :D
Ismered azokat a dokikat, akinek átad a sajátod? Én azért olyannál szeretnék szülni, akit ismerek valamennyire. Itt is vannak dokik, akiknél nem szívesen szülnék. Ha most másikat kéne választanom, nem is tudom kit választanék. Mindegyikkel van valami bibi.

Andkata! Mennyi időre utazik a férjed Hollandiába?

Kép
szly27

Jah, csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy elkövetkezett az Április-május topikosok ideje!! Azt vágjátok hogy utánuk mi következünk?!?!?!?!?!?! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Tényleg Wera ez így van! Át is nézegetek majd oda! Olyan jó volt a Márciusiakat is nézni!

Szly: hát fontolóra vettem én is a váltást most azonnal! Csak egyenlőre nem ismerek normális nődokit! (szerintem olyan nincs is) bocsi ha valakit megbántok!!! Biztos van kivétel!
Vendég

Köszi mindenkinek a bíztatást,megpróbálok kitartani,persze Apa nélkül nem menne.Azért ő is sokat segít,pedig tuti ő is hulla fáradt,mégis ha éjszaka megbököm hogy dörömböl valamelyik,menjen át nézze meg,egy szó nélkül kipattan és már megy is.Mondjuk neki jó,ő könnyen visszaalszik,nem úgy mint én-ha fel kell kelnem,egy órába vagy többe is beletelik mire visszatudok aludni,főleg ha Picuri se hagy.

Vasárnap Nővéreméknél voltunk,neki egy csemetéje van-gondolhatjátok hogyan kikészült abba a hangzavarba,amit ez a kettő csinált :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera!
Én is olvasgatom őket, és irígykedem, hogy náluk már 3 (vagy 4?)baba is született!
Írtam is reggel ,csak elszállt. :?
Én csak júliusban szülök, de még pár hét és a hetedik bűvös hónapba is belépek... :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek!
Most hívtak a Pannontól, hogy mivel régi hűséges előfizetőjük vagyok, kapok tőlük 6 hóig havi +1000 ft lebeszélhetőséget! :shock:
Meg vagyok lepve! egy pici jó a mai napra!

A gatyám meg végérvényesen kinőttem! Csak akkor nem tudom, miben megyek vasárnap színházba! Farmerban mégsem lenne jó... :roll:

Wera!
Ez a fájdalom nem túl bíztató....
Azt hittem, csak én vagyok extra érzékeny a korom miatt... :roll:
Már nem emlékszem erre, milyen volt a csajokkal.
De az éjszaka már engem is a sírás kerülgetett. Nem tudtam megfordulni, mert minden porcikám sajgott, és szikrákat szórt a szemem. :cry:
Vendég

Marcsi!
Bezzeg engem nem hív fel a t-mobile, csak ha vmi + szolgáltatást akarnak ránk sózni :evil:

Én a sok ülő munka miatt vagyok kiakadva, mert már most nagyon fenekemnél a csont... :cry:
20150601134430

Kike!
A kolléganőmnek is 3 gyerkőc van, és mi mindig dícsérjük, hogy milyen jól nevelik őket. A férje náluk is sokat segít, totál kiegyensúlyozott család.
20150601134430

Viki!
Nekem is így kezdődött... :roll:
Vendég

Marcsi!
Köszi :D

Pedig úgy bíztam, hogy ha már nem dolgozom milyen kircsi lesz.
20150601134430

hali lányok!

tudom most sokmindenki fog irigykedni... ;)
most keltem :D vagyis voltam fent olyan 9-fél10-körül pisilni, de aztán visszaaludtam. és most dobott ki az ágy.
gyorsan elolvasom mit irtatok, irok én is ha ugy érzem, aztán meg gyorsan pakolok egy kicsit meg takarítgatok :D
ráadásul apa ma korábban jön haza. ugyhogy kicsit össze kell szednem magam :D

Kép

Kép
timi1982

Viki!
bocsáss meg, nem akartalak ilyesztegetni!
Nincs kizárva, hogy ha már nem dolgozol, sokkal jobb lesz!
Nálam is olyankor hatványozódik, ha sokat ülök viszonylag kemény felületen.

Timi!
Rád pedig extra irígy vagyok! :oops:

Ma nálunk is korán jön apa!!! :lol: :lol: :lol:
már 1 órakor itthon lesz!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy elmegyünk gatyót nézni, de nem is tudom, milyen lenne a jó, mert már sokat nem szeretnék venni...
Úgysem tudom, miben fogom kihúzni az utolsó két hónapot...

Lehet, hogy új divatot teremtek, és magamra tekerek egy lepedőt, mint a görögök!! :lol: :lol: 8)
Vendég

Szly!
Pénteken már jön a férjem, csak olyan fura, ha nem alszik itthon, nála ilyen ritkán van... :(

Nekem is muszáj nadrágot vennem, ma elnézek itt a harmadik kerületben egy kicsi boltba, amiről jókat hallottam...remélem nem csak kis méret van...

Jó étvágyat mindenkinek! Már aki lassan eszik...

Kép
andkata

Medencetájéki fájdalom: csatlakozom :? Kiegészítve annyival, hogy nekem pontosabban a forgóm van becsípődve a jobb oldalamon. Fordulni, és felkelni nem tudok :? De Apa meg szokott támogatni :D
Ja - rossz hír - kislányomnál is előjött, és csak szülés után múlt el :( De elmúlt :wink:

Véda
Vendég

huh maria!

nagyon szuper a szett. nagyon gyönyörű a színe és a mintája is. tökre bejön. apának gratula hogy meglepett vele :D eddig én valami bézs színűt szerttem volna... most elgondolkodtam :D persze ha hétvégén azt mondják hogy kisfiu akkor lehet marad a bézs.
a pocakod is nagyon szép.

szly!

szerintem ha következetes vagy vele, hamar kinövi ezt a verekedést. lehet érzi a másik baba jövetelét és mindenkire féltékenykedik ;)
nagyon édes mikor mosolyog. és a dac is nagyon jol áll neki :D
persze azért bízzunk benne hogy nem viszi tulzásba.

viki!

én is azon szorítok hogy nyusziapu szempilláit örökölje. az enyém ha ki van festve se nagyon látszik. az övé meg... 100 napszemüveg közül egy jó a fejére mert a többi hozzáér a szempillájához :P szóval ha a gyermekem is esetleg ezt örökölné, nagyon hálás lennék érte :D :D

kata!

szerintem ha a dokid lepasszol szülésre, akkor gondolkozz el azon, hogy már most keresel mást. a doki nem nagyon lesz ott ugyse, csak a szülésznő, de azért jo lenne vele találkozni előtte is nem? én váltanék. pont ebben a cipőben járok. mivel július végére vagyok kiirva, és ugyebár nyaralások jönnek.
én előre le fogom vele tisztázni, hogy akkortájt megy-e nyaralni. ha igen, akkor már most egyeztetek másik orvossal aki jön a szüléshez. nem akarok vadidegen vadállatnál szülni. aki éppen akkor ügyel.

bizony! sok baba van már. és az áprilisiak is elkezdik. holnap szül az egyik csajszi! császárra van kiirva. nagyon drukkolok neki! meg a többieknek is!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Én arra gondoltam, hogy lehet, szoknyát veszek!
azzal legalább nem fenyeget az a veszély, hogy a hasamon a gumis toldás alatt lesz szűk.. :roll:
Fel tudom venni melegben is, színházba pedig tökéletes lesz... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?