Új privát üzeneted érkezett!

Tüccs!
Széééééééép!CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Cs1!
Aztán hozd majd a híreket 7-én!Drukkolok!!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
ancsa81

Ma kicsit punnyadt hangulat volt a zenebölcsiben, kevesen voltunk és rajtam kívül senki nem énekelt az ovónénivel, nekem ez olyan izé, annyira szar hangom van, hogy csuda, de ez, hogy ott a maradék három anyuka nagyon jól eldiskurál, miközben a csaj próbált a gyerekeknek a kedvére tenni... Lelle azért jól érezte magát.

Zenebölcsi után elmentünk dédihez, apára vártunk, mert alá kellett írnia egy papírt. Nagyon szeret Lelle ott lenni, de szinte bárhol, jön-megy-intézkedik-dumál-pakol...

Alvás: mi vagy egy hónapja álltunk át egyszeri alvásra, napközben nagyon minimálisat alszik/aludt, max. 1.5 óra. De minap elkellett mennünk a kocsiért és csomót sétáltunk+bevásároltunk, ez még reggel volt és miután hazajöttünk bekajált és aludt egyhuzamban 3 órát, ami nálunk nagyon nagy szám! Ma meg, hogy tornáztam és apával sétáltak be a munkahelyére, de pont akorra készültem el, amikor ők is odaértek, így mi mentünk tovább a C&A-ba. Vásárkáztunk és utána hazasétáltunk, na útközben bealudt, de a babakocsiból már nem mertem kivenni és ma is aludt 3 órát, de semmit nem tudtam csinálni, mert az előszobában volt, ahová minden zaj hallatszik és mindenhez közel van. Úgyhogy most napirend átszervezés van, reggel megyünk vásárolni és utána séta, majd alvás. Nagyon jó lenne, ha legalább 2 órácskát aludna egyszerre, több dolgot megtudnék csinálni, pl befejezni az ágyneműjét..., varrni kicsit..., a függönyök még mindíg nincsenek méretre szabva, csak úgy lógnak...ilyeneket.

Lelle táncol a zenebölcsiben
Kép

bealvás

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok Lányok!

Látom gyarapodunk! :D

Tüccs,
ezermillió drukk, egy angliai barátnőmnek a 3-ból 2 megmaradt, 1 osztódott, így lesz/lett 2 kisfia és egy kislánya... tökre happy a csaj, kb egy hónap múlva jönnek a babák, akkor már elég "öregek" lesznek hozzá. Náluk a 7. kísérletre jött össze a dolog, már épp kezdtek lemondani a gyerekről, mert már mindketten 38 évesek, aztán most jön az áldás "csőstül". :lol:

Csakegy,
gratula, ügyesek vagytok!!!! :wink: :D :D

Pimpoka,
olyan édin szundizik a csaj! Imádom az alvó kicsiket, olyan "jóságosak" olyankor.

Nálunk vannak ám események, Roni köhög mint állat már egy hete, leviszem a dokihoz, az meg közli, hogy semmi baja a gyereknek. Kérdem, hogy akkor mér' akar kiszakadni a kicsi torka meg mellkasa egy-egy köhögőrohamnál, mire annyit mondott a doki, hogy nem kell aggódni, nem beteg a gyerek, csak "túlaggódós" a kedves anyuka... persze nem ő hallgatja éjszakánként a köhögést-fuldoklást, folyamatosan "ügyeletben" vagyok a pici ágya mellett, már kezdek kimerülni. Ugyanis szinte csakis és kizárólag alváskor, főleg éjszaka jön rá a roham. A doki meg csak annyit mondott, hogy semmi baj sincs, nincs tüdőgyulladása.... agyvérzést kapok az orvosoktól.... már kezdek fantáziálni, hogy vajon mi lehet a picivel, és a rémálmaimban mindig előjön hogy gyerekkoromban a szomszédék picije kruppos volt...

Ráadásul beindultunk lakást keresni, hát ne tudjátok meg... olyan sufnikat, gettókat és felrobbantásra való dolgokat árulnak 20 milcsiért... és tök komolyan gondolják, hogy azt annyiért meg fogja valaki venni... voltunk olyan helyen, ahová nem voltam hajlandó bemenni, olyan mocsok volt, az ingatlanos meg lelkendezett, hogy egy kis fantáziával mennyi mindent ki lehetne hozni belőle... vagyis vegyek meg egy lerobbant 56 nm-t 18 millióért, és még nem is tudok beköltözni 3-4 hónapig, mert az egészet át kell építeni, az meg még vagy 4-5 milcsi... sajna nem vagyok Rotschildné.... ami még jó is lenne kinézetre meg árra, annak a környékén biztos van 3-4 kocsma-talponálló-játékterem, és csak az utcán lehet parkolni... mondtam az én drága férjecskémnek, hogy asszem le kell mondania a kényelmes "10 perc alatt besétálok a munkahelyemre" életmódjáról, és át kell gondolnia, hogy mi fontos, és mi nem...

Na megyek, mert a csajom békakirályt akar nézni (Shrek3)! :wink: :lol:

Pápá!
andibab

Sziasztok :wink:
Bocsi a zavarásért doki ügyben érdeklődnék a F F kórházból, tudtok ajánlani valakit? Minnél előbb szükségem lenne rá.Írjatok kérlek püt .
Előre is köszönöm :wink:
tappancs28

lehetőleg ne pesten legyen rendelője.Bocsi, hogy ennyi kínom van.
tappancs28

TÜCCS?????????

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok tud valaki dr. Toldi Lászlóról infót mondani?:munka , tarifa, hozzállás a szüléshez stb.

Köszönöm
tappancs28

Tappancs, én nem tudok neked ebben segíteni, Surányihoz járok. De Csakegy és Mano83 is Toldi dokihoz jár, talán ők tudnak neked segíteni.

Tegnap voltunk babalátogatóban, Lelle olyan édes volt, nagyon óvatosan simogatta a kisbabát, majd föl akarta venni és is akarta öltöztetni. Még akkor sem volt túl féltékeny, amikor nálam volt. Vittünk rakott palacsintát, vagy 2 órán át sütögettem, mert 2 liter tejből csináltam. Meg főztem egy húslevest is, Lelle nagyon szereti és most már rendes nagytányárból eszik, mint mi. Most már talán kicsit többet eszik, mint eddig.

Ma megyünk kerti partiba, úgyhogy megyek beszerzek fincsi husikat, olyan jó lesz ebben a szép időben egész délután a kertben. Meg sétálunk is egyet, tegnap is 2.5 órát aludt, olyan jó lenne, ha ez így beállna...

Jó hétvégét ebben a szép napos időben!

Tüccsnek ma van a visszaültetés, pihenj sokat Tüccs és jelenkezz majd, hogy mi van!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

hello csajok

megvolt a beülti, 3 embriót kaptam vissza. 8 és 10 sejtesek voltak, ami nagyon szép eredménynek számít. :D
most pihi és 2hét múlva lehet tesztelni.

KépKép
tüccs

köszönöm pimpoka :wink:
tappancs28

Tüccs!
Nagyon szorítunk nektek!!!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Tüccs!
Naggggggggyon ügyes kicsi bébik!!!! :D :D :D
Jó ágyikózódást nekik!!!!!
Drukkolok nagyon!!!!
Melyik dr.bácsi volt?

Pimpoka!
Annyira édes Lelle a táncolós képen!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
a Tanárúr volt ma egyedül. Tündériek voltak, mint mindig.

Köszi a drukkot mindenkinek!!

KépKép
tüccs

Volt kollégától kaptam az üzenetet, olvassátok el!!!

"RIADÓ!!!

Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbik gyerekét márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor is a gyereket berántotta az autóba. Az anyuka kis huza-vona után sikeresen visszarántotta, végül szerencsére nála maradt a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Az anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőrségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem egy Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokikban valószínűleg nyugtató lehet, és azonnal kiviszik a gyerekeket az országból, akik az egész utat átalusszák. Nem bíztatták sok jóval a szülőket, azt mondták nekik, biztosan nem lett volna meg a kisgyerek, ha elvitték volna.

Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak."

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!
március 29., 17:49

csak zárójelben: Romániában virágzik a gyermek- és a szervkereskedelem...
andibab

Andi: ez teljesen hoax-szagú. Adok neki 1-2 napot, hogy a neten is megjelenjen, 1-2 hetet, hogy a Fókuszban és a hasonló szennyműsorokban...
Vendég

most nézem, az iwiwen már néhány napja megjelent... tök ugyanaz a hoax mint a Tescos/Corás/Auchanos kopaszranyírt gyerekes, de az már elavult ezért újat kellett kitalálni...

(mellesleg ha valaki szeretne Lego Primot venni -használt de az ára is annak megfelelő- az szóljon, "kicsit" bevásároltam belőle Lillának -nem gondoltam, hogy ekkora láda egy 300 darabos készlet:))) - úgyhogy most eladom a kupac felét.... ha még nem írtam volna... duploval kompatibilis, a duplo elemekre ráépíthető)
Vendég

csakegy,

ezt egy ORFK-n dolgozó volt kollégám küldte nekem.

az Auchan-os sztorikról annyit, hogy az unokatesóm barátnőjének a 2 éves kislányát is majdnem elvitték Budaörsön hasonló módszerrel, de az üzletlánc befogta a szülők száját pár millióval, és nem lett feljelentés az ügyből, mert nem volt meg az elkövető, és a gyereknek a haja levágásán kívül fizikailag nem volt baja...

eleget dolgoztam hivatásosként rendvédelemben ahhoz, hogy tudjam, mik mennek a "nép" tudta nélkül. nem tettem volna fel a hírt ide, ha nem gondolnám komolyan.

hidd el, van annyi eszem, hogy tudok különbséget tenni a hoax és az esetleges veszélyek között. amit te nem tudhatsz az az, hogy RENGETEG ügyet elhallgatnak, mert titkos nyomozás, beépülés, stb folyik akár nemzetközi szinten is, több ország rendvédelmi szervei vesznek részt benne, aminek árt a nyilvánosság...

a románokat és a náluk folyó disznóságokat meg túl jól ismerem....

ha gondolod, ne vedd komolyan, nem kötelező, ez csak egy figyelmeztetés volt. nyugodtan mosolyogj és fölényeskedj csak rajtam és az írásomon...
andibab

részemről az ügy lezárva, én odafigyelek, mindenki tegyen belátása szerint, és többé nem írok ide semmilyen hasonló ügyben...
andibab

Látom mindenki élvezi még a jóidőt! Csuda meleg napsütés volt ma!! :D
Én egymagam vagyok itthon, Apa elment focizni, addig pedig beadta Dórit a nagymamához. Szegénykém nem nagyon érti anya miért nem "ajnározza" 2 napja annyira.

Lenne egy kérdésem. Kinél mi "indította be" az egyedül menést a gyerkőknél? Dóri már simán tudna egyedül is menni, de nem lehet rávenni, folyton keresi a biztonságot nyújtó kézt.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Tényleg gyönyörű idő volt ma, egész nap kint voltunk, Anyu átjött és segített kertészkedni, meg a férjemmel együtt feltették a kerítésre a nádat, mert eddig a szomszéd csirkeőlát és budiját néztük, nem beszélve arról, hogy mindenki állandóan átbámult hozzánk. Most lezártuk a kukkoldát, biztos húzzák majd az orrukat "a rátarti pestiekre", de nem érdekel. Mindig láttuk, mikor az öregúr a budira ment sz.ni (bocs, de szó szerint), és már rohadtul untuk. Nem beszélve arról, hogy a csirkék tolla állanódan a mi kertünkbe szállt. :evil:

Holnap megyek genetikai UH-ra, meg vizsgálatra, drukkoljatok! Valahogy minden Uh előtt 2 nappal elkezdek aggódni, és csak akkor nyugszom meg, ha már túl vagyok rajta, és minden ok. A vizsgálattól is tartok, mit mond a dokim, mert a hasam keményebb, mint kellene lennie, és nem tudom, hogy a méhszáj hogyan reagált erre. Úgyhogy most kicsit félek.

Tüccs,
hát, Marci egyszer csak elindult, konkrétan nem volt semmi, ami ösztönözte volna, csak az ösztöne. Szerintem Dóri is el fog egyszer csak indulni, ne siettessétek.
Hogy érzed magad??? Jaj, olyan izgi ez az egész!!!!!

Andi,
nehogy már megsértődj!!!! Csakegy a saját véleményét írta meg, senki más nem reagált még az írásodra. Én is nagyon féltem a gyerekemet, ilyen cikkektől függetlenül is, de elhiszem, hogy sok ilyen van. Biztos vannak rémhírek is, de az is biztos, hogy nagyon kell a gyerekekre vigyázni!!!!!!!!! És megtanítani őket, hgy vigyázzanak!!!

Most mennem kell, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
nircee

Tüccs, szerintem nem kell semmivel indítgatni Dórit. Ha erőltetve van, akkor szokott sokszor előfordulni, hogy a gyerek mereven esik, vágja magát hátra, hasra. Nem tanul meg esni.
Lelle először négykézlábazásból a szoba közepén próbált mindíg felállni és elindulni. Már tök szépen felállt, nézelődött és visszaült, egyszercsak megindult.

Mi is sokat voltunk ma kint. Fél 10-től fél 11-ig sétáltunk Lellével babakocsi nélkül. Hazajöttünk, tízóraizott egy kakaót és elaludt. 2.5 órát aludt. Majd elkészültünk és elindultunk sütögetni, vagyis mi már csak csatlakoztunk a többiekhez. Lelle nagyon élvezte, a sült virsli most a kedvence, de persze a bőrét leszedem, így csak a belsejét kapja a virslinek. Hazafelé a kocsiban elaludt, felcipeltük és beraktam az ágyába, aztán 7kor kelt fel. De szerencsére már most is alszik, fürcsizett, vacsizott és most a kutyájával nagy egyetértésben durmolnak.

Nircee, ne izgulj, jó lesz minden!

szombati hússütésen
Kép
ma délután
Kép
anyósommal
Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Húúúúúúú Andibab!
Én most rendesen betojtam!Eddig is féltem ezektől a Ge.........től,de most még jobban!Én elhiszem,hogy van ijen és,hogy nagyon sokmindent eltitkolnak az emberek elől!Rolinak mindég mondom,hogy ne álljon le beszélni egy emberrel sem aki a kocsiból esetleg tanácsot kér tőle stb....!Szerencsére azért az én gyerekeim félősebbek és nemfogadnak idegentől el semmit(legalábbis remélem,hogy Roli sem változott)Ő már egyedűl jár haza a suliból,így tökre bevagyok tojva most!Alig várom,hogy hazaérjen! :oops: :? :cry:
Mostanába tölem is egyre többen kérdezik meg,hogy merre kel menni stb.......,így mostmár jobban figyelek és mégcsak a kocsi közelébe sem megyek! :oops: :oops: jaj az ideg bennem van nagyon! :? :? :cry: :cry: :cry:

Bocsi de most nem is tudok másra reagálni! :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok :) !

Csakegy

Köszönöm a leveleket, megnyugodtam már teljesen, beszéltem a dr. Toldival is és fogad április 8-án reggel.Szeretném megköszönni mert nagyon aggódtam, hogy nem vállal mert nem az elején vagyok a terhességnek.Ezt Ő is hangsúlyozta, hogy nem igazán szeretik ilyen idősen átvállalni a hölgyeket de hálistennek sikerült megbeszélni vele, hogy nincs bajom és valami megoldást kell találnom, hisz akkora bendőcském van, hogy nembírok vezetni pestig+ vissza .Jogsim meg csak nekem van a párom még most kezdte el a tanfolyamot így a pappír biztos nem lesz meg szülésig.Én Erdőkertesi vagyok így tarcsára busszal +HÉV-vel eltudok cammogni :oops: .
A doki hangja amúgy nagyon megnyugtató és kedves volt telefonban.Mégegyszer köszönöm.

Elnézést, hogy ide pofátlankodtam , magamról annyit, hogy 28 éves vagyok 3. gyerkőcöt várjuk, és nagyon örülnénk ha már július lenne és kézben foghatnánk kis pocakot :wink:
Mindenkinek kellemes napot kívánok!

Sziasztok
tappancs28

Jólvan, nem erőltetjük Dórit. Bár eddig se nagyon tettük. Egyébként ügyesen tanulgat álló helyzetből leülni is, még jó, hogy vastag a pelus alatta. :) Végül is ő mindent később kezdett el a mozgásfejlődésben, tehát a menéshez is kell még biztosan idő.
Amúgy jól vagyok (köszi a kérdést Nircee), semmit sem érzek és ez így van jól. A legnehezebb megállni a házimunkát, mert elkélne egy ablakpucolás, de ez most még várhat.

Tappancs
Egyáltalán nem pofátlankodtál, gyere nyugodtan, szívesen látunk, hallunk felőletek. Te vagy most a "legidősebb" kismamink. (mármint nem a Te korodra, hanem a bébiére gondoltam..)

A kis Lelle nagyon édes a kerti partin. Jól áll neki a fejpánt. :D

Kép vidamsag Kép kocsiban

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Tüccs!
Nem tudom hogy szoktatok-e gyerek társaságba járni?Ők a legjobb ösztönzés! :wink:
Marci is 13 hónaposan indult el egyedül!
Pihengessél csak!A házimunka megvár... :roll:

Nagyon édik a csajok a képeken!

Nekem az a bajom az ilyen hírekkel hogy megzavarják az embert teljesen!Annyi kitalált történet volt már hogy az ami igaz lenne már nem hiszi el az ember!De így hogy Anditól hallom,elhiszem!És szörnyű hogy ilyen világ van! :(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Tüccs!
Nagyon izgulok értetek!!!!!!!!Kívánom,hogy minden rendben menjen! :wink: :D
Zsani teljesen magátol indúlt el,bár neki van kettő tesója! :wink:
Rolit sem segítettük semmi külső dologgal,annyi,hogy leültünk apával egymással szemben és Roli ide oda ment,egyre hosszabb távot,és a végén már egyáltalán nem kapaszkodott semmibe!Mindég kinyújtottuk a kezünket felé és nem engedtük megfogni neki,csak jött a kezünk után!Szépen megtanúlnak egyépként maguktól járni a gyerkőcök! :wink: Tündéri Dóri! :wink: :D
Pimpo!
Lellének jól áll a poncsó és a piros szin!Szép nagylány már ő is!
Nircee!
Szorítunk,de nem lessz semmi gond,nyugi!Én is mindég ijen voltam!!! :lol: :wink:
Andibab!
Nagyon jó az új AVATAROD és a vonik is nagyon tetszenek!
Roninak BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!
Kép
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

köszi tiop! :wink: :D

már untam kicsit a szokásosat, és kitaláltam, hogy a csajok "virágait" teszem fel, vagyis Boginak egy boglárkát (közelebbről Ranunculuc Illyricus), Roninak meg egy veronikát (Veronica Prostrata). nekem meg az egyéves képemet... úristen, de régen volt... :shock: :P
andibab

jav: Ranunculus Illyricus
:oops: :lol:
andibab

Andibab, Roninak hófordulójára minden jót!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Andi!
Szerintem se sértődj meg Csakegy hozzászólásán! Biztosan nem megbántani akart, de az ember a mai világban már tényleg nem tudja, hogy mit higyjen el és mit ne. Én személy szerint tökre megijedtem már akkor amikor olvastam az infót. Aztán amikor elmeséltem a férjemnek neki is az első kérdése az volt, hogy akkor miért nem foglalkozik a dologgal a tv? Bevallom őszintén, hogy így hogy leírtad a rokonod barátnőjének a konkrét esetét, meg az, hogy te tényleg biztos forrásnak számítasz, így már teljesen más szemszögből nézi az ember. Hozzáteszem, én simán elhiszem és fosok is ezektől a sztoriktól!
Jó ötlet, hogy a lányok névmegfelelőjét tetted be képnek! :wink: Nagyon szép virágok!
Ja! És sok-sok boldog hófordulót Roninak! Eszméletlen, hogy már 7 hónapos... :shock: :D

Tüccs!
Nálunk is hasonló módon volt "ösztönözve" Lili az egyedül járásra, mint Tiopéknál. Bár ez inkább csak játék volt, nem igazi ösztönzés.

Nircee!
Szurkolok, hogy minden rendben legyen, de miért is ne lenne! :wink: :D

Pimpo!
Nagyon kis csini Lelle a képeken! :lol:

Én frankón elkaptam a férjemtől, vagy Lilitől a bacit. Szombat estére belázasodtam, és vasárnapra is megmaradt. De azért vasárnap elmenünk Attilával az idei első versenyére. :oops: Kalmopirint vettem be, és így nem ment fel a lázam csak délutánra megint. Nem hagyhattuk ki ezt a gyönyörű időt... Mára már szerencsére nem volt lázam, de a fejem majd szétmegy, és nagyon fáj a torkom is. :cry:

Kép
Kép
giga1

Ja! Még azt akartam kérdezni, hogy lehet, hogy ciki, hogy nem tudom, de mi az a hoax? És mi is az Auchanos sztori? Én nem hallottam még ezekről... :oops: :?

Kép
Kép
giga1

Giga: http://www.kfki.hu/cnc/email/hoax.html

Itt van egy elég jó leírás a hoaxról.

Amit érdemes elolvasni, mielőbb bármit is továbbküldenénk:
http://index.hu/tech/hoax/
http://www.urbanlegends.hu/

Hát, mára ennyit voltam, kifáradtunk, voltunk Csiribirin is, délután meg sétáltunk! :)
Vendég

Andi: nem kell azonnal megsértődni ha valaki leírja a véleményét. Gondolhatod, hogy nem az volt a célom, hogy beszóljak neked, egyszerűen figyelmeztettelek, hogy szerintem ez lehet (valszeg) hoax. Abban is biztos vagyok, hogy a volt kollégád megbízható forrás és azért küldte, hogy segítsen.

Viszont azt hiszem egyetértünk abban, hogy iszonyú sok hoax (és városi legenda) kering a neten, majdnem minden héten kap egy újat az ember (én pl. az iwiwen az összes nótórius hoax-küldő ismerőst töröltem mert elegem lett abból, hogy teleszemetelik a postaládám). A legrosszabb meg az amikor valaki olyan embertől kap hoaxot aki megbízható forrásnak TŰNIK... (na ilyenkor érdemes felhívni az illetőt, hogy ő honnan is kapta ezt a levelet... mert nem ő indította az elég valószínű mert az egész neten ugyanaz a példány kering)

Miből gondolom, hogy hoax (és azzal azt hiszem egyetértünk, hogy az lenne az ideális ha ez az lenne és nem lenne igaz... legalábbis sokan megkönnyebbülnének akik most megijedtek)

1. nem derül ki, hogy aki írta annak milyen szerepe van az ügyben. Úgy tűnik, mintha ott lett volna. Az viszont érdekes, hogy ha az elmúlt 2 hónapban 17 gyereket is elvittek, akkor ezen az egyetlen egy szemtanún kívül (mert mi más lett volna ha a rendőrökkel beszélt - ha meg nem beszélt akkor honnan tudja ilyen BIZTOSAN, hogy mit mondtak)... szóval rajta kívül lenne még 17* sok szemtanú. Mert ugye a cibálást is sok embernek kellett volna látnia (suli előtt várta a gyerekét amikor valszeg mások is a gyerekükre vártak), ha meg elvitték akkor a kiborult anyához kellett volna aki rendőrt hív, aki vígasztalja na meg a hatalmas tömeg a rendőrautók és a kiborult anya körül (plusz környékbeli utak lezárása stb. 17 esetben). Na itt bukik a dolog, mert kizárt dolog, hogy 17 esetnél összesen egyetlen szemtanú van akinek a rendőrök (akik ugye eltusolják az ügyet, nem figyelik az összes iskolát, nem igazoltatják az összes román rendszámú mercit a sulik, bevásárlóközpontok stb. közelében!) ilyen bőbeszédűen nyilatkozzanak. 17 eset. Amiből csak egynél van megnevezve helyszín. A többi csak ködösítés.

(megjegyzem a kerületben is volt egy iskola ahol egy autó körözött és megpróbálta elcsalni a nagyobb lányokat - ez a helyi hírekben is megjelent mert a szülők azonnal riadóztatták a rendőröket- de senkit sem vittek el ha jól tudom - de pont az ilyen hírek miatt tűnik ez a hír is teljesen hihetőnek... és ha a 17 helyett mondjuk összesen 2 szerepelt volna benne akkor az is maradt volna)

2. "A csokikban valószínűleg nyugtató lehet, és azonnal kiviszik a gyerekeket az országból, akik az egész utat átalusszák"

Honnan tudja? Nem bonyolult egy kicsit a csokit benyugtatózni aztán kivárni egy üvöltő gyerekkel amíg szépen hat a nyugtató? Nem egyszerűbb simán elkábítani a gyereket? Úgy sokkal gyorsabb és logikusabb.

3. "Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!! "
Fontos HOAX kritérium. Küldd tovább különben... (nem hagy nyugodni a lelkiismereted...)

Szóval egyetértek, hogy figyeljen mindenki a gyerekére, de szerintem ez ettől a levéltől függetlenül is evidens. Már az én gyerekkoromban is riogattak a cukrosbácsival, akkor is tilos volt csokit elfogadnom idegentől mert elrabolnak, akkor is tilos volt idegennel beszélnem és idegen autóba beszállnom mert elvisznek a gyerekrablók.

(csak zavaró ugyanazt a sztorit 200* visszahallani -pl. az összes fórumon)

Na eldugultam csak nem akarom, hogy emiatt pánikhangulat törjön ki és jövő héten már az anyósom lihegjen a nyakamba, mert Cinkotán hallotta, hogy rabolják a gyerekeket és nem kéne a gyerekkel sétálni mennem (az Auchanossal mondjuk 1 évvel később jött, de mentségére szóljon, hogy ő a barátaitól szokta az ilyen "füleseket" kapni:)
Vendég

Sziasztok!

Köszi Lányok a drukkokat, minden ok, méhszáj tökéletesen zárt, Kiskrapek (mert már tuti az, egyértelmű jelét adta) pont a naptár szerint fejlődik, 18 hét 5 naposat mért a gép minden paraméterén. Nagyon sokat rugdos, de azért nem érzem még olyan erősen, mert a lepény elől tapadt. Marcival hátul tapadt, ezért érezhettem már olyan korán. Szóval szerencsére minden a legnagyobb rendben!!! :D :D :D :D :D

Most a következő kihívás a névválasztás lesz, mert most már konkrétan hívni is szeretném valahogy. De még mindig nagy gondban vagyok, semmilyen név nem tetszik igazán. A férjemmel lehet, hogy az Alex-et elvetjük, mert a Sándoroknak nálunk elég nehéz sorsuk volt, nem olyan jó ezt a nevet viselni.

Úgyhogy most az Adrián és az Andor van soron, vagy az Aurél. Mármint az egyik névnek. De a fene tudja, egyiket sem érzem úgy, hogy Kiscsibére illene. Nekem a Kevin egyre jobban tetszik, még ha erőltetett is, főleg, mert a jelentése "könnyen született", "kellemes, szép". Na mindegy, majd tudatom, ha megvan az "eredmény".

Pimpó, Tüccs,
nagyon édesek a lánykák a képeken!!!!!!!! Tényleg kész hölgyek már!!! :shock: :wink: :D

Tappancs,
sok sikert és üdv köztünk!!!

Andi,
BOLDOG 7 HÓNAPOT RONINAK!!!!! Őrület, hgy repül az idő!!!!!! :shock: :shock: :shock:
A vonalzók és az avatarod tényleg nagyon egyedi, nekem nagyon bejönnek!!!

Ma olyan szép idő volt megint, egész nap kint voltunk. Délelőtt Marci ugyebár a férjemmel volt, míg elmentem a dokihoz, és képzeljétek, miután hazaértem, egész nap nem lehetett levakarni rólam, annyira bújós lett!!! Sosem volt ilyen, csak az Anyukámmal csinált eddig ilyet, engem le se sz.rt. De ma olyan kis angyalka volt, én meg kiélveztem minden percét, mert lehet, hogy holnapra kialussza. A hinatágyon is csak rajtam tudott elaludni, így 2,5 órát ültem egy pózban, a végén már rácsos lett a fenekem, úgy elnyomtam... De semmi pénzétz nem tettem volna le, olvadoztam, ahogy a pofiját a mellemnek nyomta. :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Hoztam néhány képet az egyévesemről :wink: :wink:
Sütöttem neki gyümölcstortát, egész jól sikerült, de először nagyon bátortalan volt. Az etetőszékbe se karat beülni, úgyhogy mire belemelegedett a tortaevésbe, addigra én is csupa maszat lettem :lol:

Kép Kép Kép Kép

Giga, remélem jobban vagytok már! Lili jobban alszik már? Gyönyörű volt azon a képen, amit a múltkor feltettél! A kisprapek is szépen növöget, ő is édes!

Csakegy, Lilla hogy van? Nem tennél fel róla egy képet? Olyan kíváncsi vagyok rá.

Ichtus!!! Veletek mi újság???

Jajjj, képzeljétek, Márk, bizonyítva, hogy milyen ügyes egyéves, este 9-től reggel 5-ig aludt, akkor evett, és 7-kor kelt. Én persze minimum 3x felkeltem így is, mert minden nyösszenésére automatikusan kipattan a szemem :roll: Jó lenne, ha javulna kicsit a helyzet az alvás terén, mert már kicsit nehezen viselem a 4-5-6-szori kelést, de azért büszke vagyok Márkra. Gondolom lassan csak megtanuljuk végigaludni az éjszakát :D

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre: Boldog szülinapot Márknak! :) Nagyon édes kiskrapek! :)
Nálunk volt kb. egy hétig éjszaka-átalvás, de most megint fogzunk, úgyhogy ébredünk... :(

Nircee: Neked is gratula a kis tököshöz! :) Nekem a felsoroltak közül az Andor tetszik (vezetéknévhez is), de nem nekem kell választani! :)
Vendég

Szantre!
Boldog szülinapot Márknak!!!

Hogy érzitek magatokat az új helyen?? Márk megszokta hamar?

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Mivel a mi hogylétünk felől senki sem érdeklődött, így magunkról nem is írok.

Szeretnék boldog első szülinapot kívánni Márknak, Pumperkának gratulálok a picihez és a hófordulósoknak is nagy gratula.
Vendég

Tüccs, megy a drukk nektek!

Csakegy, gartulálok!
Vendég

Henus? Ichtus? Jutta? Mali? Piroska?
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk :wink:

Boldog szülinapot Márknak és boldog hófordulót Roninak

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Szantre!
Nagyon boldog szülinapot Márknak!
Nagyon kis helyes a képeken. Lili most átbillent alvás terén a másik oldalra. Úgy értem, hogy eddig amilyen rémálom volt az altatás, most annyira egyszerű. Letesszük, egy kicsit ott vagyunk vele, aztán kijövünk, és addigra vagy alszik már, vagy egy kicsit később magától elalszik.
Rossz ezt hallani, hogy Márk még nem alussza át az éjszakát. Sajnállak, hogy ennyi ideje már nincs egy jó hosszú, nyugodt alvásod. :(

Nircee!
Örülök, hogy minden rendben volt Kiskrapekkal! :D
Nekem személy szerint igazából mind a 3 név tetszik. Nehéz döntés lesz a névválasztás annyi bizonyos. :wink:

Kép
Kép
giga1

Pilla!
ESKÜSZÖM, hogy pont most gondoltam rátok, hogy milyen régen nem jelentkeztél már :!:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Szantre,
MÁRKNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! Olyan édes, nagyfiú már Ő is!!!!!!! Nekem a második képen tetszik a legjobban! :D

Pilla,
én rendszeresen olvasom a blogodat, így onnan informálódok. :wink: Nagyon elcsodálkoztam Laján, milyen ügyesen épít, és bevallom, irigyellek a kiruccanásotokért!!!! Én is nagyon mennék már valahova, de ez télig nem nagyon esélyes. :cry:

Giga,
örülök, hogy az alvásgondok megoldódni látszanak!

Megyünk, még kint töltjük az utolsó szép napot. Mindenkinek kellemes délutánt kívánok!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Szantre!
MÁRKNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!Nagyon szép nagyfiú már Márk!
Kép
Nircee!
Örülök,hogy minden rendben!Nekem Andor tetszik a nevek közűl!De a te döntésed lessz! :wink: :D
Pilla!
Én minden nap gondolok rátok(esküszöm,mindég eszembe juttok)A szemőlcsel,hogy álltok????Látszik valami változás????azért nem írok neked,mert látom,hogy te sem sűrűn vagy már!engem sem kérdez meg senki,hogy mivan a gyerekekkel,ezért nem is írok már sűrűn,mert sokszor nincsen mihez hozzá szolnom!akkor írok,ha úgy érzem,segíteni tudok,vagy éppen valaki fordulós,szülinapos stb.....!Na mindegy!Jó,hogy jelentkeztél! :wink: :D
sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Csajok! Ne szabadkozzatok, nem sértődtem ám meg. Csak rosszul esett, hogy… Lehet, hogy azért mert amúgy sem vagyok valami jó passzban.
Amúgy meg nem vagyok sértődős, csak kicsit úgy éreztem magam, ahogy Tiop is írta. Ha nem érdeklődtök, igazából nem tudok hozzászólni a témákhoz, csak, ha valakinek segítség kell. Csak azért meg nem írok, hogy untassalak Titeket a hülyeségeimmel. :D
Szóval végül is jól vagyunk, Laura szemölcse szerintem szépen gyógyulgat. A pukli teljesen elmúlt és a szemölcs teljesen elkülönült a bőrtől. Azért kértem egy időpontot a bőrgyogyira, hogy egy doki is megnézze.
Hét végén itt voltunk: http://www.sonnentherme.com/index.php?id=41&L=2. Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom a helyet. Tiszta, kulturált, bababarát. Már voltunk itt egyszer 2 éve, akkor még Lajura nélkül. A szállásunk Kópházán volt, mert az osztrák árakat nem igazán tudjuk megfizetni.
Szombaton esküvőre megyünk, már mindenkinek megvan a rucija. Lajurának egy egyszerű ruhácskát vettem, meg egy hímzett, fodros nyakú body-t. Nem fogok egy vagyont kiadni olyan ruhára amit soha többet nem vesz fel.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Boldog Szülinapot Márknak!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csajok!

Veronikababa közlekedik a lakásban! :D Igaz, még nem négykézláb mászik, hanem gurul, illetve laposkúszik, de úgy, hogy még a katona apja is megirigyelhetné! Délelőtt kint voltunk a nagyobbikkal a konyhában, épp teát főztünk, a kiskisasszony meg kigurult utánunk! Ami kábé 6-7 méter közlekedést jelent. Most meg annyira tombolt már a járókában, hogy ki kellett tennem a nappali közepére egy játszósplédre, és most ott garázdálkodik, így kábé csend van, hogy a másik szundizhasson. Épp az előbb szedtem ki a törpét az apja zoknisfiókjából, az annyira lent van, hogy hason fekve is lehet benne pakolni. Aztán meg kinyitotta a tévé alatti kisszekrényt, és épp szerelte volna a dvd-t... most meg azon háborog itt mellettem, hogy miért nem veszem fel.... jajjjjjj, nem lesz ez eccerű két ilyen némberrel... :roll: :lol:

Boldog Szülinapot Márk!

Kép

Pilla,
jó mulatást! Aztán tegyél ám fel majd képeket a bulizós Lajáról!
andibab

Andi,
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hát, tényleg nem lesz könnyű feladatod! :wink: :lol:

Pilla, Tiop,
az az igazság, hogy mostanában, hogy a szép idő miatt kevesebbet vagyunk a gép előtt, szinte senkiről nem kérdez senki. Ráadásul úgy eltűnt mindenki, hogy csak lesek!!!

Hol van Henus, Becsi, Klmaria, Manó, Piroska, Mali, Ichtus, Czakoca??????
Verna is alig ír, csak Giga, Pimpó, Szantre, Andi és néha én vagyunk.
Bocs, ha valakit kihagytam!!!
Nem szeretném, ha vége lenne ennek a jó kis fórumnak, nekem ez eddig az életem részévé vált! Egy időben olyan sokan voltunk, hogy alig győztük észben tartani, ki kicsoda, most meg.... Azért, mert szép idő van, este még írhatnánk!!!!

Kép
Kép
nircee

És persze Tüccs is itt van! Meg Csakegy.

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?