Sziasztok!
Köszi Lányok a drukkokat, minden ok, méhszáj tökéletesen zárt, Kiskrapek (mert már tuti az, egyértelmű jelét adta) pont a naptár szerint fejlődik, 18 hét 5 naposat mért a gép minden paraméterén. Nagyon sokat rugdos, de azért nem érzem még olyan erősen, mert a lepény elől tapadt. Marcival hátul tapadt, ezért érezhettem már olyan korán. Szóval szerencsére minden a legnagyobb rendben!!!
Most a következő kihívás a névválasztás lesz, mert most már konkrétan hívni is szeretném valahogy. De még mindig nagy gondban vagyok, semmilyen név nem tetszik igazán. A férjemmel lehet, hogy az Alex-et elvetjük, mert a Sándoroknak nálunk elég nehéz sorsuk volt, nem olyan jó ezt a nevet viselni.
Úgyhogy most az Adrián és az Andor van soron, vagy az Aurél. Mármint az egyik névnek. De a fene tudja, egyiket sem érzem úgy, hogy Kiscsibére illene. Nekem a Kevin egyre jobban tetszik, még ha erőltetett is, főleg, mert a jelentése "könnyen született", "kellemes, szép". Na mindegy, majd tudatom, ha megvan az "eredmény".
Pimpó, Tüccs,
nagyon édesek a lánykák a képeken!!!!!!!! Tényleg kész hölgyek már!!!
Tappancs,
sok sikert és üdv köztünk!!!
Andi,
BOLDOG 7 HÓNAPOT RONINAK!!!!! Őrület, hgy repül az idő!!!!!!
A vonalzók és az avatarod tényleg nagyon egyedi, nekem nagyon bejönnek!!!
Ma olyan szép idő volt megint, egész nap kint voltunk. Délelőtt Marci ugyebár a férjemmel volt, míg elmentem a dokihoz, és képzeljétek, miután hazaértem, egész nap nem lehetett levakarni rólam, annyira bújós lett!!! Sosem volt ilyen, csak az Anyukámmal csinált eddig ilyet, engem le se sz.rt. De ma olyan kis angyalka volt, én meg kiélveztem minden percét, mert lehet, hogy holnapra kialussza. A hinatágyon is csak rajtam tudott elaludni, így 2,5 órát ültem egy pózban, a végén már rácsos lett a fenekem, úgy elnyomtam... De semmi pénzétz nem tettem volna le, olvadoztam, ahogy a pofiját a mellemnek nyomta.