Új privát üzeneted érkezett!

nemtom. nekem borzasztóan jól telt a jánosos ottlét. samu nem lett cumizavaros, nem adtak neki tápszert, cukrosvíz rám volt bízva. az h kérdezni kell, sztem természetes. nálunk kopogtak, amikor bejöttek, meg amúgy is sztem az ember egy idő után már bárki előtt szoptat.
remélem most sem fogok csalódni. velem mindenki hiperkedves és nagyon jó arc volt. mind a dokik, nővérek, csecsemősök.
kerekpocak

SZÉPEK VAGYTOK ESZTER! BALÁZS NAGYON CUKI!!
kerekpocak

Én ugyebár, egyelőre még 3in1 voltam jelen a kórházban, 5 ágyas kórteremben, első nap 3 babóval, senki sem panaszkodott, babákat este 9 körül beadták, reggel 6-kor hozták, szopi ment ezerrel...kopogtatás: akkora forgalom volt, nem is figyeltem, szerintem a látogatók sem kopogtattak, ami szvsz nagyobb gáz...
Az első 3 klotyólátogatásnál még felvettem a köntöst, utána annyira nem érdekelt, ki lát hálóingben, ki nem....szopinál sem fog érdekelni, ráadásul, mindkét melllem kint lesz, két gyereknél :D Így belegondolva tiszta gáz az egész, de ki tudja, lesz-e szabad egyágyas szoba...(Pénteken mentem be, vasárnapra lett volna, végülis csak hétfőn mentek el, akkor meg már minden mindegy volt...ezt tényleg szinte felülről kell figyelni és csak apicurokra koncentrálni...72 óra múlva csókolom, lehet hazamenni...persze, ha nincs gáz...)

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Pumpóka!
Sok boldogságot a házas élethez! (És remélem tényleg így lesz, egyre inkább, s javula helyzet nálatok apa fronton!)
Drukk nektek, ha Zsófi tényleg indulóban van!

Eszter!
Köszönjük a szül.töritek! Szeretnék én is hasonlótkat írni majd augusztusban.
Nagyon aranyos Balázs!

Zsófi!
Van még ideje Jónásnak, úgyhogy nyugi! Vagy már a dokid is sürgetné? Meddig engedi, hogy Jónásra bízza, hogy mikor akar indulni? Ha nem indul el magától, akkor bizti, hogy császár?
Amúgy megértem elkeseredésed én is hasonlóképpen fogok azt hiszem érezni július végefel, hasonló hírek hallatán.
Igaz, hogy csak a pocak látszik a képen, de nagyon csini vagy! Semmi pusz kiló a pocakot leszámítva! :)

Kórház:
Véleményem Zsófiéval azonos. Nekem csak jó tapasztalatom volt (az ágy magasságát leszámítva császárosként és a 156 cm-remmel).
A cukrosvíz ránk volt bízva, hogy mennyit adok Balázsnak és éjszaka is a lefejt anyatejcit adták neki, ha odakészítettem. De ennek ellenére én a csecsemősök javaslatára döntöttem rendesen Balába, hogy ne sárguljon be, s nem alakult ki semmiféle szopizavar. Viszont nem sárgult be. Mondjuk szerintem ez egyéni kérdés. Mind a szopizavar kialakulása, mind a sárgaság kialakulása.
A csecsemősök hihetetlenül le voltak terhelve, így nem is vártam el, hogy ha én nem jeleztem, akkor foglalkozzanak velem. Viszont ha volt kérdésem, akkor bármikor szívesen segítettek, s megmutattak bármit. Egy csecsemős volt gorombább, de Őt meg egy idő után elkerültem inkább, s mentem egy másikhoz a kérdésemmel, kérésemmel.
Ki-be mászkálás: az első nap zavart, aztán tojtam rá. Befordultam a fal felé, s úgy szopiztunk. Ha meg hirtelen sok látogató lett a szobában, akkor fogtuk magunkat, s sétáltunk egyet.
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy másodszorra lehet, hogy fizetős szobát kérek majd, ha háromnál több ágyas szobát fognánk ki, de elsőre be sem mertem volna vállalni, hogy egyedül maradjak Balázzsal. Jó volt, hogy nem egyedül "szerencsétlenkedtem", hogy mit hogy kell csinálni, meg hogy a tapasztaltabb, már többgyerekes anyucik tudtak segíteni, tanácsot adni. Így másodjára azért már más.

Hági!
Nagyon eltűntetek!
Remélem minden rendben, s már Laurázol!

Timi

Kép

Kép
timtom

Zsófi, köszönöm szépen!

Te kinél fogsz szülni? Bocs már biztos írtad az elején, de nincs most türelmem végigolvasni.

Patrícia

Kép
Kép
patr

baltschik dokinál annamarival. és te?
kerekpocak

Pálmai Bálintnál. Szülésznőt még nem tudom, majd legközelebb fogjuk megbeszélni, hogy érdemes-e választani, és hogy kit.

Kép
Kép
patr

Én megjártam tegnap a szülészetet. Du. 4-től olyan 5 perceseim voltak, azt hittem szülünk.... fél6-tól fél8-ig élveztem a szülőszoba vendégszeretetét, de nem tágultunk tovább és a fájásokra is csak 30-asokat mutatott a ctg. Zsófi, Annamari volt benn.... :) tökjófej, nagyon aranyos! De mindegyik szülésznő meg épp ottlévő doki (Sóvágó) is nagyon kedves volt!
Hajnal fél1-ig keményen erősödött, aztán sztem olyan fáradt voltam, h elaludtam.... de éjjel is többször keltem rá, h fáj....
Most itt van Anyu, meglátjuk mi lesz, még mindig begörcsöl rendszertelenül úgy 5-10-15 percenként.... majd de. lemegyek a Kapásba Németh dokihoz... ctg-re meg vizsgáljon meg, h mi lett a méhszájjal.... aztán várunk....
Én már el is felejtettem, h ezek ilyen kellemetlenek, ezek a fájások... :? nem szoktam hisztizni, de komoly fájtak.... másképp nem mentem volna be!
De egy jó előzetes volt abból, h nagyon "vendégszerető" a szülészet... :)

Jelentkezem, ha lesz vmi... :wink:
Vendég

HÚÚÚÚÚÚÚÚ DE IZGI!!!!!!!!!
NAGYON VÁRUNK MINDEN INFÓT!!!!!!!!!

ÉS MENNEK A ++++++++++++++++++++ ENERGIÁK ÉS DRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Csak helyzetjelentek...
A reggeli ctg-n volt egy darab 100-as fájás, aztán semmi.... méhszájat nem nézett a doki, pedig annak örültem volna, mert a nyakamat nem merem tenni rá, hogy nem nyilt tovább este fél8 óta, főleg, hogy hajnalig még fájtam rendesen... no mindegy, ha indul, akkor úgyis megnézik a szülőszobán... :lol:

Anya egész nap őrzött... hiába mondtam neki, hogy Anyukám, akkor indul majd meg, ha hazamész, de nem tágitott egészen mostanáig mellőlem... türelmesen várta az újabb fájásaimat.... amik persze tök leritkultak, most épphogy érzem néha-néha, már az időt sem nézem... minek??? :roll: Úgy 11 óra körül megittam egy grapefruit-narancs-gyömbéres light-os koktélt, hátha az felerősiti a fájásokat, vagy meghozza az igaziakat... ha már elindult, legyen vmi... de semmi... még a keményedések is elmúltak...

Szórakozik velünk ez a lyány... :lol: már az egész család hulla ideg, csak én vagyok nyugodt.. mindenki futkos, meg telefonálgat... gyermekünk pedig sz@rik a világra... :)

Zsófi ti hogy vagytok????
Vendég

minden ok. 3 napja elég sokat keményedek és fájok, de ezek csak jóslók. holnap megyek ctgre.
kerekpocak

Sziasztok lányok

Mindenkinek gratula
Múlt kedden megszületett Larácska. A szüléstörténettel még várnék nem akarok bőgni.ugyanis ahányszor rá gondolok a sírás kerülget.Viszont itt a gyöngyömről pár fotó.

Kép

Kép

Kép
hági

GRATULA ÁGI!!! NAGYON NAGYON SZÉP KISLÁNYOD VAN!

azt azért megírhatnád, h jó, v rossz értelemben sírod el magadat a szüléstörténetre gondolva?
kerekpocak

Szia Hági!!!
Gondoltuk, hogy eljött a Ti időtök...nagyon szép kis csaj, csak gratulálni tudok hozzá.
Kérlek mondd, hogy "könnyű" és "gyors" szülés volt és nem kell parázni...mondjuk ez csak amit hallani szeretnék. :oops:

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Hági!
Gratulálok Larához!!! Nagyon szép baba!! :)
Remélem énis, hogy nagyon szép élmény volt a szülés, azért sirnád el magad!!
Vendég

Jelentem, elhagytam a nyákdugóm egy részét is... :roll: :lol:
Azért reménykedem, hogy reggelig legalább kibirja... anyukám nagyon szeretne éjjel aludni... én meg a gyerekeket az oviban tudni!!! :)
Vendég

nagyon izgi!! légyszi infót mindenről!!! MENNEK A DRUKKOK!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kerekpocak

Kibirta... :lol: :lol: :lol:
Tojik a világra... :lol: :lol: mit neki nyákdugó és fájások... :) lehet, ha a magzatvizem folyna el, sem érdekelné különösebben a gyereket... :lol:
Vendég

átkopizom az anyukás topikból, amit oda írtam:

ctg-én semmi aktivitás, végigaludta a drága (vagy 3-at rúgott , ami pont megfelelőnek bizonyult ), fájás semmi.
utána a dokim megnézte a hegemet, amit csak teli hólyaggal lehet ( Twisted Evil ) és 5mm, így ha még 1-2 mmt vékonyodik, császár és kész.
mondtam neki, h pedig milyen klassz lenne 3 ujjnyira kitágulva elfolyt magzatvízzel érkezni, azt mondta, h kevés esélyt lát rá, tekintve, h nagyon kötött vagyok. még azt is megtudtam, h ha a vajúdás nem pörög rendesen az olyan megterhelés a hegre nézve, h akkor se nagyon gondolkodnak.

jónás amúgy "nem nagy baba" 3300 grammra tippelik (+/- 300), de persze ez csak tipp ugye.

ja és mivel 35 napos a ciklusom április 22 az új időpontom, 15 helyett. szóval 37. hét. de most nem alakítgatom a vonalzómat, mert a heg miatt ugye bármi lehet.

ctg újra jövő héten, akkor megnézi megint a heget is.
kerekpocak

Zsófi!
A ciklusom miatt nekem is áttették az időpontot 25.-re... :lol: de én sem alakitgatok semmit... jó ez igy, ahogy van... az a 6 nap nem oszt, nem szoroz semmit... úgysem a ciklus számit, hanem a fogantatás időpontja inkább! :wink:
Meg amúgyis a babák döntik el, mikor jönnek és nem a kiirt időpont, az csak "tájékoztató jellegnek" jó... 8)

Azért én szoritok neked, hogy sikerüljön... lehet, hogy kicsi az esély, de akkoris van... :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

lehet h egyre hátrébb kerül az időpont és végül örökre bentmaradnak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Húúú, csajok, nagyon drukkolok Nektek! :D

Ági, nagy gratula, csodaszép a babó! :D

Kép
babyteve2

köszi!!!

ági: neked vannak uh adataid?

jónás BDP 94, TAD 100mm FL: 72.

hmm?
kerekpocak

Hahó Lányok!

Hági! Óriási gratula! Ügyesek voltatok!

Zsófi, Ági! Szurkolok!

Csak egy pillanatra visszakanyarodva a csecsemősökhöz: Természetesen nem negatív megjegyzésnek szántam, hogyha kérdeztem, akkor válaszoltak. Ez teljesen oké volt. Az én problémám pusztán annyi, hogy a csecsemőgondozás más "iskolájának" követése sokkal szimpatikusabb lett volna. A szülés nálunk annyira jól sikreült, a dokimtól és az amúgy nem fogadott szülésznőtöl is annyi odafigyelést és tiszteletet kaptam, ami még az én maximalizmusomat is maximálisan kielégítette :) A csecsemősök viszont, én úgy éreztem, nem tisztelték a kisfiamat és nem úgy gondozták, ahogy én elvártam volna. Belátom, ilyen létszámmal ez nehéz is lett volna. És azt is belátom, én is túl érzékeny napokat éltem a kórházban. De ami fix: reggel 6kor, amikor elhoztam, sosem volt éhes. És bár 2 hete jöttünk haza a kórházból, a kezén még mindig látszik az egyik vérvétel helye. Ezt a két dolgot nem fogom az érzékenységemre kenni.

Nya, most megyek az anyukásba beköszönni!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

HÁgi!
Hatalmas gratula Larához! Tündéri leányzó! Gondolom nem tudsz betelni vele.
Sok boldogságot, egészséget, s az elkövetkező minimum fél évre sok-sok tejcit kívánok nektek!
Én is remélem, hogy könnyű szülésetek volt.
A szüléstörténetet pedig izgatottan várjuk! Én a mai napig elpityeredek, ha visszaolvasom a sajátomat :)
És az elején mindenen elpityeredtem magamat :), pl. rádióban hallott szám, amin alapvetően semmi sírnivaló nincs :shock: Ezek a fránya hormonok... :wink:

Zsófi!
Azért még ne add fel, hogy spontán szülésetek lesz!
Bízd rá Jónásra!
A hegem állapotától én már most tartok :?

Pumpóka!
Húha!
Hajrá, megy a drukk 1000-rel!
Kitartás!

Mi ma megyünk dokihoz. Remélem minden rendben Zsebivel.
Tegnap egész nap olyanokat mocorgott :shock: Remélem csak jó kedvében.

Timi

Kép

Kép
timtom

Zsófi!
Két hete volt az utsó uh... holnap igazán csinálhatna egyet a doki, délelőtt vagy reggel (majd meglátom) megyek újra nst-re...
De szerintem irtam akkor az adatokat... minnyá visszanézem...
Vendég

Helló Lányok

Sajnos nem volt könnyű szülés. 18óra vajúdás után legalább is nem túlzk azt hiszem ha ezt mondom. Sajnos nem tudtam tágulni és Larácska sem akart ki jönni nagyon.
Hétfőn éjszaka kezdődödtek a fájások 3körül elég rendszertelenül uh. azt hitttem csak jósló fájások,Víz nem folyt el,nyák dugót nem láttam.Próbáltam aludni.Reggel 6kor mikor a férjem ment dolgozni még mindig folyamatosan jöttek a fájások.Ekkor gondoltam veszek egy fürdőt.Vettem és csillapodtak is a görcsök.Ekkor gondoltam vissza fekszem aludni.Kb még 1órácskát sikerült is pihenni,de aztán újra a fájások ra ébredtem ekkor felmerült bennem hogy talán ezek mégsem jósló fájások.10körül már eléggé rendszeresnek tűnt és 11kor 10percesek voltak.A párom mintha megérezte volna 10kor haza állított hogy "kéznél legyen".

11kor felhívtam a dokimat, és mondta h menjünk be a szülőszobára. Elkészülődtünk és 1-re értünk be ekkor már 5percesek voltak a fájások,és egyre erősödtek, de arra gondoltam áá ezt ki lehet bírni én kis buta.
Szóval 1ujnyira voltam tág.Ezután hosszú órákig csak fájdalmak és fájdalmak csak nem változott semmi,így du.4-kor még mindig csak 1ujnyi voltam. Ekkor már nagyon elkeseredtem mert nem láttam a végét a dolognak a fájdalom pedig elviselhetetlen volt ekkor már 2percenként.A ügyeletes orvos olyannal ilyeszetegett h ha nem tágulok akkor be kell feküdnöm,de azt máig nem értem hogy gondolta 2perces fájásokkal.
Na ezután 6kor megint megnéztek és ekkor már a 14-dik órába nagyon kimerült voltam pedig még csak most jött a java.Szóval megnéztek ujra és ekkor 3ujnyi voltam.Hívták a dokimat aki épp magánrendelt, de csak 7re ért be ezért haragszom is rá.Mikor megjött burokrepesztést csinált.

Lányok akik még nem szültek, nem akarok ilyesztegetni, de ami ezután jött vagyis atoló fájások ,azt soha nem hittem volna hogy én képes vagyok elviselni, vagy h létezik ilyen fájdalom a földkerekségen.
Szóval jöttek a ugyan a tolófájások,de sajnos a kislányom nagyon nem kijönni,mert nem illeszkedett be a feje és nem ereszkedett le a szülőcsatornába.Nyomtam mint az örült,de hiába.Ekkor az orvosom elment még nem jön a baba.
Én meg azt hittem viccel mert ugyéreztem már ennél többet nem tudok tenni a cél érdekében. Továbbra is nyomnom kellett de nem szabadott a szülésznő folyton azt hajtogatta ne nyomjon sóhajtsa el sóhajtsa el szörnyű volt. Aztán a dokim vissza jött félnyolc felé
és újra nyomnom kellett de még mindig nem volt lent a feje, megint elment és én megint szemvedtem tovább.és ez még egyszer ugyanígy megismétlődött.
Szóval összesen 4szer indultunk neki és a nagyedik alkalommal amikor már úgy nyomtam hogy majd meg szakadtam és úgy üvöltöttem mint egy vadállat akkor végre kijött a bébim.

Elmondhatatlanul megkönnyebültem,de remegtem mint a nyárfalevél,mert ekkor már ugy éreztem, ha még egy percig folytatnom kell elájulok vagy meghalok.
Sajnos elég nagy gát metszést kellet ejteni a dokinak.

Aztán odatették a babót,fura illata volt és ismeretlen volt amit akkor éreztem.Láttam milyen gyönyörű és egészséges és nagyon örültem.
Azután én az utána lévő dolgokat sem élveztem ugymond végig éreztem a varrást, meg az egyéb dolgokat amik ott történnek ilyenkor.

Sajnos mikor be akartak vinni a kórteremba 11körül akkor nyomást éreztem a szívemben, majd valóban elájultam és a párom beszámolójából.valami szemfenn akadós,rángatózós roham szerü valami jött rám, és arra tértem észhez h ott állnak vagy négyen felettem ilyedt arcal, és hideg vizzel locsolnak.Azután megmérték a vérnyomásom és akkor már jobb volt.

Sajnos a gyógyulás is lassabb kicsit mivel ilyen nehéz volt a dolog.De napról napra jobb lesz.Azt mondták én túl vékony vagyok és nem voltam jó kondiban sem Lara pedig 3400gr lett szóval elég nagy talán ezért volt ilyen.

Hát lányok most ott tartok h köv nem lesz vagy csak császárral.Remélem nem ilyesztettem el senkit.

Na most mennem kell bocs a helyesírásért de érzelmileg még felkavaró picit az "élmény"

Ági

Kép
hági

hú ági nem semmi volt! őszintén együttérzek, rémisztő lehetett. nekem is hasonló volt az első, annyi ülönbséggel, h samunak elment a szívhangja, ezért meg kellett közben császározni.

kitartást neked! én 2 hónapig minden nap ezzel álmodtam, erről beszéltünk. aztán csitult az élmény.

neked is azt kívánom gyorsan gyógyulj!

és gyere az anyukás topikba!
kerekpocak

Hági!
Sajnálom, hogy ennyire nehéz volt!!! :( Szegényem, ez nagyon rossz lehet, hogy még féltél is tőle előtte, milyen lesz és akkor mégcsak nem is csalódsz kellemeset.... :roll: :(
Most már viszont ott van Lara, ő kárpótol mindenért... tudom, az emlékek megmaradnak... de talán idővel halványodik...
De nagyon gyönyörü kislány!!! :wink: Az ilyen szép babákra szokták mondani, hogy megérték a szenvedést (remélem, nem haragszol meg érte)... :wink:

Én kivagyok... totálisan.... anyám basztat, hogy két napja nem alszik, hogy mikor indul el a gyerek... és nekem mondja, hagyjon lógva... nem tehetek róla... jön, amikor jön...
A doki megint nem nézett méhszájat, pedig talán kellett volna... :evil: azt mondta, miért nem mentem be a kórházba, amikor elhagytam a nyákdugót??? ugyanmá minek mentem volna, hogy hazaküldjenek? Hiszen még mindig itt vagyok....
dehát hogy utána 2-3 nap max. és megindul a szülés.... éééés??? akkor feküdjek be??? és ha nem jön ki, csaka 40.héten??? :evil:

Komolyan, holnap szedem magam, és délelőtt bekúszok a Jánosba a 38.heti uh-ra... ha azt mondják, még nem vagyok annyi, hát megmondom, hogy azon a két napon már nem múlik semmi, két hete egyébként sem látta kutya sem a gyereket uh-n, azonkivül egyre kevesebbet mocorog...stb... és én szeretném, ha megnéznének.... csak nem küldenek el a francba... :roll: ha igen, legfeljebb jól felhúzom magam és meg is szülök rögtön....

Na, nem rontom a hangulatot... megyek puffogni tovább magamban... olyan elegem van mindenből!!!! meg mindenkiből körülöttem... :x
Vendég

Ági

Persze, hogy nem haragszom most már én is így gondolom hogy megérte a szenvedést a kiscsaj :D És nagyon boldog vagyok.

Neked kitartást, bár tudom ilyenkor nagyon türelmetlen az ember, e ne idegeskedj ilyen sokat,mert az egyikőtöknek sem jó.De hát ezt te te is tudod mit okoskodom. :roll:

Ági

Kép
hági

Eszter-javult Balázs popója?

macarella

Bocsi nem ide akartam :oops:

macarella

Hági!

Szívből gratulálok, hogy ezt ilyen ügyesen végigcsináltad! Érzéstelenítésről nem is volt szó?

Különben ez a remegés ismerős. Amikor megvolt a baba és a varrás is, meg akartam köszönni az orvosomnak. Egyetlen szót akartam kimondani, de nem sikerült, úgy rázkódtam-vacogtam.

Ági!

A harcias kismama :)

Marcella!

Sokkal szebb, de ezt mindjárt leírom az anyukásba is :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Hági!
Sajnálom, hogy így alakultaka dolgok, de a lényeg, hogy Lara egészséges, s gyönyörű baba. A fájdalmak már a múlté, szép lassan feledésbe merülnek. NAGYON ÜGYI VOLTÁLl!!!
Szép lassan idővel megszépülnek az emlékek, bár ilyenkkor még nehéz elhinni, de így van. Valahogy így vagyunk programozva.
Bizonyíték erre, hogy többen többedszerre is nekifutunk, mégha nem is volt könnyű az első, s már tudjuk mi vár ránk.
(Bár ez jelen esetben rám nem teljesen mondható el, hisz ha spontán szüljük Zsebit, akkor az lesz az első igazi szülésünk. Ennek ellenére a császárt sem kívánom magamank újra :?. Az sem volt egy leányálom :?. Plusz most a másodinál is okozhat gondot. :( )

Gyors felépülést és sok-sok boldogságot kívánok nektek mégegyszer!

Puszi: Timi

Ui.: EDA-t nem kaptál?

Kép

Kép
timtom

Ági!

Nagyon kitartó Zsófitok!
Nem is igazán értem, hogy már egyszer ott voltatok a szülőszobán, s a végére mégis meggondolta magát.
Kitartás!

Timi

Kép

Kép
timtom

Timi, Eszter

Köszi a biztató szavakat.
Az EDA-val kapcsolatban először,vagyis a szülés előtt eldöntöttem h nem kérek mert féltem tőle.Mire meg eljutottam oda h mégis szeretnék mert már nem érdekelt hova vagy hogy adják csak adjanak késő volt.

De ha egyszer mégis újra szülök :shock: tuti fix h élni fogok vele ez nem kérdés.

Ági miújs?

Kép
hági

Sziasztok!

Semmi....
Bementem a Jánosba, uh-n közölték, hogy nincs 38.heti ultrahang-vizsgálat és nem értik, miért mondta a doki, hogy van.... :evil: mindegy, ha már ott voltam, csináltak....
A méhszájam maradt ami eddig volt...
BPD: 88mm, TAD: 101mm, FL: 70mm

Ezért imádom, hogy minden doki mást mér... és hogy a Kapásban nem mindig kapok papirt az uh méretekről és néznek rám, hogy nem lehet, hogy 2 hete ennél többet mértek... :evil: no mindegy...
Holnap megyek ctg-re... akkor a Katalin doktornő lesz lent, az a múltkor is készségesen megnézte a méhszájamat, amikor emlitettem neki... hátha most is rendesen manuálisan megnézi... mert most csak az uh-n nézték a belsőt...

Komolyan tök elegen van.... anyám má megint hivott, hogy mi van... tényleg fel sem fogom venni a telefont neki...

Jah, és azt azért megjegyezte a doki bent most, hogy "háát, jó kemény ám a hasa anyuka..." mondtam, tudom... "sokszor ilyen kemény?" mondom, igen, eléggé, óránként többször is... erre hümmögött párat... nnnaa, ez aztán kisegitett!!!

Figyeljétek meg, túl fogom hordani!!!!

Zsófi!! Veletek mi van??? Helyzetjelentést kérünk!!!
Vendég

velünk semmi. semmi extra! kitartást neked is és mond meg anyukádnak, h hívod ha vmi van. addig meg nyugi, nyugi. mert ezzel csak téged stresszel, nem?
kerekpocak

Sziasztok!
Ritkán,de árszoktam olvasgatni hozzátok.Szeretnék kérni egy kis segítséget tőletek,de először is

Eszter
Gratulálok a kisfiadhoz,nagyon szép baba!Sok boldogságot,egészséget és sok-sok tejcit kívánok neked!

Hági
Sajnálom hogy ilyen rossz élményként kellett megélned,de Lara egészséges és veled van ez a lényeg!Az idő pedig halványítja majd a kellemetlen élményeket.Sok boldogságot,egészséget és sok tejcsit kívánok neked is!

Pumpóka
Neked csak annyit tudok írni,hogy kitartás és remélem mielőbb meggondolja magát Zsófi és végre kibújik!

És most pedig magamról :D : betöltöttem a 30.hetet,fiúcskát hordok a szivem alatt aki sajnos nehezen és segítséggel sikerült.Elolvastam nagyjából a régi hsz-eket és magáról a szülészetről kielégítő válaszokat kaptam.Viszont segítséget szeretnék kérni szülésznő választásában!Sajnos akit ajánlottak nem tud vállalni,viszont én szeretném magam biztonságban érezni minden féle téren.Nagyon megköszönném ha ajánlanátok valakit ,ha nem itt akkor priviben.Előre is köszönöm!

És szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Gabi
gabicsibe

Sziasztok!!

A régiek talán még megismernek...
De sajnos ez az utolsó bejelentkezésem ide mostanában mert a várvavárt babánk nem akart e világra jönni.....angyalka lett ...
Kedden történt a müszeres befejezés /de utálom ezt a szót/.
De reménykedünk .........egyszercsak megint kopogtatt a gólya....
/bocsi de a vonalzót még nemtudtam törölni/

:cry: :cry:
Bocsi a szomorú percekért......

sziasztok

Kép
veronak

Gabi!
Én sajna nem tudok ajánlani, de a lányok biztosan... :wink:
Gratula a fiúcskához! :)
És üdv köztünk... :)

Vero!
Nagyon sajnálom! :( Őszintén! Tavaly tavasszal énis 8-9 hetesen veszitettem el egy babát... együttérzek veled! Légy erős, az idő valamelyest segit majd...

Zsófi!
Hát igen, nehéz igy,hogy hivogatnak, meg izélgetnek msn-en is (már néha ezért enm kapcsolom be) hogy mi lesz már.... az oviban minden nap végighallgatom az összes óvónőtől, hogy meddig akarok még egyben lenni? :evil:
De ahogy elnéztem, a fejünket kivéve kb. hasonlóak a kölkecek méretei... :wink: úgyhogy megnyugodtam, hogynem kicsi Zsófibaba, hisz Jónás is hasonló méreteket ölt benned... :)
De a védőnéni is megnyugtatott tegnap, hogy miért lenne kicsi, fejlődik ő, csak alap pár nappal kisebb, mint a számolt kora, és ezt tartotta egész terhesség alatt, igy nincs miért izgulni... az meg, hogy kisebb a feje, hát inkább örüljek neki, mert nem lesz olyan nehéz kinyomni... ebben meg igaza van... de egyik fiamnak sem volt túlzottan nagy feje... inkább azokra is azt mondták, olyan kis helyes pici fejecskéjük van... Zsófi meg kislány is... úgyhogy nyugi van...
Remélem, veletek is minden rendben... bár én tegnap nagyon szarul voltam... folyamatosan keményedtem, néha görcsökkel tarkitva, szédelegtem és úgy izzadtam, mint egy ló! :roll: Nem tudom, mi volt... a derekamat pedig egész egyszerüen nem tudtam már merre tenni, mindenhogy fájt, de nem egyszerüen!
Vendég

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek Dr Lintner Ferencről?
28. hétben járok és úgy néz ki, hogy kellene egy dokiváltást csinálnom.
Lintner doktor úrhoz esetleg el tudok menni ismerős által. Még nem voltam nála és izgulok, hogy jó lesz-e és nem járok-e rosszabbul, mint a mostanival.

Esetleg ha van vakinek tapasztalata vagy véleménye, nagyon hálás lennék érte.

Köszi előre is

Kép
mumin

Tudjátok ki jutott eszembe még?
MELI!!!! Mi lehet vele???

Évi??? Igértél képeket a babákról, ha hazaviszitek őket! Nem kapunk???

Számontartok ám, csak az agyam nem a régi.... :roll:
De azért emlékszem!!!!

Zsófi!
Minden ok??? Jól vagytok??? Holnap állitólag hidegfront, kedden pedig melegfront lesz... márha a mi gyerekeinket ez meghatja egyáltalán! Eddig nem úgy tünik!!! :(
Vendég

minden ok, csak leányfalura vittem samut csavarogtunk sétáltunk egész nap.
én elég türelmes vagyok, nem izgat most egyelőre, h mikor érkezik jónás nagyon élvezem az utolsó napokat, amikor samu még egyke. nagyon össze vagyunk nőve és remekül mulatunk. tudom, h nem lesz piskóta, ami jónás születése után jön, így el vagyok, mint a befőtt. ill. asszem, mint ahogy samut, jónást is lehet, h túlhordom (ha engedik és nem lesz császár belőle).

szóval én most nyugi vagyok. (ritka pillanatok egyike) :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Helló lányok!

Igazából jól esik, hogy még emlékszel rám, Pumpóka, :oops: , csak amióta 100%-ra kiderült, hogy a Margitban tudok szülni, a margitos topikban jó sokan összeverődtünk, itt meg "csak zugolvasó" :oops: :oops: :oops: lettem, de Téged és Zsófit napra készen nyomon követlek 8) , érdekel, mi van Veletek, pláne, hogy szinte egy héttel jártok előttem.

Nálam minden ok, kisfiam marha nagy bébi lesz valszeg.... 32 hetesen 2562 grammra becsülték (anno ez a szonográfus Réka lányomat is szinte grammra pontosan megsaccolta, szóval lehet benne valami :shock: ). A héten voltam első ctg-n, 5-ször ment fel a görbe 80-85 közé, de a dokim mondta, még ez semmit nem jelent. Jövő hét pénteken jutok el uh-ra, kíváncsi leszek a kiskrapekra :P
Majd még jövök (ha nem néztek ki innen :wink: :wink: :wink: )!

Kép
Kép
meli30

veronak: nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry:

meli: gyere gyakran, mint tiszteletbeli jánosos!!! nagyon érdekel mi lesz az uhán. :)

ági: mi a helyzet? derék? meg van még? vagy leszakadt?

én keményedgetek, de semmi extra.
kerekpocak

Irjál ám néha ide is Meli! Nem ér csak igy meglépni!!!! :lol:

Zsófi! Derekam leszakadóban azóta is, éjjel szinte semmit nem aludtam, annyira fájt a csipőcsontom is... :( fájdogálunk, keményedünk, de semmi! Holnap ctg... az, hogy vki végre megnézi a méhszájamat manuálisan is, letettem.... csak azt nem értem, mi ebben annyira kva nehéz... :roll: Pedig nekem a fiúknál a 36.hét után minden héten nézte a doki, még a kiskönyvemben is benne van, megkerestem kiváncsiságból... és ott vannak a méhszájadatok mind az utsó 4 hétre... Most meg egyszerüen ha kérem sem nézik meg...
No, panasz nuku!!! Csak már minden idegesit!!!
Vendég

Köszi, Lányok! :oops:

Hát, Pumpóka, megértem a problémádat, szerintem teljesen jogos a méltatlankodásod, ilyenkor tényleg kellene hetente megnézni a méhszájat....
előző terhességemnél meg is történt minden ctg után, remélem most sem lesz másképp :roll:
Különben meg a derekam nekem is elég sz@r, de a drága férjem minden este bemasszíroz jégzselével, amitől tök jól alszom, reggelre már megint fáj. De addig okés, és lehet kenni, semmi káros anyag nincs benne, tudom ajánlani.

Zsófi, neked hajrá itt a finisben, ha jól tartom számon, Te vagy a KÖVETKEZŐ :wink: , nem? :P

Kép
Kép
meli30

Hahó Leányzók!

Gabi!

Szerintem nézz el egy keddi szülésfelkészítőre. Judit tartja (Németh vagy Héber, sajna nem tudom, mert sosem a vezetéknevekre koncentrálok :oops: )
Szóval, bár én nem fogadtam szülésznőt, de ő volt a szülésznőm, és szerintem nagyon jól jártam. A többieket viszont egyáltalán nem ismerem. Illetve, amikor beértünk a kórházba, Márti nevü szülésznő csinálta az előkészítést, ctgt, stb. Ő is nagyon segítőkész volt, pedig már épp a műszak végén tartott.

Ági!
Ki is az orvosod?

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter!
A Kapásba járok sztk-rendelésre, nincsen fogadott dokim.... eddig minden olyan tökéletesen ment, ugyanahhoz a dokihoz járok a terhesség kezdete óta a gondozásra 3 hetente, és semmi gondom nem volt vele... ajit is vittem neki egy hónapja, annyira meg voltam vele elégedve... de most, mintha leeresztett volna, vagy mittomén... :( már csak a ctg kétnaponta, vizsgálat semmi két hete.... (egy hete a Jánosban a szülőszobán nézték ugyan, de akkor ugye a fájások miatt, de a doki azóta se, pedig 2x voltam a héten..)
Most holnap megint megyek... de már meg sem emlitem neki, mert úgyis azt csinálja, amit gondol...

Most megint keményedek... 10percenként, de nem fáj... már komolyan, fel sem veszem.....
Anyám most boritott ki totálisan... olyan nyugodt voltam, hogy ha a fiúkra kell vigyázni, majd ő jön... aztán most közli, hogy hát most már meggyógyult Andi (Öcsém barinője) és akkor ő jön velem szülni Zoli meg marad a gyerekekkel itthon.... :evil: És ezt mégis hogy gondolta, hogy Zolit fogom itthonhagyni a gyerekeimmel (akik nem is az övé) és a saját lánya születéséről meg lemarad??? Kész, én kiakadtam, most azt sem tudom, ha megindul, hova tegyem majd őket?? Mert ezek szerint anyámat nem hivom, mert ahogy ő fogalmazott, nem tud készenlétben lenni.... húúúú.... tényleg, köszönöm a segitséget, meg hogy nyugalomban leszek... baromira... már most totál ideg vagyok, ha éjjel jön, mi a frászt csinálok??? Semmit basszus, megyek egyedül szülni! :evil:
Na, befejezem!! De nagyon szarul esett ez most!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?