Sziasztok!
Pumpóka!
Sok boldogságot a házas élethez! (És remélem tényleg így lesz, egyre inkább, s javula helyzet nálatok apa fronton!)
Drukk nektek, ha Zsófi tényleg indulóban van!
Eszter!
Köszönjük a szül.töritek! Szeretnék én is hasonlótkat írni majd augusztusban.
Nagyon aranyos Balázs!
Zsófi!
Van még ideje Jónásnak, úgyhogy nyugi! Vagy már a dokid is sürgetné? Meddig engedi, hogy Jónásra bízza, hogy mikor akar indulni? Ha nem indul el magától, akkor bizti, hogy császár?
Amúgy megértem elkeseredésed én is hasonlóképpen fogok azt hiszem érezni július végefel, hasonló hírek hallatán.
Igaz, hogy csak a pocak látszik a képen, de nagyon csini vagy! Semmi pusz kiló a pocakot leszámítva!
Kórház:
Véleményem Zsófiéval azonos. Nekem csak jó tapasztalatom volt (az ágy magasságát leszámítva császárosként és a 156 cm-remmel).
A
cukrosvíz ránk volt bízva, hogy mennyit adok Balázsnak és éjszaka is a lefejt anyatejcit adták neki, ha odakészítettem. De ennek ellenére én a csecsemősök javaslatára döntöttem rendesen Balába, hogy ne sárguljon be, s nem alakult ki semmiféle szopizavar. Viszont nem sárgult be. Mondjuk szerintem ez egyéni kérdés. Mind a szopizavar kialakulása, mind a sárgaság kialakulása.
A
csecsemősök hihetetlenül le voltak terhelve, így nem is vártam el, hogy ha én nem jeleztem, akkor foglalkozzanak velem. Viszont ha volt kérdésem, akkor bármikor szívesen segítettek, s megmutattak bármit. Egy csecsemős volt gorombább, de Őt meg egy idő után elkerültem inkább, s mentem egy másikhoz a kérdésemmel, kérésemmel.
Ki-be mászkálás: az első nap zavart, aztán tojtam rá. Befordultam a fal felé, s úgy szopiztunk. Ha meg hirtelen sok látogató lett a szobában, akkor fogtuk magunkat, s sétáltunk egyet.
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy másodszorra lehet, hogy fizetős szobát kérek majd, ha háromnál több ágyas szobát fognánk ki, de elsőre be sem mertem volna vállalni, hogy egyedül maradjak Balázzsal. Jó volt, hogy nem egyedül "szerencsétlenkedtem", hogy mit hogy kell csinálni, meg hogy a tapasztaltabb, már többgyerekes anyucik tudtak segíteni, tanácsot adni. Így másodjára azért már más.
Hági!
Nagyon eltűntetek!
Remélem minden rendben, s már Laurázol!
Timi