Akata: játszó nagyon szuper!! és szúnyog mennyi van a Dparton??
Rohangászás ügyben, külön-külön:
Cicmó: kösz, de ezt csináljuk már egy ideje, minden kereszteződésénél folyamatosan pofázok, jobbra néz-balra néz, stb stb
Ancsi: segges nálunk nem válik be
a lépcsőházazásos mizéria óta nem használom a testi fenyítést, mert kiröhögött a jány és ettől csak az én idegszálaim károsodtak az agyamban
meg a pelenkától amúgyse nagyon érezné, olyan erőset meg nem mernék ráütni
Votiv: mély együttérzésem az "életbentartás" miatt
Nálunk Öcsém volt piromán, de valahogy túléltük
remélem Istók se gyújtja rátok a házat!
++
Móni: enyém gyerek nem hülye csak szeleburdi! Pont ezért is nem értem a dolgot, hogy nem fogja az adást amikor más dolgokban meg annyira értelems és okos kis nőszemély
Az elhalt bodobács viszont eddig nem jutott eszembe, lehet, hogy majd megmutatom neki
Bizalom...hát igen, ez az egyik olyan dolog amit nagyon nehéz nekünk szülőknek megtanulni vagy nem is tudom, mert ugye az én csodaanyukám egy csomó olyan szituba elengedett minket ahová mostani fejjel én se engedném el magamat
de ő meg bízott bennünk és szerintem ezért is ilyen jó a kapcsolatunk! De ez olyan nehééééééz amikor már most halomra aggódom magam
Fibi: sajnos vannak fontosabb dolgok, mint az autó meg a körbenézés
pl ha ketten megyünk valahová akkor simán szótfogad (mostmár: " a nem lehetsz ovis ha elszaladgálsz" szövegem óta), de ha van valami "húzóerő" pl szomszédkisfiúval mielőbb érjünk a régi hintához, akkor elfeljtődik az autó és az hogy "nemlehetekovis" dolog
Ráadásul Kamilla egyáltalán nem fél a kórháztól se és a dokibától se!!! Ami egyrészről nem baj, másrészről gáz, mert igy nem tudom mivel ijesztegetni
És ha belegondolok, hogy én egy csomó "bulis dolgot" azért nem vállaltam be, mert irtóra fostam minden fehérköpenyes dologtól (ez a mai napig igy van) akkor nem tudom, hogy velekapcsolatban mi vár még rám
Deni: azt rögtön sejtettem, hogy BI nem szaladgál el mellőled
nálatok a jól neveltség genetikus
Ja és persze akkor szalad át amikor általában már hazafelé vesszük az irányt, igy az, hogy "most akkor azonnal hazamegyünk" nem igazán jó retorzió, mert persze hogy hazafelé megyünk épp.
Ja és a legújabb, hogy ő magától mondja, hogy nem szaladgálok ki az útra, mert akkor szétpukkad a fejem!
ezt honnan szedi??? mert azért ilyet én nem mondtam neki...eddig.
Egyebek:
Ríd BOLDOG SZÜLINAPOT PANNÁNAK!!!!
Tinu: grat a járáshoz! Lassan érdekelt leszel te is a szaladgálásos problémában
Ancsi: HAJRÁ HAJRÁ! Majd ráérsz lazulni ha kell
addig próbáld meg tornáztatni az alfeli izmokat, hátha segít
összehúz-elereszt-összehúz
Móni: tejeskávé a Hban boááá, ellenben attól mentem a klotyóra mint a kisangyal nem is kellett ricinus kúp vagy mi
Hkaja: én egyedül a mákos tésztát ettem meg bent, a többit anyu abszolválta de én bazi válogatós vagyok azért, meg finnyás a tál/evőeszköz készletre is
Ríd: ja Söfibe voltam én is
a leges leges leges legrosszabb élményem volt eleddig, sose többé hasonlót!
Deni: szakdoli: hát én leadtam. Passz, hogy mikor kapom a levelet az értékeléssel, de nagoyn kivi vagyok! A múltkor azt álmodtam, hogy valami fontosat kihagytam belőle és ezért most meg akarnak vágni és én meg próbálom kimagyarázni magam
nagyon rossz álom volt
Zsan: nyugis kávézásért irigy-irigy
Zuz: Bazsi szövege
És még 1 kérdés:
Mostanában Kamilla totálisan apás lett! olyan szinten, hogy egy kis hisztizsák lett ha az apja itthon van. Hétközben viszonylag rendben zajlik az életünk, nincsenek nagy hisztik, tudja merre hány méter és ha én azt mondom, hogy nem akkor az általában nem marad, mert nem hat meg ha levágja a műbalhét.
Ellenben ha az apja itthon van??!! Állandóan rácsimpaszkodik (14 kg lassan) viteti magát ha nem viszi az apja akkor extra hiszti, és apa-apa-apa, én meg le vagyok ejtve magas ívből
Pedig Apja is viszonylag szigorú vele, kivéve a cipelést (ennek meg is van az eredménye). Igaz mostanában ő játszik vele extra dolgokat: háti lovacskázás, birkózás, fetrengés a kissátorba, merthogy ezeket én már nem merem bevállalni
Biztos a kistesó miatt is van ez benne, hogy ennyire rá van kattanva az apjára, de tényleg olyan mintha nem is ugyanaz a kislány lenne ha itthon van apjuk meg amikor nincs
Szerintetek???
Rylie