Új privát üzeneted érkezett!

Votiv,
engem Lencse zárt már úgy ki, hogy nem volt itthon senki. mind a teraszra, mind a lépcsőházba. baromira ideges voltam. a lcsh-ban pl. könyörögtem, hogy nyissa már ki (de nem túl jó a zár, nagyon kell nyomni az ajtót, stb... úgyhogy féltem). az erkélyről simán beengedett.
most azt találtam ki, hogy a lakáskulcsot simán ki tudja venni az ajtóból. és ha legközelebb is kizár a lcs-be, akkor mondom majd neki, hogy vegye ki és dobja le nekem az erkélyen.

ancsipancsi

Nuk, Tinu,
Gratulálok a gyerekeknek a helyváltoztatáshoz.

Ríd,
A számoláshoz is gratulálok!!!

Deni,
Ekcémás előadás helyileg hol lesz? És pontosan mikor?

Deni,
Ma P. elvette M. játékát, aki rácsapott. P. baromira meglepődött, de gondolta a legbiztosabb, ha ő is visszaüt. Én meg csak néztem.

Fibi,
Majd írd meg mit olvastál a felelősségérzetről. És ha van felelőségérzet, de ő igenis bántani akarja? (Jó, persze nem hagyom ha látom, de attól még ...)
Félelemgenerálásban talán igazad van. Sztem is vmi mást kellene mondanom, de mit???? (Ha azt kérdezi, hogy ha nem állunk meg az úton akkor mi történik én elmagyarázom majd kifejti, hogy ő nem áll meg.... Lehet hogy csak bosszantani akar, de vhogy nekem túl komoly a téma. Meg ha nem áll meg, akkor tényleg megy a kórházba, félelemérzet ide vagy oda. Persze megáll, lehet hogy csak azt élvezi, hogy egy idő után dühös leszek?)

Ancsi,
+++

Móni
Kép
Kép
monisa

Húúúúúúúúú Ancsi!
Hajrá-hajrá!!!!!

P-nek boldog szülit és remélem jó volt az ójjjási buliiiii!

Votiv:
Réka is alsó kettest növesztett, tegnap vettük észre :D :D :D

Ez meg baromi jó:
Ha egy zsemle 22 Ft és Okostojás Diák 4-et enne meg
reggelire, mennyit fizet a sarki kisboltban 2008-as
év március idusán?
VÁLASZ: 80 FORINTOT!!!
Nahát, ez hogy lehet?
Mert 4 * 22 = 88, azaz a kerekítés szabályai szerint
90 Forintot kellene fizetnie!
DE NEM! Ez a gyerek matekleckét nem ír és nem tanul,
de az életben csak 80 Forintot fog fizetni!
Vajon hogyan csinálja? Külön csomagolja a 4 zsemlét,
egyenként fizeti ki ezeket és a kerekítés szerint 22
helyett csak 20 Forintot fizet! Így ennek a kölöknek
a vásárlás 4*20 = 80 Ftjába kerül. És ennyit fizet.
Nah ezt küldjétek tovább, ne az ingyen ipodot

nukada

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Kép
Kép
Kép
ecsv

Ancsi,
drukkok!
részemről egyébként ápr. -1-jén láttam meg a napvilágot és megkérdezték anyut, hogy visszadátumozzanak-e márc 31-re ;) :P

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi,
hajráááá :D :D

Pannust és Szreket Isten éltesse!!!!

Curse,
esetleg Ákos udvarolhatna majd a lányodnak? már ha még nem ígérted el :D elájulok milyen édiiiii

És voálááá, Apa kész lett vele ma. Igaz, 2 hónappal a szülinap előtt, de sebaj :D

Kép

Kép

Kép

Kép

majd ha indokolttá válik, lesz rajta sátprtető is, de most csak süssön a napocska!

Kép
akata

Ha valaki szeretné kipróbálni, szívesen látjuk!! :D :D

Kép
akata

PANNÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D
Kép

Rylie,
Hú, ez az úton átrohanos sztori nagyon durva lehetett :( :roll:

Manóka,
4 esküvő, ejha :) Nem fogtok unatkozni :lol:

Tinu,
Hatalmas GRATULA Tüncinek!!! :D :D

Ríd,
De kár, h csak most olvastam, h volt egy ingyen jegyed :wink: Számoló Pannádnak pedig gratula :D

Ancsi,
Hajrá!!! :D :D Mennek a drukkhegyek!!!! :D :D

Deni,
Olyan jót nevettem, amikor Bencus súlyát olvastam :lol: mi egy hónappal ezelőtt voltunk pontosan ennyi 8)
Uccsó rágókhoz gratula!! :D

Votiv,
Jaj, ez a kizárás :roll: :( Még kész szerencse, h párod otthon volt. LiliRózának gratul az újabb foghoz! :D Ez a Nyakaskő merrefelé van?

Köszi még 1x mindenkinek a bókokat, aranyosak vagytok :D

Ma voltunk kint a börzén és annyira felhúztak a parkolással :evil: :evil: Bazi tömeg volt, alig találtunk parkolót, mert persze a bababörzén kívül volt még egy másik is vmi vadászati. Na mindegy, nagy nehezen találtunk egy helyet jó messze a bejárattól, beállunk, erre jön egy csóka, h akkor most fizessünk 800 ft-ot a parkolásért :shock: Persze páromnak amennyi esze volt, rögtön ki is fizette (tényleg hivatalos expos parkolójegyet adtak). Ekkor láttam meg, h a többi autónak nincs ilyen parkolójegye, mondom a palinak, h ezeknek miért nincsen? :? Válasz: Őket 10-től hívták dolgozni és ezek még 10 előtt jöttek :shock: Mondom, tök jó, mi fizessük a többi helyett is. Aztán, amikor elindultunk a bejárt felé direkt visszanéztem a parkolótáblára és nem volt kitéve, h fizetős, csak annyi, h parkoló. Nagyon gondolkozom, h írok panaszt, mert azért az az arcátlanság teteje, h kilométerrekkel odébb is még fizetni kell, ráadásul egy olyan parkolásra kijelölt helyen ami nem fizetős. Azt tudtam, h a bejáratnál lévő zárt parkolóhelyért fizetni kell, de azt, h az utcán is, ráadásul vasárnap, amikor minden közterületen ingyen lehet parkolni :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Ancsi!
HAjráhajráhajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Mi még élünk, csak kicsit sűrűn. Húsvétkor Kecskeméten voltunk, aztán szerdán Tomi elhúzott Kínába, 3 napig egyedül élveztem az életet a gyermekeimmel 8) Ezért inkább nem is írtam, de még íméleket sem, nehogy valaki segélykiáltásnak vélje :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ríd!
PAnnádat Isten éltesse!

Szrek!
Április 1.! :lol:

MA megvolt az első kerti grillazésünk. BArátok jöttek hozzánk, hála Istennek, mert egyébként lemaradtunk volna az óraátállításról is. Így jár, aki nem néz tv-t, de még rádiót se hallgat :P Délután fél 3-kor ráeszméltem, hogy már fél 4 van :lol: király!

Kép
Kép
zuzmo1

Kata,
Eszméletlenül jól néz ki a játszóka, párod nagyon ügyes :D :D És micsoda sziklakert, csuda szép :D :D Udvarló fronton már vannak jelöltek, a lista elején Vica Mátéja áll :wink: de szívesen fogadunk újabb hódolokat :wink:

Kép Kép
curse

Fibi,
hétvégén Baján voltunk, nagyon jó volt, ma süttetük magunkat a napon a Sugó parton, és szürcsöltük a kávét a daniel's-ben! 8) 8)

Panna, Szrek és minden szülinapos, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Deni,.
de jó,h nem maradtam le mindenről. VÉgre mehettem volna, erre elutaztunk.
No, de majd most... :lol:

Móni,
sztem halálra ijesztés teljesen okés. Persze én is úgy gondolkodtam, mint Fibi, amig csak egy Boriszom volt, aki még a szivárványtól is félt (nem vicc ,tényleg!) de aztán jött egy Igor, aki semmitől sem félt... :roll:
de sokadik, meg-fogsz-halni-ha-elüt-az-autó üvöltözésem megtette hatását, most már eléggé fél, azaz nagyon fél, igy 10 esetből 9x NEM rohan át az úton, azt az egyet meg megpróbálom felügyelni.
De Igi is pont olyan volt, mint Kamilla, képes volt nagyokat kacagni az arcomba, amikor ijedten szóltam neki,h ezt NEEEEM szabad.
Semmit nem használt. Mikor kikeltem magamból, és mindenféle szörnyűségeket üvöltöztem, ez megváltozott. Igaz, h most mindentől fél, de kicsit könnyebb az életem... :roll:
én már sokmindent nem úgy látok, mint régen. Az élet nálunk kőkeményen a túlélésről szól, semmilyen fegyver használatától nem riadok vissza. Sérül a lelke? Legalább lesz miért pszicomókushoz járnia később...
Ancsi,
HAJRÁ!!!!!!!!!!!

Nuk,
Gratula Rékának!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Ancsiii, drukkhegyek!!!!!!!!! :) :) :)
Jajj, de izgi! :)

Köszöntéseket köszönöm Pannim nevében is!
Minket is mindenki azzal piszkált,h nehogy ápr.1-én szülessen, de meglett mág 31-én :)
Ojjási buli szuper volt, kapott RatzFratzot, meg egy könyvet (tőlünk), rollert a Déditől, mini babaházat, meg ruhákat. (Egy halom cseresznyés pólót, mert az a jele az oviban, és most tök divatosak a cseris cuccok-szerencsére.) Apja mindenhova lufikat rakott, már ettől odavolt a gyönyörűségtől... Sütöttem csokitortát, nem lett vmi szép (főleg Anyósom eszterházija mellet, ami olyan volt,mintha cukrászdából hozták volna), de tele volt smarties-zal, az ünnepelt kérése szerint. :) Ja, még egy "faliújságot" is kapott a tesómtól, ez is egy vágya volt, hogy kitehesse arajzait, mint az oviban. :)

Akata, ez a mászókacsoda szuper!! Gratulla Apjukotoknak! :)
És az ott a háttérben a Duna??? Annnyira szeretnék Dunaparton lakni! Árvíz?

Curse, sajnálom, hogy nem jutott előbb eszembe a jegy. :( Parkolás meg :evil:

Zuz, kerti grillezés :) de jó, tényleg itt a tavasz végre!! :)

Rylie, elfelejtettem neked írni,h nálunk az a szabály, ha elszalad (max. a parkban szokott, ahol autók járnak már nem), és nem jön vissza/áll meg ha szólok, onnantól kezdve csak kézenfogva vagy tesófölállón jöhet tovább. Ezt eléggé megértette, miután volt 1-2 eset,h nem állt meg, én meg babakocsival nem tudtam utána menni elég gyorsan.

Fibi, én jkórházzal nem szoktam ijesztgetni, attól totál kikészülne... (Amióta voltunk pár napot Bvel, az neki elég szar élmény lehetett.)

Vot, kizárás :shock: mázlid volt! :D
Engem P 1x majdnem kizárt a lakásból, még pont be tudtam tenni a lábam az ajtó elé... Azóta csak kulccsal együtt megyek ki. (Mondjuk nálunk csak a bejárati ajtó veszélyes ilyen szempontból.)

Deni, olvasó Bencus :)

Megyek, eldőlök, holnap újabb szülinapi buli, az oviban. Jóéjt mindenkinek! :)
rídonli#

Zsan,
daniel's még nem ismerem, na next time kiprobálom :)

Kata,
kerti cuccok csúcs :D

Moni,
hát, ez az, én sem tudom, mit lehetne mondani. lehet h ugyanugy járok majd mint Zsan, mert Ábel egyelöre semmitöl sem fél...
fibi

Jövő heti homeós eara lehet,h beneveznék, Anyós úgyis "elkérte" Pt, és az ekcéma-téma nálun k elég égető sajnos. :(
Hol lesz és mikor pontosan?

Újabb homeós élmény: nem emlékszem, hogy itt említettem-e, de több, mint 1 hete szenvedtem a bal csuklómtól, nagyon fájt, megerőlettem, vagy inhüvelygyull.nemtom. Borogattam, meg Aminoerg-el kenegettem, reggelre kicsit jobb lett, estére, ahogy tettem-vettem, megint nagyon fájt. Tegnap bevetettem a Traumeel kenőcsöt,miután hazahoztam egy nagycsom pelust, és attól is baromira fájt, nappal 2x bekentem AZONNAL jobb lett, aztán éjjelre bekentem+borogattam, és reggelre SEMMI bajom nem volt!!!
Pedig ma elég sokat dolgoztam vele, és azóta sem!
rídonli#

Rid,
szülinap jo lehetett :D Isten éltesse kicsi lányod :D

Deni,
Ábelnek is a kedvenc eledele az ujságok és könyvek :lol:

megyek én is, holnap is hosszu napunk lesz....
fibi

Fibi, köszi! Tényleg jó volt, és P nagyon örült. És még a Dédi is tudott jönni, mert pénteken kapott járógipszet (ill. vmi könnyű, kék merevítő izét).
Na, télleg L, végre szabad a fürdő. Jóéj!
rídonli#

Ijesztgetés:
nem lehet ezt indirekten megfogni? tehát pl az nem érdekes a gyereknek az út szélén balra nézünk-jobbra nézünk-jön-e autó típusú dolog? Ábel is el-elszalad :( vele most ezt csináljuk, mármint a nézegetést meg rohanok utána mint állat illetve eddig egyszer volt (több ne is legyen), amikor elrohant a kismotorral és pont autó is jött, viszont, hála istennek, annyira üvöltöttem, hogy megijedt és megállt (igyekszem keveset üvölteni vele, így az üvöltés megmarad valódi vészhelyzetre; egyelőre, úgy tűnik, ez működik, kopp-kopp, vagyis baromira megijed az oroszlánüvöltéstől, de amióta kismotor-őrület van, azóta rettentően félek ettől az elrohanástóll)

Kép

Kép

szrekuc

Fibi!
Köszi a hiányolást :D Remélme, jövő héten már aktuális lesz a tali, majd írok! :D

Ríd!
Traumil egy kincs! Mennyit reklámoztam már itt :lol:

és ez a Budafitneszes dolog engem is kezd érdekelni. Van honlapja? Kik járnak eddig? Lehet csatlakozni? Persze csak fizu után :roll: :lol:

Kata!
Király a kert és a játszóteretek! Én is sziklakertépítésben vagyok, de szerintem soha nem lesz olyan szép, mint a Tiéd. Bár barátnőm szeritne gyorsan megnőnek ezek a növények. Neked mi a tapasztalat???

Curse!
Láttam a képeket Adélról, hihetetlenül édes! ÉS a ruhák :o :o :o NAgyon ügyesek vagytok! Le a kalappal!

Ancsi!
Szülsz már????

MAnóka!
Újra topicolsz? :wink: Hello itt is :D Ruhák engem is érdekelnének.

nem csinálunk a héten egy játszóteres talit???? AMíg ilyen szép idő van.
zuzmo1

most nézem a budafitnes honlapját, de nem írnak gyerekmegőrzésről. Most akkor hogy van ez???
zuzmo1

Ríd!
A Fonóba jártok ringatóra??? Lehet oda egy-egy alkalomra is menni, vagy csak bérlettel? Azért kérdezem, mert nagyon szívesen mennénk, de az FMH-ba pl előre kellett bérletet venni egy "kurzusra", és tudom, hogy mi kb a felére tudnánk csak elmenni, így nem éri meg. Szerintem Pannus imádná, állandóan csipcsipcsókázik, meg mákot tör :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja, és hogy dicsekedjek :roll: :lol: , Pannus puszit dob. Persze, tudom, más már rég, de nekem ez olyan nagy szó :lol: , és tegnap megtanult kopogni. Kint játszottunk a kertben a kisházzal, és mondtam, hogy kopogjunk, és olyan cuki volt. És annyira hiányzott neki az apja a múlt héten! péntek éjjel jött haza, és amikor PAnnuska felsírt, bement hozzá, és PAnnus félálomban is felismerte, és mondta, hogy Abba!
És BAzsi meg egy akkora gengszter! MOstanában mindenkinek az arcába ordítja, hogy "ő az én testvérem, érted???" Azért örülök a szívem mélyén, hogy így értékeli :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Jóreg!

Ancsi miatt néztem be :) :) :)
De látom nem járt még erre. Vajon még alszik, vagy már szül, esetleg babázik? :wink:

Zuzi, elfelejtettem írni,h a Traumeel 5letet tőled vettem innen, úgyhogy köszi! :)
Simán lehet a Fonós Ringatóra alkalmanként menni, nem kell bérlet, mi is úgy járunk! És én is emiatt választottam inkább ezt, bár a Csiribiri is jó. (Voltunk Pvel Cs.Muzsikán, annál sztem jobb a Ringató, a Cs.torna meg másmilyen, az nagyon jó volt.) Csütörtökön van a Fonóban, mi a 3/4 9esre szoktunk menni, mert úgy érünk oda, ha elvittük Pt az oviba, és pont úgy van vége, hogy akkorra szokott B elálmosodni. (Fél óra, és van negyed ó.szünet a csoportok között, tehát több turnus is van, és ha egyet befizetsz, maradhatsz mág egyet,ha a gyerek még bírja.)
Pannus cuki lehet, ahogy puszit dob! És miért gondolod,h későn csinálja? Sztem abszolut időben van.
Baszi is édes, P mostanában azt m ondja,h "Dobjuk ki a Bojit a kukába!"-mert a Nagyim elmesélte neki,h én ezt mondtam a 2 hetes tesómra, amikor rájöttem, hogy trónfosztott lettem. :roll:

Szrek, ne is mondd, tegnap kapta meg a csajom a futóbicajt, ezentúl futhatok én is utána, ráadásul bkocsival, előre f@sok... Most kell m ajd fölállítanom a naggyon szigorú szabályzatot, mert nekünk eddig a motor-kultusz kimaradt. :roll:

Na megyek, folytatom a romeltakarítást, már m egy a mosogatógép. (Az egy áldás, most nem kell 15 ember után mosogatnom!!)

Játszóteres tali jó lenne!!

Szép napot mindenkinek!!
rídonli#

Bazsi, bocs! :oops:
rídonli#

Szerintem mi meg ma nem megyünk Ringatóra, mert a gyerek bealudt és nem fog felébredni az indulásig. :?

Megírná esetleg valaki, hogy kell sárgaborsófőzeléket csinálni? Előre is köszi. :)

Ijesztgetés: talán az nem ijesztgetés, ha csak elmondod a tettei következményét, nem? Mondjuk a zsákos ember, vagy mittomén micsoda az inkább az. Biztos ijesztő lehet, nem tudom, ez a gyerektől is függ, hogy milyen élményei voltak eddig. Arra mondjuk emlékszem, hogy apukám mondogatta gyerekkoromban, mikor kérdeztem tőle, hogy mi lesz a tévében, hogy a vak asszony visszanéz. Ez nekem ovis koromban marha kalandosnak tűnt és úgy furdalta az oldalamat nagyon sok évig a kíváncsiság, hogy az mi? Olyan misztikusnak hangzott. :lol:

Ancsi???????????????????????

Curse: én most úgy élveztem a börzézést. Itthon hagytam az uram és Tüncit, és végre nem kellett sietni, senki nem vágta a pofákat stb. Elköltöttem egy valag pénzt és rengeteget gyalogoltam. Ugyanis nem buszoztam ki az Örsig az Expo-buszhoz, hanem a 37-es vili letett az V. kapunál és onnan gyalogoltam (vagyis csak visszafelé, mert odafelé pont jött a busz és felszálltam). Na meg elfelejtettem bérletet vinni, és hazafelé a 85-ösön jött az ellenőr. Gyorsan leszálltam és hazagyalogoltam még 3 buszmegállónyit. Külön jó túra volt, mert a hátizsákom tele volt pakolva Hipp-es üveggel. De amúgy meg sütött a nap és juhé! :) Jöttök a 16-ai börzére is? Mi csak akkor, ha valaki megdob egy kis pízzel, mert azér két héten belül nem költenék el kétszer annyit, amennyit. Pedig kéne venni nyári szandit.

Kép
Kép
tinu

Ancsi? :)

Ríd,
igen az a Duna :) nincs árvíz, ez a Kis-Duna és amikor jön az ár, ez zsilippel el van zárva. De 66-ban átszakadt a zsilip :shock: na az gáz lenne, bár a ház magasan van az talán nem úszna el.
Jó itt lakni, Apa folyton pecáz én meg órákig locsolok belőle a langyospunnyadt vízzel. A kertem is szereti. :wink:

Zuzi,
ezt a sziklakertet tavaly ilyenkor építettük újra, szóval igen a növények őszre már elterültek! :)
és szerintem időben van a puszidobás :) Jaj a lovagoknak ha Bazsó vigyáz majd a hugira :D

Tinu,
gratula az önálló járáshoz! na most egy másik fejezet kezdődik :lol: vegyél egy jó futócipőt :wink:

Kép
akata

Kata!
marha jó ez a mászóka és hinta, nagyon stabil.

Curse,
sajnos a BNV-nél km hosszan fizetni kell , még a susnyósban is. és baromi drága is. nekünk eddig bármilyen kiállítás volt, mindig csak nagyon-nagyon messze sikerült helyet találnunk, utána meg bazi dugó kifelé.

Ríd,
milyen frankó lett volna egy napon szülni :)
nekem a hát és derékfájásra a rus toxicodendron (nem biztos, hogy így van a neve, csak most nem otthonról írok, nem tudom megnézni) segített, igen hamar.

Zuzi,
ha szülök, te fogod elsőre megtudni, de nem itt a babanyeten, hacsak nem laptoppal kezemben nyomok. :)
és Pannus tényleg tök édi, ahogy dobja a puszit, meg integet!

Tinu,
én lightosan csinálom a sárgaborsót. vagy beáztatom előre a borsót egy éjjelre, vagy sokkal tovább főzőm, a lényeg, hogy eléggé puhává szoktam főzni, sóval, kevés szétnyomott fokhagymával, vagy fokhagyma porral, minimális (pár csepp) olívával, hogy a zsírban oldódók is megkapják a magukét, aztán mikor készen van, akkor egy kis pohárban kikeverek lisztet és vizet és azzal habarom. szóval nem rántással csinálom, ez a lényeg. a fokhagymát is ki lehet hagyni, csak nekünk úgy ízlik.
nagyon kell vigyázni a főzésnél, mert folyton ki akar futni!!!

HELYZET:
éjjel még voltak fájások, de mivel megnyugtattak, így szépen tentéztem. kissé barnás véres izé jön, ez nem tudom mi, ma megyek a dokihoz 2-re és majd ő eligazít. ugyanis a fájások teljesen abbamaradtak, helyette baromira fáj, ha felállok, vagy mozgok. (de tök másképp, mint az a rendszeres fájás)

ancsipancsi

Ancsi! Csakhogy! :)
Barnásvéres izé nekem is volt, szülésznő szerint a tágulástól van, de attól még eltarthat egy darabig. Nekem kb 2 hétig volt szülés előtt, de neked már tutira nincs annyi hátra! :)
rídonli#

Ja, és köszi a homeotippet!

Akata, ti álmaim helyén laktok, és álmaimban szerepel egy olyan mászóka is, ami nálatok van :)
rídonli#

Kata,
én is beleszerettem a kertetekbe! Játszó pedig szintén nagyos szépségesre sikeredett!!! Ákos álom helyen él, álom szülőkkel! :wink:

Fibi,
akkor legközelebb ott talizunk! egyébként ez a sor legutolsó kávézója, a riverside után.
Ja, és az elejére is felhúztak egy nagyon szimpit, a tetején hajó formájú terasszal, oda is el kell mennünk! :wink:

annyiranincsidőm,annyiranincsidőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
mértmértmért??????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ríd, Zsan :) Jaj ne máááá :oops: tiszta zavarban vagyok, de köszönjük. Gyertek akkor játszani :wink:

Kép
akata

Kata,
köszi :D és a mászóka meg tényleg csúcs és a kert is :D
én kicsit félnék, hogy belepotyog a gyerek, bár, ha úgy veszem, egy emeleti erkély semmivel sem jobb, sőt....

Kép

Kép

szrekuc

Mármint a Dunába, csak ezt jól kihagytam :D :oops: :lol:
szrekuc

Szrek :) , el van kerítve a Dunától és a kerti tótól is, sérelmezi is nagyon. Kerítésbontás az 5. szülinapon :wink:

Kép
akata

Akata: játszó nagyon szuper!! és szúnyog mennyi van a Dparton?? :roll:

Rohangászás ügyben, külön-külön:

Cicmó: kösz, de ezt csináljuk már egy ideje, minden kereszteződésénél folyamatosan pofázok, jobbra néz-balra néz, stb stb

Ancsi: segges nálunk nem válik be :? a lépcsőházazásos mizéria óta nem használom a testi fenyítést, mert kiröhögött a jány és ettől csak az én idegszálaim károsodtak az agyamban :oops: :x
meg a pelenkától amúgyse nagyon érezné, olyan erőset meg nem mernék ráütni :roll:

Votiv: mély együttérzésem az "életbentartás" miatt :( Nálunk Öcsém volt piromán, de valahogy túléltük :roll: remélem Istók se gyújtja rátok a házat! :? ++

Móni: enyém gyerek nem hülye csak szeleburdi! Pont ezért is nem értem a dolgot, hogy nem fogja az adást amikor más dolgokban meg annyira értelems és okos kis nőszemély :?
Az elhalt bodobács viszont eddig nem jutott eszembe, lehet, hogy majd megmutatom neki 8) Bizalom...hát igen, ez az egyik olyan dolog amit nagyon nehéz nekünk szülőknek megtanulni vagy nem is tudom, mert ugye az én csodaanyukám egy csomó olyan szituba elengedett minket ahová mostani fejjel én se engedném el magamat :oops: :lol: de ő meg bízott bennünk és szerintem ezért is ilyen jó a kapcsolatunk! De ez olyan nehééééééz amikor már most halomra aggódom magam :(

Fibi: sajnos vannak fontosabb dolgok, mint az autó meg a körbenézés :? pl ha ketten megyünk valahová akkor simán szótfogad (mostmár: " a nem lehetsz ovis ha elszaladgálsz" szövegem óta), de ha van valami "húzóerő" pl szomszédkisfiúval mielőbb érjünk a régi hintához, akkor elfeljtődik az autó és az hogy "nemlehetekovis" dolog :? :(
Ráadásul Kamilla egyáltalán nem fél a kórháztól se és a dokibától se!!! Ami egyrészről nem baj, másrészről gáz, mert igy nem tudom mivel ijesztegetni :P És ha belegondolok, hogy én egy csomó "bulis dolgot" azért nem vállaltam be, mert irtóra fostam minden fehérköpenyes dologtól (ez a mai napig igy van) akkor nem tudom, hogy velekapcsolatban mi vár még rám :roll: :roll:

Deni: azt rögtön sejtettem, hogy BI nem szaladgál el mellőled :) nálatok a jól neveltség genetikus :lol:
Ja és persze akkor szalad át amikor általában már hazafelé vesszük az irányt, igy az, hogy "most akkor azonnal hazamegyünk" nem igazán jó retorzió, mert persze hogy hazafelé megyünk épp.

Ja és a legújabb, hogy ő magától mondja, hogy nem szaladgálok ki az útra, mert akkor szétpukkad a fejem! :shock: :shock: ezt honnan szedi??? mert azért ilyet én nem mondtam neki...eddig.

Egyebek:

Ríd BOLDOG SZÜLINAPOT PANNÁNAK!!!!

Tinu: grat a járáshoz! Lassan érdekelt leszel te is a szaladgálásos problémában ;)

Ancsi: HAJRÁ HAJRÁ! Majd ráérsz lazulni ha kell ;) addig próbáld meg tornáztatni az alfeli izmokat, hátha segít :roll: összehúz-elereszt-összehúz

Móni: tejeskávé a Hban boááá, ellenben attól mentem a klotyóra mint a kisangyal nem is kellett ricinus kúp vagy mi :oops: :lol:

Hkaja: én egyedül a mákos tésztát ettem meg bent, a többit anyu abszolválta de én bazi válogatós vagyok azért, meg finnyás a tál/evőeszköz készletre is 8)

Ríd: ja Söfibe voltam én is :cry: a leges leges leges legrosszabb élményem volt eleddig, sose többé hasonlót!

Deni: szakdoli: hát én leadtam. Passz, hogy mikor kapom a levelet az értékeléssel, de nagoyn kivi vagyok! A múltkor azt álmodtam, hogy valami fontosat kihagytam belőle és ezért most meg akarnak vágni és én meg próbálom kimagyarázni magam :lol: nagyon rossz álom volt :lol:

Zsan: nyugis kávézásért irigy-irigy :)

Zuz: Bazsi szövege :lol: :lol:

És még 1 kérdés:
Mostanában Kamilla totálisan apás lett! olyan szinten, hogy egy kis hisztizsák lett ha az apja itthon van. Hétközben viszonylag rendben zajlik az életünk, nincsenek nagy hisztik, tudja merre hány méter és ha én azt mondom, hogy nem akkor az általában nem marad, mert nem hat meg ha levágja a műbalhét.
Ellenben ha az apja itthon van??!! Állandóan rácsimpaszkodik (14 kg lassan) viteti magát ha nem viszi az apja akkor extra hiszti, és apa-apa-apa, én meg le vagyok ejtve magas ívből :(
Pedig Apja is viszonylag szigorú vele, kivéve a cipelést (ennek meg is van az eredménye). Igaz mostanában ő játszik vele extra dolgokat: háti lovacskázás, birkózás, fetrengés a kissátorba, merthogy ezeket én már nem merem bevállalni :(
Biztos a kistesó miatt is van ez benne, hogy ennyire rá van kattanva az apjára, de tényleg olyan mintha nem is ugyanaz a kislány lenne ha itthon van apjuk meg amikor nincs :roll: Szerintetek???

Rylie
rylie

Ja és persze kijött rajta a takonykór hétvégén ma meg száraz köhögés is van már. :(
Arra Ti mit adtok?? Én most a vincetoxit+stodalt+homeogene (bár eddig a stodal nekünk sose használt, de hátha majd most!)

R
rylie

Rylie,
hú ez nálunk épp fordítva van. Ha Anya hazaér akkor jön a cipeljél meg a hiszti :lol: gondolom mert nálunk én vagyok távol napközben :(

Kép
akata

Rylie, ezt irtad:
"az én csodaanyukám egy csomó olyan szituba elengedett minket ahová mostani fejjel én se engedném el magamat, de ő meg bízott bennünk és szerintem ezért is ilyen jó a kapcsolatunk! De ez olyan nehééééééz amikor már most halomra aggódom magam"
Szerintem ebben van a lényeg: a bizalom. És igen, baromi nehéz....
Müller Péter irta az egyik könyvében h felmászott egy magas fa tetejére gyerekkorában, a nagymamája sápitozott az anyjának, hogy jaaaj, leesik, stb. Az anyja meg higgadt maradt, nem aggódott. Na, ez az ami nekem is csak elméletben megy még :lol:

Zsan,
hu, tök jo! mi legközelebb ápr. 19-én megyünk Bajára valszeg.

Zuzi,
okés :D
Pannus tök édes lehet :)
Ábel meg megtanult tapsolni, utánoz minket, meg integet is, meg kell zabálni :D És pár napja tologatja maga elött a dömpert meg a taxit (állva...)
:shock:

KépKép
fibi

Fibi,
Müller Péternek ez a példája folyton előtolakodik nálam is. Nagyszerűnek tartom és hiszek is benne. Csak éppen azt hiszem nem eléggé ahhoz, hogy ne aggódjak. sajnos. de próbálom :)
Az én anyukám 19 éves koromban elegendte velem a 13,5 éves húgomat Bulgáriába vonattal. No mobil, csak a posta. hm??? ő is tudott valamit amit én nem tudok, mert az én kölköm 13,5 évesen max. iskolával mehet külföldre nélkülem :D
pedig az volt tesómmal a legjobb nyaralás, máig emlegetjük.

Nagyon nehéz ez bölcsen elegendően szeretni, pedig de fontos volna!

Kép
akata

Rylie,
még az jutott eszembe, hogy ha B nem fogad szót, nálunk csak olyan dolgok használnak, hogy kilátásba helyezek egy büntetést. (persze miután elöször jutalmat igérek, ha szot fogad.....) mint pl Deni a hazamenéssel. De ha Nálatok az nem játszik, akkor találj ki vmi mást, pl "Ha kiszaladsz az utra, nem nézhetsz többet Kisvakondot" vagy nemtom mi a kedvenc meséje... Az a lényeg, hogy csak olyat mondj, amit TÉNYLEG be tudsz tartani. Mert ha nem lesz mégsem következménye, akkor tojni fog arra amit mondasz. Én egyszer tényleg kidobtam a kukába B vmelyik játékát, mert azzal bántotta Ábelt, és mondtam h ez lesz a vége. Na, azota elhiszi, ha azt mondom, kidobom.
Ja, és nálunk is hétvégén borul a napirend az apjuk miatt :roll: konkrétan 3 éve küzdök ezzel, keressük a jo megoldást, több-kevesebb sikerrel..... az idö ebben is segit sokat :)
fibi

Kata,
igen-igen, nagyon nehéz! És ugy látszik, még akkor is, ha anyukád meg tudta tenni. (enyém mai napig aggodik...... :roll: el is szaladtam elöle egész Kanadáig anno.... :lol: )
fibi

Ancsi! hajrá és ++++++++++++ és :lol: :lol: :lol:

Ríd! igen Fibivel való fejtegetésetekre gondoltam. utólag is Nagyon boldogat P-nek!!! szuperül érezhette magát! :lol:

Akata! játszótók szuper :lol: :lol: !!! nagyon ügyi a férjed!!!
Angi kb. egy hete felmegy a mászókalétrán és a benti lépcsőn is egyedül :D .

Rylie! én is csak mostanában értettem meg, mit jelent amikor Szrek azt írja, hogy apáskorszak. :D
lehet hogy a hormonjaid azért kicsit felnagyítják + ugye jön ketteske is... +++++++++++++

ijesztgetős témához: nekem inkább az nem "tetszik" amikor vmi pöttöm dologhoz máris mentőautót emlegetnek. s oda jutottam, hogy baromi nehéz meghúzni a vonalat, hisz figyelembe kell venni a gyerek temperametumát is.
Szrek féle oroszlánüvöltéses dolog nálunk is bejön. én inkább beszarianyu hangnak hívnám az enyémet 8) :lol: .

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kata,
wow, Bulgária :D :o :lol:

és becsöngettek kéregetők, hogy árvízkárosultak és kaját kérnek, vittem ki kaját, hát kiderült, hogy egy kerületi cigánycsalád, akik néha kint vannak a játszón vagy arrafele és tulképp pénzt kérnének pelenkára, a kaja, köszi, de azért nem ezt szeretnék; csokit odaadtam a gyereknek és húztam befele - még én érzem magam szarul ezek helyett, hogy elhiszem, amit mondanak és segíteni szeretnék. undorító

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
döntöttetek már lakás ügyben? :)
fibi

Fíbsz,
te parafenomén kiválasztott :D
igen, döntöttünk, terveztünk ésatöbbi minden nagyon szuper lett volna, az egyetlen gond az, hogy ma lefoglalózta valaki más :(
szerintem az építtető sem volt túl korrekt, mert azt mondta, nem erre a lakásra megy ki az érdeklődő, minket tart komoly vevőnek és ilyen hamar úgyse dönt stb - aztán kiderült, hogy már többször járt kint a fickó és mégiscsak ezt a lakást nézte és lefoglalózta. Amennyit oda-vissza telefonáltunk a sráccal, igazán megtehette volna, hogy ideszól, hogy komoly az érdeklődés és viszi majd a srác a pénzt, mert akkor lefoglalóztuk volna. Így csak utólag szólt. Meg persze tetű dolognak tartom kisgyerekes család elől eladni a lakást. Meg a foglalt lakást más előtt lefoglalózni.
Mi meg lassan döntöttünk, mert ez nem lakásvásárlási hitel lett volna, hanem más konstrukció és Jani mindenképp át akarta nézetni a szerződésekett ügyvéddel, ezek is nálunk voltak már, gyakorlatilag lefoglaltuk volna a héten (meg jártunk a cég hitelügyintézőjénél stb).
Szóval valszeg mi ehhez lassúak/túl körültekintőek vagyunk, meg talán még nem árt dolgozni a kapcsolatunkon, de azért rosszul érintett és így most nem tudom, mi a következő lépés,másik lakás ott a Helikopterben nem annyira tetszik - de biztos fog majd épülni.
Ráadásul már egy csomó mindent megterveztünk, meg volt beszélve a sráccal, hogy melyik falat hova toljuk, mert az eredeti terv nagyon béna volt és kérdéses volt, hogy az úgy kivitelezhető-e, ahogy szeretnénk, de azt mondta, igen. Mindegy, így alakult.

Kép

Kép

szrekuc

Oooo, bakker :( :( :( majd én is figyelek lakásilag a HL-ben.
és mér vagyok én parafenomén? :lol: nem vágom épp.
(közben indulunk bótba...)
fibi

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ IDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

1kor indultunk sétálni, lementünk a dédihez (kb 1,5km), ott benyalt a gyerek egy tál husilevest, és fél6ra értünk haza!!! És csak fél órát aludt. A többit végig nézgelődte :D :D :D :D Láttunk pacit is!

Apropó, paci:
Elvileg 2 hét és indul a lovaglás Kornéléknál! És már Réka is nyeregbe pattan :wink: :wink: :wink:

Ancsi:
Hajrá!!!!! Továbbra is!

Akata:
Játszó szuper!!!! Hol szereztétek be hozzá a csúszdát????? Kilátás is wowowowwo!

Fú, fáradt vagyok, és ma Zoli du, fél12kor jön haza. Egyedül fürcsi-tápi-hajcsi :lol:

nukada

Szrek
mi is pont igy jártunk...és uezt éreztem akkor...nem jó érzés. sajnálom...
zsancikant

Szia Mindenki :)

Ancsi miatt pillogtam be és látom, hogy lassan, de biztosan közeleg a célegyenes :D :D
soksoksoksok +++++++++++ neked!!!!

Többieknek is csókok ,mi jól, de most beájulok az ágyba.

szép estét !

csók

macsek
macskanyu

Rylie!
Szerintem használd ki, hogy KAmilla ennyire apás! Pihizzél, olvassál, kapcsolódj ki! Ők meg érezzék jól magukat! Ennél jobban nem is alakulhatna, hiszen, amint megvan a kistesó, KAmillára sokkal kevesebb időd lesz, nagy kincs, ha ilyen bizalmas viszony alakul ki Apjukkal. Nálunk is ez van/volt, és annyira örülök neki. És nehogy azt hidd, hogy akkor ez már így is marad :wink: , mert jön majd a jó kis tesóféltékenység, és Te újra istennő leszel 8)
motorozás: bár egyedül vagyok a véleményemmel (vagy lehet, hogy nem?), szerintem KAmilla kicsi még az egyedül-utcán-motorozáshoz. Sőt, szerintem még B is kicsi. Akár milyen szófogadó is egy gyerek (pláne, ha nem is az), akkor is simán eltereli a figyelmét bármi ennyi idősen. Én csak a játszótéren adnám oda, addig meg gyalog, vagy babacickó (ahogy B mondja :mrgreen: )

Fibi!
Ábel már ilyeneket csinál!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D Nagyon kis ügyes!

Barbi!
Beszari anyu hang :lol: :lol: :lol:

Szrek!
Sajnálom a kérót :cry: Ez annyira szemétség.
Kéregetők meg :roll: :twisted: : engem személy szerint megnyugtatnak az ilyen sztorik, hogy talán mégsem vagyok olyan g.ci, hogy nem adok :oops: Barátoknak-családtagnak bármikor bármit, szerintem alapvetően segítőkész ember vagyok, de kiráz a hideg pl a 100forintért-kocsivisszatolóktól, akik miközben üldöznek a parkolóban sírós hangon ecsetelik, hogy milyen beteg a gyerekük :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ÉS bár nem hiszem egy szavukat se, de annyira rossz érzést keltenek bennem. :cry:

Kata!
AKkor lehet, hogy az én kertem is ilyen lesz jövőre? :P
És természetesen a játszó is szuper, csak mostanában a kertekre vagyok kihegyezve! AKkora sikerélmény, hogy nyílnak a nárciszaim, és lassan a tulipánjaim is! :D

Deni!
Lehetek überpofátlan? VAn még előadásjegyzeted? (most úgy érzem magam, mint az egyetemen :oops: :lol: ) Tomival már kinyomtattam az első adagot, jó lenne tanulni :D

Nálunk MA felvirradt a várva várt nap, PAnnus elgyepálta B-t, és szegény B csak állt, és folytak a könnyei (na meg ordított, természetesen). A másodperc tized részéig hagytam, és valami elégtétel félét éreztem, aztán úgy megsajnáltam szegényt :oops: :lol: Persze jól "összeszidtam" PAnnust :P

Kép
Kép
zuzmo1

Adománygyűjtők:
Velem meg pont pozitív dolog történt a hétvégén: Csöng a telóm és egy hölgy hívott valamilyen szívbeteg gyerekek alapítványtól, hogy küldhetnek-e csekket, mert új szívmonitorra gyűjtenek. Tök félve mondtam neki (meg persze tök lelkiism. furim volt), hogy sajnálom, de nálunk koraszülött van, sok fejlesztés stb. Erre tök aranyosan mondta, hogy persze, akkor tárgytalan (azt hittem erősködni fog), megkérdezte, hogy mekkora, miket csinál, hogy fejlődik, hova járunk. Nagyon kedves volt és utána még ő kért elnézést :shock: :shock: :shock: Azért az ilyen is ritka.

Viszont ma a CBA előtt nem akarta elhinni a zokniárus cigányasszony, hogy csak sétálunk és nincs nálam pénz (ez egy rettentő rossz szokásom, hogy sosem hordok magamnál pénzt, de még 20 ft-t sem...). Ott erősködött, hogy nagyon olcsón adja. Erre mondtam neki, hogy olyan olcsón úgysem adja, amennyi pénz nálam van és ott hagytam faképnél :twisted:

Szrek:
Lakás :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :twisted:

nukada

Nem aggódós nagymamák (úgy értem nem aggódós anyák, akik már nagymamák).. Én ma azzal borítottam ki az aggódós és tisztáságmániás anyámat, hogy elárultam M-t simán kiteszem a járdára (kertvárosi flaszter, még gyalogos sincs és M. üldögélős típus, max, a kerítéshez áll föl, hogy bámészkodhasson, míg P. tör-zúz). Meg is kaptam, hogy ott kutyák járnak meg bacilusok, ugye.

Út-szélén-kérdéskör
P. eddig egy angyal volt. Évente 2x lement az útra (kis mellékutcában és látszott, hogy el van bambulva). A körbenézegetést játszottuk és eleve olyan jó fej és jófiú volt. De most kamaszodik!! Egyik napról a másikra tök dacos tud lenni.

Zsanci,
Úgy megmondtad!!! Ez volt bennem, ezek az én gondolataim is csak nem tudtak utat törni!!!
Eddig, de most bemagolom a hsz-odat!!! Köszi!!!

Akata,
Jaaj, de SZÉP a kert!!!!

Zuzi,
Mekkora harcok lesznek nálatok (is) még! Én 12 éven át vertem az öcsémet (abszolút megérdemelte 8) , mégsem vagyok felkészülve a háborúságra.

Móni
Kép
Kép
monisa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?