Sziasztok mamik!
Ami,
nagyon sok boldogságot, boldog hétköznapokat kívánok nektek! Szépek vagytok!
Babuli, Andi, szép nagy már a pocakotok! Andi, hogy bírod a merevítős melltartót? Én sehogy, és az Otival használt kismama- és szoptatós cicifixek is kezdenek szorítani
Kike, a te pocakfotóidat nem tudtam megnézni
Kriszti, jó, hogy a párod a közeledben fog dolgozni! Az enyém napotna 2x másfél órát utazik...
Vidokata, szép a kiságy, legjobban az ágynemű tetszik
Kata, Vera, meséljetek majd az uh-ról! Én csütörtökön megyek dokihoz, aztán lehet, hogy pénteken cukrozni....
Amúgy hogy tud egy kismama diétázni? Többen mesélitek, hogy rátok szóltak, amiért sokat híztatok. De gondolom, szért ANNYIRA sokat nem szoktatok enni? Wera, itt nem rád gondolok
Most +5-nél tartok, ami nem sok, csak egy kicsit megijedtem, mert a múlt héten az ünnepek alatt egy kiló csúszott fel, és azért ezt a tendenciát nem szeretném tartani... Bár az ünnepi finomságok szerencsére elfogytak már.
Véda, örülök a cukoreredménynek!
Maverick, ne aggódj a pocakméreted miatt, biztosan jól vannak a babáid, csak ide-oda mocorognak.
Képzeld, pénteken voltunk a barátnőmnél, akinek három hónaposak az ikrei. Nem elrettentésül mesélem, de azért nem egyszerű az első időszak két babával.... Nagyon édesek, de tényleg 24 órás szolgálatban van a család... Barátnőm anyukája is ott volt, hát, nem is nagyon láttuk, mert valamelyik babával mindig foglalkozni kellett: etetni, pocakot simogatni, altatni... napközben nem is nagyon hagynak időt pihenésre. És e mellett még a nagyfiúval is foglalkozni kellene, de erre alig van lehetőségük, úgyhogy Milán olykor kiborul, hogy vigyék vissza a kistestvéreit
Ugyanakkor mesélte a szomszéd kisfiúnak, hogy megyünk hozzájuk, és hogy Ottónak is lesz kistestvére, de neki "csak" egy...
Hűha, tényleg közeleg már a június! Már várom, hogy jöjjenek a babahírek, persze nem akarom sürgetni őket
Képzeljétek, ma, és mától szalma délelőttjeim és délutánjaim vannak, Oti ott alszik délután az oviban. Kicsit vérzik a szívem, hogy most aztán tényleg keveset leszünk együtt, de legalább a magam kényelmes tempójában talán végre lesz időm azokra a dolgokra, amiket elterveztem (még januárban). És persze tudom, hogy neki meg azért jó, mert többet lehet a gyerekekkel, megint újabb élményekkel gazdagodik.
Megyek, neki is látok a teendőknek. Szép napot nektek!