Sziasztok
Mi is szívesen jönnénk talizni, bár nekünk a délelőtt lenne jó.
Mano,
Beni a Fazekasba - Zöld iskola - fog járni. Nem körzetes, de két ismerősömek is oda járnak a gyerekei és nagyon ajánlották, mikor suli ügyben futottam a köröket. Voltam bemutató tanításon és szimpatikus volt a hely is és a taniító nénik is.
Egyébként hétfőn (ápr. 7) van a beíratkozás.
Noémi nem fiatal még a sulihoz?
Adaka,
Sajnálom, hogy ilyen nehéz az ovit elintéznetek. Csúnya dolog az óvodák részéről kihasználni, hogy az anyuka otthon van a kistesóval és emiatt elutasítani a gyereket. Attól még ugyanúgy szüksége van gyerektársaságra, mint az olyan 3 évesnek, akinek dolgoznak a szülei.
Ez a helyzet viszont egyre jobban megerősít abban, hogy a lehető legjobb ötlet Káposztásra, a megszokott helyre járatni Danit, főleg, hogy oda mindenkép felveszik már szeptembertől. Bár én újra dolgozni fogok, így fel kéne venniük a körzetesbe is, de már az sem tetszik, hogy mivel októberi, el sem kezdheti a beszokás a többiekkel, csak másfél hónappal később, mikor betölti a 3-at.
Annamari,
Én is ki szoktam akadni, ha beteg gyereket kihoznak a játszótérre, főleg, ha tudom, hogy azért nincs oviban/bölcsiben, mert épp beteg. Ha már levegőzhet, akkor vigyék el egy kicsit sétálni, de mást nem kell fertőzni.
Egyébként az oviba is simán bevisznek félig beteg gyerekeket, mert a szülő nem tud/nem akar szabit kivenni és másképp nem tudja megoldani, aztán behordja, amíg lázas nem lesz. Ahelyett, hogy 2-3 nap alatt kikúrálná otthon a kezdődő takonykórt.