Halihó!
Hű, csajok! Ezek a sütik nagyon csábítóan hangzanak! Aztán nehogy ott teremjek valamelyikőtöknél hirtelen!!
Asszem holnap én is sütök vmi fincsit. Lehet hogy máktortát! A múlt héten úgyis azt akartam, csak aztán lusti voltam.
Bár én is utálok egyedül sétálni, de azért rávettem magam! Bementem a belvárosba és végigszántottam a Váci utcát!
Végül annyira belejöttem, na nem annyira a sétába, inkább a vásárlásba, hogy biztos tettem vagy 10 km-t a lábaimba!!
A szokásoshoz képest hihetetlenül megfontoltan és körültekintően shoppingoltam, tényleg csak olyan dolgokat vettem, amiket valóban akartam is. Sikerült találnom egy jó kis tavaszi kabátot - el sem hiszem!!!!
- és vettem még két pólót is. Ez utóbbit mindenkinek ajánlom, a New Yorkerben 1290 Ft/db. Sima kis V nyakú top, de frankó hosszú szabás, nekem pont leér poci alá, és az XL-esbe bele is férek!
Amúgy M-es vagyok...
. (Ha kértek róla képet, majd teszek föl. )
Nóri baba is kapott egy kis alvós macit és egy harisnyát a C&A-ból. És még Apát is meglátogattam (ott dolgozik egy kv-zóban), ami tökjól sikerült, mert nagyon meglepődött és rettentően örült nekünk!
Szóval végül mégis jó lett ez a nap.
Dél körül indultam és 5-re értem haza. És csak a Hév-en ültem, ami 2x10 perc. Na nem mondom hogy nem keményedett be párszor a hasam, de akkor megsimiztem (!!
) és elmúlt.
[quote]W írta:era: ha tudtam volna, hogy egyedül vagy elhívtalak volna az állatkertbe!
Titi - el is mentem volna!!
Legközelebb szólj!
Kriszti - és jó munkát talált a párod ott a közelben? Mert akkor ez nagyon jó hír!!! Többet lehettek majd együtt, ugye??
Marcsi - tökjó hogy kertesben laktok és így a fekvésre ítélt kismami is ki tud menni levegőzni, napozni!! Remélem feltöltődtél energiával!
Timi - gratulálok az első látható mocorgáshoz!! Most már mindig látni fogod és szupi lesz! Én ha tehetném, egész nap csak a hasamat bámulnám, olyan vicces tud lenni néha!!
Holnap reggel megyünk UH-ra!!!!!!! Már nagyon várom!
Ha minden jól megy ez lesz az utolsó, legközelebb már akkor látjuk a kisbabánkat ha megszületett.
Hogy közeleg a június? HÁT IGEN!! Én is pont ezen tűnődtem tegnap. De valahogy mégsem érzem olyan fenyegetőnek. Egyelőre. Talán majd májusban...