Új privát üzeneted érkezett!

hát nálunk is elmult a szép és jó idő. eléggé beborult és elkezdett egy kicsit fujni a szél. nem nagyon, de jo hideg :(
végül husilevest csináltam meg lencsefőzeléket sült virslivel. vagyis a virsli most nincs, mert azt frissen sütöm ki ha majd még eszünk.

a lábfejemben az izület vagy nem is tudom micsoda még mindig sajog. már 2 napja :(
ha nem mulik el a hét közepéig akkor kérek beutalót a dokitól. ortopédia vagy reuma. még nem tudom, hátha ő tudni fogja. majd ráíratom hogy sürgős és akkor fogadnak remélem hamar.

a pocakom sem a legjobb. megint fájdogál egy kicsit. ebbe meg már egy kicsit ideges is vagyok, ugyhogy most igy délutánra nagyon elért a depi :( :( :(

nyusziapu most ért haza a leltárazásból. remélem kicsit ápolja a lelki világomat.

estére meg jönnek ismerősök :D megmutogatom nekik az uj babaruhákat amiket tegnap vettem :D :D
vannak közte elég szép darabok. jah és megvan a mellszívóm is. elhozta bnőm tegnap.

további kellemes hétvégét mindenkinek! én megyek és ledőlök egy kicsit dvd-zni.

Kép

Kép
timi1982

Ami!

Sokat gondoltam rád ma!
Már férjes asszony lettél!
Milyen?
Áron baba jól viselkedett? És ugye te is ki tudtad a nagy napra pihenni magad?

Szívből remélem, hogy minden úgy sikerül a mai napon, ahogyan azt szerettétek volna!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Tényleg nagy a pangás!

Teszek pocakfotót és képet a kiságyról mert mégis össze lett szerelve! Kép 27hét és 4napos

Kép
Vendég

AMI! EZT NEKTEK KÜLDÖM TELJES SZÍVEMBŐL! Kép
Vendég

Babuli!

Jó, hogy benéztél!
Csini a pocakod! A kiságy pedig szuper!
Akkor most szétszeditek? :roll:
(Vagy te is azt csinálod, amit én, minden nap nézegetni fogod? :lol: )
Vendég

T.Maria! Köszönöm szépen! Már szérszedtük mert csak azért lett összerakva hogy összeillik-e minden darabja! Majd a költözés után lesz végleg összeszerelve ami májusban várható! :cry:
Vendég

Sajnálom!

De költözni jó!
Persze a pakolást a hátam közepébe....
De fogd fel úgy,hogy valami jónak a kezdete!
Vendég

T.maria!
Az a baj hogy a tesómhoz kell költöznünk átmenetileg mert sajnos nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettük volna és ennek annyira nem örülök! Főleg azért mert már a Babulinkat szerettem volna az új lakásba vinni! :oops:
Vendég

Sziasztok!
Milyen szép pocifotók!!
Ma egész nap aludtam. Sztem a pipolphen ütött le ennyire, mert most nem csak este kell szednem, hanem reggel is. De régen aludtam ilyen jót, remélem éjszaka is menni fog.
Teszek fel egy pocifotót én is.

Kép

Tegnap szólt a doki, hogy vegyem vissza a kaját, mert sok a kiló. Azóta depi vagyok. :(

Megyek pihizni, mert nemsokára hazajön apa és szólni fog, mert nem pihenek.

Szép estét mindenkinek!

Ami! Te meg bulizz jól, még egyszer sok boldogságot!!!

sz.andi

Jajjjjj!!!
Mekkora lett a kép...Bocsikaaa. Nem akartam ekkorában. :oops: :shock:

sz.andi

Sz.Andi! A Te pocakod is nagyon csini! Jó pihenést és vigyázz magadra!
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Ami, remélem szép időtök volt a nagy napon!
Aztán várunk a képekkel és a beszámolóval! :lol:

Képzeljétek, ma megjelent a mi kis lakásunkban az első (két) babaholmi. Igaz, hogy csak két cumisüveg, de tök boldog vagyok! :D
Az egyik egy natúr műanyag cumisüveg, a másik egy etetős nagy üvegből készült.
Mondjuk ezeket is úgy kaptuk, de egyik sem volt használva, csak megvették.
És legközelebb elhozzuk a kiságyat, a pelenkázót meg az állványos kádat. Ezt mind nekünk adták, és tiszta hálásak vagyunk. Meg a csaj megígérte, ha kislány lesz, akkor elvihetem a kisruhákat is. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ami! Gratulálunk Nektek! Sok Boldogságot! :D Kép
bencuri

Drága Ami!

A következő idézettel szeretnék Nektek 100 évig tartó Boldog Házasságot kívánni!!

"Az ember egy napon rádöbben arra,
hogy az életben igazán semmi sem fontos.
Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az,
hogy valaki szeresse őt igazán."

(Goethe)
Vendég

Sziasztok!
Köszi a pocidícséretet.

Óraátállítás!!

Csak szólok, mert én már mentem be dolgozni hamarabb. Kicsit ideges lettem, mikor rájöttem, hogy alhattam volna még egy órát...

Jóccakát mindenkinek!

sz.andi

Jó reggelt!

Andi!

Nagyon szép pocid van!

Én az óraátállításnak köszönhetően vagyok abban az illuzióban, hogy egészen 1/2 7ig aludtunk :D
20150601134430

Jó reggelt!

Most esett le, hogy olvastam tőletek az óraátállítást, hogy már 10 óra van!!!

Tegnap vettünk Rolinak egy műanyag széket és asztalt. Nagyon tetszik neki. Ott ücsörög. Már rajzoltunk, meg olvastunk rajta. A széket ő cipelte gyalog a főtéren, mert addig hisztizett, hogy oda kellett neki adni. Nagyon édes volt.

Most reggegliztünk, úgyhogy jó ha 2-re éhesek leszünk!

Kép
szly27

Sziasztok Csajok!

Gyorsan bekukkantok hozzátok!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és gratulációkat! :lol:
Tényleg szuper időnk volt és minden jól sikerült!
Áron baba is jól viselkedett!
Ízlett neki a sok finom hamma!!!! :lol:
6-kor keltem tegnap annyi dolog volt még,azért 22-re már igen fáradt voltam,nagyon jót aludtam.
Reggel órára keltünk mert Apa ma elment!
Holnap szabin van és azt mondta holnap belevetjük magunkat a babboltokba!!!!
El sem hiszem!!!!
Sajna holnap is korán kell kelnünk mert megyünk vérvételre,de sebaj!!!
Hát most röviden ennyi!
Jók legyetek és menjetek sokat sétálni!
Dobok pár képet az ifjú párról!
És persze imádott pótfiamról aki sírva kiszaladt a polgármesteriből!!! :cry:
Szerencsére nem láttam!!!
Édes volt!!

Na sziasztok!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Szia Amimami!!!!!

De örülök hogy jöttél!!! Nagyon szépek voltatok!!! :D :D Látszik hogy az ifjú férj milyen büszke!!! :wink: Mégegyszer gratulálok nektek!! :D

Jó vásárolgatást holnap!
Vendég

Csajok!

Utoljára "Kvazimodó" érezhette magát úgy mint most én! Itt rohadok egyes-egyedül a 8-adikon ebben a gyönyörű tavaszi időben! Úgy mennék sétálni, de hát senki sem ér rám :cry: . Marha szar kedvem van ettől. Gondolom Ti is mind apáztok meg családoztok... én meg csak csendben irígykedem innen a távolból... :cry:
Vendég

hát ugy látszik az ifju férj nagyon elégedett!! ;)
az a fej... ;) mi lesz ha majd a kis áron babát is fogja????!!! :D:D:D

teljes szívemből GRATULÁLOK!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Ibm sok boldogságot nagyon szép voltál :D
Vendég

wera!

ne irigykedj!!! apa megigérte, hogy ma elmegyünk sétálni.... még huzza a lóbőrt. felkelt hogy cisnáljak neki kávét. a kávé már rég elhűlt az asztalon ő meg durmol.

ráadásul 2-re bejelentkeztek anyósomék is szülinapot köszönteni :( :( :(
igy rohadtul nem lesz séta.... úúúútttáááálllllooooommmmmmm az ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pedig egy hete egyeztettünk időpontot hogy ma séta. erre anyósomék bekavartak, de az még a kisebbik gond (már megszoktam, ez meg nem is olyan nagy kavarás), de hgoy még ő is alszik, és sz@arik arra amit igért.... nah ezt is megszoktam de idegesít. néha kérek tőle valamit. és tessék... egész héten későn jött haza ugyhogy esély se volt sétára már este. tegnap is 17 óráig leltározott reggeltől...

de hát ez van. mindjárt adok a cicára pórázt és lemegyek vele. ugyis rég volt már ő is kint. most börtön van neki is, mert nem akarom hgoy összeszedjen valami fertőzést.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Ami, legyetek nagyon boldogok!!

Wera, én is egyedül vagyok, a párom elment fegyver, horgász kiállításra, szerintem délután előtt nem keveredik haza, úgyhogy nekem sincs kivel sétálnom, pedig végre tényleg szép idő van.

Kép
Kép
patr

Hát miért nem mentek el egyedül sétálni? Én szeretek, viszont igen ritkán tehetem úgy, hogy senki nem rohan előre, senki nem húz vissza, és senki nem akaszkodik össze minden kerítésnél vmi vérebbel, ráadásul ez utóbbi igen gyáva, és ha a véreb kiszabadul, akkor hazaszalad. :lol:

potyka

nah lányok!

felkeltettem :D :D de nem haragudott meg érte. persze nem a séta miatt keltettem fel, hanem mert végre először lehetett szabad szemmel látni, hogy ficánkál az én drágám.
én elég intenzíven láttam, de mire ő kibujt az ágyból, átslattyogott és kilátott a csipától :D már kevésbé. de ő is elcsípett jó pár hamozgást, ficánkázást.

nah mégiscsak jó lesz ez a mai nap :D ;) most először láttam, hogy mit is művel odabent, és nem csak éreztem.

Kép

Kép
timi1982

Potyka, én nem szeretek egyedül sétálni :oops:

Viszont már szép rend van, megy a mosógép, most már csak valami kaját kéne kitalálni. Meg fel akarok ülni a szobabiciklire, mert már 10 kiló plusznál tartok :cry: :cry:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Hát, én is szívesen sétálnék!!! :lol:
Csak én nem mehetek... :cry:
még szerintem mindíg a frontot érzem, mert olyan fura a pocakom.
A Fe-Ho-Va-t én sem hagynám ki, ha nem lenék ilyen punnyadt... :oops:
Régen kiállítóként gyakran vettem részt rajta, most meg csak nézelődnék...
De sokan is vannak, séta sem megy...
Így inkább napozok!!!

Olyan csodásan süt a nap!!!

Néhány napja reggelente úgy ébredek, hogy amelyik oldalamon aludtam, ott van Zsófi.
Ebből ugye az következik, hogy valami rettenetesen fura alakot ölt a hasam... :shock:
Majd lefotózom nektek holnap, ha sikerül!!! :lol:

Ami!
Örülök, hogy minden jól sikerült!
Nagyon csinosak voltatok!!! Még egyszer nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! :lol: :lol:

Mi ma nagyon későn keltünk, úgyhogy a gyulyásleves még csak fődögél, de kettő előtt nem is lesz éhes a család, mert nemrég reggeliztünk.
Vendég

Ami!
Nagyon szépek voltatok (vagytok!)! Még egyszer sok boldogságot!
20150601134430

Ami! MÉGEGYSZER SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Vendég

Sziasztok!

Először is gratulálok teljes szívemből az ifjú párnak!
Nagyon boldognak tűntök a képen!

A pocifotók nagyon nagyok és szépek :D

Marcsi nekünk is megvan a kiságy és én is minden nap nézegetem azóta: teszek fel egy képet is róla! Kép
Vendég

Ami! Még egyszer sok boldogságot Nektek! Pótfiad nem túl boldog a képen!

Ma apa kitalálta, hogy füvet akar nyírni. A fűnyírónk persze tavaj bekrepált (autószerelő létére nem ellenőrízte az olajat és így besült a motor). Mondtam (csak viccből), hogy a Tesco nyitva van, hát vegyünk egyet. Erre elmentünk és vettünk. Összerakta, azóta a fiával együtt nyírják a füvet. Pedig Rolit már le kéne tenni aludni. És persze így én leszek a gonosz anya, aki behozza és lefekteti. De mindegy, le kell fektetni, mert mire felkel este lesz.

Vidokata! Szupi a kiságy! Itt marad ahol most van? Mert így nem lehet rá baldachint tenni. Vagy ti nem is akartok? Az még szebbé teszi.

Kép
szly27

Lányok :D
Örülök, hogy jól vagytok! Rengeteget írtataok, nekünk pedig hosszú ideig nem volt netünk + gépünk sem, így most rettentően lemardtam. Nem is tudom, hogy hozom be ezt a kihagyást, hogy képben legyek veletek kapcsolatban :roll:

Rólunk: minden rendben Csabival. A terheléses vércukorvizsgálaton is túl vagyunk. Tökéletes lett az eredmény. Éhgyomorra 3,8, gl. szirup után 120 perccel 5,0. A vérkép is szuper lett. Nem bízom el magunkat, de örülök nagyon.

Június elején szülő kismamik :D
Hú, nagyon közeledik a cél!!! Már várom, hogy ki szül közületek elsőnek, és milyen élményekkel gazdagodik!!!

Mindenki vigyázzon magára, és menjen a gyönyörű szabad levegőre!
Én pedig próbálom behozni a lemaradást!

Véda
Vendég

Voltunk egy nagyot sétálni! Jól esett csak közben a hasim kicsit elkezdett fájni, így vissza kellett fordulni!

Szly: nem nem itt lesz az ágy csak ahhoz majd az egész szobát át kell rendezni és hát én ebben én nem vagyok partner, meg kell várni, hogy valamelyik tesóm feljöjjön segíteni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.15 17:18-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ami: nagyon szépek vagytok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek én is!!!

Mi ma az állatkertben voltunk és nagyon elfáradtunk. Olivért nem igazán érdekelték az állatok 1-2-t kivéve. Csak szaladgált és felmászott mindenre. Legközelebb 3 év múlva próbálkozunk újra. :? :lol:

Nagyon szép ma az idő aki teheti menjen sétálni.

Nagyon szépek a pocakok és a kiságyak.
Vidokata: nagyon szép lett a felvédő, lehet, hogy én is megpróbálkozom vele.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: ha tudtam volna, hogy egyedül vagy elhívtalak volna az állatkertbe! majd legközelebb. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép napot mindenkinek!

Na, mostmár leülök egy kicsit, mert eléggé elfáradtam.
Nem tudom hogy jött, de sütiket sütötem. :D Két adag sajtosrúd és egy meggyes piskóta lett a dologból. Jó, nem nagy számok, de mire mindet megcsináltam meg rendbe vágtam a konyhát magam után... :roll:

Lassan jönnek anyukámék.

Párom pénteken kitalálta, hogy munkahelyet vált. Hétfőn már csak leszámolni megy be. Itt fog dolgozni a városban, nem kell napi 1-1 órát utaznia oda-vissza.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Séta közben nekem is többször bekeményedett a pocakom, kicsit megálltam pihizni és jobb lett.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Véda d! Örülök, hogy hallunk felőletek és főleg annak, hogy minden rendben van Veletek! :D

Bizony nagyon közeleg a június! :D

Én is sütöttem sütit! Joghurtosat és barackot raktam bele!

Vidokata! Szép a Ti ágyatok is! :D
Vendég

Sziasztok!

Ami! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Tényleg szuper idő van ma! Mi is az állatkertben voltunk Apával!
Csúcsszuper volt!!!!!!!!!!!

Van olyan közületek akinek havonta mérnek haskörfogatot? Nekem először 5 aztán 7 de most csak 2centivel több lett.
Szerintetek ez normális? Lehet hogy valamiért nem is nőnek a babák??? Egyfolytában ezen agyalok :? :(
Vendég

Maverick!
Nőnnek a babóid, de nem mindig uabban a helyzetben fekszenek, mint előző mérésnél. Ezért sem lehet olyan látványos a méretkezés.

Nekem pl volt, hogy kevesebbet mértek, mint előző mérésnél, a következő mérésnél meg behozta.
20150601134430

Ma mi is setaltunk!
Igaz messzebbre terveztuk, de az oraatallitasnak koszonhetoen keson ebredtunk, igy az ugrott, de kimentunk a Margi szigetre piknikezni. Jo sokat gyalogoltunk, de egesz jol birtam. Csak nekem allando gondom a setaval, hogy igen keves helyen van Wc. Jo 80 ftert a szigeten meg van is, de hat oda inkabb nemmegyek be. Igy allandoan mekit, vagy hasonlot kell kersni, es ez eleg behatarolj hogy mikor hol mennyi idot tudunk maradni. Szegeny parom mar biztos elegge "un" emiatt, de ez van, meg 3 honapig ezzel kell egyuttelni.
Bar inkabb ezzel, mint a gorcsokkel. Mostanaban este ha lefekszem nagyon durva. Moccanni nem tudok. Csutortokon megyek dokihoz megkerdem lehet e valami tenni, vagy mi miatt lehet ez. Egesz nap egesz jo 3-5 kemenyedes, de amint lefekszem nagyon eros gorcs, es kemenyedes hosszassan. Es akarmilyen pozban vagyok ilyen. Lehet a fotelben kene aludnom....

Az ifju parnak gratulalok!

No meg minden szorgos haziasszonynak! Ennyi mindenre energiatok van?
En 90% egyszeru hipp hopp dolgokat teszek ossze, es egy egy jobb napomon ha esetleg le tudom magam vonszolni a boltig, akkor keszitek valami "extrat".
Bar azt hiszem meg igy is tobbmint amit a szigoru pihi mellett csinalhatnek.

Kivanok mindenkinek szep estet!
Vendég

Halihó!

Hű, csajok! Ezek a sütik nagyon csábítóan hangzanak! Aztán nehogy ott teremjek valamelyikőtöknél hirtelen!! :lol: Asszem holnap én is sütök vmi fincsit. Lehet hogy máktortát! A múlt héten úgyis azt akartam, csak aztán lusti voltam.

Bár én is utálok egyedül sétálni, de azért rávettem magam! Bementem a belvárosba és végigszántottam a Váci utcát! :lol: Végül annyira belejöttem, na nem annyira a sétába, inkább a vásárlásba, hogy biztos tettem vagy 10 km-t a lábaimba!! :shock:
A szokásoshoz képest hihetetlenül megfontoltan és körültekintően shoppingoltam, tényleg csak olyan dolgokat vettem, amiket valóban akartam is. Sikerült találnom egy jó kis tavaszi kabátot - el sem hiszem!!!! :lol: - és vettem még két pólót is. Ez utóbbit mindenkinek ajánlom, a New Yorkerben 1290 Ft/db. Sima kis V nyakú top, de frankó hosszú szabás, nekem pont leér poci alá, és az XL-esbe bele is férek! :lol: Amúgy M-es vagyok... :? . (Ha kértek róla képet, majd teszek föl. )
Nóri baba is kapott egy kis alvós macit és egy harisnyát a C&A-ból. És még Apát is meglátogattam (ott dolgozik egy kv-zóban), ami tökjól sikerült, mert nagyon meglepődött és rettentően örült nekünk!
Szóval végül mégis jó lett ez a nap.

Dél körül indultam és 5-re értem haza. És csak a Hév-en ültem, ami 2x10 perc. Na nem mondom hogy nem keményedett be párszor a hasam, de akkor megsimiztem (!! :lol: ) és elmúlt. :wink:

[quote]W írta:era: ha tudtam volna, hogy egyedül vagy elhívtalak volna az állatkertbe!

Titi - el is mentem volna!! :lol: Legközelebb szólj! :wink:

Kriszti - és jó munkát talált a párod ott a közelben? Mert akkor ez nagyon jó hír!!! Többet lehettek majd együtt, ugye?? :D

Marcsi - tökjó hogy kertesben laktok és így a fekvésre ítélt kismami is ki tud menni levegőzni, napozni!! Remélem feltöltődtél energiával! :wink:

Timi - gratulálok az első látható mocorgáshoz!! Most már mindig látni fogod és szupi lesz! Én ha tehetném, egész nap csak a hasamat bámulnám, olyan vicces tud lenni néha!! :lol: :lol:

Holnap reggel megyünk UH-ra!!!!!!! Már nagyon várom! :D :D Ha minden jól megy ez lesz az utolsó, legközelebb már akkor látjuk a kisbabánkat ha megszületett. :P

Hogy közeleg a június? HÁT IGEN!! Én is pont ezen tűnődtem tegnap. De valahogy mégsem érzem olyan fenyegetőnek. Egyelőre. Talán majd májusban... :lol:
Vendég

Anyjuk: én is Wc függő vagyok, de szerintem sokan vagyunk még ezzel így! :D

Wera: én is holnap megyek Uh-ra, de miért nem lesz nektek több vizsgálat? A 36.-on még szokott lenni!

Én ma csilisbabaot csináltam és mákosgubát ez volt a megrendelés :D

Marcsit én is irígylem, mert úgy szerettem volna ma kiülni a napocskára! (mi fél éve költöztünk be a városba (Anyuéktól) amit egyébként nagyon élvezek de most hiányzik a kert! :(
Vendég

Kata - vizsgálat lesz, csak uh nem. Nekem csak a 4 kötelezőt csináltatta meg a doki (8. 12. 19. és 30. hét). Ezen kívül 1x voltunk még "magánúton" a 4D Genesisben 5 hete. Szerintem is elég ennyi. Még most jól megnézzük, aztán majd ha kint lesz! :D

Nah, jóéjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!!

Na, bejöttem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Nem akarok lázítani, de a napozás annnnnyira jóóóóólesett!!! Kép
Vendég

Jó reggelt!

Wera, Vidokata!

NAgy nagy drukk az UH-hoz!!!
20150601134430

Jó reggelt!
Nem tudok aludni. De majd napközben bepótolom.
Hát igen, tegnap is szép idő volt, mára is azt mondanak. Pont ilyenkor dolgozik a párom is :evil:
Egyedül meg nem szeretek sétálni, meg persze nem is lehet.Fekvés van, de megzavarodok itt a 4.-en.
Mindegy, a házidokihoz amúgy is mennem kell, a táppénzes papírért.

Wera, Kata! Jó, hogy mentek uh-ra. Én ha tehetném, hetente nézegetném. De nekem a következő kötelező uh, ahol a streptococcusra is leveszik a kenetet az a 32. héten lesz. Utána a 36. Szóval még 2X tuti látjuk a babánkat.

Marcsika! Irigyellek a napocskázás miatt!! Szeretnénk mi is kertes házba költözni, de az még odébb van. Reméljük egyszer eljön. :D

Megyek eszem valamit. Sztem rántottát..

sz.andi

Sziasztok Kismamik!

Wera, Vidokata! Drukk az UH-hoz!

Én csütörtökön megyek a dokihoz de azt nem tudom, hogy lesz-e UH v. nem! Remélem, hogy lesz!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Wera: nem kötözködni akartam de a négy kötelező vizsgálat időpontja: 12-14. hét 18-20. hét 28-30. hét és 36. hét a 8. hét körül vagy kinek mikor csinálják, az a 0. vizsgálat. Ha jól tudom?!
De én sem gondolom , hogy túl gyakran kéne őket "macerálni". (persze jó érzés látni a kicsinket)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?