Sziasztok!
Tegnapi nap jó volt, kirándultunk egyet a Camponában míg a Gáborék a válogatáson voltak. Most még nem tudni semmit, ha beválogatták őket, akkor a jövő héten telefonálnak. Hamar végeztek, mi meg a tropicariumba mentünk be. Nagyon tetszett Marcinak, be volt sózva, rohanhattam utána míg ő szaladgált egyik akváriumtól a másikig.
Viszont rossz hír, hogy megbetegedett
Egész éjjel fönt voltunk vele. Éjjel nem volt lázas, nem értettük, hogy mi baja van, és miért nem alszik. Ilyet még sose csinált, hogy ennyi ideig ne aludt volna el. Éjféltől 6-ig azt csinálta, hogy 15 percekre bealudt, aztán felriadt, felsírt, ordított, majd nagy nehezen megnyugodott, aztán fél óra múlva kezdődött az egész előről. semmit sem aludtunk. Egyszerűen nem értettük, mi baja lehetett. Reggelre már láza is lett. Vagy a tropicariumban szedett össze valamit (rengeteg gyerek volt) vagy még a bölcsiben.
Szegényke olyan szörnyen néz ki. De most már hál'Istennek alszik, és talán lejebb ment a láza.
Úgyhogy holnap doki...
Most én fogok itthon maradni vele, mert a párom nem tud, ő szolgálatban lesz a héten és nagyon kevesen vannak.
Hát nem fognak örülni bent a munkahelyemen, az tuti de mást nem tudok csinálni.
Olyan rossz, eddig egyáltalán nem volt beteges, most meg szegénykém minden hónapban összeszed valamit.
Mongi! Antóniának sok boldog szülinapot kívánok!!
Nóri! Nagyon aranyosak Lilcsiről a képek! Milyen szépen megnőtt a haja!Látom a motorozás nálatok is favorit!
Cleo! Szegény, a fogfájás az szörnyű tud lenni
Talán a Cataflám tényleg a legjobb...
Tündi! Akartam írni, hogy gratulálok a párodnak a nyelvvizsgához.
Aztán majd jöhet a katonai angol, mi? Az én párom is pont e héten volt, mert hiányzott neki a hallgatás a katoniai középfokhoz. Reméljük, sikerült neki.
De édes Luca, és milyen szépen ül már!! Milyen hamar megtanult ülni! Marci előbb tanult meg mászni, utána ült le magától.
Jamiee, majd írd meg mi volt a dokinál! Remélem, semmi komoly, és akkor megnyugodhatsz!
Hát, ez van. Annyi mindent elterveztünk mára, mentünk volna a barátaink ikerbabáit is megnézni. Ez sajnos a jövő hétre tolódik.