Új privát üzeneted érkezett!

Hát fáááájok. :cry: :cry: Nóri, eddig azért akartam dokihoz menni, mert össze vissza jött a Piri, most ez egy másik történet. Ez a hasfájós. Ez a hasfájás volt már vesekő és petefészek gyuszi, Mosonyi doki helyett meg semmi :shock: :shock: , hát most kiderül, mi a legfrissebb álláspontja. Lázam nincs, úgyhogy kivi leszek. :roll:

Ivett: Hűha, ezek jó drága helyek. Minimanót mondjuk nem ismerem. :D

Társulatot senki nem nézi?

Hajni: Cuki ez a Tesco. Lehet, virágokból kirakják a T E S C O betűit. Én bizti kiraknám, ha marketinges lennék. :roll:

Bocs, reagálni érdemben nem tudok, nagyon el vagyok foglalva magammal, meg a bajommal. :cry: :cry: :cry: :cry:
jaimee1

helyett=szerint !!!!!!!
jaimee1

Máté baba gyönyörű!!!!!

Ezt nem szabad kihagynom! :wink: :wink:
jaimee1

Hmm....rávetettem magam a csokinyuszikra. Csokoládéba fojtom bánatom....Smarties...Hmmm.....................................Mondtam, hogy visszajött az étvágyam? SZülés óta először. Ajajjjjj....Híztam is 3 kilót, de ez most jó a tejcsinek. Na, léptem, vár a nyuszim.
jaimee1

Hali.

Hajrá Erika.le fogod győzni a nyuszit :P .jól teszed,csokizz csak (helyettem is légyszi,mert fogyózom)
A hasfájásra nem tudok mit írni...nekem még csak hólyaghurutom volt... :? De biztató,hogy nincs lázad.

Ivett.de nagy kópé lesz Máté :lol: :lol: éééédes.

Hajni.még a végén játszóteret is csinálnak a Tesco tetején... :twisted: :twisted: .na..ezt a füves tetőre kivi leszek

Elin.nagyon édik a Lilcsi képek.olyan nagy lány már!!
Az avatar is tuti (eddig ez tetszik a legjobban) :)

Tündi.tündéri Lucus nagyon.

Ma kimentünk a Lengyel-piacra nézelődni (már több mint egy éve nem voltunk).Vettünk lángost+lehúztak a gyerekek 1-1 apró játékkal...de ennyi. :) na jó...a dédi vett kabit...Utána meg játszótereztünk.

Ja,Elin.az Eötvös téri tényleg gáz.a Mikszáthon meg...mikor is..ja..csütörtökön voltunk

Jó éjt.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

ANTÓNIÁNAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Csajok.

Fogfájásra mit vegyek be?
A nurofen és az algopyrin sem ért SEMMIT...max melegem van :evil:
már nincs több tippem.amúgy bizti a gyökere a gáz,mert a pofim feldagadt+az orrom mellett fáj.

Erika.nekem hogy van a pocid? segített a csoki? :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Antóniának nagyon boldog szülinapot! Kép
jaimee1

ANTÓNIA.

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Hű, Cleo, részvétem... :cry: Sajnos, fogalmam sincs, mi hat fogfájásra.
jaimee1

Szép jó reggelt! :) Gyönyörű idő van :)

Antóniának nagyon sok Boldog Szülinapot! :)
Kép

Erika,egyél is jó sok csokit! :) Helyettem is :) Remélem semmi komoly baj nincs,pihenj amennyit csak lehet! :)

Andi,vegyél be cataflant az erősebb a többinél,hátha az segít!

Ivett,jó helyekre jártok vásárolni :) Mi a múltkor voltunk Brendonban Egerben,amugy nem szoktunk menni,de van pár cuccunk onnan,mert keresztanyám ott szokott általában vásárolni a kisfiának,és nekünk is hozott 1-2 dolgot! :) (bp-i Brendonban)
Kenguru gold-os cuccok a ficánkában is vannak,vagy nem jól tudom ? azt a manósat én sem ismerem!

Szép napot mindenkinek!! :) Megyek főzöcskézek,ami mindjárt kész,meg csinálják ebédlőt,nézem,hogy dolgoznak :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Antónia! Nagyon sok boldog szülinapot!

Tündi, csak azért mondod, hogy egyre jobban hasonlít Ivettre Máté, mert még nem láttad az apukáját :wink:

Andi, a Cataflam tényleg jó, én is azt szoktam bekapni! Szegénykém, mikorra van időpontod? El felejtettem mondani, hogy ma ráértünk volna légkondi felmérésre...

Erika, hogy van a hasad? Mész holnap dokihoz?

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Köszi a tippet.valszeg Cataflam lesz,mert sírni tudnék annyira fáj :(
Csütörtökre van időpont,de reggel megyek fog-rtg-re,utána már menek is a dokihoz.

Évi.Sanyim úgyis Pesten van ma (is).

Elterveztem,hogy ma kimegyünk a vadasparkba -de még ahhoz sincs kedvem,hogy a kertbe kimenjek.Elkezdtem áfát csinálni...de ááááááá.
Szal...döglődöm
:evil:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tegnapi nap jó volt, kirándultunk egyet a Camponában míg a Gáborék a válogatáson voltak. Most még nem tudni semmit, ha beválogatták őket, akkor a jövő héten telefonálnak. Hamar végeztek, mi meg a tropicariumba mentünk be. Nagyon tetszett Marcinak, be volt sózva, rohanhattam utána míg ő szaladgált egyik akváriumtól a másikig.
Viszont rossz hír, hogy megbetegedett :cry: Egész éjjel fönt voltunk vele. Éjjel nem volt lázas, nem értettük, hogy mi baja van, és miért nem alszik. Ilyet még sose csinált, hogy ennyi ideig ne aludt volna el. Éjféltől 6-ig azt csinálta, hogy 15 percekre bealudt, aztán felriadt, felsírt, ordított, majd nagy nehezen megnyugodott, aztán fél óra múlva kezdődött az egész előről. semmit sem aludtunk. Egyszerűen nem értettük, mi baja lehetett. Reggelre már láza is lett. Vagy a tropicariumban szedett össze valamit (rengeteg gyerek volt) vagy még a bölcsiben.
Szegényke olyan szörnyen néz ki. De most már hál'Istennek alszik, és talán lejebb ment a láza.
Úgyhogy holnap doki...
Most én fogok itthon maradni vele, mert a párom nem tud, ő szolgálatban lesz a héten és nagyon kevesen vannak.
Hát nem fognak örülni bent a munkahelyemen, az tuti de mást nem tudok csinálni.

Olyan rossz, eddig egyáltalán nem volt beteges, most meg szegénykém minden hónapban összeszed valamit. :cry:

Mongi! Antóniának sok boldog szülinapot kívánok!!

Nóri! Nagyon aranyosak Lilcsiről a képek! Milyen szépen megnőtt a haja!Látom a motorozás nálatok is favorit! :)

Cleo! Szegény, a fogfájás az szörnyű tud lenni :( Talán a Cataflám tényleg a legjobb...

Tündi! Akartam írni, hogy gratulálok a párodnak a nyelvvizsgához.
Aztán majd jöhet a katonai angol, mi? Az én párom is pont e héten volt, mert hiányzott neki a hallgatás a katoniai középfokhoz. Reméljük, sikerült neki.

De édes Luca, és milyen szépen ül már!! Milyen hamar megtanult ülni! Marci előbb tanult meg mászni, utána ült le magától.

Jamiee, majd írd meg mi volt a dokinál! Remélem, semmi komoly, és akkor megnyugodhatsz!

Hát, ez van. Annyi mindent elterveztünk mára, mentünk volna a barátaink ikerbabáit is megnézni. Ez sajnos a jövő hétre tolódik.
judit_79

ANTÓNIÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!! :D
Kép
Vendég

Évi,hát lehet neked van igazad,én csak ivetett ismerem,a férjét nem,ha ismerném lehet mást mondanék! :)

Andi,remélem cataflam segít!

Judit,jobbulást Marcinak! Apa is a katonait csinálta, csak az alapfokát! Mondta,hogy volt velük vki akit nem ismer,lehet a te férjed volt! :) Biztosan sikerült neki! :) Várjuk a válogatás eredményét is!

Hajni,megcsinálták a gépeteket?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Nóri!
A tesco oldalára az volt írva,hogy átadás májusban!Tuti kész lesz addig nagyon jól haladnak!
Közben reggel megint megszakértettem a tetőteret :wink: :oops: de látok még ott sok-sok szigetelő akármicsodákat,lehet,hogy csak a szomszédnénit bolondították ezzel a füvesítéssel! :) Na de majd meglátjuk!
Elolvastam az oldalt az atópiáról a dokinő is említette,hogy nyáron tünetmentes lehet mert a napfény nagyon jó hatással van az ilyen érzékeny bőrre!
Az Uri Gellert mi is néztük akkorákat röhögtünk rajta,már nem a pasin hanem az egész műsoron! De nekünk nem ugrott le a kanál a tv-ről,és az óra sem indult el újra! :lol: :lol:

Judit!
Jobbulást Marcinak,remélem hamar meggyógyul!

Cleo!
Szerintem a fogfájásnál nincs is rosszabb! :( Én is a cataflant mondtam volna,az hatásos szokott lenni!

Erika!
Remélem már nem fáj a hasad? :(
Vendég

Ó, Andi! Szegénykém...és pont hétvégére, de hát ez így szokott lenni. Annyian írták már a Cataflamot, akkor én már nem is írom a Demalgont.
Akkor ebből fogó lesz? :cry:
Minek csinálsz Áfát :shock: Van abból elég! :twisted:

Hú, én ma átválogattam Lilcsi ruháit....kinőtteket külön, varrnivalókat is külön, meg a tavaszi/nyáriakat a helyükre. Olyan jó, annyi hely lett a szekrényben! A kinőtteket meg majd fényképezem és megy a Vaterára....bár sejtem, hogy a téli rucikat nem most fogják megvenni :roll: De van nyári is.

Judit! Majd írjál, hogy van Marci és hogy mit mondott a doki?! Jobbulást addig is neki!
A motorozást ne is említsed! Itthon már száműztem a bejárati ajtó elé a folyosóra :evil: Valahogy mindig az út közepén hagyja ott, én meg bukdácsolok benne. Így legalább csak az autóján és a többi játékán esek keresztül :lol: Amúgy motorral megyünk le a kocsiig, betesszük, és motorral megyünk utána a bölcsiig is. Ami kb. 30 m-re van a parkolótól. Mindegy, most ez van.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Antóniának Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk sok szeretettel!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Tündi!
Képzeld nem tud jönni a srác majd csak holnap délelőtt! :(

Majd kérünk képet az ebédlőről is!És ha lehet kérni még erről a szép leányzóról is!Majd én is teszek már Franciról,de addig még nem telepítik újra a gépet nem akarom felrakni a képeket a fényképezőről!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Hajni! Uri műsorából az első hármat néztem, utána feladtam. Nagy marhaság volt...sztem. De hogy utána hol radagtam le, azt nem tudom, sztem elaludtam, mint a huzat :lol: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Látom, mindenki sétál. Mi meg az erkélyen duhajkodtunk :lol: . Én virágokat ültettem, Lilcsi meg csinálja a + takarítanivalókat. :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Kérdeztem a párom, azt mondta, hogy ott több csoport is volt egyszerre. De akkor valószínű egy időben volt a vizsga!

Nóri! Nekünk a pincében van a motor. Nagyon szeret menni vele, a bölcsiben is szoktak. Én is átválogattam már a ruháit... Jó sok hely lett a szekrényben! Nálunk a kinőtt ruhák mennek az unokatesóm kisbabájának, aztán egyszer talán majd visszakerülnek hozzánk :)

Szegény Marci, olyan kis bágyadt egész délután. Fél 2 körül ébredt fel, olyan drága volt, azt mondta "Jó reggelt, szeretlek anyukám" Imádnivaló. Olyan kis bújós most, de inkább randalírozzon, csak legyen egészséges. Kicsit alukált még az ölemben, míg néztük videóról az Uri Geller műsorát. Az órás részt még tegnap néztük élőben, én is elővettem egy régi ezüst zsebórát, és bizony elindult, hát néztünk is nagyot :) Pedig voltunk vele órásnál, és ott azt mondták, hogy nem lehet megjavíttatni, talán csak egy öreg órás mester tudná. Utána 6 órán keresztül ketyegett (a kismutatója van csak meg) és ma megint felhúztam, és még most is megy.
A kanalunk viszont nekünk se pottyant le a tv tetejéről :)
judit_79

Hy.

Na...én nem néztem UG-t tegnap..

ELin. motor
:lol: :lol:

Nekünk kinn dekkolnak az udvaron.de az én nagy csajszim is el szokta ezt játszani mint Lilcsi.motor a kocsiba...irány az ovi..kb 50m mocival.nem mondhatom,hogy nem használták ki. :wink: -a motorokat.

Amúgy negyedéves áfa-bevallást készítgetem elő -utálom....nem is mondok többek.

Judit.gyógypusza Marcinak.nem fáj semmije? Lehet valami virit szedett össze... :roll: hátha nem kell antibigyo

Ja..köszi a tippeket..még1* .,mert a Cataflam bejött.remélem eltart a hatása.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Örülök,hogy használt a Cataflam! :D Remélem fájdalomentesen kibirod így a dokiig legalább! :D

Judit!
Biztos benyelt Marci valami vírust a bölcsibe! :( És még most is lázas? Szegénykém gyógypuszi neki! :( Remélem hamar rendbejön!
Szóval nektek elindult az óra! :D Biztos erősen szugeráltátok! :wink: :D

Mi délután voltunk sétálni egyet,meg játszótereztünk,Dávid meg szülinapi zsúron volt! :roll: Jól eltelt a délután,főleg így hogy az órát is át kellett állítani!Reggel meg is lepődtem,hogy fél 9-ig aludtunk!
Ja óraállítás,Dávid olyan dél körül szalad ki a konyhába:
- Anya,képzeld Uri Geller tegnap elrontotta az órámat!Nálatok már dél van,az enyém meg csak 11-et mutat! :lol: :lol:
Hát ez az Uri azért nem semmi! :wink: :D

Vali!
Ti hol vagytok elveszve?Mostanában nem nagyon írsz!Hogy vagytok?Remélem nem vagytok betegek?
Vendég

Hú, lányok, micsoda hírt kaptam így nap végére.... :shock:
Az Obiban megkezdődött a leépítés. Már egy srácot elküldtek...2 gyerekes, a 2. babója Lilcsi után született pár hónappal.
A dolgozók meg 6 órásak lesznek. Vagy egy részük..? Mikor így is annyit dolgoznak, hogy van, hogy nincs is egybefüggő 7végéjük.... de szerdán fog kiderülni, ez még hátsó info. :oops:

Ha azt nézem, én annyival még előrébb vagyok, hogy már 2 hónapja tudtam, mi lesz a sorsom, a többiek most kezdenek félni... :cry:

Na, jó éjszakát! Hogy mit nézek este a tv-ben, nem tudom, mert nem lesz semmi jó :? Majd keresek valamit a polcon...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit,elképzelhető,hogy egyszerre voltak :) Marci nagyon aranyos lehetett reggel,remélem hamar meggyógyul!

Hajni,akkor klassz délutánotok volt! :) Dávid meg bulizott,jól érezte magát? Van már barátnője? :oops:

Andi, kitartás a munkához!Remélem cataflammal kibirod a dokiig.

Mongi,hogy sikerült a szülinapozás?

Nóri,milyen virágokat ültettél?

Nézte vmelyikőtök a napló extrát most?

Jó éjt! :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri: Mi van az Obiban? Nem megy a biznisz? :shock:

Judit: Marcinak jobbulást, munkahelyednek meg türelmet. :wink:

Hajni: :D :D Hát csoda ez az Uri gyerek! :D :D

Mongi: Szupi idő volt rátok szülinapot ünnepelni! :wink:

Tündi: Nem néztem, de nem is szoktam.

Remélem, kihasználta mindenki ezt a remek időt. Két órát sétálunk mi is a Zagyva parton, egészen a "torkolatig". Rengeteg babakocsis pár volt, ismerős sehol. :(

Pocak fájt ma is, bár az utóbbi pár órában feladta. Viszont megint tejválságom van, most 2 óránként van szopi vagy ha úgy jön ki még sűrűbben. Holnap hívom a védőnőt, mert szerintem napok kérdése és éhen marad Réka szopi után, azt pedig nem akarom táp nélkül megélni. Hát ez van.

Hiányzók jelenkezzenek!!!
jaimee1

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést. jól sikerült a nap el is fáradtam rendesen.

Holnap pótolom a képeket ma már nincs erőm.

Sajnos Attila anyukája beteg lett, igy ők nem tudtak jönni, majd bepótoljuk.

Anta kapott legot, rajztáblát /3 lábút/, krétákat, és még egy kisbiciklit, nagy votl az öröm. Most tudtam csak megfürdetni, de olyan rosszcsont volt, hogy amig kiszaladtam teljesen eláztatta a fürdöt.

Most is a legot szerelik az apjával.

A képeket még nem nézte meg, de biztos tetszeni fog neki.

Szerencsére az idő szuper volt, igy ki tudtunk telepedni a teraszra.

Holnap pótolom a képeket.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

MOngi!

Antóniának boldog harmadik születésnapot!

sokp uszi

Kép
kbernadett

Jó reggelt!

Hol van mindenki? Már fél 9 is elmúlt.

Réka baba pont ma egy éve fogant. :D :D
Dobok egy hőgörbét, hátha Szilvin kívül másnak is mond ez valamit. :D Szerintem gyönyörű.

Kép
jaimee1

Anta! :D :D

Kép
szilbee

Én itten vagyok-e!
Bumerángban reggel óta Uri Geller műsora van vesézés alatt :lol: Jókat derülök....

Mongi! Várjuk a képeket!!!!

Erika, mikor mész, hánykor dokihoz? Remélem, a tejcsivel csak átmeneti gondok vannak újból és ha te jobban leszel, elmúlik. Mármint a gond...nem a tej :roll:

Ja, nem megy a bót. Annak idején direkt jöttek ide a Prakti mellé, versenyezni. Nesze neked! :? Így egy csapásra 2 boltot tettek tönkre. Még nagyobb városokban sincsen egyszerre a 2 bolt, nem még egymás mellett.

Nagyon szép a görbe...már ha lehet ilyet mondani egy görbére :) Annyit látok, mikor volt peteérésed, a többi miért érdekes? Ahhoz képest Réka mikor kezdett osztódni? 31?
Hogy aludt Réka, most, hogy később világosodik??? Mert Lilcsi, mint a bunda, úgy kellett reggel ébreszteni. És este is aludt már 1/4 9-kor!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jaimee, nekem nem mond semmit, de szép kis csajszi lett belőle :lol:

Ivett, boldog szülinapot kívánok!!!! Mikor ünnepelünk?

Jah, óraátállítás! Mondtam már, hogy utálom? :? Ilyenkor egy hétig nem térek magamhoz...

Évi és
Kép
csongianya

Bocsika, hogy most nem írok többet de sok a dolog és kevés az időm! :oops: Abból is csak olvasásra fusssssssa!

Pusssz!
szilbee

Szép jó reggelt! :) Ma is szép időnek nézünk elébe! :)

Nóri,nem semmi ami az OBIban van,pedig azt gondolná az ember milyen jól megy ekkora cégnek,és lehet hogy jól is megy, csak elküldik az embereket, és vesznek fel helyettük másokat, aki után kell annyit fizetni. Azt hiszem első 3 hónapban nem kell, ugye? És milyen virágokat is ültettél? :)

Erika, nem hiszem,hogy kaja nélkül maradna Réka,Luca szinte végig 2 óránként szopizott,és csak 5 hósan kezdtük el enni a gyümiket!Ja igen,és éjszaka is 2-3 óránként kelt,és hízott is szépen!De azért kérdezd meg a védőnőt! Én is hőmérőztem egy darabig,aztán feladtam :( de mégis lett szerencsére Lucus :)

Mongi,várjuk a képeket! :) Pocakosat is! :)

Többiek írjatok!!! :)
Szép napot! :)

Kép
Kép
tundi24

Én nem néztem Uri műsorát, de ahogy hallom, nem vesztettem semmit. :lol:

Réka mostanában 4 óránként ébred este/éjjel, így kb. 11-kor, 3-kor és 7-kor. Így volt most is.

Mit kell nézni a görbén? Háááát, hogy olyan széééépen ível felfelé és a végén nem esik le a hő. :oops: :D

Óraállítás ügyben - az őszit jobban utálom. :roll:

Doki: az uram megnézi, van e rendelés, odamegyek 7-re, zárórára. Már most borítékolom, hogy nem lesz semmi értelme. Figyeljétek! :roll: :roll:

Szép napot! Megyek szopis teázni. Enni.
jaimee1

Tündi: Szopna többet. Rángatja, szájba veszi, kiköpi, szájba veszi, kiköpi, rángatja, majd néz rám csodálkozva. Elég szar érzés...És jómagam is érzem, hogy nem telik meg tejjel két szopi között. Szóval gond az van, de remélem, van visszaút vagy legalábbis nem apadok el teljesen. Fura, mert 2 hete még rengeteg tejem volt. Van ilyen hirtelen apadás?? :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Nóri az istennek sem árulja el, milyen virágot ültetett! :lol: :lol: :lol:

Én úgy láttam, hogy a Praktiker a drágább. Vagy nem? :roll: :roll:
jaimee1

Ó, semmi érdekes virág :lol: A szobai borostyánt tettem ki ládástól, meg a hosszabb szárakat levágtam, majd dugdostam=szaporítottam.
A másiknak gőzöm nincsen, mi a neve, de rengeteg apró, fehér, sűrű virágzata van és késő őszig virágzik. Olyan nagy bozontos az egész és baromi igénytelen :lol:

Tündi, a bolttal kapcsolatban: lehet, hogy úgy van, ahogy mondod, de lehet, nem. Bármi előfordulhat :? De majd a későbbiekben kiderül, úgyis hallok róla a bnőmtől. De az biztos, hogy a bázist nem az eddigiek fölé, hanem alá tervezik.
És igen, a Prakti drágább. Meg a dolgozók fizuja is jóval kevesebb.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szóval : a fehér bozontosnak most szórtam el a magját - ezt nem írtam :oops: Kivi vagyok, mikor kel ki?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Hogy megnyugtassalak valamelyest... nálunk is ez van! Két szopi között is löttyös a cici! 5-5 perc szopi vagy annyi se, de igazából nem aggódom rajta, mert amíg ennyit gyarapodik és sok a pisis pellus, nincs gond. (Nem tudom ez nálatok hogy van....) No meg az is tiszta sor, hogy Dévid akkora, hogy nem csoda, ha picit felhagy a szopival. No és még egy fontos dolog, hogy azért is nem telik már úgy a cicim, mert már megváltozott az összetétele. Sokkal laktatóbb, mint korábban így kevesebb is elég neki. De persze az is lehet, hogy csak marha gyorsan szívja ki a cuccot... a fene tudja... Szerencsére jól is alszik... a hangulata jó (csak este nyüszi).

Nem tudom nálatok hogy van...
. pisis pellus?
. közérzete?
. az alvást már írtad...
. gyarapodas? (bar az Rékánál marha látványos, hogy jó húsban van!!!) :mrgreen:

Bocsi, ha zagyva voltam, de kissé rohanvást írok most... :oops:
szilbee

Szilvi: Nem tudom, csak azt látom, hogy ő még enne...Aztán amikor nem kevés lelkiismeretfurdalássel büfiztetni kezdem, nem sír, nem tiltakozik, de az bizti, hogy még enne. Szerintem. Ja és szopi után szinte zérót tudok lefejni. Mondjuk szombat este a 11-es szopihoz úgy ültem le, hogy kész, éhen marad a gyerek, nem tudtam szinte semmit fejni. Erre Réka: korty, korty, korty, korty.... :shock: :shock: Olyan ügyik ezek a babák...Aztán egy ciciből evett egy keveset és visszaaludt.

Gyarapodáról nem tudok nyilatkozni, mert a tejválság még csak szombaton kezdődött. A hangulata jó, vigyorog egész nap és jókedvű. Petyók is nedvesen asszem... :? Igen, jó súlyban van.

Köszi, hogy írtál!
jaimee1

Hali!

Jaimee, azért ne ijjedj meg nagyon! Amit Szilbee írt, az teljesen igaz. És lehet nálatok egy újabb fejlődési ugrás.... próbáld meg a gyakori szopit, ne nyúlj egyből a tápszerhez! Az, hogy szopi után nem tudsz fejni, szinte természetes, hisz 3 hónap alatt beállt a kereslet-kínálat egyensúly.
Azon mondjuk elgondolkodtam, lehet-e összefüggés a hasfájás és a szopi között... mindenképpen említsd meg a dokinak este.

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Köszi neked is! Igen, ezen én is elgondolkodtam...

Na lányok, még egy nagyobb családi gond is beütött. :cry: :cry: :cry: :cry:

Most nem leszek egy darabig, de este azért beugrok, hogy mi volt.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
jaimee1

Úúúú, Erika! Remélem semmi tragédia! :cry:

Én meg most jöttem a cégtől. Leszereltem. A papírokat majd Pestről küldik. Ennyi volt :cry:

Viszont most láttam először a Kossuth téri szökőkutat működés közben. Szííííp :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Úgy aggódom Marciért. Éjjel még volt láza, de aztán adtam neki kúpot, és aludt reggel 7-ig, és egészen mostanáig jókedvű volt és játszott. Aztán egyszer csak elkezdett nagyon sírni, hogy fáj a füle :cry: Szegénykém, úgy sírt. Adtam neki Nurofent fájdalomcsillapításként. Most mesét néz, de elég elgyötörten néz ki. délután megyünk a dokihoz. Biztos ad majd beutalót a fülészetre. Ugye, nem szúrják fel rögtön, hanem gyógyszert adnak először?? Én rosszul vagyok a gondolattól is, hogy esetleg felszúrják. :cry: :cry:

Hát, a munkahelyemen tuti nem díjazzák, hogy itton vagyok :(

Nóri! Sajnálom, hogy elküldtek, de biztos találsz jobbat! A 6 órás munkaidő nem lett volna jó?

Erika! Remélem, nem történt valami nagy baj!! Majd mondd el hogy mi volt a dokinál. Szerintem se mondj le a tejcsiről! Sokszor hallottam, vagy olvastam hogy a 3. hónapos kor pont egy fejlődési ugrás a babáknál, amikor hirtelen megnő az étvágyuk. De ha nem hagyod abba a szoptatást, be fog állni a megfelelő mennyiség.
A képeket elnézve, Réka babát nem fenyegeti az a veszély, hogy elfogyjon :)
judit_79

Jaj, szegény Marci! Általában egyből nem szúrnak, valszeg antibiotikum (van otthon cataflam csepped? az jobb fülfájásra), melegítés.

Erika, remélem nincs nagy baj.... azért a dokihoz elmész, ugye?

Nóri, tudom, hogy rossz, de ebből a helyzetből sokkal többet nem lehetett kihozni... :(
Remélem hoz a sors neked valami sokkal jobbat! Hogy állsz a terveiddel? Mész egyáltalán a Generalihoz még egyszer?

Évi és
Kép
csongianya

Judit! A fülészetre nem kell beutaló, csak időpont! De az sem muszály, ha fáj a füle [url]szedd össze magatokat és irány az SZTK[/url]! Ha van egy kis hely, bepasszíroznak benneteket valahová. De ha az a rendicsek asszisztens van, az a kisgyerekeket igen korán be szokta illeszteni :wink: Táppénzes papírt asszem ők is tudnak adni. Vagy csak igazolást..? :roll: Nem tudom.
Hát, ha ennyire fáj neki... :cry: nem bizti, hogy felszúrják, de ha nagyon feszíti neki, jobb lesz utána. És gyorsabban is gyógyul.
Szegény Marci :cry: Melegítsed neki addig is.

6 órás is jó lett volna, csak a 2 műszak nem!!!! Ahová mentem volna januártól vissza, az áruátvételre, az a pozició meg is szűnt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?