Andi
anyukád sajnálom
elég rosszul hangzik. Sajnos némi tapasztalatom van én apósom is rákos volt. Szorítok nektek.
Isteni volt a menü, amit csináltál.
Teszt
azóta bármi változás, látom semmi pozitív. Azért ne keseredj el...főleg, ha még az elején vagytok
Anita
Ez remek hír
tudod már mikor kapod vissza őket? És mennyit? No már mindkettőre van válasz
Szorítok holnapra nagyon.
Syry
Hát igen a búcsúztató napján én nem is a munkahelyen, hanem utána végig amíg elértem a férjem munkahelyéig, addig bőgtem. Valahogy éreztem, h valami itt most lezárul és már
sosem lesz ugyanúgy
Aranyos lehet nagyon Máté.
Amúgy Márti nem mondta, h tud jönni, de nem hiszem, h jönne, mert a találkozót sem tudtuk a héten összehozni. Nagyon betegek a gyerkőcök.
Torokfájással kapcsolatban meg ne keseríts el teljesen
én még reménykedem...
Márti
Basszus ez nagyon gáz ....szoírtok nektek, h gyorsan meggyógyuljanak a lurkók. Remélem mostmár vége lesz ennek a beteges időszaknak és kicsit kipihenik magukat a gyerkőcök is meg te is.
Babához még mindig gratula.
Norwell
Kitartás a sok keléshez, azért már hamarosan javulni fog az esti kelések aránya
Timika
No akkor majd javítom.
Nagyon jók lettek a képek Kristófról, vagány ez a tengerészes beállítás.
Maci
Hát ez érdekes, nagyon óvatosak legyetek. Az ügyvéd meg nem tudom mit alkudozik a bankkal, mert azt a bankok nem engedik...
Szép a név.
Pankaa
Tök jó, h benne van a születéstörténet a Kismamában, de kicsit kiábrándító, h akkor a történetek mindegyikében ennyit variálnak.
Évi
Nagyon szűkszavú voltál...
remélem nem nagy a gond....azért ugye nem tűnsz el????
Bibit leírhatod? Vagy nem szeretnéd? Azt meg nagyon sajnálom, h nem jöttök
bár ugye lehet mi sem tudunk
Adriana
Sztem attól, h nem írsz még mindenki szívesen lát
és nagyon helyes
Syry
A Brendonba ahogy bemész bal oldalon van egy játszóház, ott szoktunk összeröffeni.
Eszter
hát én is ezt gondoltam....
Hááát akkor meglátjuk mit hoz a holnap, remélem mi is ott leszünk Lillussal...