Új privát üzeneted érkezett!

Pankaa:
Takarékszövetkezetben vagyok lakossági hitelügyintéző, egyébként meg kirendeltség csoport vezető :oops:

Kép
anda81

Lányok!
holnapi talira ki jön? (Evi77, Fleur, Tjuca rátok emlékszem, többiek...) mi ott leszünk holnap 11-kor. remélem nem egyedül.

most többre nincs időm, megyek, mert jön Anyu. vigyáz kicsit Mátéra, mert tanulnom kell. hamarosan vége a számítógépes sulinak, a vizsgát nem úszom meg.

Mindenkinek jó hétvégét.

Kép

Kép
syrynx

Syrynx:
Jó hétvégét neked is, és sok sikert a sulihoz! :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Tegnap reggel megérkezzett a Kismama a postaládámba, és elsőként mindig a születéstörténeteket szoktam elolvasni. És mit látok?
Panka! A ti történetetek van benne! Nagyon jó volt olvasni, tedd majd el emlékbe a lánykádnak! :)

Maci!
Csak véletlenül akadt meg a szemem az egyik hozzászólásodon (egyébként csak nagyon átfutni szoktam :oops: ). Gyönyörű szép nevet találtatok a kisfiatoknak!! :D Az én fiam meg Levente Tamás, hasonlóan cseng mint L. Balázs! :D

Bocsi, megint csak ennyire futotta, de megígérem jövök hamarosan jó hírekkel... :roll: :wink:

Puszik, szép napot!

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Holnap akkor lesz tali? Ki jön? Látom Syry tervezi. Elvileg mi is ott leszünk, ha lesz társaság.

Puszi,
Vendég

Sziasztok!

Sajnos le kel mondanom a talit, tiszta taknyos a banda :( Majd legközelebb. Más miatt is szomorú vagyok, kiderült egy ronda bibi nálam, így már megint két körön is be vagyok biztosítva terhesség ellen :cry: Kicsit még emésztgetem a dolgot, kicsit még sajnálgatom magam, de úgyis talpra állok és megyek tovább! Majd benézek még néha.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi! :( :( :( :(
Mit jelent a néha!? Ne má! (Igaz, én is elég néha járok mostanság :oops: )
Mi történt, mi az a bibi? Nagyon sajnálom, hogy ennyi gond van a tesóbaba körül, de nyugtasson az meg, hogy biztos lesz. Dóri pedig kárpótól addig.
A takonykórt sajnálom, de főleg azt, hogy nem találkozhatunk. Dóri legutóbb sem volt, és már nagyon jó lenne látni. Lassan már iskolás táskával a hátán jön a talira :)
Vendég

Köszönjük a névdícséreteket. :)

Anda
Nem véletlenül mondtam a tulajnak is, hogy át akarjuk nézetni a szerződést. Akkor azt mondta, hogy semmi kifogása. Végül az ellenkezője történt. :(
Nem szeretem, ha más az én pénztárcámmal szórakozik.

Panka
Fáj a kicsi szivünk a ház miatt, de ennyi ideget nem ér meg. Mindenáron nem kell. Jó kérdés, hogy a tulaj ezek után még miket lenne képes kitalálni.
Majd beszámolok a háznézésről. :)

Adri
A Levente Tamás is szép és tényleg nagyon hasonló hangzású. :)
Apa azért nem akarta a Tamást, mert egyik öccsének a második keresztneve. Tiszta agyrém család ezekkel a dupla keresztnevekkel. Nekem elég az egyet megjegyezni. :D

Évi
Gyors gyógyulást a kis családodnak!
Milyen probléma derült ki?

Talira biztos, hogy nem tudok elmenni. :(
A főnök kicsit szépített a helyzetén, mondta, hogy kicsit érzékeny időszaka volt, mikor leszedett a körmömről a net miatt. Meg adott egy kis jutalmat is. :)
Akivel együtt műszakoztunk kolléga, kaptam tőle egy plüss kutyát búcsúajándékul. Pontosabban Titababa kapta, majd átadom neki. :D
Vendég

Évi
:( :( :( mi az a gond?????? (én azon a véleményen vagyok, ha Dóri sikerült, akkor tesónak is lennie kell, ha másképp nem, lombikkal.) Jobbulást a családnak! itt a tavasz, most már nem ér betegnek lenni. :wink:

Angie
de jó hogy jössz.
Fleur
is jön remélem. Mártival együtt jöhetnétek, Fleur? ha elengedik otthonról, a 3 gyerek mellől. (meg persze az is kérdés, hogy meggyógyultak-e már.)
Eszter, Pupy is mosolygó fejet raktak 29-ére. reméljük olvassák e sorokat és jönnek!!!!!!!! Lányok, ne mááááááááá. végre el tudunk jönni a talira, erre alig jöttök. Timika?????? tudom, hogy messze vagytok, de talán jöttök!!!!!! :D Szalai Heni te is írtad, hogy esetleg jössz.

Adriana
nagyon titokzatos vagy. :wink: 8) :D csak nem... írj, mindenképp, ha van valami fejlemény. talira tudtok jönni? Brendonban lesz a Váci úton.

Kép

Kép
syrynx

Maci
szóval megvolt az utolsó nap. :wink: :lol: kitört a pihi, meg a készülődés ideje. :) talán most a ház üggyel is többet tudsz foglalkozni. (bár nem ezen múlik egészen.) Apa még itthon van? Levente-Balázs nekem is tetszik. (Máté uncsitesója Levente.)

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Tali holnap lesz? Háát, jó lenne, de így is elmehetek, hogy szökőévben egyszer jelentkezem? Mindenesetre ha elmegyek, akkor elmondom a titkot! :wink:

Évi!
Jaj, nagyon sajnálom!:(:( Remélem azért van rá megoldás!
Kívánom a legjobbakat!

Hm... Egyre többet lógok a babaneten, észrevettétek? :roll:

Kép

Kép
adriana

Adri!

Gyertek mindahányan. Mi is megyünk, legalábbis remélem nem jön közbe addig semmi.

tjuca

Sziasztok!

Pupy és én 11 kor érkezünk... :D

a többit holnap :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Évi:
Sajnálom! De mi a gond? Biztosan lehet rajta segíteni! Bízom benne, hogy mielőbb megoldódik a probléma!

Maci:
Akkor annál a háznál van valami gáz! Mi az,hogy nem engedi elolvasni a szerződést???? Ilyen nincs! Te fogsz fizetni, tehát jogod van minden mondatba belekötni, ha úgy tartja kedved!

Kép
anda81

Mi is úgy van/volt, hogy megyünk, de egyenlőre masszív torokfájok. Semmi köhögés és láz, holnap reggel tudom eldönteni, h partiképes vagyok e :(.
Ha nem tudok menni Eszternek küldök sms-t. De nagyon szeretnénk :)
Majd olvasok vissza is kicsit később.

Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
sajnálom. hátha holnapra jobb lesz. (bár sajnos nem ez a jellemző egy torokfájásnál, hogy 1 nap alatt elmúlik. :cry: :evil: )

Jaj, de jó, akkor csak leszünk egy páran. :lol:

Anda
te nem tudsz jönni? jó lenne.

Váci úti Brendon---- azon belül hol? még sose voltam ott...

Kép

Kép
syrynx

Fleur!

Nane!!! :evil: :evil: :evil:
Remélem, nem kell sms-t írj nekem!!!Tessék meggyógyulni! :lol:

Remélem, jobban leszel holnapra és jöttök!

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

sziasztok Lányok
Látom holnap tali de jó is föleg h már olyan sokan ismeritek egymást én ágy nyugalomra vagyok itélve.
Remélem készülnek képek és felrakjátok.

Évi!
remélem nincs nagy baj?

Fleur!
küld el a torokfájást elvégre neked ott a helyed a talin :wink:

Angie!
Kezed hogy van?

Puppy?mi újság remélem visszafogtad a melót.

Rólam:
Ma visszakaptam 2 kis pötyikét van róla fotónk is. :lol: 3 ment a fagyasztóba :shock:
tehát teljes pihenés és ágynyugalom.

Kép

Kép
bellanitta

Szasztok!

Syrynx:
Sajnos én nem tudok menni. Éppen felújítás alatt vagyunk, meg nem is vagyok igazán jól, nem szeretnék megfertőzni senkit!

Bellanitta:
Örülök nagyon! Kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!! :D :D

Kép
anda81

Bellanita!
Köszönöm az érdeklődést. A kezem jobban van, bár pár napig nem kentem/kötöztem, és a csomó újból jelentkezett reggelre, tehát folytatnom kell a kúrát ki tudja meddig. A térdemet sem kell műteni, mert nincs letörve a porcból, csak megsérült a felülete, ami nagyon kellemetlen és fájdalmas tud lenni, és lassan is gyógyul. Kár, hogy messze laksz, és nem tudsz jönni. Mindig megismerünk valakit. Most Syry lesz az régi új topiktag :)

Igyekszünk holnap, de lehet, hogy 11 után tudunk csak jönni, mivel Sziszkó elvileg alszik előtte egy rövidkét.

Virág!
Sajnálálom, hogy pont most jelentkezik a torokfájás, de ha fáj, akkor talán tényleg jobb, ha kikúrálod magad. Ezek a torokfájós dolgok tényleg nem egy nap alatt gyógyulnak, bár ha belegondolok, nekem is fájt egy napig a torkom aztán semmi sem követte. Sziszkó biztos hiányolná Lillát. Már fel lett készitve a talira :)
Vendég

Adri!
Jó lenne, ha te is tudnál jönni. Én még nem ismerlek téged, és sokan mások sem. Várunk szeretettel!!
Vendég

Andi
anyukád sajnálom :( elég rosszul hangzik. Sajnos némi tapasztalatom van én apósom is rákos volt. Szorítok nektek.
Isteni volt a menü, amit csináltál.
Teszt :( azóta bármi változás, látom semmi pozitív. Azért ne keseredj el...főleg, ha még az elején vagytok :)

Anita
Ez remek hír :) tudod már mikor kapod vissza őket? És mennyit? No már mindkettőre van válasz :) Szorítok holnapra nagyon.

Syry
Hát igen a búcsúztató napján én nem is a munkahelyen, hanem utána végig amíg elértem a férjem munkahelyéig, addig bőgtem. Valahogy éreztem, h valami itt most lezárul és már
sosem lesz ugyanúgy :)
Aranyos lehet nagyon Máté.
Amúgy Márti nem mondta, h tud jönni, de nem hiszem, h jönne, mert a találkozót sem tudtuk a héten összehozni. Nagyon betegek a gyerkőcök. :(
Torokfájással kapcsolatban meg ne keseríts el teljesen :( én még reménykedem...

Márti
Basszus ez nagyon gáz ....szoírtok nektek, h gyorsan meggyógyuljanak a lurkók. Remélem mostmár vége lesz ennek a beteges időszaknak és kicsit kipihenik magukat a gyerkőcök is meg te is.
Babához még mindig gratula.

Norwell
Kitartás a sok keléshez, azért már hamarosan javulni fog az esti kelések aránya :)

Timika
No akkor majd javítom.
Nagyon jók lettek a képek Kristófról, vagány ez a tengerészes beállítás.

Maci
Hát ez érdekes, nagyon óvatosak legyetek. Az ügyvéd meg nem tudom mit alkudozik a bankkal, mert azt a bankok nem engedik...
Szép a név.

Pankaa
Tök jó, h benne van a születéstörténet a Kismamában, de kicsit kiábrándító, h akkor a történetek mindegyikében ennyit variálnak.

Évi
Nagyon szűkszavú voltál...:( remélem nem nagy a gond....azért ugye nem tűnsz el????
Bibit leírhatod? Vagy nem szeretnéd? Azt meg nagyon sajnálom, h nem jöttök :( bár ugye lehet mi sem tudunk :(

Adriana
Sztem attól, h nem írsz még mindenki szívesen lát :)
és nagyon helyes :)

Syry
A Brendonba ahogy bemész bal oldalon van egy játszóház, ott szoktunk összeröffeni.

Eszter
hát én is ezt gondoltam....:( :evil:

Hááát akkor meglátjuk mit hoz a holnap, remélem mi is ott leszünk Lillussal...

KépKép
KépKép
fleur

Fleur:
Köszönöm a drukkokat anyukám nevében is. Nálam azóta sem semmi változás! :roll:

Kép
anda81

Helló!

Közkívánatra: Döbrögiből csontváz másodpercek alatt:
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... s.flv.html
:-)

Ezt külön Anikónak :twisted: a kis vékony Kingáról. Képek is lesznek...majd...

tjuca

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Lányok, annyira jó volt veletek találkozni! Nagyon jól éreztük magunkat, Levi főleg! Örülök, hogy megismerhettem személyesen sok anyucit, kismamit!
A babák pedig egytől-egyig tüneményesek!! :)

Puszi mindenkinek, szép hétvégét!

Kép

Kép
adriana

Csatlakozom Adrianahoz. Én is jól éreztem magam köztetek. :lol: Sokatokkal most találkoztam először. Volt akivel csak futólag sikerült beszélni, de majd a következő talin folytatjuk. :D
Reméljük mindenki szerencsésen hazaért.

Kép

Kép
syrynx

Jóóó reggelt!

Örülök,hogy sikerült a találkozó!

Nálam viszont beköszöntött a vörös Niagara! :evil: :cry: úgyhogy nem lakik babó a pocakban! :cry:

Kép
anda81

Lányok!
Mindenkinek gyönyörű szép napsütéses vasárnapot kivánok!!

Talis Lányok!
Jó volt tegnap is, mint minden korábbi talin. Gyerkőcök szépen növögetnek, és jó volt látni a növekedő pocakokat is. Én most sajna elfelejtettem fényképezőt vinni, úgy hogy most mástól várom a képeket.
Adri! Gratula a kis Borsókához :)

Anda!
Sanálom a mesit. Talán legközelebb. A jóslatokba pedig szerintem ne éld bele magad, mert általában igy szoktak beigazolódni.
Vendég

Helló!

Képek folyamatban...

Addig is, említettem, hogy este bálba megyübk. Íme egy pocakos, csini:
Kép

tjuca

Sziasztok!

Taélis képeket várom!!

Adri!
NaGYON gratulálok, gondoltam hogy ez lesz a titok, legalábbis nagyo reméltem;)

Bellanitta!
Akkor most pinizz sokat, aztán mutizd meg a + tesztedet! :wink:

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Jóóóóóóóóó reggelt!

Syry
Eltelt az uccsó nap. :D
Tegnap elhoztuk a babakocsit, kiskádat, gyerekülést... Teljesen meg van buggyantva a kocsi csomagtartója, a kiságy még benne sincs. :shock:
Apa itthon van, talán a jövő hét vége fele megy dolgozni. :)

Adri
Gratulálok!!! :D

Anda
ugyanezt mondta az ingatlanos is. Nálunk az ügyvéd felolvassa a szerződést, ha valamit nem értünk, akkor elmagyarázza.
Arra a megállapításra jutottunk, hogy a manus nem 100%.
Sajnálom a pirit! :(

Bellanitta
Gratula a 2 pötyikéhez! Remélem, jól megkapaszkodnak. :)

Fleur
Mielőbbi gyógyulást!
Ahhoz az ügyvédhez se megyek többet. Nem szeretem, ha más játszik a mi pénztárcánkkal.

Juca
Nagyon csini vagy!

Tegnap voltunk az ingatlanosnál, beszéltünk pár szót. A kalandunkon ő is dobott pár hátast. Az egész történet úgy jön le, hogy a mi és az ingatlanos hibája, hogy nem jött össze az adásvétel. :shock: Hát, tudjátok.... Kenje a hajára.
És még annyit fűzött hozzá, hogy mostmár csak azért se adná el nekünk a házát.
Apa öccse szerint itt valami nem stimmelt, vagy a ház, vagy a manus.
Tegnap megnéztünk egy másik házat, az is tetszik. Nincs olyan szép, mint az előző, de legalább a tulaj normális. Abban maradtunk, hogy átgondoljuk mind a ketten.

A dokinál minden rendben volt, Titababa nagyot nőtt. Buksija 90 mm, pocija 93 mm, becsült súlya 2500 gr. :shock:
Méhszáj: 3000
Akkorát nevettem rajta, mikor megjegyezte, hogy nagyon jó munkát végzett a gondozásomat végző orvos. :lol:
Április 18-án kell mennem NSTre.

Sikerült kókuszmatracot is venni a Brendonban, 5000 HUFért. :D
Vendég

Sziasztok lányok!!

Brutál jo volt a tali!!!
Édesek voltak a gyerekek nagyon!
És csinosak a kismamik!!!

Adri!
Én kérdezgettem a csajokat ott sutyiba hogy mi a titok....de elmondták! :D
Nagyon gratulálok!!!
És tündéri a kisfiacskád!!

Brill,Angie!
Olyan jo volt hogy ujra tudtunk talizni és a gyerekek is taliztak!
Ök fej-fej mellett haladtak pocakban is születéskor is szoval olyan jo hogy igy taliztunk!! :D

Juca!
Nagyon édes a kis Döbrögid!!
De élöben is gyönyörüséges!!!

Pupykám!
Nagyon kis csinos vagy!
Ahogy elnéztelek számithatsz brutál pocakra a végére! :D
Köszönöm a kis ajándékot jol esett nagyon (imádom a csokit)! :D

Eszti!
Örülök,hogy téged is láttalak!!

Syry!
Veled meg stafétában váltottuk egymást...! :wink:
Na de majd legközelebb! :D

Csajok olyan jo volt ez a tali remélem a következöre is eltudunk menni és mégtöbben leszünk!!
Mindenkinek szoritok és olvasgatok de csak a háttérböl!!!
Most Anitán van a "szemem" kis lombikos sorstársamon!! :D
Vigyázzatok magatokra és a babácskákra!! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Juca!
Hu de csini vagy!!
Azta milyen hosszu a hajad!!! :D

KépKépKépKép
aniko24

Juca
nekem a talin föl se tűnt a nagy hajzuhatagod. milyen bálban voltatok (ha nem vagyok indiszkrét :oops: ) farsangnak már vége...Várjuk Kofa képeit, mindig jók szoktak lenni. :)

Anikó
reméljük a köv. talin többet tudunk beszélni. :D Máté nagyon lefoglalt, állandóan ellenkező irányból akarta használni a csúzdát.

Maci
szép méretei vannak Titababának. Úristen.... már itt az nst ideje... gyorsan eltelt az idő.

Anda
sajnálom :( , de következő hónapra fel. (nálam péntek-szombat körül derül ki, mi a helyzet.)

Na megyek, séta következik. hétágra süt a nap végre. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Anikó!

Csak nem rám gongoltál?ha igen nagyon jól esik köszönöm szépen.Remélem a fiúk jól vannak.

Juca!
csini vagy.

Anda!
sajnálom a pirit.és szorítok h mihamarabb legyen +++++++++teszted, éspocaklakód.

várom a talis képeket. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Syry
Jól összeszedte magát Titababa, 1 hónap alatt 1 kg-t hízott. :shock: :D
A doki szerint 2 héttel hamarabb jön, de majd meglátjuk mikor unja meg bent. :)

Megyek, itt az ebédnek az ideje, utána megyünk a szüleimhez.
Amint tudok, jelentkezek. :D
További jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat! Talán majd ez a hónap lesz az enyém!
:D :D

Kép
anda81

No, hát akkor az új hónap jegyében:
Új vonalzók, új avatar! Remélem szerencsét hoz mindenkinek! :D :D :D :D

Kép
anda81

Anda
vonalzók szupik, de az avatar méginkább!!!!!!! :lol:

Mi közben visszajöttünk a sétáról. Máté bealudt. :D A szomszéd idős néninek 8 hetes kis puli kutyája van. Megmutatta nekünk. Máté vigyorgott rá. :D Gombóc a neve.

Kép

Kép
syrynx

Syrynx:
Köszi! :D :D :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! Egyébként nem volt ám olyan nagy titok ez, csak még annyira az elején vagyok, és nem akartam túl korán beharangozni. A családom nagy része még nem is tudja. :)

Juca!
Nagyon csini vagy a ruhában, igazi tavaszi kismami.:)

Maci!
Ingatlan ügy: :evil: :evil:
Most már pihenj sokat, szépítgesd a babaszobát.:)

Anikó!
Sajnálom, hogy nem volt alkalmunk beszélni. Ágoston nagyon édi volt, és milyen nyugis baba! :)

Panka!
Köszi! :) Remélem veletek is lesz alkalmunk talizni valamikor!

Az óra átállítást hogyan viselték a gyerkőcök? Nálunk nagyon nehezen, én is alig térek magamhoz. Bár ebbe sztem a hormonok is ludasak. :wink: Ma venni akartam nővéremnek egy szülinapi képeslapot, és egyiket sem bírtam elolvasni könnyek nélkül. Az emberek csak néztek, hogy mit bőgök a a papírosztályon... :oops: :lol: És még az elején tartok, mi lesz későb?? :roll:

Szép napot!

Kép

Kép
adriana

Anikó!
Szerintem is brutál jó volt, és nagyon örültem, hogy el tudtatok jönni. A kisfiad annyira kis nyugis édes baba, majd viszem Sziszkót tanulni egy kicsit. Ma totál beindult. Anyuéknál voltunk, és majdnem egész nap kint az udvaron. Felmászta a 40 méteres járdát oda vissza többször is, nem beszélve amit utána művelt bent a házban. Sprintelt az asztal körül, bútorok mellett fél kézzel kapaszkodva. Kicsit sem voltam betojva, hogy mikor esik el, és veri be a fejét a szekrény szögletes polcaiba. Nem vagyok én még ehhez hozzászokva, és ez úgy jött, mint derült égből villámcsapás. Tökre lefáradtam, edződnöm kell még nekem ehhez.

Adri!
Sziszkó jól viselte az átállitást. Egy órával aludt tovább, és ha ez igy marad, akkor csak jó lesz, mert eddig fél 6 - 6 között ébredt, igy ma fél 7 - 7 lett belőle. Nekem eddig még nem okozott gondot. Neked biztos más oka van a lelki labilitásnak. Ez tipikus a kismamáknál (nekem nem volt vészes), de ahogy a barátnőm mesélte, nem tart végig. Szeretnétek, ha kislány csücsülne a pocakban?

Juca!
Biztos jó volt a bálban. Gondolom, a blogban lesz beszámoló. Már várom a képeket. Kofának azt üzenem, hogy igyekezzen :) Nagyon csini a ruhád, és persze te is benne :)

Anda!
Jók a vonalzók és az avatar is. A fogyókúra nem kavar be a teherbeesésbe? Vagy annyira sok a felesleg, hogy esetleg pont az akadályozhatja meg?

Maci!
Ingatlan ügy :twisted:
Akkor most már végleg letetted a melót? Tudsz majd otthonról is netezni? Most akkor elég sokáig itthon lesz Titaapuka. Pihengess sokat. Na és van már hiradósod?

Pupy! Eszter!
Ti hogy éreztétek magatokat? Nagyon gyorsan elszaladtatok, alig tudtunk beszélni :( Na de lesz még rá alkalom, nagyon remélem. A meghivás még mindig áll :D

Puszó!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Angie!

Levit hihetetlenül megviselte ez a mai nap. Lehet, hogy nem csak az átállítás miatt, de délután nem is aludt egy percet sem, és este is csak fél kilenckor sikerült leraknom. :shock:
Fura ez a hormonváltozás, mert Levivel nem volt ilyen, most meg mindenen elsírnám magam! :roll: Szeretnénk igen, ha kislány lenne, de ha választani lehetne, akkor egy teljesen egészséges babát szeretnék! :wink: Szóval igazából mindegy.

Szép álmokat!

Kép

Kép
adriana

Jóóóóóóóóó reggelt!

Utolsó nap a melóhelyen! :D A tegnapi napot becseréltem a maira, mert rohangáltunk Szegeden. Lett új frizurám, majd csinálok képet róla. :)
Apának ma Sopronba kellett mennie, amíg nem kapja meg az új járgányát, addig itthon lesz. :)
A házat dobtuk. Ma felhívom az újabb jelöltet, hogy mire jutottak a hétvégén.

Angie
Gondolkodtam a híradóson, de még nem tudtam eldönteni... :?

Adri
Tegnap feljött apa öccse is, átrámoljuk a lakást, hogy csini Titababa-sarok legyen. :) Hétvégén jön fel a kiságy és a babakocsi. :)
Vendég

Belanitta
Hogy érzed magad?

Juca
:lol: Kingának van ám pocak, ha kinyomja :)
Nagyon csini vagy a képen :)

Anda
:(

Tali szuper volt, örülök, h elmentünk. Jó volt mindenkivel találkozni. Gömbölyödő kismamákkal és növekvő babácskákkal :lol: reméljük legközelebb Lilla sem veszi ennyire zokon a rajta keresztül trappoló kispasikat :)

Maci
Szép méretek.

Az óraátállítást Lilla teljesen akadálymentesen vette :) szerencsére. És így most a negyed 6os szopi után még alszik 7ig fél 8ig :)

Nálunk izgalmas az élet itthon nem olyan visszafogott ám kicsi lányom :) a lakás minden szegletében rámol :) tegnap nagy nyugodtan neki álltam virágot átültetni. Van egy belépőnk ami kb 30 cmel magasabban van mint a nappali.
Oda szépen berendezkedtem modnván oda úgysem tud feljönni. Hát a virágok és a föld elég motiváció voltak :lol: izgalmas volt földes gumikesztyűs kézben eltávolítani a lurkót.
Olyan gyorsan felmászott, h alig bírtam leszaggatni a kezemről a kesztyűt :)

Ami a torokfájást illeti én hülye vasárnap gondoltam már nagyon jól vagyok és ettem egy fagyit...szerintetek??????Jó kis köhögés lett belőle, de szerencsére megemeltem a vitamin
adagom és már jobb. :)
Persze nem merek Lillával egy szobában aludni, nehogy felébredjen a köhögésre és mivel kihúzhatós kanapé nincs a nappaliban így a földön alszunk (Peti csak kedvességből alszik velem, h mégse legyek egyedül a földön)

Megyek, mert sok a dolog mellette nem sokmindent lehet mostanában csinálni. Állandóan a lábam alatt van :) hát szereti anyát a cseppem :)
Ja és persze a gatyám is húzogatja, csak ha nem venném észre, h ott van.

Képeket majd én is igyekszem rakni még nem volt érkezésem áttölteni a fényképezőről a gépre.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
köszönöm kérdésed elvagyok leszámítva h fáj a hátam.

most azoktól szeretnék választ akik szintén lombikkal estek teherbe a hasam már nem fáj és a cicim se ez most jó vagy rossz?a petefészeknél még szokott kicsit szúrni.iszom sokat és eszek turobol készült dolgokat.
minden válasz érdekel.

Maci!
kérünk fotot az uj frizuról (fodrász betegség,már 1 hete nem csináltam senkinek hajat :? )

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Szoktalak bennetek olvasni, csak sajnos írni nincs sok időm, meg a téma miatt inkább már egy másik "korunkbeli" topikba "szoktam" irogatni. Képeket mindig átnézegetem, nagyon jók!

Juca!
Nagyon csini kismama vagy! Kinga meg oltári ahogy kinyomja meg behúzza a pocakját a videón! :lol:

Adri!
Gratulálok Nektek és nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok!

Maci!
Még átfutva az írásokat olvasni is fárasztó, amit ezzel a házvásárlással végig kell csinálnotok. Kívánom, hogy minél előbb megtaláljátok a Nektek leginkább megfelelő helyet! :)

Panka!
Tök jó, hogy bekerült a szüléstörténeted az újságba!

Angie!
Kitartást a mászáshoz! Én meg már annak, hogy tudok örülni, amikor Dávidot leteszem a kiságyba és 2 óra múlva már nem úgy hanem keresztbe fekszik. Azt hiszem vissza fogom még sírni ezeket az időket. :)

Pupy!
Sokat gondolok Rád. Nagyon vigyázz magadra és kíméld magad!!! :)

Fleur!
Gyógyulj meg hamar! Nagyon aranyos lehet Lilla, amikor ott lábatlankodik melletted! :)

Akinek nem írtam ne haragudjatok, de tényleg csak így átfutva, emlékezetből írtam.

Kellemes napot mindenkinek és használjátok ki ezt a gyönyörű napsütéses időt! :D

Ja! Talis képek miatt még benézek! :)

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Fleur
Lilla kertésznek készül? :)
Jobban van a torkod? Kicsit hideg van még a fagyihoz, de néha ellenállhatatlan vágyat érzek iránta... :oops:

Bellanitta
Teszek fel képet. A laptopon vannak, én okos fejjel, elfelejtettem áttenni a pendrive-omra. :)

Tina
Köszi!
Dávidról kapunk képet? :)
Vendég

Jucmuc!
Hiányzol! Minden rendben?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?