Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti:
nálunk is tiszta hó minden, A fiuk már azt kérdezték, hogy mikor jön a mikulás! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Egész nap nincs senki??????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Ma nem voltam itthon. Jól vagyunk. Nálunk szerencsére nem esett semmi. Egész tűrhető idő volt ma. Maradhatna most már ilyen.
Most megyek pihenni. Legyetek jók.

Szép estét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Nem nagy forgalom volt ma,én is most jöttem haza,de már fürdés,vacsi és fekvés!
JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Mária,
remélem kicsit fellélegeztél! :)

Erika,
sajnálom! :cry:

Ditta,
édes a picúr!

Kriszti, Brigi, többiek...
nálunk meg tavasz volt ma, végre!!! Ennél rosszabb idő ne legyen, lehetett kicsit homokozni is! :lol: Bár tegnapig mindennap szakadt a hó, többször is...

Bévi!
Én is kíváncsi vagyok a boltodra, jöhetnek a fényképek! 8)

Jóéjt mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Jó reggelt, szép napot és kellemes 7 végét mindenkinek!
Ma végre se eső se hó nem esett!

Ki,hogy van?????
Vendég

Jó reggelt!

Szia Kriszti!

Én ma vagyok a 13.DPO-n . Még semi sehol, pedig ilyenkor már szoktam barnázni... :roll: Viszont tegnap észrevettem, hogy csorog a tej a mellemből, ha megnyomom... :roll: Ugyhogy valszeg prilaktin szintem magas és ezért kitolodhat a ciklusom... :roll: És ha a prolaktin magas akkor nagyon kicsi az esélye, a teherbeesésnek... :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Hány napos a ciklusod??????
Semmi nem lehetetlen!De egyébként magas prolaktin szintnél kicsi az esély a teherbeesésnek!De hátha!
Viszont a gyerekek már nagyok ahhoz,hogy tejcsi csurogjon!Ugye?
Vagy meddig szoptattál?
Drukkolok,hogy sikerüljön!
Vendég

Én meg most azon rettegek,hogy a múltkor 20 nap körül már mensiztem,csak nem jöjjön meg ilyen korán,azt sem bánom,ha megjön,csak legalább normális ciklusom legyen!
Vendég

Kriszti:
27-29 napos ciklusaim szoktak lenni.
A Hunit szoptattam szinte 3 éves koráig, de annak már egy éve...

Te a peteérésednél szoktál érezni valamit? Vagy vezetsz hőgörbét?Csak azért kérdem, mert ha vezeted, meglehet állapitani, hogy ha a luteális szakasz rövid, akkor sárgatest elégtelenségre utalhat...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
Régen vezettem hőgörbét,de rég nem csinálom!Mindig normális ciklusom volt,sőtt pé-m is mindig normális időben a luteális fázis is normális!A doki azt mondta,hogy a hormonok játszonak velem,mivel 40 leszek!Még csak most fordult elő,hogy 20 nap körül jött meg!
Hát akkor veled is mi van!???
Tesztelni nem akarsz?????
Vendég

Nem szeretnék pofára esni, inkább várok még a teszteléssel...
Velem is a hormonok járatják a bolondjukat .
Rendesen, ha a ciklusomat nézem csak 31-én telik le a ciklus, csak egy kicsit korai pé-m volt és azért vagyok a 13.-ik DPO-nál.
Ugyhogy ha nem jön meg 31.-én rá vagy 4-5 napra tesztelek csak...De nem hinném hogy lenne baba... nekem nem szoktak ilyen simán menni a dolgok..

Kép
Kép
Kép
f.marti

Elküldve: 2008 Március 28 Péntek - 11:59

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!!

Itt vok köszi a hiányolást csajok

Tegnap délben jöttünk haza,van egy kis élettani sárgasága(eddig mindkét fiamnál volt,szal valszeg genetikai a dolog)épp határérték felett egy kicsivel,de jöhettünk mert rengeteg a tejem és mondtam nekik "isi-bizi"szoptatom mint állat... Ja,amúgy sem maradtam volna ha netán nem akarnak engedni,mert épp ezért hogy ilyen sok a tejem tudom hogy rendbe jön és a sárgaságra ez az egyetlen természetese gyógyír...meg a gyerekdokim itthon is bíztatott hogy nyugodtan jöjjünk...na szal itthon

Túl vagyunk apával az első 3 gyerekes fürdetős estén... és így utólag elég jók helytálltunk,rosszabbra számítottunk

Babuci éjszaka nagyon jó fiú volt,evett este 8-kor,éjfélkor,hajnali 2-kor,4-kor és reggel 8-kor...és etetések között szépen aludt a mózesben az ágyam mellett....szal egy szavam se lehet a fiatal úrra Viszont napközben jobb szeret ölben aludni(most is itt van a vállamon) cicin elalszik,utána néha sikerül egy kicsit becsempészni a mózesbe

Annyira édes,úgy szeretem

A nagyok is jól fogadták,Márk már ölbe is fogta,annyira büszke volt Krizsikém még kicsit szeles nem nagyon marad csöndbe ha Oli épp alszik,de nem baj...Olika megkapja a kiképzést Hozott nekik a kisöcsi ajándékot,nagyon bejött az ötlet
(Brigi és a többiek,ajánlom nektek is)
Tejem van dögivel,még fagyasztok is...alkalmanként 100 lefolyik a gyűjtőbe amíg a másikból szopik...amúgy már kedd éjjelre belövellt a tej,jó hamra...
Nincs gátsebem viszont az aranyeren kijött rendesen kenegetem,remélem rendbe jön.
Na röviden most ennyi csajok....remélem lassan töbször is tudok jönni és reagálni,de tudjátok a picikém mellett még itt van a két nagy culám is akik most felettébb igénylik a törődést
Apa mindjárt megy értük Márk elment fél napra oviba,kicsi meg a nagyihoz.

pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny!

megértünk, hogy most kevesebbet tudsz lenni, ez csak természetes. :lol:
Képeket majd tegyél még, minshárom legénnyel :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Panny!!

De jó, hogy már otthon!! Azért ha lesz majd időd, képekkel (is) gyere! Az jó, ha van tejcsi! Szerintem annak nincs párja! Remélem nekem is lesz, mert az előzőeknél sem volt gondom, ráadásul Ati másfél évig szopizott!

D.

Kép

Kép
ditta76

PAnny

de jó olvasni mi van Veletek!!Tényleg tegyél fel képet,nagyon kiváncsi vagyok a 3 úrfira!!!
KIságya is van Olinak vagy "csak"mózest terveztetek igy az elején??

Márti

ne idegeskedj.Az nem tesz jót semmiképp sem.
Ismerős az érzés:Miért lenne nekem egyszerű?
Asszem páran vagyunk igy,de túl kell tenni magunkat rajta.Szeretnek minket is odafent,és kapunk mi is még babócit,csak türelem!!!!!!

Kriszti

miért is nem vezetsz hőt??????????
Tudnád mikor akciózz!!(zatok...)
Én most ujbol elkezdtem.Kiváncsi vagyok hogy hogyan alakul most majd nekem,hisz a 40 nap az sok.Mikor van pé-sem??
Bár irtam nektek hogy valszeg felfáztam,mert a 28.napon iszonyat derékfájás és hasfájás kinzott...Az viszont belejátszhatott.Remélem nem lesz Neked sem rövid ,nekem sem hosszu a ciklusunk!!!

Gona

suli???Nem irsz róla.Mikor lesz vége??
Vendég

Sziasztok!

Ismerősként és ismeretlenként is szertnék mindenkit üdvözölni!!!

Ősszel voltam köztetek pár hetet, de sajnos rosszul végződött és akkor úgy gondoltam már nem próbálkozunk.
Van két gyerekem 17 és 15 évesek.

Újrakezdés után vagyunk a párommal.Mindkettőnknek volt már házassága, gyerek is vannak,de azért kéne egy közös.Szeretnénk !!
Követtem a sorsotokat napról-napra, de csak akkor szerettem volna most csatlakozni, amikor már valamennyire biztos a dolog.
Febr.12-én volt az utolsó mensim. Két hete teszteltem, nagyon erős két csík lett!!!:))))). Ma voltam UH-onCRL:10mm
Grav.s.7. Sajnos barnázgatok ókor, de ma is azt mondták h 12 hetes korig nem adnak semmit. Elevit Mgb6, sok pihenés.

Panny!!!! Tiszta szívemből gratulálok és kívánok minden jót Nektek!!!

Ditta! Majdnem egyidősek a babáink!!!

Kriszti! Érted drukkolok, eddig és ezután is remélem segítesz!

:(
Most ennyit szerettem volna, most már naponta jövök!

Ági
agica1027

Ági

Hát persze hogy közénk tartozol!!!Emlékszem RÁD!!!! :wink:
NAgyon gratulálok!!!!!!!!Jól érzed magad???Nem dolgozol gondolom...
Vendég

Ágica!
Már allig vártam,hogy megird!!!!!!!
De tudtam,hogy mig nem biztos,addig csak te tudhatod!
SZIVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ERIKÁM!
Utálom a hőmérőzést!Nekem nem jött be!Én tökéletesen tudom mikor van pé-m és mikor nincs!Ha nem figyelem akkor is tudom!Ovu fájd.tojcsi-ból!Mi a 2-3 naponként szexelünk általában!Elég ez,szerintem,úgy is lessz baba ha akar jönni,hőmérőzés nélkül is,jön!
Vendég

Szia Kriszti!

De rég hallottam rólad! Mizu veled mostanság? Újra ráálltatok a bébi témára???

Szilvi
szilvia80

Szilvikém!
Privi ment!
Vendég

Jó reggelt!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kriszti
ha tudod mikor van akkor okés.Én csak sejtem...De most ugy érzem ezt kell csinálom.Mjad meglátjuk. :wink:
Vendég

Szia ágica!!!!!!!

De jó!!! örülök, hogy újra belevágtatok! Nekem jan. 30.-án volt az utolsó mensi, és most szerdán volt a crl 10mm......érdekes....neked is annyi, pedig kisebb terhesség! Amúgy hogy vagy?? Én szinte egész nap émelygek....... :roll: és persze folyamatosan eszek, hogy valahogy kibírjam........na de a doki azt mondta, jobb ha valaki hányingeres, biztosabb a terhesség!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

JÓ REGGELT!

Erika!
Ha úgy érzed ezt kell csinálni,tedd azt!

KELLEMES 7 VÉGÉT MINDENKINEK!
Vendég

Szép napot !!!!

Megint eltelt egy éjszaka!
Nagyon rossz alvó lettem :twisted: Minden éjjel2-3 óra tv-net-könyv....csak a párom bírja.

Ditta!
Émelygés, folyamatos evés, szagoktól írtózás....Legszívesebben csak olyat ennék ami hideg, semmilyen illat nem jön felém. Főtt kaját nem is kívánom.Rettenetesen elfáradok nagyon hamar.
Erika!
Táppénzen vagyok a héten már, a múlt héten szabin voltam mert szerettem volna kicsit biztos lenni. Nagyon -nagyon félek még mindíg

:(
Kriszti!
Alig vártam h jöhessek végre közétek!!!!!!!!
A Te türelmedet csak csodálni tudom!

Szép lassan házimunka, főzés, pihenés-pihenés.Így telnek a napok.
Nagy gyerekeim sokat segítenek, nagyon cukik.
Párom alszik, reggel jött haza,24-ezett.Kidőlt.

Szép napot mindenkinek !!!

Ági
agica1027

Szia Ági!

Hogy én türelmes?!Nem mindig!Na,de ez van!Vagy megszokok,vagy megszökök,igy szokták mondani!
Én is elkezdtem,mosás,főzés,a ház ki van takaritva,délután még megyek a nagyihoz,aztán pihenés,mert holnap korán kelünk,mert megyünk Debrecenbe Dávid után,mert ott fociznak!
Pihenj sokat és vigyázz rá nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot neked is!
Vendég

Ágica!

Gratula!!Presze hogy emlékszünk!!

De miért nem ad a dokid a bizti kedvéért Utrogestan kúpot??

Rik!

Van kiságya Olinak de oda csak 4 hós korától fogjuk tenni(ez bevált Krizsikénél is).Addig a mózes a kis fészke :wink:

Ne tudjátok meg milyen éjszakánk volt...Elkezdett Márknak fájni a füle(2 óránként sapkázás,Nurofen)elkezdett a Krizsikém is köhögni és folyik az orra...de ugye ő még nem nagyon tudja kifújni így 3 óránként orrszívás és a drága újszülöttünk is 1-2 óránként kért enni...de azért édi volt mert hajnali 4-től reggel 9-ig aludt,.
Szal nem unatkozunk :wink: Apával az előbb már röhögőgörcsöt kaptunk kínunkban,hogy meddig lehet ezt bírni...de rájöttünk hogy csak kibírjuk valahogy :wink:

Megy Krizsikém anyuhoz egy pár napra mert félek hogy Olika elkapná tőle a kórt(szerencsére ő akar is menni)

Úgyhogy csajok még egy kicsit várni kell a szüléstörténetemre, de meglesz,ígérem!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Jobbulást Kristófnak!
Kitartás!
Vendég

Panny

jobbulást gyerkőcnek!! :wink:
Gondolom kész vagytok most,de milyen édes teher igaz! :lol: :wink: (átvenném!! :oops: )

Ági

akkor melóben montad is már???
Mennyi idősek is a nagyok???

Kriszti

nem jött meg!!!20.napon vagy!!!Jaj,legalább ennek örülünk!!! :wink: (eddig még)
Vendég

Szia Erika!

Ja!Nem jött meg!Igen örülök neki!
Hogy vagytok?Melóban mi újság?
Nálunk most igy húsvét után nyugalom!
Vendég

Helló Mindenkinek!!

Ebéd megvolt, meg már egy kis uzsi is. :oops: :shock:

Erika, melóhelyen még nem mondtam, hétfőn kellene. :oops:
Nem szerettem volna elkiabálni....
Fiam 1991.01.16 , lányom 1993.06.26 született.Tehát bébiszitter lesz.
várnák Ők is a tesót!

Menni kéne picit a levegőre, mert most lett nálunk szép idő.

Panny!

Köszi a gratulát, de igazán most én irigyellek Téged, mert már Túl vagy ezeken az izgalmas napokon. Igazán tiszta szívemből még egyszer gratula Nektek! Jó lenne Nekünk is eljutni addíg!!!!!
agica1027

ez volt a régi vonalzóm, de nem tudtam kitörölni bocsi
agica1027

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

SZIASZTOK MEGKÉSVE DE MEGJÖTTEM NEM TUDTAM MÉG VISSZA OLVASNI DE HOLNAP MEGTESZEM HÁT EGY KIS RÉSZLET A BOLTOMBÓL DE ÉLŐBBE SOKKAL SZEBB SOK PUSZI MINDENKINEK Kép Kép Kép Kép

Kép
bévi

Márti!

Úristen!Az ember esze megáll!Nagyon kell félteni a gyerekeket!én is rájuk bizakodok,hogy idegennel szóba ne áljanak,de hiába ha a kocsiba betuszkolják őket!
A rendőrség pedig nem csinál semmit,még csak nem is figyelik az ilyeneket stb!Nem is ragozom!
Felolvastam a páromnak,szóhoz sem tudott jutni!

Évi!
Nagyonszép az üzlet!Gratulálok!Ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ági!

Nálunk délelőtt volt jó idő,délutánra,elborult,de hideg nincs!Attól függetléenül jó idő volt,van!
Vendég

Márti!

Ez nagyon gáz....Úr Isten :( :( :(
Továbbítom minden lehetséges fórumon!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny:
nem nagyon ajánlom... :roll:
Én kaptam egy csajszitol privit hogy miért üzengetek ilyesmiket és ijesztgetek, sőt még irt a moderátornak Aának, hogy ámokfutó, meg hülye vagyok... és törölje az üzeneteimet

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kedves Apa,
lécci töröld f.márti ámokfutását a különféle topikokból a gyerekrablásokkal kapcsolatos hoaxokkal (hogy van még olyan hülye, aki ezt elhiszi?!)

Eyt kaptam valakitol

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Ágica,
gratulálok a kis babókához! Vigyázzatok nagyon magatokra! Akkor nálatok tudja a család... Nálunk még nem tudják a gyerkőcök, mert kicsik és kikotyognák, de már nagyon várom, hogy elmondhassuk nekik. Fáradtságot, hányingert sajnálom, de majd jobb lesz később!

Erika,
hát persze van suli, ma is voltam. A végét ne is emlegesd, nem akar közeledni! Még júniusban is kell járni órákra és közte vizsgák is lesznek, meg előadásokat kell tartani, dolgozatok stb. Szóval fel kell kötnöm rendesen.

Bévi,
köszi a képeket! Nagyon tetszik az üzleted! :D Majd benézek! :lol: :wink:

Panni,
hát nem fogtok mostanában unatkozni, az bizti! Enyémek is enyhén sárgák voltak, de kórházban nem mondtak semmit, csak én láttam. 2-3 hétig tuti nem múlt el, pedig szopiztak rendesen... :wink:

Viszont jó hír, hogy anyukám ide fog költözni a közelünkbe (eddig sokórás utazás után tudtunk csak találkozni). Nagyon furi lesz eleinte, mert ugyan nehezen váltunk el egymástól (ifjúkoromban), most megint össze kell majd szokni. :lol: A költözködést és minden velejáró intézkedést, munkát nem részletezném, de - mint tudjátok - nem annyira iskolás-kétgyerekes-terhes kismamáknak való... :P

Na, puszi mindenkinek, még mindig nem adtam vacsit a családnak! Ilyen vagyok én! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nekem egyik barátnőm kisebbik fiát egy bevásárlóközpontból akarták nemrég elvini, ugy hogy amig ö a pénzt vette ki egy automatábol valaki már a kijáratnál volt a gyerekkel ...Csak szerencséje volt mert elkezdett kiabálni és elszaladt az illető....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Ezzel nem irtál semmi rosszat!Ez az igazság!Sajnos van illyen!Akinek nem tetszik ne olvassa!Ne foglalkozz vele!
Vendég

Kriszti:
kösz a nyugtatást, de az azért egy nagy tulzás, hogy ámokfutó....
Azthiszem nincs tisztában a dolgokkal..... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Méghogy hűlye...hmmm...azt nem tagadom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Ez a való világ!
Sajnos megtörténnek ilyenek!
Vagy nem szokta, szokták nézni a Csellengőket!
Ne foglalkozz senki véleményével!
Vendég

Elég baj Márti hogy van aki igy fogja fel egy ilyen nehéz dolgot mert nem játék egyáltalán és nem ilyeszgetni akartál szerintem senkit csak megóvni mi köszönjük hogy megteted ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyáriorgona te hová való vagy?

Kép
bévi

Márti!
Már Évi is neked ad igazat!

Évi!
Hogy vagy????

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Nyáriorgona, köszi a gratulát és Neked is minden jót !!!
Látom Te már kicsit előrébb tartasz. Nálunk már nem lehet titkolózni két nagy gyerek figyeli minden mozdulatunkat! :shock:

Nagyon aranyosak amúgy, de titok az már nincs semmilyen téren szinte.....Mindent meg lehet velük beszélni.Partnerként kezelem Őket régóta.
Pár évig egyedül voltam Velük, mert meghalt a férjem és akkor fel kellett nőniük.Így nagyon összekovácsolódtunk.Velük beszéltem meg azt is h újrakezdek,társkeresőzök stb....Sajnos jót, de szűrve a rosszat is meg kellett beszélni. Nekünk ez jutott. :shock:

De nem bántam meg semmit és bízok a jövőben!!!

Jó pihenést mindenkinek !
Ági
agica1027

Márti!
Ne foglalkozz senkivel, akinek nem tetszik ne olvassa!
Sajnos mindig olyan dolgok történnek amire nem is gondolnánk.
agica1027

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?