Sziasztok!
Ágica,
gratulálok a kis babókához! Vigyázzatok nagyon magatokra! Akkor nálatok tudja a család... Nálunk még nem tudják a gyerkőcök, mert kicsik és kikotyognák, de már nagyon várom, hogy elmondhassuk nekik. Fáradtságot, hányingert sajnálom, de majd jobb lesz később!
Erika,
hát persze van suli, ma is voltam. A végét ne is emlegesd, nem akar közeledni! Még júniusban is kell járni órákra és közte vizsgák is lesznek, meg előadásokat kell tartani, dolgozatok stb. Szóval fel kell kötnöm rendesen.
Bévi,
köszi a képeket! Nagyon tetszik az üzleted!
Majd benézek!
Panni,
hát nem fogtok mostanában unatkozni, az bizti! Enyémek is enyhén sárgák voltak, de kórházban nem mondtak semmit, csak én láttam. 2-3 hétig tuti nem múlt el, pedig szopiztak rendesen...
Viszont jó hír, hogy anyukám ide fog költözni a közelünkbe (eddig sokórás utazás után tudtunk csak találkozni). Nagyon furi lesz eleinte, mert ugyan nehezen váltunk el egymástól (ifjúkoromban), most megint össze kell majd szokni.
A költözködést és minden velejáró intézkedést, munkát nem részletezném, de - mint tudjátok - nem annyira iskolás-kétgyerekes-terhes kismamáknak való...
Na, puszi mindenkinek, még mindig nem adtam vacsit a családnak! Ilyen vagyok én!