Cas
Sebinek (bocsi, hogy csak utólag) Nagyon boldog 3-dik születésnapot kívánunk!Biztos nagy volt az öröme az ajándék miatt..s nektek pedig még több izgulni valótok lesz
de ez már csak így van
Bocsi, én nem tudok, olyan ügyi lapokat kreálni...
Kismok
Nem izgulok én a tejcsi miatt, inkább azért, hogy fogadja el a kiegészítést..Én még mindig mérem őt, főleg, hogy érzem, hogy nem annyi, mint volt, s háát látom a számokon, hogy mia helyzet... Van, hogy több, van hogy szinte semmi...ez van....Semmiképpen sem adom fel a szopizást, de én nem bánom, ha kell egy kis kiegészítés...az külön öröm, ahogy nyitja a száját az almapüréhez
látom,hogy nagyon ízlik neki, akkor pedig miért ne
Krisz
Jajj, de jó, hogy jól alakulnak a dolgaitok!
Hogy őszínte legyek (tudom, hoggyal nem kezdünk mondatot
) nagyon nem írigyellek!! Tegnap csak átfutottam amit írtatok, de amin keresztül mentek az nem semmi. S tényleg nagyon csodálom, hogy ennyire árad belőled az optimizmus!! Így kell ezt, tudom én, de akkor is
Ezek szerint a párod sem lesz sokat otthon mostanság
Edit, Cas
Fogyókúrába én is beszállnék, csak nekem egyik diéta sincs az ínyemre
olyan nincs, hogy csoki diéta
MOndjuk a 90 naposat annyira nem ismerem, csak olyan hosszú időnek tűnik, én addig nem bírok magammal
Na jó, sokszor sikerült már, csak most nagyon félek a sikertelenségtől...s egyáltalán szopi alatt lehet ilyet csinálni?? Én már nagyon szívesen tornáznék (itt vannak a gépek is), de mindig halogatom, hogy nehogy emiatt legyen kevesebb a tejem (bár enélkül is csökken, ahogy látom
)???
Sör: nem szeretem, de fehérbort néha iszok egy-egy pohárral
Krisz, neked meg depláne jár
most egy pohárkával
Alvás: eddig csak éjszaka aludt a kiságyában, s napközben lent csicsikált, de mostanság felhozom nappal is, mert úgy látom, hogy itt nyugodtabb neki...s itt van a légzésfigyelő/bébiőr is bekötve, s így könyebben tudok tőle mozogni
Le sem merem írni, de Marci az éjjel 10!!! órát aludt egyhuzamban
A tegnapi napunk nagyon jól sikerült: 8 óra ébredés, szopi 80ml, 10 óra szopi 80ml, 12től alvás, 13.15-kor felébreszt, s 3/4 alma + keksz kanállal, majd mentünk a Kristófért 14-re, utána 15-től 16-ig szopi
(két ciciből már nem sok maradt), s 18 óra 120ml tápszer (kis kínlódással az elején), majd alvás 19-ig, játék, s szokásos fürdés 20.30-kor, evés 21-től 22-ig 2 ciciből jól lakott, s reggel fél 8-ig aludt
Előtte két napig nem volt hajlandó nappal aludni, s már nagyon fáradtak voltunk, ezért voltam a tegnapra nagyon büszke.
Nem jó, ha reggel 9 után ébred, mert akkor borul az egész nap (mindkettőnknek)
Na megyek is a rengeteg dolgomra....mert ugyebár nagyiék majd csak eset "ránk néznek", ha eljutnak idáig...de ezen már nem "húzom" magam, nem vagyunk egyformák, s kész....
Kia
Még neked akartam írni, hogy láttam az iwiw-en én is, hogy Levi Manóra lehet szavazni, de nem kaptam meg a kódod, s így nem tudtam elküldeni...bocsi, még ha lesz időm próbálkozom