Még jó, hogy nem írtatok túl sokat.
Köszönöm az aggódást, drukkokat!
Jól vagyunk. Kedden voltam dokinál 12 hetes vizsgálaton. Előtte szombaton még barnáztam. Be is tojtam, de mivel anno a dokim azt mondta, hogy a barna nem gond, így azért megnyugodtam kicsit. Ráadásul délutánra el is múlt. UH-n minden rendben volt. Baba ülőmagassága 55,6 mm. Majdnem akkora, mint Réka volt. Tarkóredő 1,8 mm – tökéletes. Szíve vert, kalimpált ezerrel. Haematoma még megvolt, de UH-s doki szerint már csak barnázás lehet. Ami szerdától péntekig volt is. Ma már semmi. Ja, és most már nem okozhat gondot, mert a baba jóval nagyobb, mint a haematoma.
Réka egyre ügyesebb, okosabb és rosszabb. Nem tudom, mit lehetne csinálni, mert abszolút nem fogad szót. Sokszor estére már tök kikészülök. Mondjuk, holnap megyünk „haza”, ahol nem kell annyi mindentől tiltani, remélem, nyugodtabban fognak telni a napok. A délutáni alvás szupi. Nem kell már cipelnem. 1 és 2 között ledőlök az ágyra, és egy idő után ő is odafekszik és 2-2,5 órát alszik. Este is elég hamar elalszik popócipelés nélkül. Akkor fürcsi után mese van, sokszor már ő csukja be a könyvet. Lekapcsoljuk a villanyt, és együtt lefekszünk az ágyra. Most épp 3 macival alszik egyszerre.
Ált. 15-20 perc alatt elalszik, akkor átrakom az ágyába. És ami a legjobb, hogy már sokszor átalussza az éjszakát az ágyában. Ha nem, akkor meg magam mellé veszem, és alszik reggelig. Most más nem jut eszembe. No, meg szóf.sni sem akarok.
Haga
Sajnálom, hogy nincs elég tejcsi a szopihoz, de így is fel fog nőni Albert.
A képeken nagyon édes. Nem is újszülöttnek néz ki, hanem idősebbnek. És milyen ügyesen tartja a fejét!!
Kismok
Sára nagyon ügyes baba, hogy már nyúlkál, és a súlya miatt sem kell aggódnod. Nekem még kkor is jött pici tejcsi a cicimből, mikor már terhes lettem a második babóval. Mondjuk sok nem jött, csak pár csepp. De volt, hogy anno szopi nélkül is beindult. Szerintem alkati kérdés. Nem használsz melltartó betétet? Sára nekem a vigyorgós képen tetszik a legjobban. Édes pofa!
Bogáncs
Szerintem ne agódj Lencus miatt! Vagy mozgásban, vagy értelmileg fejlődnek. Nekik még nem megy egyszerre a kettő. Fici sem siette el a dolgokat. Aztán tényleg lehet, hogy a súlya miatt lusti kicsit.
Nelli
Van már olyan babajoghurt, amit tudsz neki adni. Én Rékának a Nestlé banános joghurtját szoktam venni. Sparban, Dm-ben a babakaja résznél van.
Szerintem szupi dolog, hogy másnak is tudsz tejet adni!!
Timi
Ügyesek voltatok a költözéssel. Remélem, azóta Anna már megnyugodott és megszokta az új környezetet.
Frutapura is van szilvás, esetleg az is beválhat a szorulásra.
Nagyon cuki Anna! Látom, ő sem rendelkezik túl nagy bozonttal.
Rékának már egyszer levágtuk a haját, mert hátul kicsit összevissza volt. De nem nő vmi rekod sebességgel.
Réka sem ette meg a tápszert. Én Sinlacot meg tejpépeket adtam neki. Még most sem issza meg a babatejet (ami porból készül). Viszont kap joghurtot, sajtot meg tejpépet. Remélem, elég neki.
Szilvi
Hát, már szoktuk Ficinek mondogatni, hogy anya pocójában van a tesóbaba. De szerintem még nem fogja fel.
Tiza
Hú, nem irigyellek, hogy lassan költöztök. Bár, ha belegondolok, hogy mi meg nyáron Debiből fogunk hazaköltözni!!! Hát... inkább bele sem gondolok.
Ráadásul még ki kell találnom, hogy rendezzem át a fenti szobát, hogy mindkét gyerekágy elférjen. Meg hát mi is ott alszunk. Na, meg azt is ki kell majd találnom, hogy napközben hol legyünk. Ááááá... nem is gondolok inkább bele!!
Ja, és a lényeg, hogy már nincs szopi. Úgyhogy hajrá kistesó!!!
Nem akarsz próbálkozós vonalzót rakni??
Britta
Jesszum!! Te már a finisben vagy! Mi van Veletek?? Hogy bírod??
Boboka
Krisibaba nagyon cuki! Szerintem tiszta apja!
Nagyon ügyesen ül már. Tényleg, tesó milyen nemű? Lehet már tudni?
Tündi
Hú, Te aztán mindig találsz vmi elfoglaltságot, nehogy unatkozz.
Új ház megvan már?
Mona
Dani szépen fejlődik. Ahhoz képest, hogy Fici kb. 1 évesen volt ekkora.
Amúgy meg látszik, hogy nem éhezteted.
Hú, akkor nektek is szurkolok tesóbabáért!!
Ja, és tudom, a táblával még tartozom.
De ígérem, hogy nemsokára rakok föl!!