Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Próbálom nyomon követni az eseményeket, de jönni csak ritkán tudok sajna...

Krisztina, Elan,
nagyon-nagyon csini kismamik vagytok!!! :wink:

Zuzmó,
én is totál ki vagyok akadva ezen a Cerny-s ügyön... Évek óta nekik adom az 1%-ot, ez idén sem lesz másként. Egyszer láttam egy műsort a munkájukról, azóta szóba sem jöhetett, hogy másnak adjam. Hihetetlenül nagy dolgokat tesznek, remélem tudják folytatni a munkájukat!!!

Málna,
nem semmi, ami veletek történt... Sajnálom, hogy ilyen nehéz volt, de a Törpikéd biztosan feledteti veled a nehézségeket, igaz? Képeket kapunk?

Csajok,
annyira jók a húsvétra feltett képeitek!!! :D :D :D

Még akartam írni, de Zsófi baba rázendített, megyek...

Kép

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Mindenkinek utólagos áldott húsvétot,remélem sok finomat ettetek!!

A képek nagyon aranyosak, egytől-egyig!!

A chernin én is kiakadtam, szemétség és felháborító,hogy a kis csöppek életével így játszhatnak!! :evil:

Chesti!Még én se tudtam megírni,hogy nem tudok sajnos menni a talira,mert egy nagyon kedves barátom esküvője lesz aznap.

Málna:jó,hogy túlvagy mindezen amit írtál!

Remélem Dóri és Oli gyorsan kinövi a hasfájást,nekünk 3 hóra már teljesen elmúlt,csak ha valami olyat eszem akkor van, de nagyon figyelek(húsvétkor ettem 2 karika kígyóubit, lett is nagy sírás estére :cry: , de legalább megtudtam,hogy azt se ehetek...)

pár kép anyósoméknál voltunk pár napot.

Pénteken lett Kiskakukk 3 hónapos és majdnem 6 kg!! :oops: :oops:
Húsvétra kaptam egy majdnem mellgyulladást, arra keltem szombaton,hogy tök piros és forró egy terület,+sebes a mellbimbó (az már napok óta az volt, valószínűleg az a ludas az egészben, ott mehetett be valami vacak), férjem elrobogott homeos bogyókért, egész nap azt ettem, +Botond szopizta, szerencsére a lázat megúsztam, másnapra már nem volt piros,de a seb még máig megvan és eléggé fáj a szopi...remélem lassan elmúlik
Kép betöltöttem a 3. hónapot

Kép ismerkedés

Kép alakul a házunk!!

mindenkinek sok puszi

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Kriszta,
Nem teszel képet a szobáról? :wink: Kíváncsi vagyok!
Á, nem erőltetem magam, leginkább vezényelek és ellenőrzök! :lol:

Elan,
Jobbulást neked, remélem mihamarabb elmúlik a köhögés!
Egyenlőre még én sem félek a szüléstől, bár pont ma gondolkodtam el rajta, hogy te jó ég, nemsokára itt van az is. :oops: Én azt szeretném ha a 2 kis picurunk még az április-májust bent töltené, aztán júni első hetében jöhetnének! Remélem betartják anya kérését! :wink:

Juci,
Elolvastam, hát felháborító az egész! :evil: Nem is szabadna, hogy ez pénzkérdés legyen! Remélem lesz megoldás!

Mamm,
Zsófi baba nagyon szépséges! :D

Rékaróka,
Kiskakukk milyen nagylegény már! Hű, tényleg alakul a ház, kitartás nektek hozzá, azért még van mit csinálni!

Mi ma voltunk 4D-n. Jaj, ismét nagyon jó volt. :D Bár hatalmas a káosz odabent. :lol: Az én két kislányom egymás hegyén-hátán helyezkedik el. Az egyiküknek a kis popója van lent és a kis feje a köldökömnél, a másiknak ott a lábai vannak, a kis feje pedig a jobb oldalamon. Az egyes babák ilyenkor kb. 1 kg a súlyúak, "A" babát 950gr-nak, "B"-t pedig 900 gr-nak becsülte a gép. Szóval a szonográfus szerint ikreknél ez teljesen megfelelő. :D
Teszek két képet:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Gyönyörűek a képek és igen szép már a lányok súlya!Nagyon ügyes vagy, csak így tovább...
és köszi a dícséretet tényleg nagylegény már Kiskakukk, úgy, de úgy lassítanám az időt!! :oops: A házikónkba meg remélem ősszel költözhetünk... :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Vicuska
de drága vagy :wink: :wink: :wink: de én Fóton lakok,ami nincs senkihez közel :cry: :cry: a puszilgatást viszont összehozzuk mindenképpen,ha más nem akkor nem a talin hanem külön utakon :P :P te az uradhoz vagy kötve vagy külön is tudsz közlekedni?

Réka
nagyon édi a kiskakukk :wink: :wink: a házatok csudajó lesz,pesten épül??

Mamm
tündéri leányzó :wink: :wink:

Rebe
nagyon jók a képek,és a picik szép súlyuak,tényleg csak azt tudom mondani hogy igy tovább :wink: :wink: :wink:

Luki
csinálunk majd egy külön topiktalit nálam oké?? :oops: :oops: nagyon kivagyok tényleg,már úgy vártam :oops: :oops: :oops:

bibar

Mamm
Nagyon édes ez a szunyis kép :D

Réka
Garmastánt próbáltad már?Állítólag ilyen esteben az a legjobb!nagyon édi a kisfiad :D

Rebe
nagyon jók a képek :D Már én is alig várom hogy mehessünk,sajna csak 2hét múlva,olyan messze van pedig én már olyan kíváncsivagyok Boti arcára!

Bibar,Luki
Annyira sajnálom,hogy nem tudtok jönni :cry: :cry:

Olya sokan nem tudnak jönni akkor,nem kéne eltolni az időpontot?
gabicsibe

Bibar!Nem, nem Bp.-en építkezünk,hanem Gárdonyban!!(Velencei-tó :lol: :lol: )

Gabcsi:köszi, épp most kentem be Garmastannal, szülés után nem vált be, de ez szerintem más jellegú seb,így hátha ennek segít.

Hogy van a kis druszánk? :lol: 2 hét gyorsan elrepül, nézz onnan!!
Nekem szinte repül az idő, sokszor legszívesebben megállítanám, hisz annyira gyorsan nő ez a kölök!! :roll:

Zsókuci drága minden renbden?mikoris indul a tanfolyam??

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Gyönyörűek a babák, és a mamák is. :)

TALI:
Azért raktam ennyire távoli időpontra többek között, h mindenki tudjon tervezni vele. A bölcsivel már lebeszéltem az időpontot.

Kép
Kép
Kép

chesti

Chesti!Igazad van, de sajnos az esküvőre pénteken kaptam a meghívót,így tényleg nem tudtam előre és ugye azt nem lehet másnapra tenni...pedig nagyon jó lett volna találkozni veletek!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Bibar, Luki, Réka,
Úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni :( , pedig annyira szerettelek volna benneteket megismerni!

Gabi,
Eltelik az a 2 hét. Akkor már olyan jól fog a kis arca látszódni. Nekünk inkább most volt érdemes mennünk, mert így is elég szorosan vannak, és nehéz volt róluk jó képet csinálni. De úgy elmennék még később is, csak nincs sok értelme!
Voltál doktorunknál? :D Tudod miért kérdem! :oops:
Ja felhívtam a pasit ágy ügyben, tényleg annyit beszélt! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Chesti

bocsi,nekem minden hónap 20-án tudja meg az uram a köv havi munkáját,így én sosem tudom mikor vagyunk óváron,én nem tudok előre tervezni.
Én nagyon sajnálom hogy nem tudok menni,már tökre lelkesek voltunk Bibarral :(

Réka

nagyon szépen alakul ez a házikó és nagyon nagy fiad van már :D

Rebe

szupi az uh kép :D :D :D

Mamm

gyönyörű ez a fotó :D

Zsókuci

elkezdted már a tanfolyást?Hogy tetszik??

Kép
lukrécia

Rebe
Nem voltam,mert párom szerdán jött haza a kórházból!(A tavalyi balasetből visszamaradt csavarokat,lemezeket szedték ki)Jövőhéten csütörtökön kell varratszedésre mennie és akkor szeretnénk a kellemest a hasznossal összekötni.Már lassan papírra kell írnom a kérdéseimet,mert elfogom felejteni mire oda jutok :oops:

Chesti
Oké,csak próbálkoztam!
gabicsibe

Bibarka, én a férjemhez vagyok kötve de ha előre megbeszéljük meg tudom vele oldani a szállítást! Várom az időpont javaslatot!! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lányok, Én is sajnálom h nem tudtok jönni, és meg is értem. Mindig lesz olyan akinek nem jó, mert mégis valami közbe jön. Ennyi embernél ez érthető is. Múltkor 1 hónappal előtte adtam meg, és állandóan tolni kellett az időpontot, ezért adtam meg most ennyire előre, és foglaltattam le a helyet.

Bibar egyeztess Vicuskával, hátha mégis eltudtok jönni igy. :)

Luki, pedig megnéztelek volna kendővel. :)

Na mennem is kell. Szép hétvégét mindenkinek!

chesti

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van erőm, nehogy elfelejtsetek! :D

Túl vagyunk az első betegségen. Apa hazahozta valahonnan a bacikat. Lázunk nem volt, de iszonyatos fejfájás, nátha, tüsszögés az volt rendesen. Először apa lett beteg, aztán én, végül Dórikám is. El ne higgyétek senkinek, hogy az anyatejes baba nem kap el semmit!!!!! Húsvét úgy telt nálunk, hogy kókadoztunk és hol én, hol a Dóri sírt kínjában. Olyan rossz volt nézni, hogy bágyadt, alig eszik és folynak a könnyek a szeméből a náthától. Túl vagyunk az első orrszíváson is, először üvöltött, aztán már alig és harmadszorra már megtanulta, hogy jobb lesz utánna és már nem is sírt! Olyan büszke vagyok rá!

És a legnagyobb hírem: Dóri egyedül is el tud aludni!!! Elkezdte rágni a kezét és ez annyira elfoglalja, hogy közben elalszik! Most is úgy aludt el fürdés után, hogy beraktam a kiságyba és rágta a kezét, kis éjjeli fényt kapcsoltam és 10 perc alatt el is aludt! Ez nagy szó nálunk, mert eddig csak ringatva, járkálva karban aludt el és már fájt a hátam a sok hurcolástól.

Próbálok többet jönni, de alig van időm valamire, napközben egyre kevesebbet alszik és szereti, ha vele foglalkozom. Azért igyekszem.

Mindenkinek sok puszi, sajnos visszaolvasni nem tudtam!

Kép

Kép
sharon

Rebe - nagyon jók a képek, édesek a csajok.

Persze, hogy teszek fel ha érdekel. Kép Kép Kép
toldikrisztina

Sziasztok,

Itt az eltűnt bárányka :wink:
Először is köszönöm szépen, a hiányolásokat, nagyon-nagyon jól estek :oops: :oops: Aranyosak vagytok, de tényleg.

Hát, mostanában nem sűrűn jöttem, az igaz, de mentségemül szolgáljon, hogy elég zűrös napok vannak mögöttem, sok-sok munka, és nem igazán unalmas hétvégék.
Sokat dolgoztam, meg oktattam is (de szerencsére ma végeztünk :D), esténként meg már nem volt erőm, csak maximum elolvasni a történéseket, de írni már abszolút nem… :roll: Inkább a tv előtti punnyadást választottam, de nem is csoda, hiszen a napjaim nagy részét bent is gép előtt töltöm :wink:
Holnap is esküvőre megyünk, vasárnap meg sógornőmék jönnek vendégségbe, szóval most sem lesz unatkozás :wink:
Múlt hétvégén voltunk Győrben, ami nagyon jó volt ismét :D Szerencsére csak az utolsó napon (húsvét hétfőn) volt rossz idő, de nem panaszkodhatunk a többi napon hideg, de napos idő volt :) Időközben beújítottunk, vettünk egy új ágyat, ami iszonyatosan jó! :D Tegnap szállították ki, a régi már nagyon kiszolgált állapotban volt, szóval már ránk fért ez az új :D Nagyon szuper, esküszöm, így már az első éjszaka után is azt mondom, hogy sokkal kipihentebb vagyok, mint mostanság bármikor :D

Tanfolyam: úgy volt, hogy jövő pénteken kezdődik, de a héten írtak, hogy egyéb okok miatt sajnos nem most, hanem csak 25.-én lesz az első oktatási nap. Egyrészt nagyon bánom, mert már nagyon be vagyok zsongva, deeeee, így TUDOK MENNI A TALIRA!!!! :D:D:D:D Ennek nagyon örülök! :D

Orvosi vizsgálatokkal nagyon nem állok sehogy, de végre már megvan a vizelettenyésztésem eredménye, szerencsére negatív, így az urológiát ki is hagyhatom. A pajzsmirigy eredményem meg már lassan 3 hete nem készült el :roll:
Jövő vasárnapra már bejelentkeztem a fogdokihoz, megkérem, hogy az összes rossz, vagy javításra szoruló fogamat csinálja meg, aztán utána jöhet majd az újabb vérvétel…

A fogyit még mindig csinálom, kitartok, bár az a rohadt mérleg nem akar még mindig kevesebbet mutatni (még mindig a -5 kg…), már nagyon várom, hogy végre beinduljon a dolog :roll:

Nem ígérek már semmit, hogy milyen sűrűn jövök, igyekszem… :oops: A hétvégén talán tudok egy táblát is dobni végre :oops: :oops: De a felajánlásom továbbra is áll, szóval, ha valaki szeretné átvenni, akkor jelezze :D

Anyucik,
Meseszépek a bébik! :D:D:D

Luki, Bibar, Réka,
Sajnálom, hogy nem jöttök a talira :cry: :cry: :cry: Illetve Bibarci jó lenne, ha tudnál mégis Vicuskáékkal :wink:

Share,
Gratulálok Máté első lépéseihez! :D Ez igazán nagy dolog!

Rebe, Brigii,
Utólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok! :D :oops:

Elan, TKriszti,
Szép a pocitok, helyes kismamik vagytok! :D

Lippa,
Remélem jól vagytok! Sok puszi!

Málna,
Megszenvedtél… sajnálom, hogy ilyen nehézségeken mentél keresztül, de a lényeg tényleg, hogy túl vagytok rajta, és hogy már minden rendben! :D

Elan,
Jobbulást, remélem, már elmúlt ez a fránya köhögés!!!

Rebe,
Nagyon tündériek a lányok! :D Örülök nagyon, hogy minden rendben! Puszillak! :D

Chesti drága,

Millió puszi Neked! :D

Bocsi, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos :oops:

Na mára lépek, sok-sok puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a bébikre :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Chesti
az én páromnak is csak most mondta a főnöke :cry: :cry: szerintem Vicuskát félreértettétek,nem hiszem hogy eljönnek értem,nagyon messze vannak,hanem majd külön meglátogat,vagyis én igy értelmezem :oops: :oops:

Vicuska
jól értelmeztem?majd megdumálunk valamit,most már tényleg összehozzuk.a számodat majd priviben dobd át nekem :wink: :wink: :wink:

Zsókuci
na most aztán duplán sajnálom hogy nem leszek ott :cry: :cry: örülök hogy jól vagy ,látom megint nem uncsizol :wink: :wink: majd beindul a mérleg nyelve ne aggódj :wink: :wink:

Sharon
sajnálom a betegséget,a léányeg hogy már meggyógyultatok :wink: :wink: ügyik vagytok hogy egyedül elalszik,Olivér is rágja már ezerrel az öklét :lol: :lol: nekünk az elalvással nincs gond,hála az égnek,csak kicsit korán felébred :evil: :evil:

bibar

Sziasztok!

Azért nem írtam, mert kórházban voltunk Dórival.
Szerdán egész nap bukott (hányt) és este elvittem az ügyeletre, aztán bent is fogták a kórházban, nehogy kiszáradjon.
Szerencsére azóta nem volt semmi, meg jól is van. Csak engem viselt meg a kórházi ottlét. Szörnyű volt.
Lehet hogy túlette magát a drágám, vagy az is lehet hogy az egésznapos hintáztatást nem bírta, nem tudom. Szerencsére minden lelete, UH-ja rendben volt, és nem is száradt ki, de megfigyelésre ott kellett lennünk, szombat reggel jöttünk haza.
Majd visszaolvasok ha lesz időm.
Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Megjött még egy eltűnt bárányka...
A múlt hetem végig tavaszi nagytakarítással telt. Aztán húsvéti körjárat. Három napig meg sem álltunk. Többet ilyet nem csinálu nk, hogy minden hova mi megyünk. Olyan fáradtak lettünk mintha egy úthenger ment volna át rajtunk. Plusz Apa lebetegedett így ápolónő is lettem.
Minden baba GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰ

Share
Gratulálok az első lépésekhez, hidd el egy két hét és szaladni fog. Az elején mi is számoltuk a lépéseket, métereket aztán már csak szaladtunk. Jobbulást kívánok!

Lucrécia
Falatka egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰ, Ő AZ EGYIK KEDVENCEM!!!!

Zuzmó
Kicsit irigyellek, hogy már megint pocakos vagy! A poci szép, a 4d-s képek is tetszenek. Jázmin copfokkal ÉDES!!!!

Toldi Kriszta
Nagyon szép a poci és a gyerek szoba is varázslatos.

Elena
A Te pocid is nagyon szép és jobbulást kívánok.

Mamm
Zsófi baba gyönyörűséges.

Jucicuki
Tündéri az összebújós kép.

Zsókuci
Nagyon örülünk, hogy jössz a talira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És örülök, hogy jól sikerült Győr! Remélem minél előbb megoldódik az a fránya eü probléma! A fogyihoz kitartást, nagyon szurkolok! Én is most kezdtem!!! (már 4 aerobik edzésen túl vagyok, majd meg haltam..)

Bibar, Lukrécia, Réka
Nagyon sajnálom, hogy nem fogunk a talin találkozni!!!

Sharon
Krisztike a kórházban kapta a fülbevalókat, ott szúrták át!!!!
Jobbulást és gratula az alváshoz!!!

Vicuska
Kicsit fejjél, csak megkönnyítés képpen, ne fejd ki az egészet!!!!

Rebe
Nagyon gyönyörűek lettek a 4d-s képek és szép súlyuk van.

Estrella, Bibar
Kriszti is mindig este produkálta a hasfájást, üvöltés is bőven, volt egyszer hogy 40 percig tartott a műsor. Tényleg elmúlt 3 hónaposan. Kitartás.
Nálunk a gripe water vált be!!! És néha szélcső!!! A kaja is sokat számít (amit Te eszel).

Ha valaki kimaradt bocsi. Még jövök, hozok képeket!!!

Millió puszi
Motné!!

:)
motné

Estrella
Sajnálom a kórházat! Mi is voltunk 1 hetesen - légzésfigyelő miatt. Tényleg szörnyű! Felejtsd is el gyorsan!!!! Örülök, hogy Dórababa jól van és nincs semmi komoly gond Vigyázzatok magatokra!

Lippa
Ugye már makk egészségesek a lányok? Mi újság az új ágyakkal?

Sharon
Szóval szerintem már csak a belövés marad fülecske ügyben.

Málna
Én is sajnálom, hogy így megszenvedtél. Le a kalappal előtted! De végre otthon vagytok, és ez a lényeg. Most már csak a picire koncentrálj!
motné

Dobok pár képet Krisztina királynőről.

Segített teregetni:
Kép

Kommandózás:
Kép
Kép

Március 15.:
Kép

Kép
motné

mamm
Nálunk is volt ám olyan, hogy este 6-1/2 7 körül kezdődött a hisztiek, alig bírtuk ki a fürdésig. Szegény Apa mindig olyan szomorú volt, nem akarta elhinni, hoyg végre haza ér munka után és csak a hisztike jut neki. Nálunk csak kézben volt el ilyenkor, vagy zenére táncoltunk ill. zenét hallgattunk. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, ahogy nagyobbacska lett. Nagyon sok infó éri őket és nagyon elfáradnak estére ezek a pici babók. Furcsa, hogy nálunk ez tavaly ilyenkor volt. Így egy év távlatból nemis tűnnik olyan nehéznek! Kitartás, ezen is túllesztek. De majd jön más! A babóknál most és még egy jó ideig állandó a változás. Ami tegnap még működött az lehet, hogy ma már nem fog és fordítva.
motné

Halihó, ez egy vonalzó próba.
Szép hétvégét mindekinek!

Kép

Kép
motné

Jaj, de jó sikerült! De, Apa felvilágosított, hogy néger babát választottam !:D Szóval ez egy újabb próba a babacsere után.

Kép

Kép
motné

Zsókuci
Juhhhhééééé!nagyon örülök,hogy mégis jössz :D

Motné
Nagyon jók a képek Krisztináról,már ezért megbocsájtunk,hogy eddig nem tudtál jönni
:wink:
gabicsibe

Estrella
szörnyü lehetett,de az a lényeg hogy nem találtak semmit :oops: :oops:

Motné
aranyos a picúrka :wink: :wink:

Horváth Ágit ma leváltják :P :P :P reméljük minőségi csere lesz :P :P

tegnap itt volt kerifiaam,aki 4 hónappal idősebb a fiamnál,annyira édesek voltak,egymásra mosolyogtak :P :P őrület volt,nemsokára itt fognak gengszterkedni :wink: :wink: :wink: nekem meg estére olyan migrénem lett,nagyon szar volt :cry: :cry: viszont Olivér mintha érezné ezt nagyon jó kisfiú volt az éjszaka :wink: :wink: imádom a kis golyót :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Tényleg leváltják a banyát? Hú mi lesz itt!!! Nem akarok politizálni, de ebből még bármi lehet. Az szdsz nagyon ragaszkodott hozzá.

Motné!
Írtam privit. Köszi a poci- és gyerek dicsérőt. Egyfolytában növünk midketten. Krisztina nagyon édes. Úgy látom nem csak az én lányom szeret mindenre felmászni :lol:

Na futok!
Talira nagyon gyúrok már, bár lehet, hogy apa nem tud jönni, mert nagyon sürget az idő és még sehogy sem áll se a fürdő se Jázi szobája.
Jajj nekem!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Most sikerült visszaolvasnom. Mindenkinek gratulálok a babajához.
Nagyon szépek. Kismamik pedig gyönyörüek. Jó egészséget mindenkinek.
Talán Rebe, Elan, Gabicsibe, Vikkata emlékszik még rám.

Rólunk annyit, hogy jól vagyunk. Szépen gyarapodunk.
Túl vagyunk a magzatvizvizsgálaton. Eredmény jó lett. Eltérésünk nincs. UH-t is csináltak. BPD 62 mm, suly 630 g, és ugy néz ki, hogy a fiuk táborát szaporitjuk. Kisfiunk lesz. Nevet még nem tudunk. Egyszer neki ugrottunk, de nem egyeztünk, igy maradt a picurka.
Ez volt 24 hetesen.
Multhéten meg volt életem első cukor vizsgálata. Túl éltem.
De még este is szédelegtem tőle.
Estére megyek a dokihoz. Kiváncsi leszek mit mond az eredményekre.
Lányok, irtátok, hogy vásárolgatatok egy két dolgot a kicsiknek.
Mi is hozzákezdtünk. Nem akarom az utolsó pillanatra hagyni.
Megvettük a kombi babaágyat, a kókusz matracot, kiskádat, meg a babakocsit. Ruhákban szerencsénk van, mert a barátnöm ideadja a kisfiáról lemaradt rucikat. Igy abból nem kell sokat beszereznünk.
De van néhány dolog amiben még tanácstalan vagyok. Nem igazán tudom eldönteni, hogy szükség van e rá, vagy csak a reklám hatása. Melyik a jobb. De foylamatosan tájékozódok a kismamiktól, hogy ki mire esküszik.
Csak néhány pálda. Papir pelenka vagy mosható pelenka?
Kézi mellszivó vagy elektromos mellszivó? Szükséges-e a sterilizáló vagy elég a forralt viz?
Valakinek ez a jó valakinek az. Ti mit használtok? Mi vált be?
A jó ötleteket, tanácsokat mindig szivesen fogadom.

Rebe nagyon szépek a lányok, örülök, hogy jól vannak.
Gabicsibe olyan jót rötyögtem mikor irtad, hogy a kisfiad, hogy unta a szivhang vizsgálatot. Az enyém meg bujocskázik. Egy két pillanatra be lehet fogni, tisztán hallani utána meg már nincs meg.
De hát van helye. Hátul tapad, nekem széles a csipőm, meg nagy a pocim. Van még hely a bulyocskára.

Fényképet nem tudok felrakni. Nincs olyan gépünk hozzá.
Igy a pocim nem tudom megmutatni.

Mindenkinek szép napot! Megyek kertészkedek én is egy kicsit.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Na itt vagyok,bealudt Falatkám.... :D
Csajok,ez a szép idő.....olyan boldogságosság van rajtam,süt a nap,Nekem meg van végre egy kisbabám,el sem hiszem milyen szerencsés vagyok.... :D :D :D Olyan szép az élet így:D :D :D

Bibarkám

olyan gyönyörű a kis vőm,ez a fotó.....már nagyon szeretném megint látni azt a kis beesett pofazacsit :wink: :lol:

Jezsoerika

én is emlékszem Rád.Örülök hogy jól vagytok,kár hogy nincs kép :D

Zsókuci

Már hogy ne hiányolnánk,az egyik legfontosabb topiklakó vagy!!!Örülök hogy a vizelet ok. :D Hajrá fogyi! :D
Igaza van Bibarnak,így hogy mész a talira még jobban sajnálom hogy nem leszünk itthon.
Bibikéről nem tudsz vmit?Úgy eltűnt....

Motné

szuper édik a képek!!!Már alig várom ezt a rohangálós kort! :lol:

Estrella

Szörnyű,örülök hogy minden ok végül.KÉÉÉÉPET arról a szépségről!!!!

Süt a nap és még Horváth Ágikát is leváltják....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Szia Erika,

Nagyon klassz, hogy benéztél! Én még jóformán sehol nem tartok vásárlásban, még kocsink sincs, de most már belehúzok, nem akarok nagy puttonnyal akciózni a boltokban :)

Papir pelenka vagy mosható pelenka? - én eldobhatósat fogok használni; nem túl környezetbarát gondolat, de nem akarok ezzel is szívni...

Kézi mellszivó vagy elektromos mellszivó? Én ajándékba kaptam egy elektromosat, de azt hallottam mindenütt, hogy csak az Avent kézi a jó. Egyelőre nem veszek, kipróbálom, milyen ez az elemes, és ha nem válik be, majd váltunk.

Szükséges-e a sterilizáló vagy elég a forralt viz? Sterilizálót szintén kaptunk használtan. Magamtól nem vettem volna, szerintem ugyanolyan jól megteszi egy fazék víz.

Bibar, nem fotóztad a csibészkéket? ;)

Motné, gyönyörű a királylány :)

Estrella, sajnálom a kórházat, de az a lényeg, hogy már otthon vagytok!

Sharon, ez a "betegen bejövünk dolgozni, és végigfertőzünk mindenkit" az én cégemnél is nagy divat... Nagyon pipa voltam mindig az ilyen "hősökre" :(

Rebe, nagyon édesek a csajok :) Én is arra hajtok, hogy az április-májust még húzza ki odabent Gábor, mindig mondogatom neki, hogy nincs itt kint semmi érdekes :D

Mamm, Rékaróka, Bibar, nagyon szépek a manók :)

Talikérdés: a párom szülinapi buliját egy héttel elcsúsztattuk, így, elvben én is tudnék menni; csakhogy szerintem mégsem fog összejönni...A probléma az, hogy pont azon a hétvégén elutazik két napra Bécsbe, és viszi a verdát is...

Kép
elan

Gabicsibe
Aranyos vagy, hoyg megbocsátasz! Emlékszem én is, hogy vártam az uh-kat. Olyan lassan teltek a napok! Mi is 31. hét környékén voltunk a második 4D-n és fantasztikus felvétel lett, elkaptak pont egy mosolygós pillantot. A kép most is a falon lóg. Szóval türelem, megéri!

Zuzmó
Köszi a pelenkás infót, Tündér vagy! Kriszti 2 hónapja volt 9,2 kg, szóval szerintem jó lesz a pelus neki is, a kis törékeny testére. Amúgy is maxit használunk a többi fajtából is. Jázmin is felmászik a kanapéra? Krisztikém is rájött, de ez életveszély! Nem azzal van a baj, hogy ül és elfekszik rajta. Hanem amikor feláll és a két karfa között kapaszkodás nélkül oda-vissza rohangál a puha párnákon. Rossz nézni! Mi csak ezt nem engedjük, amúgy a felmászást, ülést, fekvést nem tiltjuk. De rohangálásra, állásra NEM a válsz. Úgy félek, hogy rosszul esik le és a nyakát töri!!! Nálatok mi volt? Jázmin megunta már ? Ti hogy kezelitek? Volt nagy esés? Ja múgy próbálom megtanítni, hogy hogyan kell lemászni.

Bibar
Remélem a migréned már csak a múlté. Ugye milyen rendesek is tudnak lenni ezek a gyerekek? Kriszti is mindig tündér volt, amikor velem valami gáz volt pl: mellgyuszinál, amikor rázott a hideg a láztól olyan sokáig aludt 10 hetesen éjszaka, mint abban az időben még soha.

Lukrécia
Én is mindig ugyanígy érzem magamat, amikor ilyen gyönyörű az idő. De az időtől függetlenül még én sem voltam ilyen boldog, mint amióta királynőnk a pocimba volt és megérkezett hozzánk! De, gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Élvezd jól ki a babás időszakot! Mert a rohangálós időszakban egy perc nyugi sem lesz, csak amikor aszik! Nagyon élvezem ezt az időszakot is, ahogy napról-napra okosabb és ügyibb lesz.

Elan
Sajnálom a talit!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó lenne valami megoldást találni.

Jerika
Jó, hogy itt vagy és örülök, hogy jól vagytok!

Kép

Kép
motné

Agnese felajánlotta, hogy elvisznek a talira, úgyhogy előreláthatóan megyek én is :lol:

Kép
elan

Kép
Vendég

Elan
sajnos nem tudtam mert a kezemben volt a bébi,férjem meg a kertben sörözött :oops: :oops: :oops:

Motné
elmúlt reggelre hála az égnek :wink: :wink: :wink:

Lukikám
már mi is várjuk a kis családot nagyon :P :P :P :P gyertek máááááár :oops: :oops: :oops:

bibar

Jozsoerika
Végre jelentkeztél :D nekem kézi mellszívóm lesz,mert azt kapok.Sterilizálóra nem költök,mert egy lábas és forralt víz is megteszi és időben sem több mint a gép.Pelenkából pedig én is az eldobhatóra szavazok!Viszont én vettem moshatót is alváshoz,büfiztetéshez.

Elan
De jó hogy te is jössz :D

Rebe
Csütörtökön megtudom a kérdésre a választ :D
gabicsibe

Sziasztok!

Mamm, gyönyörű a kislány! Hogyan zajlanak a napjaitok? Talira jössz, ugye?

Bibar, Olivér nagyon jóképű! 8) Valahogy meg kellene oldani, hogy el tudjatok jönni a talira!!

Motné, a kis királykisasszony nagyon huncut!! Imádnivaló!

Zsókuci, nagyon örülök, hogy jössz a talira!

Mi most jöttünk meg a 6 hós állapot felmérésről és a 2. Prevenal szurit is megkapta Ramika.
Jelentem 72 cm és 8400 gramm! Most "csak" 30 dkg-t hízott.. :oops:
Viszont egy dologban most bizonytalan lettem: találtam itt a közelben babaúszást hétvégére. De a dokinénink nagyon ellenzi. Szerinte ez csak az anyukák kedvéért lett kitalálva, mert a gyereken ez még nem fejleszt és sok betegséget el kapnak ott.
Nektek mi a véleményetek? Olyan tanácstalan vagyok. Tényleg olyan hasztalan?

Kép

vicuska2007

Gabi,
Ha tudsz valami bővebb infót, akkor elküldöd? Én jövő hét kedden megyek! :wink:

Sharon,
Örülök, hogy túl vagytok az első betegségen! Képet várunk ám, már olyan rég tettél!

Kriszta,
Jó lett a szoba, a bordűr gyönyörű szép! :D

Zsókuci,
Hurrrráááá, hogy tudsz jönni a talira! Annak örülök, hogy a vizelet eredményed jó lett. Én is most fogorvoshoz járok! Jobb ha tényleg megcsináltatod őket, legalább az sem tud bekavarni! A fogyihoz meg kitartás, beindul az, az eleje felé tudod hogy nehezen mozdulnak a kilók lefelé, a fránya női szervezet tartalékol. :shock:

Estrella,
Jó, hogy nem lett semmi komoly!

Motné,
Nagyon jók a képek Krisztina királynőről!

Erika,
Hát hogyne emlékeznénk rád! :D Örülök, hogy minden rendben veletek! Gratula a fiatokhoz! Mi eldobható pelenkát fogunk használni, igazából nem is lenne időm egyfolytában mosni! És ebből a megfontolásból biztos veszünk sterilizálót is! A mellszívó ügyében én is tanácstalan vagyok! :oops:

Elan,
De jó, hogy tudsz végül jönni! Örülök, hogy találkozunk! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi,
Most látom, hogy mialatt írtam, pont üzentél! :lol: Várom az üzit!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vicuska
nekem is tetszene a babauszi de nem viszem,mert csak rosszat halottam eddig,az összes ismerösöm babája vagy fülgyulladást vagy mást kapott :cry: :cry: Chesti Nikije is emiatt volt annó korházba,egy kedves anyuka nem használt tampont és elkapott valamit a picúr/ha jól emlékszem/ :oops: :oops: szóval én kihagyom :oops: a talit is sajna,pedig jó lenne,még reménykedek hogy a páromnak mégse kell menni,de ehhez csoda kéne :cry: :cry: képet kérünk :wink: :wink: már 6 hós,atyaég,gyönyörü lehet :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Máté újra beteg. :cry: :cry: Ezúttal 39-6.os lázzal (ami popsiban 40,1 volt!). ügyelet szombaton, mert nem tudtuk lehúzni neki. Szerencsére a mi dokinénink volt az ügyeletes. Kapott antibiotikumot, mert a torka piros volt. Aztán mivel az orra sem folyik, gyanús lett a dolog, és eszembe jutott, hogy a barátnőm szólt, miután mi elmentünk tőlük, az azt követő napokban a fia átesett a "háromnapos láz" nevű betegségen. Lehet, Máténál is ez van, és akkor holnapra várhatóak a pöttyök. Csak azt tudnám, hogy akkor fölösleges volt-e az antibiotikum. Nem vagyok híve, de annyira szarul volt a gyerek, hogy beadtuk neki.
Most csak nyeklik-nyaklik, és ordítási rohamai vannak. Fent jön több foga is egyszerre, és az apja szerint a kettő együtt sok neki, szerintem nem tudom. De tegnap egyedül voltunk egész nap, és estére már kikészültem. 2 napja nem aludtam a láz miatt, és alig vártam, hogy nyugi legyen este. Máté nyűglődött, nem aludt, semmit nem akart, rákezdett az ordításra, és nem tudtam lecsillapítani. Kövezzetek meg, de a beteg gyerekemmel kiabáltam, és még meg is ráztam tehetetlenségemben. Utálom magam, és iszonyú lelkiismeretfurdalásom van emiatt. Nem használt semmi, csak ordított, és egyre jobban belelovallta magát. Gondoltam, hátha magához tér, de csak mégjobban üvölteni kezdett. Lehet, lelkibeteggé tettem???? - ne röhögjetek, halálosan komoly. Ma is teljesen másképp viselkedett, mint szokott. hiszti, vergődés, ordítás. ráadásul nekem a napokban kell megjönnie, és ilyenkor a cici sem ízlik neki. Persze betegen jobban kívánná, de nem jó neki, és ebből újabb bőgés következik, én pedig még inkább ideges leszek, mert nem tudok neki segíteni.
Ma estére már jobb lett a helyzet. Balhé nélkül sikerült a fürdés, és az elalvás. Remélem, holnap napközben is jobban leszünk mindketten. Apa hajnalban jön munkából, aludna délelőtt, és, ha fellármázzuk, akkor aztán jól fog kinézni a hármasunk! Adhatunk majd valóságshow-t.

Lázcsillapításról: nem tudtam, hogy ilyen magas láznál egyszerre is lehet adni a germicidet és a nurofent (vagyis két különböző hatóanyagú csillapító szert), akár 4 óránként is.
Hűtő fürdő pedig csak külsőleg segített Máténak, a hőjét nem húzta le, igaz, a közérzete mindig jobb lett.

Vica,
úszásra én is a fertőzés lehetősége miatt nem vittem. Szerintem, az nem igaz, hogy egyáltalán nem használ semmit. Ha mást nem, akkor is mozgás a babának, és szülő-gyerek kapcsolat fejlesztése.

Erika,
én is emlékeszem ám! Örülök, hogy jól vagytok.
Pelenka: eldobható. Szerettem volna mosható nadrágpelenkákat, de akkor nem volt már keret az induló csomag megvásárlására. Szívesen kipróbáltam volna.
Mellszívó tapasztalat: kézzel fejek. :lol: DE kipróbáltam 3 félét, és leginkább a gyógyszertárban kapható, olcsó, pumpás változat vált be. Ennek továbbfejlesztett változata a Chicco kézi fejője, ami egész jó. Az AVent kézi nekem semmit nem ért, szinte csak cuppogott. Vszeg a mellem formájához nem illett, mert a barátnőm 2 gyerekkel is azt használta, és ódákat zengett.

Estrella,
sajnálom a történtetek! Remélem, most már kezdesz megnyugodni. Próbálj meg felejteni, mert utána csak rosszabb lesz, ha morfondírozol rajta. Lassan 1 éve, hogy Mátéval voltunk bent, és nem tudtam túltenni magam rajta, mert sok mindenről eszembe jut, és akkor újra előjönnek az emlékek, én pedig hagyom magam, ahelyett, hogy gyorsan elterelném valamivel a figyelmem.

Bibar,
nagyon klassz pasi lett Olivérből! De, lehet, hogy ezt már írtam :wink:

Zsókám,
de jó, hogy tudsz jönni! :lol: Fogyihoz drukkolok! Régebben a Kismamában volt egy fogyózós melléklet (Mercinek hívták a lányt, ha jól emlékszem), és neki sem sikerült, pedig mindenfélével ellátták (étrend, torna, stb.), valami olyasmi lett a vége, hogy "ez a típus", de már nem emlékszem pontosan. Pajzsmirigy nálad rendben van? Ja, most várod az eredményt. Bocsi!

Motné,
kanapé: he-he, nálunk egy szinttel jobb. Lemászni tud, de fel még nem. :wink: Chestitől elirigyeltem, hogy Lencsilány milyen szépen mászik lefelé, és Máténak is megtanítottuk. Hetekig tartott, mert félt eleinte, de most már nagyon vagány. Túlzottan is. A székről ülésből feldobja magát, úgy vetődik lefelé.
Fotókon, mintha az én fiamat látnám. Ismerős rosszalkodások. :wink:

Megyek, mert nyöszörgött. A fr. ágyon fekszik, nehogy lecsússzon.

Jó éjt!

Kép
Kép
share

Gomba mama mindig babázik, Gomba papa pedig - így, hogy közeleg a babatali - nem bírta ki, hogy ne rakja fel kedvenc képét Benedekről. Csak hogy legyen majd, aki megismeri 19-én:) Kép

Üdv minden fórumozónak, biztos ír majd Gomba is a csodás mindennapjainkról! :lol:
gombahölgy

Share
dehogy kövezünk meg,szerintem mindenki átesett már hasonlón :oops: :oops: én is mindig nagyon szégyellem magam mikor elvesztem a türelmem/van ilyen,leginkább éjszaka :oops: :oops: :oops: /remélem hamar meggyógyul a picúrkád,jobbulást neki :oops: :oops: és biztoa nem lett lelkibeteg ne félj :wink: :wink: igy is kell néha anyucit látni :oops:

Gomba
hihetetlen nagyfiú már :oops: :oops:

bibar

GombaCsalád:
A KisGomba gyönyörű. :D
Share:
Én is előre félek mindenféle lázas betegségektől. Sajnálom Mátét, biztosan rossz lehetett, főleg nézni a szenvedést. Próbálj meg azért valamikor pihenni is. Beso.
Bibar:
Tuti az egér. A kórházban mikor voltunk akkor kaptuk a tesóméktól és nagyon szereti Dóri.
Vicuska:
Én már alig várom, hogy 3 hónapos legyen Dóri és mehessünk a babaúszásra. Remélem nem kap el semmit az usziban. Viszont a fejlődésében sokat segít ez az "úszás" én csak jókat hallottam. Későbbiekben a tanulásban is segíti, és még sokminden másban, és ettől nem szeretném megfosztani a gyerekemet.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!!!!!
Nagyon durva hetünk volt.Meghalt a nagyim.12 perccel értem oda később,sajnos,de előtte egy nappal már elköszöntem tőle.m
Szombaton a 18éves húgomat bevitte a mentő a Jánosba,vasárnap megoperálták őt egy hatalmas petefészek cisztával,amiben 4L folyadék volt.Gyerekeimet otthon hagytam apura és másról se szólt a hét csütörtöktől,mint kórház.
Pöcs kivan.Nagyon fáradt vagyok.
Majd jövök,ha tudok
Vendég

Kép

Kép

csak két képet gyorsban!!!!

Puszi mindenkinek
Vendég

Jó Reggelt Lányok!

Ramika még alszik, így nyomulok a neten ezerrel. :lol:

Úszás: szerintem Ramin volna mit fejleszteni, mert már 3 hete volt, hogy megfordult először és azóta ezt kb. kétszer csinálta és most megint nem megy neki kb. másfél hete. Nagyon kis lusta! De amit Bibar ír meggyőzőbb!

Gomba Család: I LOVE Benedek!!

Lányok, nem tudja valaki mi van Fionával?

Kép

vicuska2007

Benszike, őszinte részvétem a nagyid miatt!!

Tesódnak jobbulást! Laparoszkópiával meg tudták oldani?

Az ikreket is imádom. Nagyon várom a talit, hogy élőben is lássam őket!

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?