Ancsi
Hű, már jósolgatsz!
Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Derekadnak ++++ Darazsak
asszem OBI-ban vettünk tavaly tépőzáras öntapis szúnyoghálót nagyon baráti áron (1-2ezer körül volt), a ragacscsíkot felragasztod a keretre, arra meg rányomod a hálót, nagyon egyszerű, de főleg ablakra. Hálapénzt én még a kórházban a kontrollon adtam a dokinak, és legalább letudtam, az első szül. után a 6 hetesen pl. ott sem volt a rendelésen, mert épp szült.
Rylie
Kamilla nagyon vagány az új bicóval!!
Átrohanás...
nem tudok jó tippet, mert Bálint nagyon szófogadó (és nagyon határozottan tudok rákiabálni a sarkon
) no meg nálunk alapszabály az utcán, hogy szót fogad, különben hazamegyünk és slusszpassz - ezt megértette. Szakdolidról mi hír, mikor lesz "eredményhirdetés"?
Manóka
Sziaaa!
Nagyon jók a képek!!
Tornához gratula! Előadásról nem maradtál le, mert igaz, hogy tegnap lett volna a bőrbetegség is téma, de olyan nagy volt az anyag, hogy dokinéni ketté bontotta, csak az allergiát vettük és jövő szombaton jön az ekcéma meg egyebek, szóval gyere!
és igen, ezt az anyagot küldtem mélben, de a mostanit még nem küldték át (állítólag megcsúsztak az idővel), de ha megkapom, szívesen átküldöm ezt is.
Ríd
Nagyon boldog szülinapot P-nek!!!! Dédi kapott végül járógipszet? Anyukád sztorija
Szakdolival hogy haladsz? B. szájának is bulást!!! Nálunk pont tegnap történt hasonló: Bálint meglökte az ülő Bencét, aki hanyatt dőlt, még szerencse hogy ügyesen borult és szőnyegen volt, így alig koppant, de olllyan rossz érzés volt...
Curse
Hű de jó cuccokat kötöttél Adélnak!!! Nagyon csini a leányzó!!!
És nagyon ügyi vagy!!! ez nekem már a művészet kategória!!
Tinu
Járó Tüncinek óriási gratula!!!!!! Neked pedig a ledobott kilókhoz!!
Ruz
Hű, micsoda torta! és Bendi milyen nagy fiú már!!
Votiv
Lili fülének bulást ++++++++++
Nuk
Mászó Rékának naaagy gratula!!!
és drukk, hogy mielőbb jöhessen a tesó!!
A héten voltunk a dokibácsinál méreckedni: Bencus már majdnem 10 kiló (9800 gr)!
úgy nő, hogy a maxipelust már úgy kell rácentiznem...
és imádja a könyveket a kissrác, többet "olvas" mint a bátyó
Bálint meg kinövesztette az uccsó 2 rágóját, jobban mondva a hegyük már kint van, remélem a nehezén már túl vagyunk.
Na mék, várnak a srácok... Szép délutánt mindenkinek!!