Új privát üzeneted érkezett!

Olyan szörnyűség történt velünk!!
Hanna leforrázta magát tegnap. Kép Kép Kép Kitettem az apjának a levesét az asztalra, én meg kimentem a többi tányérért. Hanna meg bekúszott az asztal alatt és magára borította a tányért. Szegénykém a jobb könyökét nagyon megégette, persze felhólyagosodott, majd lejött a bőre. Szerintem szörnyen néz ki, de doki szerint nem vészes. Úgyhpgy most minden nap megyünk kötözésre.
Ma pl. 2 órát álltam vele sorban a Heim Pálba, erre estére még be is lázasodott, úgyhogy holnap a lázas gyerekkel mehetek sorban állni.
Szegénykém nagyon sírt, csak akkor nyugodott meg, amikor bekötözték. Ma már úgy látszott nem fáj neki nagyon, mert jól használja, és nem is sírt, ha hozzáért, persze a kötést folyamatosan bontja magáról.
Úgyhogy nagyon vigyázzatok.
Ma jött anyukám és az volt az első, hogy odament hozzá és mutatta a kezét. Mondta hozzá, hogy BIBI BABÁÉ (szóval kisajátította). Olyan édes, mutogatja a kis kötését.
Viszont varrtam neki egy fürdőköpenyt, macis anyagból. Nagyon édes, pihi-puha. Nagyon jó kis manóka, ahogy rodeózik benne.

Gabi, Alex!!!
Boldog 1 szülinapot a két nagyfiúnak.!!

Rit
Boldog szülinapot Dodónak is!!

Manó
Emmának is sok szétkenhető tortát kívánok!

Csics
Én is hasonlóan voltam a fogammal jan-ban. most elment a fogorvosam szülni, úgyhpgy várom, hogy visszatérjen és rendet rakjon a számban Kép

Judy
Nagyon sajnálom a férjedet. Remélem jobban lesz

RR
Az, hogy a cikkben értelmetlenség van, nem jelenti azt, hogy ő is ezt mondta. Én már adtam interjút, meg a főnököm is, és gyakori, ha az író nem érti mit mondasz, hülyeséget ír.

6 hét
Én még akkor sem tudtam járni rendesen, mert a varrataim nem szívódtak fel, hanem elkezdtek csavarodni Kép. Elég szar volt, de ahogy kivették, 1 óra múlva tökéletes voltam.

Conti
Mi rács-ajtót szereltünk fel a konyhába (ajtó nálunk sincs), így nem tud bennt kártékonykodni. Vigyázzni kell, nehogy egyszer ő is megégesse magát, vagy veszélyes dolgot rántson le. nálunk persze a mosogatógép a sztár, mert ha bekapcsolja világít és zörög Kép

Kataa
Drukkolunk a nővérednek!! De biztos nem lesz gond. Kép

Gumicukor
Szerintem is sok esetben jó a homeopátia. nekem az epémmel rengeteg a bajom, és folymataosan nem akarok összevissza szedegetni gyógyszereket, de van 1-2 homeo-bogyó ami bevállik, és csak vész esetén kell rendes gyógyszerhez fordulni.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Rit!
Irtam mailt a profilodban levö cimre, mert az ide mar nagyon OFF!Kép

dec8,
szegeny Hanna es szegeny Te is! De biztos hamar be fog gyogyulni a seb, bar egy eges azert el tart egy ideig...Sok türelmet es kitartast a kötözesre jarashoz!

Lanyok
en vagyok vaksi, vagy Zsani mar tenyleg reg jelentkezett?

Homeopatia
nagyon homeo. parti vagyok, a gyerköcök eddig szinte nem is kaptak mast, csak ha nagyon kellett...de szinte soha...(kopp, kopp, kopp) es remelem, hogy igy is marad!!!

Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok,
csak egy rövidke

Kislánykám ELINDULT :-)))) Feláll kapaszkodás nélkül, és sétálgat a szobában :-))))

Szilcsike és Szilvike (11 hó + 2 nap)
szilcsike

Sziasztok!

Most csak nagyon gyorsan:

Sasha!
Nagyon boldog szülinapot Gabinak!
Láttam, hogy érdeklődtél a homeopátia után. Én marhára nem értek hozzá, de ha esetleg érdekel, akkor itt a XIV. ker.-ben van egy jó fül-orr gégész, aki homeopátiával foglalkozik. Mi is nála voltunk még régebben, amikor a Gyurci több hétig rettentő náthás volt, és nem akart elmúlni! Ő segitett! Ha érdekel, akkor előkeresem, hogy mi a doktornő neve és rendelési ideje!

Dec8!
Szegénykém! Nagyon sajnálom! Hogy fájhatott a kis csöppségnek! Remélem mihamarabb rendbe jön! Jobbulást neki!

Djeszter!
Én úgy tudom, hogy az átlagos az 13-15 hó között az elindulásnál, de az ennél korábbi és későbbi is teljesen normálisnak tekintendő. (1-2 hónap plussz-minusz)

Szilcsike!
Gratula az elinduláshoz!

Puszi

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Dec8, nagyon sajnálom Hannát, nagyon tud fájni az égésKép Sokszor égettem már meg a kezem a főzés során, a legrosszabb az volt, mikor egy áttüzesedett fedőt megfogtam, nem láttam, hogy be volt kapcsolva a kerámia lap alatta. Bezzeg anyunak aszbeszt keze van, megfog minden forrót.
Szerencsére Betti lerántani nem tud semmit, mert odáig nem ér fel a tűzhelynél, a konyhaasztalon meg nincs abrosz már régóta.

Szilcsike, gratula a járáshozKép

Manó, én is téli cipő vásárlás előtt állok, most 19-es a cipője, és 20-ast fogok venni. Remélem két számot azért nem nő egy tél alatt a lába.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Szia Sasha!
Ne haragudj, azt hiszem egy kicsit lemaradtam! Most mire utánanéztem, vettem észre, hogy már megkaptad a doktornő elérhetőségét! Én is őt akartam ajánlani neked! Nagyon rendes és kedves, különösen a gyerekkel. Amikor nála voltunk, akkor megfogadtam, hogy ha lesz még valami hasonló problémánk, akkor csak hozzá fogunk menni. Gyurcinak is nagyon tetszett, végig jókedvű volt nála, és azt hiszem, hogy ez is egy nagyon fontos szempont, amellett, hogy jó szakember!

Többiektől bocsi, hogy ezt itt tárgyaltam ki!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor,
Milyen az a monitorszemüveg?
Hah, nekem még nappal is elég volt váratlanul a kertünkben egy kutyával szembetalálkozni, ha este lett volna, na az garantált szívinfarktusKép.

Conti,
Hú, még jó, hogy visszamentél a konyhába. Én bevallom, hogy amikor a konyhában vagyok, akkor Lili mindig az etetőszékben van. Felteszem neki a tálcát és tök jól el szokott játszani vagy pufizik. Igaz mindig akkor főzök amikor alszik, így az éber időszakra csak minimális konyhai ténykedés marad általábanKép.
Egy rokonlélek kutya ügybenKép. Sajnos nekünk sohasem volt kutyánk, így eléggé bizalmatlan vagyok a kutyusokkal, de úgy általában egyébként kedvelem őket, de inkább macsek párti vagyokKép.

Boldog szülinapot Gabinak és Emmának!

Manó,
Lili most 20-as őszi cipőt hord, én úgy gondolom, hogy 21-est fogok neki venni, mert télen a vastag zoknit is hozzá kell számolni.

Kryss,
Jobbulást Rebinek!
Múltkor az egyik barátnőm illóolajos párologtatót izzított be a gyerkőcnek a náthára.

Dec8,
Szegény HannaKép. Gyors jobbulást a könyökének, kívánom, hogy ne maradjon nyoma se kívül se belül.

A lényeget napok óta mindíg kifelejtem a leveleimből: Lili egyedül lépegetKép! Ülésből szépen feláll és 1 métert már simán megtesz. Ami nagyon tetszik, hogy tök ügyesen csinálja, mert amikor elveszti az egyensúlyát, akkor rögtön előredől és lecsücsül.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kataa,

Sok boldog szulinapot Alexnek! Kép
Nyugodj meg, a tesod jol nez ki, a pocakja ket het alatt rengeteget nott. Holnap felhivom, hogy ker-e segitseget a Ralph anyukaja. Igazan szivesen vigyazok a fiukra. Tenyleg Anyukatok melyik napon erkezik? Ha kell, szivesen kimegyek erte a repterre (tolunk 15 percre van), es kiviszem Howard City-be.

Mi november 6.-an ismet indulunk Magyarorszagra Jordan-nel. A ferjem kesobb jon utanunk, es szerencsere egyutt jovunk vissza. Remelem meg nem lesz kemeny tel otthon.

Minden szulinaposnak nagy gratula! Kép Latom van nehany uj pocaklako is. Kép

Mostanaban nagyon el vagyok foglalva, ezert nem irok. Olvasni azert bekukkantok amikor csak tudok.

Judit
Judit

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat, apája már jobban van és mellőzi a husitKép
ma jönnek a szüleim és itt alszanak nálunk, holnap megyünk Szentendrére rokonlátogatóba.

Manó!
Emmának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Dec8!
Gyors gyógyulást Hannának!

Szilcsike, Ilke!
gratula az első önnálló lépésekhez!

Rit!
Milyen let a frizu? Fotó?

na pusz
Judy és Gergő
Judy

Lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Tortaevészet és trancsírozás elmarad. Baromira felgyorsultak az események, ha lesz egy kis időm leírom. A lényeg, hogy a nagyszobából már elvittük a fél szekrénysort, mert volt rá időnk és hétvégén folytatjuk. Jövő hétvégén már ki kell költöznünk.

Csipkebogyóval is jól sikerült a tali, nagyon aranyos a Luca, igazi ennivaló kislány. A pocakbaba még nem igazán látszik a nap pulóver alatt, de azért ott vanKép Vagy jó 2 órát csatangoltunk az Euro Parkban.

Most mennem kell, még alszik a gyerek és a cuccok a szekrényből a földön és az ágyon hevernek szana széjjel.... A könyvek, a rohák, a lomok....brrr

Kép
sasha

dec8
Jobbulást kívánok Hannának! Gondolom hogy megijedtél és hogy sírhatott szegény. Még jó, hogy csak a könyöke égett meg.

Ilke
Nagyon ügyes Lili, gratula az első önálló lépésekhez.

Szilcsike
Nektek is gratulálok az első önálló lépésekhez. Az alvás hogy megy? Bevált a szivacs?

Rit
Tényleg kérünk képet a göndör Rit-ről. Kép Jó lett a séród??

Kataa
Drukk a tesódnak!

Kryss
Jobbulást Rebinek

Forti

Kép
Kép
forti

Manó
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Emmának!

Forti

Kép
Kép
forti

Jajjj!!!

Manó!
Emmának nagyon boldog ELSŐ szülinapot! Isten éltesse sokáig!!!!

Psuzi
sasha

Kép
sasha

Manó, nagyon boldog első szülinapot EmmánakKépKépKép

Conti

conti

Manó
Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk Emmának!

Forti
Szivacs bevált, olyannyira hogy csak egyszer kelünk hajnali 5 körül. Végre alszom 2 óránál többet egyhuzamban. KépKép

Köszönjük a gratulációt járás ügyben. Pont jókor csinálta először, itt voltak a nagyszülők is. Nagy élmény volt.

No most mennem kell, mert ő akar írni Nektek KépKép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Ma reggel olyan edes volt Alex,ult az etetoszekben es mosogatta,elkezdett nyusziteni,erre en kicsit felemlet hangon mondtam neki hogy :Cica ma egy csomo dolgom van ugyhogy lecci ne nyavajogj.Na azota egy angyal: )))

Mano
Kulonben igazolni latszik a nezetem hogy Emma kihasznalja hogy ketten vagytok korulotte.Miota itt lakunk estenkent mikor mindenki itthon van nyugosebb a szokottnal.Szerintem erzi hogy mindenki ugyis a kedvet keresi: ))
Boldog szulinapot Emmanak!!!!!!!!!!

Djeszter
Elindulas alt 11-15 honap kozott.PErsze azert van elteres,de ha amugy mar majdnem csinalja akkor csak ido kerdese a dolog,ne aggodj: ))’

Dec8
Ez szornyu.De jo hogy csak a konyoke.Gyogyulast a kis Hannanak!!!

Szilcsike,Ilke
Hatalmas Gratula a csajoknak az elindulashoz!!!

Judit
Ezer koszi !!!Orulok hogy jol nez ki.Tudod mi nagyon ossze vagyunk nove meg igy messzirol is ,ezert izgulok annyira erte: )))
Irok mailt!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok innen a káosz közepéről: Tegnap labdafürdőt tartottunk. Ez abból áll, hogy van 101 db műanyag lasztink, ezeket beleömlesztettem a fürdőkádba fürdés időben, így Dodesz labdahegyekben fürcizett. Nagyon élvezte, olyat játszott, hogy a kád egyik végéből vetette bele magát a vízbe, átcsúszott a túloldara, majd vissza. Annyira élvezte, nagyokat rötyögött, mi meg csak álltunk az apjával és néztük, ahogy szórakozik. + rengeteg képet csináltam, csak még nem töltöttem le, de majd mutatok. Annyira jó volt, el is terveztem, hogy sűrűbben fogunk ilyet csinálni. Most viszont labdahegyek a lakásban, mert ugye száradniuk kell, a kiscsaj meg szétdobálta őket pontosan 101 felé KépKépKép

dec8
Jobbulást Hannának, gyógypuszik mennek!! KépKép

Kryss
ok, megkaptam, köszönöm!! Ha lesz időm, jelentkezem!!!

Szilcsike
Gratula Szilvikének!!!!!

Judy, Forti
Annyira nem lett göndör, de nagyon hullámos. Kb úgy néz ki, mintha természetes göndör lennék. Foto majd lesz, csak most annyira nincs időm. Papa begyúrta a kalácsot és elment melózni, úgyhogy mehetek sütni mindjárt. Utána meg sietünk Bécsbe, de ha lesz időm, rakok fel, ígérem!!

Rit és Dodo a labdakirálylány Kép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

sziasztok mamik!

Tegnap megvettük az idei ovaerállunkat sapkát és sálat, már csak a csizmi hiányzik. Esókabátot nem találtunk.
Az Árkád Babaházában vettük a overált 7600 pénzért, ott legalább volt több méret is. A BabyBellben csak 74 és 80-as illetve pici babáknak való lábzsákos, nekünk meg legalább 86/92-es méret kell, hogy azért tavaszig kibírja. A sapit a La Halle-ban vettük, a férjem választotta. Ahhoz képest, hogy utálja a ruhavásárlást, Daninak egész jó kis rucikat szokott választani.

Cuki volt Dani ahogy az ovarállban szaladgált az üzletben. Amikor az eladónő segített feladni rá a ruhát, akkor odabújt hozzám, a férjem mondta, mintha azt akarná mutatni a nőcinek, hogy ő ám az én anyukám, oda is bújok hozzá Kép

Viszont a parkolóházból kifelé jövet szörnyű kanyargós az út, természetesen nem álltam eléggé közel a kiengedő automatához, így ki kellett szálljak. hiába, még gyakorolni kell.

Egyébként a Babaházba ma érkezik új áru, ha érdekel vkit Kép

Csizmát vett már vki? Hol érdemes?

Dec8
Gyors gyógyulást a manókádnak, remélhetőleg nem látszik majd meg a helye! Legközelebb légy óvatosabb!
Én este szoktam főzni, amikor Dani már alszik (napközben, hogy ugye dolgozom, nem tudok) így csak melegíteni kell neki mikroban. Hétvégén, amikor főzök, akkor apjával játszanak bent, így nem tud téblábolni. Ha mégis marad vmi forró edény a tűzhelyen, azt a belső lapra és befelé fordított foganytúval teszem.
nálunk Dani Ilke Lilijével ellentétben nem marad meg 1 percig sem az etetőszékében, neki mennie kell.

Szilcsike
Gratula a sétáló nagylányhoz!

Ilke
A monitorszemüveg olyan, mint egy rendes szemüveg, csak az üvegén van egy szűrőfelület. Lehet dioptriásra is tenni és simára is. Nekem dipotria nélüli van. Érezhető a különbség, főleg, ha sokat gúvadok a képernyőre és tv-nézés közben is nagyon jó.

Lilinek gratula! Kép

Judy
Szójával is helyettesítheted a husikat, és még egészségesebb is, bár elég magas annak is a fehérjetartalma, de talán mégis jobb, mert növényi eredetű.

sasha
mielőbbi rendet kívánok nektek!

Manó
Már akartam kérdezni: Emma hogy jár bölcsibe? Ott vagy még vele és szoktatás megy?

Pusz, hurrá, ma csak délig vagyok! a melóhelyen!!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Szaisztok!

Gumicukor!

nem konkrétan bölcsibe jár Emma, csak a bölcsiben működő játszócsoportba. Csak mivel a bölcsiben van helyileg, a gondozónő a bölcvsi alkalmazottja és a bölcsisek menüjét eszik, ezért mondom hogy a bölcsisKép

Tegnap vettem neki egy superfit-goretex csízmát, 22-es, hát remélem bejön és tényleg vízálló lezs, egy lánytól vettema neten, új, 7900 Ft volt, magas szárú, fűzős, jó meleg. Végül a 22-es mellett döntöttem, merta 21-es őszi cipőjébe kiprbáltam és már nem fér be az ujjam, így nem mertem 21-est venni.
Egyenlőre nagyon tetszik Emmának, hurcolja magávalKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó!
Boldog 1. szülinapot Emmának!

Ilke!
Lilinek gratula a lépegetéshez!

Az Árkádba szerintem én is ellátogatok ma! Pont 10 perc séta innen tőlünk. Ilyenkor néha sajnálom, hogy költözni fogunk!
Képzeljétek, Gyurci este 8.30-tól reggel 8.45-ig aludt egy hang nélkül!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
DE JÓ NELED!!!! Én 4x keltem, végül magam mellé vettem, mert hulla voltam. Így aludtunk fél 8ig Kép
És még soha nem aludta át az éjszakát, pedig már 1 éves és 9 napos!! KépKépKép brühühühühüüüüü

Rit és Dodo

rit

anemona7

Raktam fel két képet, itt nézheti meg, aki kíváncsi:
http://babanet.hu/album/main.phpown=1&album=645&page=3

Na jó, csak hullámos - de azt mondták nem lehet erősebben mert melír van benne Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

AZ elöbb irtam egy hsszut es amiota meg akartam valtoztatni az email cimem profilomban, nem tudom magam regisztralni.Valami kodot kellett volna hogy kapjak emailban, de nem erkezett meg!Kép

Mano!
BOldog !!KépKépELSÖKépKép!! szülinapot Emmanak!

Rit,
nagyon jo lehetett a labdafürdö!!!Kép
Rit ne hidd, hogy egyedül vagy!NAlunk is hasonlo a helyzet alvas ügyben...

Ilke,
köszi az ötletet!En is azt szoktam csinani, hogy illatlampazok!Most is z egsz lakas eukalyptusz illatu, mert allitolag annak fertötlenuitö hatasa is van, hatha nem terjednek ugy a bacik!
Gratula a lepegeteshez!!!

Szilcsike,
Nektek is gartula az elsö önallo lepesekhez!

Fort,
kösziKép!

TUd valaki valami egyszerü torta receptet?Aaron 4. szülinapjat ünnepeljülk vasarnap es ugyan ötletem mar van, de hatha akad jobb recept is!
Rebi meg mostanaban aproszemü, edes, magnelküli szölöt ezsik mostanaban.Eszi? KépZABALJA! De meg ezt is negyedelem neki, mert a kakijaban viszont latom a darabkakat!ES banant adok melle, mert igy talan nem hajtja meg öt annyira a szölö!!!KépKép
Ismeritek a bulgurt? Tegnap ilyet föztem kukoricaval, borsoval es repaval!Rebek ezeket nagyon szivesen eszi!
Akkor most ennyi, Kryss&Rebek
Kryss

Rit!
Nem megy a link!KépLegalabb is nekem nem!Kép
Kryss
Kryss

KépKép
KépKépKép
beszti

Legalábbis remélem!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Sasha
petike is kapot mamuszt tegnap a nagyitol 20-21 de ö nem szereti Kép pedig tündéri oroszlános csak adig volt a lábán mig megete az ebédjét mert amig evet adig azt nézegete babrálta utána még elbabrált vele egy darabig de nem sokára leszedte lerugta magárol a mamuszt Kép igy ha csak nem szokja meg marad a zokni nálunk Kép .

Gumicukor
én sem félek beoltatni petikét pedig én a saját vérvételemen mindig becsukom a szememet én bevalom félek a tütöl de ha petikét olttyák akor soha nem félek lehet hogy azért mert anyira sokat olvastam az oltásokrol és nekem még ráadásnak egy vegyész férjem is van aki ismeri az oltoanyagokat .Én is kérdezgetem hogy mi micsoda igaz én azért mert féltem hogy valami olyat adnak ami esetleg allergiát okoz mivel én majdnem minden gyogyszere allergiás vagyok pennicilin viszi nálam a pálmát és utána a fejfájás csilapitok fájdalom csilapitok ezért én mindig megkérdezem hogy mivan bene söt én pont emiat nem kértem és nem is adtak nekem fájdalom csilapitot .

Conti
petike is szeretné a tüzhelyt és a sütöt piszkálni de ha egyedül vagyok itthon akor inkább becsukom a konyha ajtot fözni meg akor fözök ha ö alszik .

Sasha
BOLDOG SZÜLINAPOT IGY UTOLAG IS GABINAK Kép

Mano
BOLDOG SZÜLINAPOT EMMÁNAK Kép

Judy
petikét elégé megviselte a szülés mert szó szerint csucsos lett a feje viszont gyönyorü kis arcocskája volt-van Kép és már a feje sem csucsos Kép .

Vöröshusok
én vigan eszek disznot,marhát söt pulykát ,csirkét is söt a párom is és edig még egyikünk se lett köszvényes igaz nem minden nap eszünk hust van hogy fözeléket,tésztát,kruplit eszünk .

Kataa
az én párom kibirna 1 évet simán itthon de sajna nem tehetjük meg mert munkával töbet keres mint ha itthon lene gyesen vagy gyeden Kép .

Djeszter
petike sem megy egyedül csak ha kézenfogjuk de akor már elég gyorsan na meg néha -néha már elengedi az egyik kezemet és probál ugy is lépni párat .

Kryss
én viszont nagyon elene vagyok a homeopátiának én inkább gyogyszert veszekbe vagy semmit aminek a hatását még elfogadom az a gyógynövények-gyógyfüvek de a homeobogyokét nem vagyok egyátalán oda .

Lányok
a pocalako sem birja az esös idöt mert ha esik az esö akor nagyokat rugdal Kép Kép jövöhéten megyek majd az orvoshoz meg elmegyek a sotéra is ha sikerül.

Pusz Csics és petike
csics

Lányok
szerintetek mit lehet csinálni egy gépel ha a memoriája virusos? mert a virusirto program szerint a számitogépem memoriája virusos Kép de ugynézki nem tudja leirtani bár azt irja ki hogy leirtota de egy ujabb elenörzés alkalmával még mindig fertözöttnek nyilvánitota a program a számitogép memoriáját .

Pusz csics és petike
csics

Hello

Rit
Jo otlet ez a labdafurdo: ))

Mano
Na akkor megoldottad a cipo kerdest,ugyi vagy?Mikor lesz az unneples??

Banyoci
Nekem kb este 8-tol alszik reggel 7-ig ,8-ig mikor hogy.De a lenyeg hogy nem kel fel mar 8 honapja egyaltaln ejszaka: ))
Meg igy keves neha az ejszakai pihenes,nemhogy ha kelnem kene.

Kryss
Hat igen a szolo elegge ,hajt en is adok utana banant neki: )Mostanaban mar eszi a magos szolot is siman.Nem akartam adni neki csak kivette a kezemboles megevett egy kis furtot: )

Amig Alex aludt en foztem,mostam ,meg a nagyiert mentem a korhazba,ugyhogy most tok faradt vagyok,persze alvasrol szo sincs: (
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Úgy látszik, csak kérdeznem kellett!
Ma Marci elindult!!! Kép Kép

Megyünk egy kicsit sétálni.

Djeszter
djeszter

Djeszter, gratula Kép

Ilke, akkor megyek 9 körül!

Conti

conti

Sziasztok!

Rit!
Rendesen megkésve, da nagy-nagy szeretettel:
Kép[color=#ff0000]Kép

Kataa!
Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel:
Kép[color=#0000ff]Kép

Sasha!
Ici-picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel:
Kép[color=#0000ff]Kép

Kata és Dodó

KépKép

KépKép
kata007

Csak 1 percre jöttem, mert nagyon fáradt vagyok, eddig szereltünk apával. Lili meg szépen alukál.
Köszönjük szépen Lillus nevében a lépegetéshez a gratulákat!

Nyuszi,
Mizujs veletek?
Képzeld ma elkezdtük lerakni a cövekeket a virágágyások szélére, tisztára mint egy gyerek úgy örültem nekiKép. Sokkal szebb így a kert. Ültettem egy csomó íriszt, tulipánt meg mindenféle hagymás növénykét még. Izgulok nagyon, hogy tavasszal kikeljenek majd. Igyekeztem jó mélyre rakni őket.

Conti,
Okés, várlak majd.

Rit,
Tök jó lehetett a lasztis fürcsi.
Jó lett szerintem a hajad.

Gumicukor,
Szuper lehet ez a szemüveg, míg dolgoztam én is rengeteget ültem a gép előtt (napi 10-12 órát), de jó is lett volna akkor.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Elkeszult az autokam, ujra mobil vagyok...Kép

Kataa!

Boldog 1. szülinapot kívánunk Alexnak!

Sasha!

Boldog 1. szülinapot kívánunk Gabcsinak!

Ilke, Szilcsike, DjEszter

Gratula a lepegeto manokhoz!!!Kép

Dec8

Remelem hamar rendbejon a kicsi lany!

Ilke

Megvagyunk, tegnap megkapta Emilia a 15 honapos oltast. Hat volt orditas rendesen, pedig delutan tobbszor elmeseltem neki, hogy majd a jon a doktorbacsi es kap szurit. Ugy latszik nem toleralta.Kép Aztan hamar megbekelt, par perc mulva a furdokadban mar vigan sikongatott. Remelem nem lazasodik majd be tole.
Ma szep ido van ugyhogy kapalgatok, meg most anyunak is nezunk hazat ugyhogy delelott jo nagyot setaltunk harmasban.
En is ultetnem mar a viraghagymakat, de meg nem hoztak humuszt az elokertbe es nem is fognak amig el nem keszul a kerites. Meg kb egy het.Addig is a parom vigan nyirja a fuvet hatul.KépMeg jo hogy a volt tulaj hatul a hatso kertben itthagyott egy rakas hagymas tavaszi viragot...Kép
Most kaptunk egy szatyor biokortet a szomszedtol....Kép

megyek mert este vendegek jonnek

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ilke, képzeld Betti az "új" ünneplő ruhában flangált két órán át, míg le nem raktam. Az overall elég nagy lett, szerintem csak jan-febr-ban lesz jó, na meg a köv. télen. Délután fogtuk magunkat és elmentünk a humanicba meg a La halle-ba. Mindhárom csajszi kapott cipőt, Bettinek is vettem egy épp leértékelt huszas kiscipőt, de ez még nem az igazi téli bakancs. Olyan nem volt. A La halléban meg egyetlen overall sem volt, viszont a nagylány kapott egy kabátot.

Lányok, gondoltatok már a karácsonyra? Nekem ma eszembe jutott, hogy nem tudom hova tenni a karácsony fát, úgy néz ki, egy asztalt is szerválni kell, amiről nem tudja lehúzni. Tavaly még nem volt probléma. Ja és az ajándékok.. Mindig megfogadom, hogy a következő évben már októberben meglesz minden.

Conti

conti

Sziasztok

Megvolt Alex 1.szulinapi bulija: ))))
Nagyon szepen belufiztuk (kb 25 kulonbozo szinu lufival)az etkezot es a teritett asztal is party hangulatban volt megcsinalva.
Alex nagyon nezegette a Micimackos tortat es enekelt a babuknak,a kek tuzijatek meg foleg teteszett neki.
A tortat is kostolgatta de csak modjaval.
Kapott egy csomo ajandekot,legokat,kacsas kontost,Alexanderes kulcstartot: )))

Teszek fel ket kepet is ide:
KépKép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Lányok
petikének jön a 9.foga ez szintén egy rágofog csak fölül látni nem látom de tegnap éreztem miközbe bekentem Dentinoxal neki az inyét mert ugy sirt ha hozáért valami a szájához Kép de még igy is 2 orát sirt és nyafizot mert ugyfájt neki az inye Kép pedig + kapot még Panadolt is .Már napok ota elakarom mesélni hogy voltunk a szemészeten és szerencsére semmi baja nincs a szemének de azt mondták hogy mivel nálunk van-volt szemüveges igy 3évesen is vissza kell vini .

Kataa
nagyon jok a képek és szép nagyfiu lett Alexböl Kép .

Lányok
képzejétek tegnap csináltam Tiramisut és nagysikert aratam vele 1óra allat elfogyot az egész csak egy pici maradt estére Kép.

pusz csics és petike
csics

Sziasztok!

Rit!
Gyurci szerencsére szinte mindig alszik éjszaka, ha csak nincs valami baja (fogfájás, rossz álom...)Ő kb. 2-3 hónapos koráig mindig átaludta az éjszakákat, aztán kb. 7-8 hónapos koráig általában egyszer ébredt. Azóta alszik megint, kivéve amikor valami megzavarja az álmát!

Kataa!
Én is hulla fáradt vagyok még igy is reggelente! Nem tudom mit csinálnék ha 4-szer, 5-ször fel kéne kellnem hozzá!Kép
Nagyon jók a képek!Kép

Nyuszi, Gumicukor!
Hogy vannak a babák? Nincs még semmi utóhatása az oltásnak?

Conti!
Mi szerintem csak fát állitunk, és max. Gyurcinak veszünk egy-két apróságot! Tavaly is igy csináltuk! Megbeszéltük, hogy nem nagyon költekezünk egymásra, mert aztán januárban úgyis nagy bevásárlást tartunk a nyaralásnál.

Djeszter!
Gratula Marcinak az elinduláshoz!
Kép

Csics!
Mi is nagyon szenvedünk a fogaktólKép, már jó lenne ha kint lennének végre ezek a fránya rágófogak! A tiramisut én is imádom, de én nem tudok csinálni.Kép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa, nagyon aranyos Alex a kalapban, a torta is nagyon klassz!

Csics, konyhatündér vagyKép bárcsak én is elmondhatnám magamról!

Ilke, ma voltam a pe. tescóban és az üzletsoron hátul van egy gyerekruhás, most tele van overállal, kabáttal. Kétrészes+sapka+kesztyű 4500,- Poláros anyagú, nem orkán. Majd megnézem közelebbről is, most csak futólag néztem. Esetleg ha mentek arra vásárolni, nézd meg.

Banyóci, nálunk karácsonykor összegyűlik a család, és 10-12 emberre szoktam készülni. Nem volt kivétel a terhesség és a tavalyi kisbabás időszak sem. De nem is ez a gond, majd előre fogok főzni és lefagyasztom. Igazából a karácsonyfa jutott eszembe, hogy nem tudom hova rakni. A lelki szemeim előtt látom, hogy fel fogja Betti dönteni. Szerezni fogok egy magasabb asztalt, és ki fogjuk kötni. (vagy Bettit kötöm kiKép)

Conti

conti

Conti!
Hát igen, a karácsonyfa az biztos problémát fog okozni nálunk is. Gondolom a kitűzött cél a Gyurcinál is a karácsonyfa felboritása lesz!Kép
Én igazából még nem is nagyon tudom átgondolni, hogy hova tegyük majd, mert addigra már máshol fogunk lakni, és igy most még nem tudom oda képzelni magunkat, na meg a fát se!Kép
De jó hogy felvetődött, mert igy én is elkezdek majd rágódni ezen! Talán egy kisebb fát egy magasabb asztalra? Nem tudom!

Puszi
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok,
Hát itt aztán nem volt péntek óta nagy forgalomKép. Gondolom mindenki élvezte a hétvégi jó időt. Mi elmentünk ma kisvasúttal Királyrétre a barátainkkal. Lilinek nagyon tetszett, rengeteget sétáltunk.

Nyuszika,
A te párod is imád füvet nyírni ezek szerintKép?
Szombaton elkövettem egy hibát, megkértem a párom, hogy ásson fel egy részt a kertben. Erre megyek ki és látom, hogy egy csomó virághagyma kettévágva hever a föld tetején. Sajnáltam őket nagyon, de azért találtam még így is vagy két tucatot. Csak tudnám, hogy melyik milyen fajtaKép?

Conti,
Köszi az ötletet, a héten majd elnézek arra.
Olyan bordó lakk cipőcskét vettél Bettinek? Az a baj, hogy én már olyan igazi bundás, téli cipőt akarok venni Lilinek.
Karácsony: Ne is mondKép. Én is minden évben fogadkozom, aztán mindig elkezdek filózni, hogy ki minek örülne, aztán ezzel jól el is húzom az időt decemberigKép. A fa nálunk sem tudom, hogy mire és hova fog kerülni. De az biztos, hogy idén nagy fát szeretnénk, így lehet hogy a földön lesz, de az meg Lilinek nem lesz túl veszélytelen, hát nem tudom még. Igaz elterveztem, hogy leginkább törhetetlen (fa meg ilyesmi) díszekkel akarom majd feldíszíteni a fát, legalábbis alul mindenképp.

Kataa,
Nagyon jók képek, Alex biztosan jót bulizottKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Alex meg mindig alszik,gondolom a tegnapi sok ember elfarasztotta: ))
Apuhoz jonnek ma vedegek igy en kenytelen vagyok elhuzni otthonrol Alexxal,es pont del idoben: (A masik nagyimhoz mwgyunk,a kerdes hogy az alvasbol mi lesz.
A tesom jol van,fekszik otthon ezerrel,mar csak 1 het azt valahogy kibirja.Talalt egy not aki minden nap megy hozza a fiukra vigyazni.

Csics
En is nagy tiramisu rajongo vagyok: )
Gondolom milyen nehez neked egy fogzo Petike meg a pocaklako is noveszt teged: )

Conti
Jo tema ez a karacsony:
En az elmult evekben amr tenyelg megvettem mindent novemberben,nevetni fogtok de tavaly meg mar szeptemberben mert egy 2 honapossal nem akartunk nyomulni a tomegben.
Most mar eleg jol allok a ket tesom es csaladja meveve,az anyueknak kitalalva: ))Marcsak a nagyik a ferjem meg baratnok vannak hatra: )
Anyueknal mindig valamin van a fa,de iden a teritot alola mellozuk,nehogy azzal rantsa magara az egeszet.A fenyk iden is nagy sikert aratnak biztos,mint tavaly: )

EN is vettem teli kabatot Alexnek,bordo-vajszinu polar-orkan keverek,nagyon csini es csak 3000 penz volt.

Pusz,felebredt.
KAtaa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Tegnap megjöttünk a szüleimtől. sikerült kihúzni az alvást 3-ig, amikor indultunk haza, így a hazautat végig aludta.
Újabb mutatványa, hogy kinyitja az ajtókat, ami kilincsre van csukva. (anyukáméknál alacsonyabban vannak), így állandóan kulcsra kellett zárni az udvarra vezető ajtót, mert ha kicsit nem figyeltünk, már meglépett volna.
Az ottani fa etetőszékébe pedig állandóan felkéredzkedett, ha éhes volt. Nagy büszkén ült benne.
Most már nem rámol le semmit a polcokról, eddig anyu alig győzte visszapakolni az újságokat a helyükre, most már ügyet sem vetett rájuk.

Helyette ment ezerrel az autónkba való bekéredzkedés, ahol a rádiót lehet kapcsolgatni és dudálni.

Egész hétvégén az apját üldözte, csak rajta csüngött. Apás lesz ez a gyerek! Kép

Közben én gyakoroltam mindenfélét vasárnap délelőtt a kocsival és a férjemmel. Addig anyukámék Daniztak, mi meg kimentünk a Hűtőgépgyár üres parkolójába és gyakoroltam a párhuzamos parkolást, amit nagyon utálok, de muszáj.
Apukám még bólyákat is csinált, azok közé álltam be vagy 15x mindkét irányból. a végén már egészen jól ment.
Aztán a férjem a gyorsulást és padlóféket gyakoroltatta velem, érezzem, milyen olyankor a kocsi, ne éles helyzetben kerüljön rá először sor.
Nagyon élveztem!!! Kép Kép
Legközelebb ónos esős, jeges, havas úton fogunk gyakorolni.

Én pénteken vettem a C&A-ben egy cuki kantáros farmernacit Daninak + 5 db-os vastagzokniszettet.
A nacinak puha piroskockás falnell bélése van. ez amolyan vendégságbe járós naci.
Láttam nagyon édes irha kabátkát is, de pont az orrom elől vitte el az utolsó 86-os méretet egy anyuka Kép Mindegy, úgyis van neki egy vékonyabb overllja és már egy vastagabb is télre.

szeretnék még kord anyagot venni és anyósom varr neki még kantárost ennek a mintájára.

Karifa
Nálunk anyukáméknál biztosan nagy fa lesz, kérdés hová állítják, ahol biztonságban lesz. Viszont anyósoméknál csak műfenyő lesz, mivel allergiás a fenyőre szegénykém, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell biztos helyre helyezni a fát.

Dani ajándéka a mi részünkről már megvan, igaz még csak elméleti síkon. Imád kuckókba ki be járkálni, játszani, így veszünk neki egy sátras házikót, aminek a bejáratához csatlakoztatható egy alagút. IKEÁ-ban láttunk tavayl ilyet, remélem idén is lesz vmi hasonló.
Anyukámék már megvették neki a karácsonyi ajándékot, de még nekem sem árulták el, mi is az. És elszégyelltem magam, mert felmerült bennem az ajándék kikutatásának gondolata Kép Persze megáltam, hogy ne Kép Sokszor annyira nem bírtam magammal kiskoromban karácsony tájékán, hogy kikutattam az ajándékot.

pusz
gumicukor

ui:
ma 1 hete kaptuk a 15 hós oltást, eddig még semmi tünet nem jelentkezett. (kopp-kopp)

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

van az ikeában, az alagút 2990 Ft +a sátor nem tudom mennyi, onnan tudom hogy épp most jöttünk vissza , mert becserélet egy ilyen alagutat, mert nekem is nagyon tetszik és vettem, de itthon beteríti a nappalit és nem fért el, ezért visszacseréltem, mert állandóan szétszedni meg enm oylan könnyűKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Gumicukor!
Én is ilyen voltam kicsinek! Nem birtam magammal, és mire karácsony lett, már mindig tudtam, hogy mit fogok kapni ajándékba! Igazán jó ötlet amit Daninak kitaláltatok, nekem sajna még elképzelésem sincsen!
Remélem ezután sem jelentkezik semmilyen tünet Daninál!Kép

Kataa!
Örülök, hogy a tesód jól van, most már biztosan nem lesz semmi probléma! Továbbra is szoritok neki!

Lányok!
Teljesen ki vagyok akadva! Azt hiszem már emlitettem nektek, hogy jelenleg bérelt lakásban lakunk. Mivel rövid időn belül költözni akarunk, igy a tulaj kitalálta, hogy ők már most meghirdetik a lakást. Már akkor is kiakadtam ezen, hogy miért nem lehet megvárni amig elköltözünk, mert elég furcsa hogy én fogadjam itt a vevőjelölteket, na meg a tulajt aki mutogatja a lakást. Erre ő közölte, hogy majd mindig szól előtte, hogy mikor jönnének, meg hogy a Gyurcit nem fogják semmiben zavarni.Direkt elmondtam, hogy mikor szokott aludni, hogy akkor ne jöjjön senki. Erre telefonál a páromnak 1 órája, hogy 2-kor ide hoz valakit, persze akkor amikor a gyerek javában aludna. Ő meg nem mondott erre semmit azzal a cimszóval, hogy mégis csak ővék a lakás! Ez persze igaz, de mi fizetünk érte és nem is keveset! Igy talán elvárható lenne, hogy ne nekünk kelljen egy kisbabával alkalmazkodni hozzájuk! Vagy nem? Szerintetek nincs igazam? Vagy én látom rosszul a helyzetet?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Karacsony

En mindig elkezdek jo koran vasarolni, de most meg valahogy nem jutottam el oda sem, hogy mit kene.KépValszeg nagy fa lesz, de asztalon. Elfer, mivel magasan van a plafon.Kép

Banyoci

Mi meg csak 4 napja kaptunk oltast, a dokibacsi azt mondta 7-14 nap mulva varhato hatas, ha lesz egyaltalan.
Ne hagyd magad, neked van igazad, egy kisbabara tenyleg lehetne tekintettel meg ha o a tulaj is. Nalunk a festok labujjhegyen jarnak, vagy masik szobaba vonulnak mikor alszik a gyerek.Kép

Ilke

Meg uj a funyironk, talan ezert imad fuvet nyirni, lehet ez kesobb megvaltozik. Remelem nem. Kar a viraghagymakert. Itt a volt tulajjal en eleg jol tartom a kapcsolatot, ket utcaval odebb vett hazat es szepen felterkepeztuk egyutt a kertet...Kép

Kepzeljetek megint kibujt egy fogacska, ugy latszik mostanaban minden hetre jut egy. Apuci tegnap elhuzott Svedorszagba, ugyhogy nagyival es Manoval vagyunk harmasban szerdaig.

Csics

Tiramisu...nyami....mar olyan regen csinaltam...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Alex nagyon édi, meg a torta is.

Csics, banyóci
Mi is nagyon szenvedünk a fogakkal, még egy rágó sem jött ki, de egy már egy hónapja jövöget. Nagyon szokott sírni, ha valami a szájához ér. Még inni sem hajlandó sokszor.

Hannus keze javulgat (szombaton mikor átkötötték, meg kitisztították stb. anyja majdnem elájult, még jó hogy apja is ott volt). Legközelebb szerdán megyünk. Szóval izgi lesz. Azt mondta a doki, hogy nem mély a sebe, de 10-14 nap kell még a gyógyuláshoz. Egyébként jól használja, nem is fáj, ha hozzáérek. Csak nem pancsizhat. Ezt nagyon sajnáljuk, azóta az elalvás is nehezebben megy. A napközbeni alvás még rosszabb. Szinte egyáltalán nem alszik napközben, ha mégis, hosszas ordítás után, de annyira lefárad hogy hatalmasakat esik, de semmi pénzért nem aludna. Kép

Puszi
dec8
dec8

Hello

MA egesz nap csavarogtunk,este meg pizzeriaban voltunk Alexxal.Eleg jol birta az olunkben,csak valaki mindig tomje a szajat: ))
Szerdan is csavargas a program,neha nagyon uncsi am videken lakni,mindenki gondolja meg: )))
Foleg hogy alig van ismeros,bar mindenki az koszono szinten,de mivel mar 8 eve nem laktam itthon igy kozelebbrol alig.

Mano
Na milyen volt a szulinap????Mi ez a szotlansag??: ))

Banyoci
Koszi: 0Szerintem is igazad van,amig te ott laksz nehogy mar egy csomo ember jarkaljon at cipovel.Gondolom Gyurcisi maszik meg es hat a vevok (sajat tapasztalat)nem veszik am le a cipot.
Legy hatarozott hogy max 3 ember egy heten,csak megerti: )

Dec8
Na akkor Hannanak tenyleg hianyzik a napi furcsi a napirendbol.Csak elmulik az ido es hamar meggyogyul.Majdnem ajulas:Hat igen sovany ember ne menjen korhazszagba; )))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Tök jó, itt van újra az anyum egy hétre. Most jött este 9 után, de fennt tartottam Bettit (nem volt nehéz) hát úgy örült neki, simogatta, bújt hozzá.

Dec8, gyors gyógyulást Hannának!

Banyóci, az alvást azért mindenképpen tiszteletben kéne tartani. Úgy utálom én is, ha becsengetnek ha alszik Betti, nemhogy ha be is jönnek. Nálunk három éve átszámozták az utcát, és nincs olyan hét azóta, hogy valamilyen ügyben ne csengetnének be a régi számozás szerint keresve a másik lakót. Ez most nem valami világos. Szóval régen 45-ben laktunk, most 113 lett, és az új 45-ben lakókat keresik nálunk. Ma pl. a matávtól, de. alvásidőben. Na ez csak úgy eszembe jutott az alvásidőről.

Holnap nőgyógyihoz megyek, nem a kedvenc időtöltésem, viszont közel a volt munkahelyem és oda is benézek.

Többiek mi van, miért nem írtok?

Conti

conti

Halihó!

Látom hétfőn még a fű se nőtt itt seKép
Hétvégén mi Szentendrén voltunk a Nemzeti Parkban és megnéztük a skanzent. Gergőnek a baromfiudvar tetszett a legjobban, bár a végén már olyan hangosak voltak a kacsák, pulykák, hogy megijedt tőlükKép Itt voltak a szüleim is, Gergőnek hoztak baby legot, Mickey egeres, nagyon tetszik neki.
Voltunk étterembe is, ezt nagyon élvezte, de szintén csak addig, amíg adagoltuk neki a kaját, rántott husit evett rizzselKép
Itthon felszereltük neki a hintáját a garázsban, úgyhogy most a garázsban levegőzünkKép Sajnos a kinti állványt még mindig nem tudták elhozni az apósomék. Imád hintázni és mondogatja is, hogy hinta.

Kataa!
Nagyon jó lehetett a buliKép

Dec8!
A kórházban én is mindig rosszul vagyok. További gyors gyógyulást Hannának.

megyek, mert a fiam nem csípi, hogy írokKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?