Hali!
Tegnap megjöttünk a szüleimtől. sikerült kihúzni az alvást 3-ig, amikor indultunk haza, így a hazautat végig aludta.
Újabb mutatványa, hogy kinyitja az ajtókat, ami kilincsre van csukva. (anyukáméknál alacsonyabban vannak), így állandóan kulcsra kellett zárni az udvarra vezető ajtót, mert ha kicsit nem figyeltünk, már meglépett volna.
Az ottani fa etetőszékébe pedig állandóan felkéredzkedett, ha éhes volt. Nagy büszkén ült benne.
Most már nem rámol le semmit a polcokról, eddig anyu alig győzte visszapakolni az újságokat a helyükre, most már ügyet sem vetett rájuk.
Helyette ment ezerrel az autónkba való bekéredzkedés, ahol a rádiót lehet kapcsolgatni és dudálni.
Egész hétvégén az apját üldözte, csak rajta csüngött. Apás lesz ez a gyerek!
Közben én gyakoroltam mindenfélét vasárnap délelőtt a kocsival és a férjemmel. Addig anyukámék Daniztak, mi meg kimentünk a Hűtőgépgyár üres parkolójába és gyakoroltam a párhuzamos parkolást, amit nagyon utálok, de muszáj.
Apukám még bólyákat is csinált, azok közé álltam be vagy 15x mindkét irányból. a végén már egészen jól ment.
Aztán a férjem a gyorsulást és padlóféket gyakoroltatta velem, érezzem, milyen olyankor a kocsi, ne éles helyzetben kerüljön rá először sor.
Nagyon élveztem!!!
Legközelebb ónos esős, jeges, havas úton fogunk gyakorolni.
Én pénteken vettem a C&A-ben egy cuki kantáros farmernacit Daninak + 5 db-os vastagzokniszettet.
A nacinak puha piroskockás falnell bélése van. ez amolyan vendégságbe járós naci.
Láttam nagyon édes irha kabátkát is, de pont az orrom elől vitte el az utolsó 86-os méretet egy anyuka
Mindegy, úgyis van neki egy vékonyabb overllja és már egy vastagabb is télre.
szeretnék még kord anyagot venni és anyósom varr neki még kantárost ennek a mintájára.
Karifa
Nálunk anyukáméknál biztosan nagy fa lesz, kérdés hová állítják, ahol biztonságban lesz. Viszont anyósoméknál csak műfenyő lesz, mivel allergiás a fenyőre szegénykém, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell biztos helyre helyezni a fát.
Dani ajándéka a mi részünkről már megvan, igaz még csak elméleti síkon. Imád kuckókba ki be járkálni, játszani, így veszünk neki egy sátras házikót, aminek a bejáratához csatlakoztatható egy alagút. IKEÁ-ban láttunk tavayl ilyet, remélem idén is lesz vmi hasonló.
Anyukámék már megvették neki a karácsonyi ajándékot, de még nekem sem árulták el, mi is az. És elszégyelltem magam, mert felmerült bennem az ajándék kikutatásának gondolata
Persze megáltam, hogy ne
Sokszor annyira nem bírtam magammal kiskoromban karácsony tájékán, hogy kikutattam az ajándékot.
pusz
gumicukor
ui:
ma 1 hete kaptuk a 15 hós oltást, eddig még semmi tünet nem jelentkezett. (kopp-kopp)