Lindi,
Nem is tudom mi a jobb megfagyni vagy izzadni, mint a ló
Két gyerekkel vásárolni? Szerintem művészet
Minden elismerésem azoknak, akik véghez tudják vinni
Rylie,
Gratula az ügyesen bicajozó csajodnak
Annyira édes a képeken, imádom a kis pofiját
Deni,
És nálatok hogy telt a húsvét? Lehet, h már írtad, csak figyelmetlen voltam
Manóka,
De jó, h újra csatlakozol
Tesószerelemről tök jó olvasni
Emmád igazi csaj és Botond pedig biztos nem éhezik
édes nagyon!
Ríd,
És sikerült berúgni?
Anyukád sztorija nem semmi
Szerintem az ember már sehol sincs a mai világban biztonságban
Zsand,
Szuper, h jól vagytok
rátok fért már igazán
És igen, tényleg nem jó olyan helyen lakni, ahol nincs alternatív fűtési lehetőség. Amikor vettük a házat még nem gondoltunk ilyesmire, mert h előtte a főtávnál ilyen probléma nem volt. Mondjuk, ha az állam is egy évvel előbb kitalálja a horror gázárakat, akkor most biztos vegyes tűzelésű házban lennénk. Mindenesetre nyárra tervbe van véve egy cserépkályha építettése a nappaliba.
Ancsi,
Panaszkodjál csak nyugodtan, nagyon igazad van és tényleg elkeserítő, h az emberek ennyire nemtörödömök lettek
És akkor mennek a drukkok a csütörtöki szülésre!!!
Votiv,
LiliRóza fülecskéjének mielőbbi gyógyulást!!! Nincs is rosszabb a fülfájásnál
Nuk,
Hatalmas gratul a csajodnak a 20 centi kúszáshoz!!!
Ez igenis nagy dolog!!!
Vizivásban én sem tudok sok tanáccsal szolgálni, mert Adél sem nagy ivó. Mondjuk most pár napja elég jól nyomja, de szerintem a fűszeresebb kajáknak köszönhetően. Egyébként én is azt vallom, h mindegy, h mit, csak igyon
Mi pl. a hippnek az almalevét szoktuk venni, abban nincs plusz cukor és egyéb vackok. Esetleg próbáljatok ilyen bébiitalokat
Szellőke,
Én abszolút tampont párti vagyok
Anno alig vártam, h átválthassak tamponra (még a pasizást sem vártam be
), sportember lévén elég nehéz volt betétesen sportolni. Szülés után egyedül a 6 hetet bekkeltem ki betéttel, de utána az első menszesznél már ismét tamponnal nyomultam. Szerintem a legjobb az ob, azon belül silk touch és csavart bordázat. Azt még akkor is könnyen kijön és felmegy, ha már az utolsó napokon van az ember.
Süsü duma
6 hós kontroll igaz lehet, mert nekem is azt mondta a doki, h akkor kell visszamennem szülés után rákszűrésre, ha abbahagyom a szoptatást, illetve ha ez nem történik meg, akkor 6 hónap múlva.
Ruz,
Nagyon édes az ünnepelted, szerintem is sokat nyúlt a pofija
És a tortája pedig nagyon nyami
Posta: azért nem lehet mindent minden ablaknál, mert h alavetően a postások egy képzést kapnak vagy levélfelvevő vagy csekkes. Lehet, h viccesen hangzik, de tényleg így van két külön képzésről beszélünk
Az egyesített felvevők már továbbképzett emberek
Mondjuk, akik elve postforgalmit végeztek azoknál biztos másképp van. Anno volt szerencsém postán dolgozni