Hogy mennyi minden történt itt, míg nem voltam....
Ronix, vigyázz magadra! Gondolok rád, és drukkolok nektek! Ne aggódj, a családod biztosan remekül megoldja majd a kórházas napokat!
Marcsi, neked is jobbulást, remélem, ez a szédülés hamar elmúlik nálad. Mindenképp jelentkezz be, mi van veled!
Ibm, nyugodt éjszakákat kívánok neked a következő 2-re, és aztán gyönyörű napot!
A pocaksimi-kérdésről: én úgy hallottam, hogy ritmusosan (pl. körbe-körbe sok ideig) nem szabad simogatni, mert az beindíthat keményedési folyamatokat (orvosok, mit gondoltok erről?). A többi szeretgetés mehet
Asszem, most hirtelen ennyi. Holnap nem jövök, mert megyünk fütyiorvoshoz Otival (lehet, hogy huzigálni fogják a bőrét...
), utána meg a barátnőmhöz vidékre, hogy Oti jót játsszon a 3 éves nagyfiával, és jól meggyömöszkéljük a 3 hónapos ikreket
Viszek nekik egy kis mascarponés gyümitortát: mascarpone, felvert tejszín, joghurt felmelegítve, benne cukor és zselatin feloldva, bele erdeigyümölcs, babapiskótával rétegezve.... asszem, egy kicsit kimenekítek majd belőle ma estére is
Szép hétvégét - főleg Ibm-nek -, és a legjobbakat nektek!