Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Nem tud valaki a 13.-ker.-ben egy szuper ovit?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Megnézett ultrahangal is, de csak a fejméret mérte és mondta, h jó a szívhang és hogy a lepény jó helyen van és nem meszesedik vagy mi! és 3 hét múlva a kórházba ultrahang! Akkor te is a 30. heti vizsgálatra mész leközelebb!
bencuri

Engem április végére hívott vissza.
Akkor már túl leszek a 30. héten. Ezt nem értem. én is úgy tudom, hogy a 30. hét környékén esedékes a következő uh.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

De lehet, hogy én is elmegyek magamtól akkor uh-ra.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tudja valaki hogy a terheléses cukornál mennyi a felső határérték: Az én eredményem: 60 perce: 6,42; 120 perces 6,97

Aki tudja hogy mit jelentenek a következők az légyszi írja meg nekem. Csnáltam éhgyomri labort is és van 1-2 eltérés, de nem tudom mit jelentenek. LDH 129 Ref. Tart.: 135-214
vvs szám 4,06 Ref. Tart.: 4,10-5,10
Trombocita 131 Ref. Tart.: 180-400

Előre is köszi!

ja és azt mondta a dokim, hogy a toxoplazma csak az első 3 ghónapban veszélyes. Én tök más olvastam erről.
Vélemény?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

maverick, köszi! Megtaláltam!

KépKép
szkagi

Én sem kaptam a védőnőtől olyan könyvet, amiben benne van az a kupon. De állítólag Dunaújvárosban a kórházban adják oda azt a csomagot. Vagy az más? Hát csak rá kell kérdeznem a védőnőnél! :roll:

Titi, itt meg tudod nézni ezeket a rövidítéseket:
http://www.labtestonline.hu/
A többiek figyelmébe is ajánlom! Nagyon jó oldal!
meg van egy ilyen is:
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/

Kép
sziszka82

Titi én rákérdeztem direkt és azt mondta, h 7,1 jó a cukor! nekem 6.11 vot a 60perces.
bencuri

lányok!

nincs olyan ismerősötök akinek van diavetítője és eladná? mert engem érdekelne. jah és ha van hozzá diafilm, akkor az is.

Kép

Kép
timi1982

Köszi Sziszka!

Bencuri: köszi, nekem azt mondta a felső határ közelében van, és ovatosan a cukorral. Most néztem és Olivérnél sokkal magasabb volt és ott is csak diétáznom kellett. Ott 7,80körül volt amit neked csináltak és a cukroslöttyös pedig 8,40 körül.
Az uh-t autómatikusan mondta neked, vagy te kérdeztél rá? Furcsa, hogy engem nem hívott uh-ra.
Bovsi, hogy ennyiszer szóbahozom, de zavar. Lehet, hogy fel kéne hívnom.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi - Fánk recept: fél kg liszt, 3 dkg élesztő (vagy annak megfelelő menny. szárított élesztő), 5 dkg porcukor, 5 dkg margarin, 2 tojás sárgája (ha picik, akkor lehet 3 is), csipet só, fél liter tej, olaj a sütéshez. A lisztet, sót, élesztőt egy tálba tesszük. A porcukrot ki kell keverni a t.sárgával, majd mehet az is a többihez. Végül hozzáadjuk a tejet. Én először csak 4 dl-t szoktam, mert nem bizti hogy kell bele mind. Az állagáról lehet tudni, ha szépen összeáll és leválik a tál faláról, már nem kell több tej. Végül a megolvasztott margarint is hozzákeverem. Meleg helyen kb 1 órát kelesztem, kb 1,5-szörösére kell dagadnia. Ezután szaggatom és kb 2 ujjnyi olajban kisütöm.
Vendég

Jah, és kb 1 ujjnyi vastagra kell nyújtani szaggatás előtt! :D
Vendég

Csajok! Én most szedem le a műkörmeimet. Ne tudjátok meg mit össze szenvedek vele!!! A véremet adtam érte! :twisted: Már legalább 1,5 órája csinálom és még csak a 4. ujjamnál járok!! Ha tudom előre hogy ennyire nem fogok haladni vele, tuti nem spórolok a körmösön... :roll: Hahhh...
Vendég

Szkagi!

Nekem a doki mindig ad a babáról leírást,vagyis ad egy leletet amin rajta vannak a jelenlegi adatok. Szerintem ez így lenne normális. Fényképet viszont azt még nem kaptam ,sajnos nem igazán osztogatják.

Képzeljétek ma voltam UH-án és végre kiderült hogy kislányunk lesz. Olyan boldog vagyok, mert mindeféle képpen kislányt szerettem volna. És hála istennek minden rendben van. Csak a hétfői napot nem várom a cukorterhelés miatt. :?

Kép
linda24

Hát Én sose kapok semmit!!! :evil: :evil: :evil:

Mikor magánrendelésre megyek, mindig megnéz mindent, de csak annyit mond (hálaégnek), hogy rendben van.
Viszont adatokat még egyszer sem mondott.
A genetikán persze ad leletet, de azon sincs sokminden. ( legutóbb csak a halántékszélesség, mellkasszélesség és combcsonthossz volt feltűntetve méretként.)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok!!!!!

bucsuzni jöttem................

holnap reggel be kell feküdnöm a kórházba és nem tudják meddig

lehet 1 hét lehet 2 de lehet végig a teloszámom meg van

Képimg][/url]
Kép
ronix

wera acetonos lakklemosoba áztasd be körmösként végztem :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Linda!
ez neked a genetikai uh volt? engem is mindig elküld a doki a ...ba ha képet szeretnék. Nem hiszem h ez olyan nagy kérés. Kérjék el az árát. Még az se lenne annyi mint a 4d,mert azért oda se mehet az ember minden héten ennyi pénzért. Én még egy darab képet se kaptam a babáimról :(
Vendég

ronix! mi történt? Bocsi ha már irtad, lehet hogy csak én maradtam le valamiről.
Vendég

Ronix!

MIÉRT???
Vendég

Lányok!

Én olyan sz@rul vagyok...

Kb 1 órája veszettül szédülök. Most is fekszem, nem tudok felkelni, szinte 5 percenként ismétlődik... :?
Vendég

tegnap egésznap görcsöltem meg ma is nem véreztem aztán felhivtam a dokit amugy ápr 2 én mentünk volna hozzá de azt mondta ma menjünk be gyorsan.

a méhszájam nem gázos 2100 as csinált uh ott is minden oké volt aztán vizelet na abban volt fehérje

erre bizti a mi bizti megkatétereztek és csunya sok fehérje volt benne

már haza se akart engedni de én csak ki sirtam és nem tudja mennyi idöre kell menni

azt hiszem bele fogok halni mi lesz a másik hárommal???????????????
éhen halnak???????

megeszi öket a kosz piszok?????????

nélkülem meg áll az élet!!!???

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja

A BABY MÁR 50 DKG VALÓSZINÜ FIÚ DE A DOKI NEM MERTE 100%RA MONDANI

AZT MONDTA TÖBB MINT 50 % ESÉLYE VAN A FIUNAK

Képimg][/url]
Kép
ronix

Tita, 7,8ig jó a terheléses (120perces) cukor
magdolnam

Titi: az egy órás érték akkor jó ha 7 alatt van a két órás 7,8
LDH: kicsit emelkedett! (ez egy pl. májfunkciót tükröző enzim) de ez az érték szinte jó, ettől nem kell megijedni.(majd le kell kontrolálni)
vvt: vörösvértest, kicsit alacsonyabb (nekem is) kicsit vérszegényedsz! :D ez is a terhesség miatt van. Szedsz vasat?
Vendég

nem Ronix, nem fognak éhen halni, a kosz sem fogja őket megenni, és az élet sem áll meg...

Ne aggódj!
Bízzunk benne, rövid ideig kell kórházban lenned, de legalábbis hétvégekre biztosan hazaengednek, ha rendeződnek a dolgok.
Most a legfontosabb a baba, és te.

Egyébként, lehet, csatlakozom hozzád ma én is, mert ez a szédülés egyre aggasztóbb...
Vendég

Bocsi LDH: kicsit alacsonyabb, de a többi igaz.
THC: thrombocyta, vagy vérlemezke. Ez az érték sem gázos!
Vendég

ronix: mi a baj?

Wera: Köszi a receptet, szerintem holnap megcsinálom.

Marcsi: ma délelött én is szarul voltam ki is kellett mennem a jógáról, mert majdnem elájultam. Megmostam az arcom meg szerencsére a relaxáció következett és jobban lettem. Szerintem az idő, de ha van rá lehetőséged mérd meg a vérnyomásodat.

Kép Kép Kép
fanetta

Szia Fanetta!

Olvasgatlak ám benneteket, olyan jó kis csapat vagytok...

A vérnyomi sajna szerintem alacsony, a kávéval már próbálkoztam...
90/60
Vendég

Bocsi csajok, a barátnőmnél vagyok és nam figyeltem, hogy ő van bejelentkezve.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ronix: ne aggódj, Marcsinak igaza van, nem lesz semmi gond! Te meg vigyázz a kicsire! És ügyes legyél!

Marcsi: ugye nem a hátadon fekszel? Mert attól lehet szédülni, meg rosszullenni. (összenyomja az alsó testfélből jövő fő vénát és leesik a vérnyomás annak a következményeivel)
De lehet, hogy mástól esett le a vérnyomásod! Meg tudjátok otthon mérni? Ha alacsony igyál sokat, meg esetleg kivételesen nagy adag kávét vagy teát!
De ha nem múlik, hívd fel a dokidat!
Vendég

Linda: gratula a kislányhoz! :P :P :P

Ja szerintem, magánrendelés ide vagy oda, minden alkalommal kéne adjon minden doki leletet, amire egyébként annál több nem is kell kerüljön amit Kriszti írtál! A fénykép sajnos nem kötelező, de szerintem nem halnának bele ha adnának!
Vendég

Vidokata: köszi szépen!

Fanettával nagyobbik gyerekeinket 2 nap különbbséggel szültük és egy kórteremben feküdtünk egy másik csajszival és a gyerkőcök 2 hónapos kóra óta szinte hetente összejárunk. Nagyon sokat tudtunk segíteni egymásnak és a gyerkőcök is nagyon szeretik egymást. Most mind a 3 gyerkőc bölcsis így kevesebbet talizunk.

Marcsi: hívd fel a dokidat és kérdezd meg mi a teendő.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

az oldalamon fekszem... :?
Vendég

Ronix! Jaj, nagyon remélem, hogy nem lesz végül semmi gond!
Várunk vissza minnél előbb!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

titanilla78: a cukrod teljesen jo: a 120 percesnel a hatar 7, 1, attol azert te tavol vagy!
Jol emlekszel, ellenorzo uh a 30-32. heten van( nem tudom nalad hogy mukodik, nekem a terhesgondozoban kell majd beutalot kernem), addig csak azert lesz uh-m, mert megyek 4d-re.
Sajnos a leletedbol a tobbi szot nem tudom, de megprobalok rakeresni, en mindig azt csinalom ha valami nagy labor eredmenyevel jovok haza. lEulok a gepele es megprobalom kideriteni mi mit jelenthet:)Ja de latom mar valaszoltak a kerdesedre.
Vendég

Csajok! Brutális mennyiséget írtatok ali bírtam vissza olvasni!

Ibm! Igen jól látttad, hogy korán keltem mert már 4 órakor fentvoltam ugyanis több mint valószínű, hogy allergiás vagyok valamire és az orrom örökké bedugul emiatt állandóan fuldoklok! :cry: Jövöhéten irány az allergia vizsgálat!

Andkata! A Nagyon jó szülésznőt Kovács Nikolettának hívják!

T.Maria! Gratulálok a 24. héthez! Vigyázz magadra és ha baj van akkor szólj a dokinak!

Vidokata! Gratula a 100 naphoz!

Ronix! Szorítok Nektek, hogy minden rendben menjen! Vigyázz magatokra!

Linda! Gratulálok a kiscsajhoz!

Vizsgálatok! Én minden alkalommal kapok egy teljes leírást a paraméterekről!

Szülési utáni vérzés! Már most utálom mert Nekem a mensim is nagyon erős szokott lenni! Legalább most azzal nem kell foglalkoznom! :lol:

30. heti vizsgálat! Én jövöhéten megyek dokihoz és akkor 29 hetes leszek!
Vendég

Hogy mennyi minden történt itt, míg nem voltam.... :shock:

Ronix, vigyázz magadra! Gondolok rád, és drukkolok nektek! Ne aggódj, a családod biztosan remekül megoldja majd a kórházas napokat!

Marcsi, neked is jobbulást, remélem, ez a szédülés hamar elmúlik nálad. Mindenképp jelentkezz be, mi van veled!

Ibm, nyugodt éjszakákat kívánok neked a következő 2-re, és aztán gyönyörű napot!

A pocaksimi-kérdésről: én úgy hallottam, hogy ritmusosan (pl. körbe-körbe sok ideig) nem szabad simogatni, mert az beindíthat keményedési folyamatokat (orvosok, mit gondoltok erről?). A többi szeretgetés mehet :)

Asszem, most hirtelen ennyi. Holnap nem jövök, mert megyünk fütyiorvoshoz Otival (lehet, hogy huzigálni fogják a bőrét... :cry: ), utána meg a barátnőmhöz vidékre, hogy Oti jót játsszon a 3 éves nagyfiával, és jól meggyömöszkéljük a 3 hónapos ikreket :D
Viszek nekik egy kis mascarponés gyümitortát: mascarpone, felvert tejszín, joghurt felmelegítve, benne cukor és zselatin feloldva, bele erdeigyümölcs, babapiskótával rétegezve.... asszem, egy kicsit kimenekítek majd belőle ma estére is :)

Szép hétvégét - főleg Ibm-nek -, és a legjobbakat nektek!

Kép
Kép
bondi

Ronix! Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd! Remélem hamarosan kienegdnek és minden rendben lesz.

Linda! Te nem akarsz bekerülni a tábliba? Ha igen, légyszi írd meg az adataidat és beteszlek. Ha már írtad és én elfelejtettem, akkor bocsi :oops:

Marcsi! Jobban vagy már?

Kép
szly27

Mennyit írtatok, lányok :shock: :lol:
belefájdult a szemem mire végigolvastam, elő kell vennem a szemüvegemet :?

Voltunk 4D-n és kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szly!
Bekerülhetek én is a tábliba, please?
Adataim: 31 éves, 23 hetes, lány,név:Emőke, nincs testvér, szülés várható időpontja júl 22( ezt még az elején mondták, nem lett módosítva egyelőre)
köszi!!!

Ronix!
Remélem minél hamarabb meggyógyítanak, a lényeg az hogy te meg a baba legyetek jól, a többiekért ne aggódj, meglesznek :wink:

Marcsi!
AZ nem segít a szédülésre ha eszel extra adag édességet?
Vérnyomi: nekem folyamatosan 90/60. Baj? :roll:

Wera!
nem is tudtam hogy a műkörmöket ilyen macera levenni...
pedig sokszor gondolkoztam hogy legalább hébe-hóba tehetnék én is -mint zongorista sajna nem növeszthetem :? - de akkor inkább lemondok róla...

Kép
kimma

Ronix!!! Gondolunk Rád, Rátok!!!
Marcsi, irtó alacsony a vérnyomásod, nem? Ez épp elég ok ahhoz, hogy az ájulás határán legyél.

Timi, holnap tudok diavetítős infót, mi vettünk, és használhatatlan - elküldöm, melyik gyártmány, nehogy olyat vegyél!

KépKép
szkagi

Ronix, drukkolok, hogy minden helyreálljon.

Mária, sztem vmi brutális front van, nekem is fájdogál a fejem, meg kóválygok, anyum nemmert autóba ülni, annyira széüdl (pedig ő nem vár babát), gyerekeiem pedig extrém dilinyósok. A melegfrontot sosem szenvedhették...

potyka

Sziasztok!

Mi voltunk ma a dokimnál Lackó nézőbe. Volt bennem egy félsz, hogy olyan keveset mozog (bár ma eléggé aktív volt), de csak para mama vagyok.

Minden oké volt. Szépen fejlődik, pont a 23+0nak megfelelő méretekkel bír. Magzatvaz mennyisége rendben, máhszáj zárt. Nagyon aktív volt, a dokit meg is rúgta. Lacim most is teljesen oda volt.
20150601134430

Kimma! A kórházat és a lakhelyet is írd meg légyszi!
Grat. a kislányhoz! Erősödik a lányos tábor. A végén egyenlő lesz!

Kép
szly27

Sziasztok!

Kimma, Linda gratulálok a kislányokhoz!

Ronix, szorítok, hogy csak átmeneti legyen ez a kórházi bentfekvés!!! De most Ti vagytok a legfontosabbak! A család is meg fogja oldani valahogy, bár biztos nem lesz könnyű. Én is ettől tartottam/tartok leginkább.

Ma nekem is egész nap rengeteget keményedett a pocakom, remélem csak az idő miatt!

Szly, beírod a tábliba a Bogáta nevet :wink: , léci-léci-léci :D . A Boglárka nem igazán tetszik, de a Bogi igen. Bár a Bogáta nem túl fennkölt (gazdag jómódú :lol: ), de tőle várja a család a pénzügyi megváltást :lol: !

Jól látom, hogy már betöltött 30. hetesünk is van :D ! De izgi!

Engem akar a család 8) !
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csillala! Még nem írtam be!!! :shock: :oops: Ezt el sem hiszem!! Pedig szegény már annyiszor írtad! Most azonnal beírom! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
szly27

Beírtam! A legözelebbiben már tuti benne lesz és még egyszer bocsi!

Kép
szly27

Titi: magától hivott ultrahangra! Kérdezz rá nála?
bencuri

Linda, Kimma, gratula a punisokhoz!!! :lol:
Ronix, sajnálom hogy be kell feküdnöd! :( Remélem nem lesz hosszútávú! Csak nyugi!
Marcsi, remélem hamarosan jobban leszel! Lejet, hogy a levegőben van valami. Én reggel éreztem magam elég furcsán.
Desviki, gratula a jó eredményekhez!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Annyi minden történt itt ma, hogy képtelenség egyenként reagálni. :)

Ronix vigyázz magadra, hátha nem kell a végéig befeküdnöd.

Szerintem is front van, nekem is fájdogál a fejem, és ma többször is elszédültem a suliban. A gyerekek is elég zizik voltak.

Mi tegnap voltunk dokinál, mindig megnézi UH-val is. Az elején aludt, aztán felébredt. Két nagyon szuper fényképet kaptunk.
Becsült súly 880 gr. Nem sok??? :?

Szép álmokat!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?