Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Ez a cikk nem semmi! :D

Kép
anda81

Azt hiszem erre mondják, hogy nagy az isten állatkertje! :D
Vendég

Szisztok!

Itthon vagyok :!: :lol: :!: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:D :) :D :) :D :) :D :)

Kép
anda81

Szia Zsu! :D

Kép
anda81

Hát ez a cikk nem semmi :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda: Látom, remekeltél a párodnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos fini volt :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hétvégén mit főztök???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Menek nyuszt simizni, oszt gyüszök vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Konbanwa :?
Asszem jon piri :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi de ngyon elfoglalt voltam egesz nap...es holnap is az leszek :roll: De majd visszaolvasok mindenkit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oszt visszagyüttem nyuszmuszsimiből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Bizti??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen...semmi barna nem volt...elvoltam jogan aztan kajaltunk...most meg voltam vecen es jah...kezdodo...nem ngyon de nem barna :( De legalabb visszaallt 25naposra :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget! Pedig itt kuksolok és drukkolok neked... Hülye piri!!!!
Milyen szép helyre visz a kedvesed! Nem semmi!!!! Majd fényképezzél nekünk, hadd lássunk mi is világot!! (a Te szemeddel)

Képzeljétek, egyik éjjel azt álmodtam, hogy vérzek, és gyorsan bementem a kórházba. Az UH-on meg három petezsák volt. Jól meglepődtem, aztán azt mondtam a dokinak, inkább három mind egy se!!! A férjemnek is elmeséltem. Hát nem tudott mit mondani...

Nem semmi ez a terhes férfi. Olyan érdekes érzésem van a képet látva.

Na most még olvasgatok egy kicsit, aztán elmegyek lefeküdni. (hasmars és hányinger...bocsi)
:oops:

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

((((((Bridg))))))

KAti: Jobbulást neked, elkaptad ezt a hülye vírust :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg:
Hogy szoktad mondani? Piri monnyon le!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kati:
Hááát nem semmi álom! Azért nehéz lenne egyszerre hárommal és még a nagyfiú is! :lol: :D

Kép
anda81

Kati: Hát az elég rázós lenne, nem???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajosok, hol van mindenki???????

Félek egyedül ám :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu

én itt vagyok :D
Vendég

gyere mns-re
Vendég

msn :oops:
Vendég

Oks, fent vagyok, menek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Terhes férfi?? Hú ez nekem nagyon morbid!

Kép
csucsu05

iszonyatosan

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu: Szóval...... marha közel lakunk egymáshoz ténleg :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Igen pár kilométer csak. amúgy ma pont Csepelen voltunk bent.

Kép
csucsu05

Nem mondod?
És mi jót csináltatok?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most át kell adnom páromnak a gépet, de utána vissza jövök majd.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bridget!
Elsején, vagyis kedden kezdek az új helyen.
A fák vmi hihetetlen gyönyörűek!!!

Arikon!
Elintéztük a tortát - 100 szeletes, 4 emeletes fekete-erdő és puncs ízű torta lesz. (képet próbáltam csinálni, de csak telefonnal és egy régi fotóról.... megpróbálom majd otthonról feltenni)
Elintéztük az összes virágot - B. megrendelte a csokromat (számomra ez meglepetés, csak annyi kérésem volt, h tüll ne legyen az alja és milyen színű legyen nagyjából), az anyukáink csokrát, az apukáink borát is feldíszítik, autódíszt is .... szóval az összes virág megvan.
Beszéltünk a vőfélyünkkel (bakker, enm tudom, h ez j vagy ly - bocsi!!!) és eszméletlen jófej. Elmondta, h nagyjából milyen lesz a forgatókönyv, de nagyon örült, h konkrét elképzelésünk is volt és annak főleg örült, h hagyományos (lánykikérős-szülőktől búcsúztatós) ceremóniát akarunk.

Anda!
Döbbenten olvastam, h milyen régóta szede a clostyt!! Ne haragudj, h ezt írom, de AZONNAL DOKIVÁLTÁS!!!!!
A closty papírján is rajta van, h szünetet kell hagyni közben!!!!
Ahogy Nóri is írta, meg Jaimee is, UH követésmuszáj mellé. Az, h elvékonyítja a mnyh-t, az csak egy mellékhatás. A clostytól ugyanúgy cisztáid lehetnek és ráadásul túl tud stimulálni!!!!!!!!!!!
Döbbenet, h egyes dokik ezt megengedik maguknak... bár, az tény, h ők csak egy darab páciensnek tartanak. Magas ívről .... rád, az emberi lényre!
Bocsi, nem akarlak kioktatni, csak anno nekem is rá kelett jönnöm, h egy f*sz az orvosom és örülök, h elkerültem máshoz, aki igenis figyelt mindenre!

babszika

Képzeljétek!
Tegnap nem tudtunk lejönni Gyulára.
Bálintom éjfélre ért haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (reggelre ment dolgozni, de a főmufti nem engedte el amiatt, h most 2 napig nem megy be)
Addigra meg már én voltam úgy, h nem indulok el, mert iszonyú migrénem volt. Így reggel hatkor keltünk, komótosan összecuccoltunk és elindultunk.

Gyönyörű idő volt itthon!

Jut eszembe!
Nóóóóóóóóóóóóóóóóri! Üdv innen a szomszédból! :wink:

babszika

Bakker!
Most jutott eszembe, h vki kérdezte ... talán Jaimee?! :oops: :roll:

Szóval, a védekezéssel úgy vagyok, h persze kéne, de ugyanakkor teljes valómban nem tudom elfelejteni a babánkat.... :oops:
Gondoltam rá, h ettől a hónaptól hőmérőzni kéne, h nagyjából bekalibráljam, h mikor nem kéne gumi nélkül együtt lenni, de attól tartok, h a hőmérőzés miatt visszaesek majd és újra figyelgetni fogom magam.
Bevallom, h a gumizást nagyon úúúúútálom (persze, gondolom van ezzel így más is) és kicsit bennem van az is, h "basszus, annyit vártunk már a kicsi reményünkre, h ha jönni akar, akkor nem állhatunk most az útjába, h végre gyógyuló félben vagyok". Olyan visszás érzelmeim vannak ebbea témában. De ha mást nem is értem el, akkor legalább annyit igen, h nem sírok piri miatt.... ez is vmi, nem? :roll:

Egyébként elvileg 2 évet adtam magamnak az új cégnél. De ahogy látom, már most megdőlt ez :) :roll:

Na, most már befogom 8)

babszika

Bridget,
sajnálom pirit! :(

Babszi,
ez annyira aranyos, h. a párod választja ki a csokrodat! A vőfélyt én úgy tudom, h. 'ly'-vel írják. :)

Akkor dobom az egyik kedvencemet: Provence-i zöldségfelfújt
3 g fehérje, 22 g zsír, 10 g szénhidrát, 1093 kJ, 262 kcal

Hozzávalók:
1 közepes cukkini (250 g)
1 közepes padlizsán (300 g)
1 kis főzőhagyma
2 ek. olívaolaj
1 pari
só, frissen őrölt bors, provence-i fűszerkeverék,
2 tójás
200 ml tejszín
(130 g kapribogyó, de ha nincs az se halálos bűn! :D )

A cukkinit és a padlzsánt letisztítjuk a végeiket levájuk. Mindkettőt megmossuk, megtöröljükés hosszában kis darabokra vágjuk. A hagymát letisztítjuk, ki darabokra vájuk. Az olajat felforrósítjuk, ebben a hagymakockákat és a zöldségcsíkokat átpároljuk.
A parit lemossuk, négybe vágjuk, szárát és a magokat eltávolítju, hásút darabokra vágjuk.
Az előkészített zöldségeket sóval, borssal és a provence-i keverékkel ízesítjük, a kapribogyót hozzákeverjük és a nagy kikent, lapos tűzálló tálba töltjük.
A tojást felverjük a tejszínnel, sóval, borssal füszerezzük és a zöldségekre öntjük. A tálat a sütő rácsára tesszük.

Ötlet: a felfújtat ízlés szerint 100 g sajttal meszórva átsüthetjük.

Én sülthusok mellé szoktam tálalni.

Felső/alsó hőfok: 180 fok (előmelegítve)
légkeverős sütőnél: 160 fok (előmelegítés nélkül)
gázsütőnél: 2-3-as fokozat (előmelegítés nélkül)

Sütési idő: 35-45 perc (a forma magasságától függően)

Jó étvágyat hozzá! :)
Vendég

Húúú, ez jól hangzik ám!!!!

babszika

Kép

Lefotóztam a recept lapon lévő kaja fotóját. :D
Vendég

Összefoylt a nyál a számban :shock: pedig tele a pocim :)

babszika

Arikon:
Nyami-nyami!!!!

Babszi:
Köszönöm a törődést! Ígérem, hogy most már okosabb leszek, és mindent ilyen dologról kikérdezem a dokit, ha meg nem tetszik, amit mond, akkor átváltok máshoz! :D

Nagyon jó lesz az esküvőd! A fotókat te sem úszod, meg, ugye tudod! :D :D :D :D

Kép
anda81

Babszi: Hát nem is (volt) logikus, hogy akkor adjátok fel, amikor már pont összejönne. :shock: :shock: De nem akartam hamarabb ezt kibökni, nehogy megbántsalak vele, félreértsd. :oops: :oops: :wink: 26 hónap engem is kicsinált volna..... :roll:

Hát lányok, rengeteg ...asz orvos van, ahogy Babszi mondja. Nagyon észnél kell lenni!!!!!!!!!!!!!!

Bridg: Sajnálom. :cry:
jaimee1

Bocsi,csak most tutam géphez ülni,mert a férjem sokat dolgozzik a gépnél. :?

Sajnos ma dokihoz vittem Esztikét,mert nagyon köhögöt és ment a hasa,elkapta ezt a vírust. :( (A lányunk jun12én lesz 2éves).

Nem a tesóm van szülés előtt hanem a sógornőm.Két kislányt várnak és nagyon fél.
Képzeljétek ma szült egy kismama és nemtaláltak egy orvost se.A szülésznő a takaritónőt kérte meg,hogy segítsen neki levezetní a szülést.És ez a ceglédi kórházban folyik.Szeríntem ez szörnyű! :twisted:

Na megyek,mert fáradt vagyok.Ahátam is nagyon fáj,remélem nem a piri akar beköszöntení.Olyankor szokott fájní a hátam.

Szép álmokat mindenkinek :)
andi1979

Anda!
Sztem itt a többi csaj már tudja, h fotó mániám van, úgyhogy ne aggódj :wink: Én magam sem bírnám ki :lol:

Jaimee!
Dehogy bántottál volna meg! Nem sérülök olyan könnyen!
De nagyon nehéz. A maximalizmusom és a babára vágyásom küzd egymás ellen. Hol egyik, hol másik van fölényben és sosem tudom, h melyik fog győzni. :roll: :? Szívem szerint előbb bedolgoznám magam az új céghez, de ahogy te is mondod, ez a 27 hónap elég volt ahhoz, h már végre tényleg nagyon akarjak anyuka lenni. :)
Majd meglátjuk! :wink:

Andi!
Gyors gyógyulást a picúrkádnak!!!!!!
Bakker, ez a mai kórházi helyzet pedig.... :evil:

babszika

Babszi:Az élet úgyis megoldja majd a munkahely vagy a baba legyen az első helyen. Itt van az én esetem 9év után váltottam mert túl sok munkám volt az előző munkahelyem (3ember munkákyát végeztem) és mindig azt mondták , hogy eddig is mindent megoldottam. majd léptem elmentem egy új munkahelyre. aztán a 3hónap próbaidő alatt terhes lettem. Basszus nem tudtam mi tévő legyek hisz a babát el nem vetettem de közben ciki volt, hogy pont akkor telt le a próbaidőm. Igy hát megmondtam és nem akadtak ki. Azt mondták ez benne vana pakliban. Igaz még dolgoztam 7hónaposan is. Tehát ha jön az a baba akkor sincs baj.
Isteni lesz a tortátok :)
Azt azért a Bálintnak megmondtad a csokor milyen árnyalatú legyen vagy ez zsákbamacska lesz?

Andi: Szép kis kórház. Akkor mostantól a takarítónő is DR. már:)
Most ezen nevetek de valójában ez szörnyű. addig nincs gond mig nincs komplikáció sem.

Kuzsanna: Csepelen a Tanabo-ban voltunk. (anno ebbe a házba is itt vettük meg a csempét meg a többi dolgot) Szerintem nagyon jó bolt és a térségbem itt vannak a legjobb árak.

Babszi: Tényleg te mint nagyon kreatív menyecske: Mitszólsz ha a fürdő piros és sárga?
Kinéztünk egy ilyen össze állítást. Nem rikitó szinek de nem tudom eldönteni ez e a tökéletes választás. Már 2X voltunk és valahogy minidg a boltban erre téved a szemem. A diszcsik meg a kettő keveréke. Amúgy pont miattad mert a te fürdőd tetszett akartam narancssárgát. De valahogy nem találtam szép árnyalatút.
Szóvala fürdőnk még nincs eldöntve filózunk rajta rendesen:)

Kép
csucsu05

Szia Era!

Áh, könnyű dolgom volt Bálinttal, mert megbeszéltük, h nagyjából minden ekrü lesz és fehér, óarany a kontraszt hozzá.
De nagyon sok csokrot megnéztünk a neten, le is mentettük. 2 képet hoztunk ide is, így azon elmagyarázta Bálintom, h milyen legyen.
De Zita (a virágkötőm) addigra már tudta, h milyen színekben utazunk és így ő adott tanácsot, h milyen virág legyen benne.
Egyedül az autódíszünket kellett kicsit "átszabni", mert ezüst színű lesz az autó és azon a világos virág nem nagyon mutat. De Zita azt is tök jól megoldotta.

A sárga-piros is kb. olyan hatást fog adni mint a mi fürdőnk. Mert az egyik melegséget sugároz, a másik viszont harsány és így az összhatás az lesz mint nálunk: vidám, ám mégis meleg.
Én amondó vagyok, h vegyétek meg, ha ennyire rátéved a szemed!
Mi úgy jártunk anno, h nekem nagyon bejött a pisztácia/narancs, ám Bálint nagyon húzódott tőle. De akárhányszor bementünk a boltba, csak ezeket tudtam nézni. Egy idő után B. is azt mondta, h nem is olyan rossz. És az eredménye az lett, h mindketten imádjuk a fürdőnket.... sőt, az emberek 99,5%-a ezt mondja :lol:

babszika

Babszi: A mi egyik legjobb baráti házaspárunknak is pisztácia-narancs szinű. Na most azért nem akartunk olyat mert a lány azt mondaná rögtön leutánoztuk. A párja nem ilyen de a lány igen. Bár szeretem a csajszit csak tudom ezt hallgatnám egy életen át. Szóval a pisztácia naranccsal én úgy voltam , hogy 2éve mikor elkészült a fürdöjük hát nem voltam oda érte. Aztán 2-3alkalommal ha jártunk náluk egyre jobban tetszett. A végül pedig nagyon bejött.
De ez a piros sárga viszont rögtön bejött . A párom előszőr mondta, hogy merész de végül is tetszik neki is.
A mostani bordó vajszínnel. Ugyan ilyet nem akarunk.

A csokor meg az autódísz akkor gyönyörű lesz. csak azért írtam, hogy akkor nem teljesen zsákbamacska e a csokor met volt ismerősőm aki úgyjárt teljesen a párjára bízta. És nem volt elájulva a látványtól.
Mondjuk nálunk a páromat nem hagytam egyedül menni hanem az egyiklegjobb barátjával ment akinek azért leadtam a drótót milyet szeretnék.
Ja és mi úgy jártunk, hogy a virágkötő megkérdezte milyen autóra lesz a disz. Párom mondta Opel Vectra(ezűst) Kérdezte nagy autó. Mondták a fiúk nem kicsi.
Erre akkora díszt csinált, hogy a sofőr (após) alig látott ki mögülle:)
Szóval jó lett volna ha a virágkötő nagyjából tudta volna mekorra is az autó.
Vicces volt nagyon:)

Kép
csucsu05

Zita nálunk is egyből megkérdezte, h milyen az autó. Mondanunk kellett a márkát és színt is.
Amúgy már csak azért is szerencsém van, mert ezer éve ismerem a lányt és tudja, h milyen vagyok. Amikor a Bálintom mutatta (hogy én ne halljam), h milyen virágokat akar, azonnal szólt neki, h az nem lesz jó, mert .... :)
Tudom, h Bálint mindig szép csokrot csináltat nekem, de most én is úgy voltam, h azért egy kis iránymutatás nem árt. Az anyukám ott volt Bálint mellett és mikor hazajöttünk, azt mondta, h álomszép csokrom lesz. Mondanom sem kell, h akkora luk van az oldalamon mint állat. :D

Most már végképp azt mondom, h vegyétek meg a csempéket!!!!!
Mindkettőtöknek bejön... akkor irány a bolt és megrendelni! ;)
Merjetek merészek lenni, mert meglátod, h nem bánjátok meg!
Én azt mondom, h a fürdőbe azrt is lehet merész az ember, mert oda mész reggel az ébredés után és ott fogsz még reggel meditálni. Nekünk nagyon bejött a vidámság ott, mert mégis van egy lelki ráhatása és tök jó vidáman ébredezni!
Ugye érted, h mire gondolok?

babszika

Babszi: persze, hogy értem. na ezért is kérdeztelek milenne a jó megoldás. Ha kész lesz teszek fel képet(már ha sikerül mert hiába kicsiniytem le akkoris kiírja hiba)
A csokrod biztos szép lesz és még jó, hogy kiváncsi vagy milyen lesz a virág:) Ez a legjobb része a várakozás:)

Kép
csucsu05

Era!
Ha gondolod, majd átküldöd nekem mailben a képeket és lekicsinyítem neked, h fel tudd tenni. Jó?

Na, megyek reggelizni.

Puszka és szép napot!!!!!

(nekünk mára a díszítő cég és az étterem maradt)

babszika

Babszi: Akkor mára is van munka bőven. Ha nem titok van már egy tervetek illetve kalkuláció ez a nap mennyibe fog kerülni?
Tudom, hogy nem olcsó mulatság.

Kép
csucsu05

Hát én nem tudom milyenidő is lesz de mára már jó időt mondtak. erre kinézekés be van borulva.
Remélem most már valóban jön a tavasz.
Pláne holnapra igaz Nóri? Hisz a vadaskert már vár titeket:)

Évi: vetettek kismama rucikat??

Bridget: :( Sajnálom most olvastam csak vissza.

Kép
csucsu05

Jóóóó reggelt!

Babszi:
Nagyon szép lesz az esküvőd, én már látom! :D

Nekünk narancssárgából lett bordó-rózsaszín a fürdőszobánk. Ha gondoljátok rakhatok róla fel képet, hogy ilyen volt és ilyen lett! :D

Kép
anda81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?