Sziasztok,
Köszi a pocakdícséretet, hát, én nem nevezném magam vékonynak (mármint terhesség előtt is inkább átlagos voltam...). De most járok +8 kilónál, hát, a hasamra nem ment az összes, az tuti
Sajnálom a pocakfájós babákat nagyon, és lélekben készülök az ilyen jellegű gondokra; gyűjtöm az információt.
Zsókuci, néha kell egy kis kilengés, hogy aztán újult erővel lehessen folytatni. Hajrá!!!
Málna, elolvastam a szüléssel kapcsolatos írásodat, teljesen kész lettem...szegénykém, nem semmi, amin keresztül mentél. Kívánom Neked, hogy minél előbb el tudd feledni a kellemetlen élményeket! Az a lényeg, hogy jól van a babád, és minden jól végződött
Képeket majd hozol?
Olyan édesek a babák... a mostani kedvencem Juciék ikres-susmusolós képe!
Share, jobbulást! Én is elkaptam valami köhögős-orrdugulós kórságot, már egy hete próbálok kimászni belőle, persze természetes módszerekkel.
Rebe, sok kitartást a költözéshez! Legyen hamar vége, és jöhessenek azok az ágyak
Kriszta, az a lényeg, hogy a gyerekszoba kész
Téged sem irigyellek túlságosan a lakás-szétverés miatt, majd akkor foglak, amikor már vége és minden csillog-villog és gyönyörű
Hát, nálam az van, hogy, ahogy Share-nek is írtam, továbbra is küzdök a száraz köhögéssel, pedig már mindent bevetettem. Szegény fiam tuti agyrázkódást kap odabent. Azért bízom benne, hogy most már csak vége lesz, nehogymár így menjek szülni
Ma megérkezett a komód, amiben a babaruhákat tartjuk majd, és megkaptuk a kölcsön-hordozót meg a kölcsön-bölcsőt is (ez utóbbit szeptemberben vissza kell adnunk, de addigra úgyis kinövi, meg amúgy is lehet, hogy utálni fogja), és hétvégén megvesszük a babakocsit. Szóval alakulunk, de azért még hiányzik egy csomó minden. Ezért is lenne jó, ha már meggyógyulnék, úgy szeretnék elmenni vásárolgatni... Aztán meg már csak ülni a babérjaimon, és növeszteni a hasam
Én egyelőre nem félek a szüléstől, de gondolom az az idő is eljön majd. Egyelőre inkább várom, nagyon kiváncsi vagyok már a srácra, szerintem pár napig csak nézni fogom