Új privát üzeneted érkezett!

Már én sem biztos,hogy jövök a hét végén.....

NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK MINDENKINEK
LUKI ÉS FALATKA

Kép

Kép
lukrécia

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk:
Estrella és Dórababa
Kép
Vendég

Luki,
Kiscica annyira szép! :D

Zuzmó,
Jó ez a kép, az arcocskája jól látszik!

Bibar,
Oli olyan szép nagyfiú!

Share,
Gratula az első lépésekhez!

Mi holnap elutazunk, így most szeretnék mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

[color=darkred]Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!!
[/color]

Vicuska és Ramika

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

na ez szép lett! pirossal akartam.. :oops:
vicuska2007

Sziasztok,

Mi is elutazunk, nemsokára indulunk Győrbe! :D

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek! :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Na, lányok, mindenki házon kívül várja a locsolókat? :) Én itthon leszek, nézem az esőt.

Nektek is nagyon boldog nyulat és jó pihenést kívánok!!!

Kép
elan

Kép

jucicuki

Mindenkinek kellemes húsvéti ünneket kívánok!
Kép
gabicsibe

Brigii!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Dorka, Lili, Judit, Attila

Kép

jucicuki

Mi is boldog húsvétot kivánunk mindenkinek :P :P :P

nekünk 2 napja sir minden kajánál az Olivér igy ma kijön a dokinéni,remélem nem mondd semmi rosszat :cry: :cry: :cry: :cry:

bibar

Bibar!

Nyugi, biztosan nem lesz semmi gond!

Judit

jucicuki

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok én is Mindenkinek!

Rebe,Brigi nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Bibar drukkolok,hogy ne legyen semmi gond!

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Egy kicsit, vagy is nagyon eltüntem, de sajnos apukám még mindig kórházban van, így eléggé rohangálásban vagyunk. Azért időközönként elolvasom amit írtok, de sajnos hozzászólni nem nagyon van időm.
Először is gratulálni szeretnék a mamáknak, gyönyörüek a babák. :D
Másodszor pedig mindenkinek Boldog Húsvétot szeretnék kívánni.
Ha sikerül teszek fel egy pocakos képet én is. Kép
toldikrisztina

Bibar, mit mondott a doki? Ugye nincs semmi komoly?

Toldikrisztina, jó, hogy jöttél :) Apukádnak jobbulást kívánok! Nagyon csinos pocakod van, szép kismama vagy :)

Ma rólam is készült egy kép, ilyen miniatür pocakom van 27+6 hetesen:

Kép [/img]

Kép
elan

Elan,Toldikriszta
nagyon helyes kismamik vagytok :P :P :P

kinnt volt dokinéni,ő azt mondta hogy a hasa fáj ennyire szegény kicsinek :cry: :cry: torka rendben,minden más oké,de a pocak nem.azt mondta menjünk hasi uh-ra,mondtam hogy 2 hete voltunk a kötelezön.szóval nem jutottunk semmire.
ja és azt mondta hogy ne adjak neki tápszert csak anyatejet :shock: :shock: :shock: hát köszi,akkor éhezik a fiam :shock: :shock: nincs annyi tej hogy elég legyen.
na majd meglátjuk mi lesz a picúrral,remélem elmúlik ez a fránya pocakfájás :cry: :cry: :cry:

mit szoltok hogy esett a hó :shock: :shock: reggel kinéztem és minden havas volt,most jön a pici unokaöcsém,a kertben akartam eldugni az ajándékát,hát a hóba csak nem ásom el/na meg a latyakba/

bibar

Sziasztok!

Gyorsan kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek, mielőtt megérkeznek az újabb vendégek :roll:

Györgyi és Soma

Kép
Itt éppen kajáért kiabál :roll: [/img]
ballagyo

Bibar:
Épp miattad néztem be.
Sajnálom Olit, hogy fáj a pocója, remélem javulni fog a helyzet.
A tápszertől is fáj a pocó? Ezt nem is tudtam. Hasfájásra nekünk az Infacol bevált, de van hogy így is szenved. Ma viszont sokat aludt.
Olyan sokat tüsszög, remélem nem beteg. :?
Nálunk minden este amikor eszik hiszti van. Azt hittem nem elég a tejem, de nem az a baj. Hogy mi, azt nem tudom, de valami szörnyű. Elkezd enni, minden oké, aztán egyszercsak elkezd szenvedni, rugdosni, kapálózni a kezével, rángatja a cicimet és sírdogál. Próbáltam a másik ciciből is etetni, de ugyanezt csinálja, pedig tej jön. Bár lehet, hogy nem olyan intenzíven...no ezt nem tudom.
Arra gondoltunk, hogy annyira fáradt hogy nem tud elaludni és azért csinálja mindezt. Hát nem biztos hogy így van, de nem tudjuk mi a baj. Mindig este van ez, de iszonyú. Aztán kézben sétálás, babahordozóban ringatás-hintáztatás, aztán cicire tevés és kb. 1-2 óra és bealszik. Ez az esti programunk.
Vendég

Ez ma készült.
Kép
Vendég

Estrella! Mi is játszottunk ilyet egy darabig, amit írsz Dóráról, minden este ordított mint a sakál és volt hogy még a cici sem kellett neki és nagynehezen elaludt hordozgatás meg miegymás után. Én most így néhány hónap távlatából azt mondom akkor csinálta mikor nagyon kifáradt napközben. Néha még most is ordít fürdés után mikor fáradt és félóra alvás után hajlandó csak cicizni. Próbáljátok meg lefektetni hamarabb, nyugis körülmények között ugyanúgy ahogy szoktátok csak hamarabb. Hátha az segít persze kell egy pár nap míg rájön mizu, de nekünk bejött, így lett a él kilences fürdetésből félhetes (még most is).

Bibar! Nálunk Ben allergiás lett a tehéntejre arra amit én ittam (neki bőrproblémái voltak) és ahogy kiiktattam az étrendből minden tejterméket elmúlt a dolog. Esetleg nem gondolkoztál anyatejen a gyűjtőből?

Áldott húsvétot mindenkinek! Benedek minden kislányt és az anyukáját szeretettel locsolja:)

Kép
gombahölgy

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, megjöttünk ma Győrből, nagyon szuper volt. :D A fogyit nem tudtam tartani a sok finomság miatt, de holnap folyt köv :wink: :oops:

Minden baba gyönyörű!!! :D:D

Gomba,

Benedeknek utólag is boldog névnapot kívánok! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Gomba
nem akarok más tejet neki,mert 70 %van az anyatej nálam,igy az a maradék már nem sok tápban,és szerintem nem attól fáj neki a pocak.de tegnap nem is fájt végre :P :P :P de kell neki az a kis tápi mert igy lakik jól :oops: :oops:

Estrella
nem semmi lehet akkor az estétek :oops: :oops: :oops: majd javul egy idő után :wink: nagyon édes Dóra baba :wink: :wink:

Zsókuci
nem csoda hogy nem birtad a fogyit,ilyenkor nem is lehet :lol: :lol:

Ballagyó
nagyon cukorka Soma :P :P

bibar

Gomba:
Köszi a választ. Reméltem, hogy ír valaki ilyenről. A fürdés nálunk 7 óra magasságában van, utána szopizik és egyszercsak elalszik a jól bevált módszerek után.

Reggel doktornéninél kezdtük a napot. Olyan keservesen sírt, nem lehetett megnyugtatni, láthatóan fájt valamije, és potyogtak a könnyei. Azt mondta a doktornéni, hogy szélgörcsei vannak. Most Espumisant kaptunk. :(
Már nagyon várom a 3 hónapos kort, aminél állítólag elmúlnak ezek a nyavalyák.
Vendég

Estrella
mi is azt kezdtük most ujra :oops: :oops: ez a fránya pocakfájás,már én is várom a 3 hót :x :x olyan rossz mikor nem tudsz segiteni neki csak sir fájdalmasan :cry: :cry:

bibar

Bibar:
Hát igen, csak ne legyen semmi baja egy gyereknek, ez a legrosszabb dolog. Segíteni ugye nem tudunk, beszélni nem tud...szörnyű. És hiába van kézben nem segít az sem. Annyira sajnáltam szegényt.
Aztán kb. 15-20 perc múlva kezdett megnyugodni. Ez reggel 8-kor volt, akkor vittük a doktornénihez, kb. fél 9-re haza is értünk, azóta alszik.
Hirtelen, egyik pillanatról a másikra jött ez a sírás, ijesztő volt nagyon. De legalább kicsit megnyugodtunk, hogy mi lehetett a baj. Álmában már mosolygott és szopizott, talán nincs nagy baj.
Kitartást nektek is. Mi már visszafelé számolunk, nagyon várjuk a 3 hónapos kort.
Vendég

Estrella
nekünk is egyik pillanatról a másikra jött a fájdalom,és semmi nem nyugtatta meg :cry: :cry: na mindegy,ezen túl kell esni sajna :cry: :cry: szegény picúrkák :cry: :cry:

bibar

Helló!

Sajnálom Bibar, hogy fáj a pocija a babának, mi is ezzel küzdünk minden este, ritkán nappal is.

Leírom az ígért szülés történetet.

Január 3-án bekerültem részleges méhlepényleválással a kórházban. Ekkor voltam 33 hetes. 3 hétig végig ágyban voltam,nehogy elinduljon a szülés majd utána a 38. héten mindenki szurkolt hogy elinduljon. Február 12-én elfolyt 22:30-kor a magzatvíz, de rendszertelen fájásaim voltak és azok is változó erősségűek. Átkerültem a szülőszobára, pontosabban a vajúdóba. A dokik úgy döntöttek,hogy csütörtök reggel 6-kor kapok gyógyszert, hogy jobban beinduljon a fájások ha szerdán nem történik semmi. szerda este egy rutin ctg-n kiderült, hogy ha háton fekszek nagyon nem jó a baba szívhangja, de oldalt akkor igen. 2 és fél órán át tesztelték forgattak jobbra, balra, majd a beleegyezésemet kérték, hogy oxitocinnal rásegítsenek. a párom ott volt velem és akkor egyik percről a másikra 2 perces fájásaim voltak. Nagyon nagyon fájt. Még levegőt is alig tudtam venni! Nem volt szabad inni, mert bármikor császározásra kerülhetett volna a sor. Végig feküdnöm kellett csak a labdát engedték meg, mert addig odaért a szívhangmérő vezeték. a párom hősiesen segített, pedig nem volt 100 % hogy ott lesz. hajnali 4-re kitágultam, jöttek a tolófájások. Azonban addigra már teljesen elfáradtam, jól fel kellett emelni az oxitocint, és másfél óra alatt jött ki a baba. már előkészítették a vákumot is. úgy éreztem, hogy nem bírom kinyomni a babát és a végén sikerült. Csodálatos érzés volt, hogy megtudtamj szülni, de nagyon nagyon fájt. Sajnos így nem tudtam kipróbálni az alternatív szülés kellékeit, de viszont van egy egészséges babám. Egyszer engedtek ki tusolni az nagyon jól esett de ott is kaptam közben az oxitocint. Így született meg a babám valentin napon.
3 óra pihenés után elmentem a babáért, de már nem adták oda, hanem infuziót kapott, mert alig volt mérhető a cukor szintje. Azt mondták hogy 1-2 nap alatt rendbe jön. nagyon rossz volt,h ogy mindenki babázott az enyém pedig a csecsemősőknél volt.
málna79

Sziasztok!

Bibar, Estrella, tényleg nagyon rossz ez az időszak, de valóban el fog múlni! Kitartást Nektek!

Málna, már vártam a születés történeted, hát nem semmi amin átmentél! Igazán megkínlódtál! Ahogy olvastalak, úgy élem át amin átmehettél! De megérte! Tényleg kérünk képeket!!!

Kép

vicuska2007

Bibar,Estrella

Mindjárt letellik a 3 hónap és kezdődik a fogzás.... :wink: :wink: :lol: KITARTÁS :lol:

Málna

nem semmi,jól megszenvedted!Tényleg,kérünk képeket :D

Kép
lukrécia

Folytatás...
az 1-2 nap nem jött be, mindent próbáltak, szinte folyamatosan evett, de akkor sem volt stabil a cukorszint. a 6. napon konzultáltak egy klinikával, és azonal elszállították mentővel. Nekem nem volt lehetőségem ott maradni, így minden nap jöttem be látogatni. AZért Horváth Ágnest odaültettem volna 6 nappal szülés után. Jó alaposan átvizsgálták, és végül megállapították, hogy a méhlepény miatt alakult ki. de úgy engedték haza, hogy nekem ellenőrizni kell vércukormérővel. így szülés után a 12. napon jöttünk haza. Sajnos nem akart enni, mindig nagy küzdéssel evett, pedig neki fontos volt a cukorszint miatt. Közben nekem már elmúlt a vérzésem kb. 1 hete. Majd 28-án este elöntött itthon a vér, és alvadt vérdarabok kezdtek eltávozni belőlem. Rögtön bementünk a kórházba, ahol éjszaka elállították a vérzést, de másnap szükséges volt altatásban egy küret elvégzésére, és 4 napig ott tartottak megfigyelésen. Ha már nem szoptattok akkor csinálnak még egy méhtükrözést akkor derül ki hogy lett e szövödmény. Ugyanis amiért nem volt lehetőségem pihenésre, nem szükült össze a méhem. Majd egy hétig még kaptam gyógyszereket.
A méhlepényem felépítése teljesen eltért a normálistól, mert az erek felépítése egészen más volt mint az átlagos,ezért nagy baj is lehetett volna. Szerencsére már itthon babázom és jó túl lenni az egészen.
Most hasfájos a baba, éppen az Infacol cseppeket teszteljük. remélem ez már hat valamit.
Bibar ti szedtek valamit?
málna79

Málna
szegénykém,szörnyű amin keresztülmentetek :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon megjártad :cry: :cry: de a lényeg ott szuszókázik a karodban,próbáld elfelejteni a borzalmakat :oops: :oops: mi espumisant szedünk most és ugy néz ki használ :wink: :wink: lekopogom de 2 napja nincs fájdalom :wink: :wink: képet kérünk!!!

bibar

Sziasztok!

CSak gyors kutyafuttában!

Boldog húsvétot mindenkinek utólag!

Boldog névnapot a Beáknak!

Bibar!
Nálunk is az Espumisan jött be!Minden Kaja előtt. !Adjál neki tápit nyugodtan,nehogy mán éhezzen a kis Dömperke!Nekünk már nem fáj a pocak és már nem is kapják az Espumisant kb.1 hónapja,csak amikor eszembe jut,akkor is egyszer egy nap!

Luki!
Rád lehet számítani!Mindjárt itt a 3.hó vége és hajrá Fogzás!Nagyon röhögtem!De ez így van.

Estrella!
Szerintem estére elfárad a lánykád.A mieink is nyűgik.Tótágast is állhatok olyankor.Mi 9-10 felé fürdetünk,kaja és reggel 5-6-ig alvás!
De én nem tartom kézben őket,inkább feléjük térdelve próbálom lekötni őket!Vagy kidobom a teraszra mindkettőt a babakocsiba.Ott bundiznak.Van amikor ez sem jön be.

mindjárt folytatom csak beszart a lánykám
Vendég

HAlihó mindenkinek!

Képzeljétek a szülésznő barátném aki kb 10 hétel járt előttem ma hajnalban megszült. 3550g és 53 cm lett a kisfia, Tamás Hunor.
Annyira örülök, kicsit irigy is vagyok, hogy Ő már túl van rajta. Szegénykém már nagyon szenvedett, jó nagy lett a pocija, megb eszélte a gyerekkel, hogy a húsvétot még várja meg , utánna jöhet. :lol: Nem hittem el, hogy így bejön neki. :lol: lehet, hogy a harmadik gyerek már ilyen szófogafó?! :D Jaj, legszívesebben mennék hozzá egyből meglátogatni, de asszem ezzel várni kell még egy kicsit.

Az én pöcsösöm is fickándoz rendesen, főleg esténként tudok jókat vigyorogni rajta, amikor dudorogtatja a hasamat. Már nagyon várom. Úgy döntöttem, most felkészülök nagyon a szülésre. Már nincs mitől félnem, úgyhogy tudok majd figyelni mindenre. remélem :D

Kismamik!
ma este tilos dr. house-t nézni. Láttam az előzetest :shock: Szigorúan!

Szegény kis hasfájós babók!
Estrella, Bibar!Próbáltátok m ár az alkarra fektetős módszert? Vagy a szélcsövet? Tényleg vízválasztó a 3 hónapos kor. Úgy emlékszem nálunk is akkortájt múlt el.

Na pussz mindenkinek, megyek mert ezer a dolgom :) szokás szerint.

Kép
Kép
zuzmó

Kép

jucicuki

Málna
Sajnálom,hogy ilyen szenvedéseken mentetek keresztül!Remélem az egészséges kisbabád és az idő majd halványít valamennyit rajta!Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok!

Hát lányok látom nagyon megszenvedtek a hasfájással!Kitartás!Azt hiszem elkezdem most már szedni a Flavonmaxot,mert állítólag sok tejet csinál és nem lesz tőle hasfájós a baba!Ismeritek,szedte már valaki?

Juci
Nagyon édik a lánykák :D

Rebe
Így utólag is Boldog névnapot kívánok!Kiságyból csak a fiókot láttam,elég masszívnak tűnik!Alaposan be van csomagolva és nem akartam még kibontani,remélem a többi részében sem kell csalódnom!

Elan
Milyen pici pocakod van hozzám képest!Igaz én nem volta ilyen véknya :D

Tkriszta
Nagyon csini vagy te is!Lassan itt az idő!!Izgulsz már?

Zsókuci
Remélem minden rendben van veled!Olyan rég voltál :(
gabicsibe

Sziasztok!

Hasfájós babáknak:
Gyerekorvos írhat fel papaverine tartalmú kanalast, ha nagyon druva a hasfájás!!!!

Málna,
nem semmi, amin keresztül mentetek. Jó, hogy már otthon lehettek, és minden rendben van.

Juci,
nagyon éééédesek!!!! A várva-várt pillanatok. :lol:

Elan,
klassz a pocód. :wink:

Bibar,
nem hinném, hogy attól a kevés tápszertől fáj a hasa! Adj neki nyugodtan. Éhesen is ordít a gyerek, és attól nem lesz neki jobb.

Zuzmó,
Te lassan megint babázol. Olyan jó neked!!!! :wink: :lol:

Gabicsibe,
kicsit utána olvastam a Flavonmax-nak, mert még nem hallottam róla. Tul.képpen gyümölcsökből készült. Ártani nem árthat. :wink:

Én megint lebetegedtem, vagyis inkább ki sem másztam még a Mátétól elkapott nyavalyából. Évek óta nem voltam beteg (1-2 kis náthától eltekintve). Szedek antibiotikumot, ettől már jobban érzem magam, de nagyon megszenvedem.

Máté rengeteget lépegetett a hétvégén, de csak más helyen. Itthon nem hajlandó. A cipőre gyanakszom. Itthon nincs a lábán, vendégségben pedig a lábán hagytam. Nagyszüleim szerint, apukám csinálta ezt. Addig nem indult el, amíg nem kapott a lábára cipőt. Lehet, semmi összefüggés nincs, csak itthon egyszerűen már megszokta, hogy négykézláb közlekedik, máshol pedig kihívás a lépegetés. :roll:

Lépek, megpróbálok pihenni egy kicsit, hátha Máté is hagyja. Az időjárás nekem kedvez, ilyen szélben nem viszem ki babakocsival.

Kép
Kép
share

Share!

Ebben a cipő dologban lehet valami. Én mióta Jázi felállt, azóta itthon is ráadom, no nem a cipőt, hanem van benti szandi, egyrész azért, mert féltettem a megfázástól ( a panel után hidegnek éreztem a családi házban a parkettát) illetve sokan mondták, hogy célszerű a járni tanuló babának az olyan lábbeli ami tartja a bokáját és nem engedi jobbra-balra dőlni miközben egyensúlyozik, stabilabbnak is érzi a helyzetet. Érdekes módon Ő mindíg ingatag helyeken próbálta eleinte az állást és az egyensúlyozást(az ágyon, a kanapén) aztán amikor más gyerekektől látta, hogy állva is lehet haladni ő is megpróbálta. Eleinte csak kapaszkodva, úgy karácsony körül, de kb 1 hónapja már próbálkozott néhány önálló lépéssel. Mostmeg már - főleg ha megfeledkezik magáról :lol: - 5-6 métert megy egyfolytában. Illetve nagyon szereti produkálni magát, amikor megdícsérjük, hogy milyen ügyesen megy akkor le se lehet állítani , ja és mindenre felmászik amire bír. Néha szívbaj kerülget, amikor a kanapé karfáján állva birizgálja az akváriumot. p Azért szokott mezítláb is lenni, este fürcsi után, amikor a mi hálónkban vagyunk az emeleten, akkor zokniban rója a köröket az ágy körül.

Csajok! Aki a környéken lakik -XI, XXII. ker. Érd, Diósd stb.
van egy jó kis pelenkás Érden, tök jó árban van náluk a pelus és jó minőségű. Én tegnap vettem 63db-ot 2100Ft-ért. MAjdnem 20 Ft-al olcsóbb, mint a Libero. Ha érdekel valakit szívesen elküldöm az elérhetőséget priviben.

Kép
Kép
zuzmó

Lippa, Benszi, Gabicsibe
Köszi szépen! :D

Kriszta,
Jól áll neked ez a terhesség! Sugárzik rólad a boldogság! :wink:
Hogy álltok felújításügyileg? Mi most fogunk költözni, szóval nem könnyű napok jönnek! De nem bánom, végre beköltözünk, és meg tudjuk a venni kiságyakat is!

Elan,
Szerintem a testalkatodhoz pont jó a pocid! Vékony voltál előtte, így nem lehet akkora hatalmas pocakod! Szép!!! :D

Estrella,
Ezen a képen egy kis tünemény Dóra! :wink: Remélem megszűnnek majd ezek az esti sírások!

Zsókuci,
Mesélj milyen volt Győr!

Bibar,
Remélem nem jön vissza a hasfájás!

Málna,
Hát nem semmi amin keresztülmentél, jól megszenvedtetek! :shock: De a lényeg, hogy most már minden rendben. Sok boldogságot és egészséget nektek!

Juci,
De édesek a csajok!

Gabi,
Akkor úgy néz ki tuti az ágy! Nektek kellett elhozni, vagy kiszállították? Mi még nem vesszük meg, mert most költözködünk, inkább majd csak utána, hogy már oda tudjuk

Share,
Jobbulást!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Toldikriszta,Elan

csini kismamik vagytok :D

Juci

tüneményes a kép :D :D :D

Gomba

Olyan aranyos ez a locsolós Beni :P

Estrella

álomszép :D Durcás nyuszilány? :D

Ballagyo

Na végre fotó :D Nagyon cukorka :D :D :D

Kép
lukrécia

Rebe - köszi a dicséretet.
A gyerekszoba kész van teljesen, nagyon szép lett. A többit körülbelül 2-3 hét múlva kezdjük, ma volt a gázszerelő és a vizes, megbeszéltük mi hova kerüljön a fürdőszobába, a konyha látványterve már meg van. Hétvégén lehet, hogy megvesszük már a csempéket, és a szaniter dolgokat, mert mikor szétbombázzák a lakást a fiúk akkor már nem lesz időnk rohangálni.
Nem irigyellek a költözözködés miatt, az is jó. Vigyázzál magatokra, Te ne emelgessél semmi nehezet, ha úgy érzed hogy elfáradtál inkább üljél le.

Gabicsibe - ne is mond, mostanában egyre többet eszembe jut, hogy nagyon hamar elfog most már telni ez az idő, akkor rámtör a pánik. Nagyon kiváncsi vagyok már picurkára, főleg hogy már gyülnek a baba dolgok, de nagyon jó ez a várandóság. Férjemmel is tegnap este beszélgettünk a szülésről, ő is mondta fél hogy-hogy fogom viselni, hát még én.

Jucicuki - nagyon drágák az ikrek. :D

Elan - nagyon ari a Te pocid is.
toldikrisztina

Sziasztok,

Köszi a pocakdícséretet, hát, én nem nevezném magam vékonynak (mármint terhesség előtt is inkább átlagos voltam...). De most járok +8 kilónál, hát, a hasamra nem ment az összes, az tuti :)

Sajnálom a pocakfájós babákat nagyon, és lélekben készülök az ilyen jellegű gondokra; gyűjtöm az információt.

Zsókuci, néha kell egy kis kilengés, hogy aztán újult erővel lehessen folytatni. Hajrá!!!

Málna, elolvastam a szüléssel kapcsolatos írásodat, teljesen kész lettem...szegénykém, nem semmi, amin keresztül mentél. Kívánom Neked, hogy minél előbb el tudd feledni a kellemetlen élményeket! Az a lényeg, hogy jól van a babád, és minden jól végződött :) Képeket majd hozol?

Olyan édesek a babák... a mostani kedvencem Juciék ikres-susmusolós képe! ;)

Share, jobbulást! Én is elkaptam valami köhögős-orrdugulós kórságot, már egy hete próbálok kimászni belőle, persze természetes módszerekkel.

Rebe, sok kitartást a költözéshez! Legyen hamar vége, és jöhessenek azok az ágyak :)

Kriszta, az a lényeg, hogy a gyerekszoba kész :) Téged sem irigyellek túlságosan a lakás-szétverés miatt, majd akkor foglak, amikor már vége és minden csillog-villog és gyönyörű ;)

Hát, nálam az van, hogy, ahogy Share-nek is írtam, továbbra is küzdök a száraz köhögéssel, pedig már mindent bevetettem. Szegény fiam tuti agyrázkódást kap odabent. Azért bízom benne, hogy most már csak vége lesz, nehogymár így menjek szülni :D
Ma megérkezett a komód, amiben a babaruhákat tartjuk majd, és megkaptuk a kölcsön-hordozót meg a kölcsön-bölcsőt is (ez utóbbit szeptemberben vissza kell adnunk, de addigra úgyis kinövi, meg amúgy is lehet, hogy utálni fogja), és hétvégén megvesszük a babakocsit. Szóval alakulunk, de azért még hiányzik egy csomó minden. Ezért is lenne jó, ha már meggyógyulnék, úgy szeretnék elmenni vásárolgatni... Aztán meg már csak ülni a babérjaimon, és növeszteni a hasam :)

Én egyelőre nem félek a szüléstől, de gondolom az az idő is eljön majd. Egyelőre inkább várom, nagyon kiváncsi vagyok már a srácra, szerintem pár napig csak nézni fogom :)

Kép
elan

Lejöttem még egy kicsit, csajszi alszik, apa meg mosdószekrényt csinál, kihasználom az alkalmat.

Olyan fura ahogy olvasgatom az írásokat, hogy én most egyszerre vagyok mindkét szerepben. Mármint hogy már van gyerkőc és várandós is vagyok, így szinte minden érint amiről írunk. Kicsit kettős érzés, de ugyanakkor jó is.

Gondolkodtam valamelyik nap, hogy össze kéne szedni fejben mi kell majd Kristófnak, de jóformán néhány kék ruhácskán kívül alig valami, úgyhogy nekem kimarad az a jóleső " vásárolunk a babának" történet, de az nem baj, hogy így a szobáján kívül nem nagyon kell költenünk semmire. Persze azt azért nem mindíg állom meg, hogy ne vegyek 1-2 édes világoskék body-t. A lelkemnek kell.
Az is érdekes, hogy teljesen másképp gondolok most a szülésre mint mikor Jázit vártuk. Akkor leginkább féltem, most tervezek, hogy mit hogyan szeretnék, hogy minnél szebb legyen. Akkor csak túl akartam lenni rajta, mint egy oltáson,(utólag visszagondolva az is csodálatos volt) most viszont fontos esemény, aminek eredményeképp kisfiunk születik.
Apa is jobban kezeli, mint az elsőt, akkor állandóan aggódott, ha jajdultam egyet, most mosolyogva megkérdi: már megint huligánkodik?
Valamelyik nap életem egyik legszebb bókját kaptam tőle.Azt mondta: Drágám, olyan szép vagy amikor terhes vagy. Gyönyörű, formás a pocakod.
Nagyon jól esett, de leszögeztem hogy legalább 3 évig nem lesz újra ekkora, akárhogy is tettszik neki. :lol:

NA mostmár abbahagyom az ömlengést mert még megunjátok.
Megyek aludni, jó éjjt mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Hú de csinos kismamik vannak itt nálunk! Nem semmi!
Mikor jönnek már új kismamik?Mi újság a másik topicon?

Rami most éjjel végig aludta az éjszakát. 21 órától fél 6-ig! Szopizás és aludt tovább és még most is alszik! Bárcsak így maradna. Amúgy amióta kap bébipapit már nem cicizik annyit, a mellem viszont termeli ezerrel, hú, nagyon feszül és fáj is! De fejni nem merem nehogy mégtöbb legyen!

Kép

vicuska2007

Mindenkinek szép Kép -ot!

Zuzmó
Jogos hogy te nem félsz hiszen már tudod,hogy mi vár rád :D és ugyebár az ember mindíg az ismeretlentől fél.Még én sem félek,mert sokszor álmodtam már róla és mindíg jó érzés volt.Remélem így marad végig.Nagyon édes a párod,az enyém múltkor azt mondta drága szerelmeim, én már attól elaléltam :D

Juci
Én is elolvastam és tényleg felháborító!Érdekes hogy a média nem kapta fel ezt a hírt!Vajon miért?!
Sajnos most sem kellemesen csalódtam ebbeb a hülye k....ban :evil:

Vicuska
Elég sokan várnak eredményre a másik topikon ,remélem most már megkezdődik a sikeres széria.Sajnos nagyon régen volt siker(januárban 1).

Rebe
Igen,úgy tűnik jó minőség.Mi elhoztuk,de úgy tudom van kiszállítás is.Szerintem azért rendeljétek meg,mert 1-2 hét mire megjön!!!Biztos meglehet beszélni velük,hogy ha 3 hét múlva kell akkorra rendeljék meg.Vigyázz magadra a költözködésnél!!!!
gabicsibe

Csajok!

Cerny-vel akpcsolatban tegnap azt hallottam a híradóban, hogy nem engedik megszűnni az alapítványt. Persze nem tudni miaz igaz belőle, állítólag 12 millió Ft a havi költsége a működésnek és utaltak is nekik enyit , de ez csak a tavalyi hiányra elég. :( VAlóban nagyon bosszantó ez a nemtörődömség, sosem lehet tudni melyikünknek - Isten ne adja - lenne szükségünk, a segítségükre.
Ez a picsa :evil: már amúgy is a bögyömben volt nagyon. Látszik, hogy nincs gyereke :evil: A hülye széfek helyett inkább erre figyelt volna oda, biztos nem tegnap jelezte az alpítvány, hogy sz@rul ál.. :evil:

Arra gondoltam, hogy indítsunk privát akciót. Én az iwiw-en mindenkit megkérek, hogy az 1%-át adja a Cernynek. Akinek gyereke van szerintem megteszi. Ha valakinek, hát nekik igazán szükségük van rá! Lehet, hogy csepp a tengerben, de sok kicsi sokra megy. Aki gondolja csatlakozzon.....

Kép
Kép
zuzmó

Chesti
rég jelentkeztél,mi van veletek???az a rossz hirem van hogy nem tudok menni a talira mert a férjem most jelentette be hogy aznap vevőtalija lesz :twisted: :twisted: :twisted: gondolhatod milyen pipa vagyok,de kocsi nélkül nem tudok bemenni :cry: :cry: :cry:

Luki
elintézte a drágám :evil: :evil: :evil: :evil:

bibar

Bibarka! Hol laksz? hátha valamit ki tudunk találni...Olit élőben is meg szeretném puszilni!!

Kép

vicuska2007

Ki vagyok akadva a Cherny-n.Amikor vitték a kiscicámat szív uh-ra,mehettem velük,nagyon aranyosak voltak.Horváth Ágikát meg nem mondom hova kívánom :evil:

Bibarkám

sajnálom hogy Ti sem tudtok menni,mi az a vevőtali??? :cry: Ez marha jó,a végén egyikőnk sem lesz ott... :cry:
Én még nem is írtam Chestinek hogy Óváron leszünk,nem megyek.Csalódott vagyok,pedig hogy vártuk :cry:

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?