Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi.. :lol: :lol: :lol: naaagyoonn jó a dumi :lol:

amúgy nem szoktam...én semmit nem tudok kesztyűben.talán csak a zsíroldónál,de annál meg már tényleg muszály.szóval tuti a szappan a ludas.

Jó lett a tábli!!!én adataimmal minden oké

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilvi: Észre sem venném az elpötyögéseid, ha nem hívnád fel rá a figyelmem. :D

Ivett: Réka baba jól van, felfedezte a kezét, egész nap püföli, ami a keze hatósugarába kerül. Csorog a nyála non stop. :D És újabban séta közepén felébred és folyamatosan engem bámul a nagy szürkéskék szemeivel. Nagyon édes!

Apa érkezik pénteken????

Hajni: Kérünk fotót!

Cleo: Lehet hogy az én kezem is a Tesco-s folyékony szappantól ilyen borzasztóan száraz? :shock: :shock: Aaaaz meglehet...
jaimee1

Sütőtisztítást csakis dumikesztyűben!!! Már ha brutál szereket használtok. Hozzá sem szabad érni... :!:
jaimee1

Ja de ha vki mégis kesztyűre fanyalodna... pl. én mert most már az ekcéma miatt muszáj védeni a kezem... akkor csakis pamutbélésűt vegyetek!!!! (Viledának van olyan kesztűlye és csak 260 FT!!! :shock: )
szilbee

Csajok! olyan hiányérzetem van a táblival kapcsolatban... Kit hagytam ki vajon? :roll: :oops:
szilbee

Szilvi: Nem tom. Germolio az ki is?? :oops: :oops: Ő lenne Szazsa?

Hogy egy nap sem legyetek Réka fotó nélkül:

Kétség sem fér hozzá, sovány a gyerek, nem???

Húsvét hétfőn Kép
jaimee1

Szilvi.majd sikoltozik :lol: -akik kihagytál.

Zsu nickneve egy kicsit problémás benne :wink:

KépKép
KépKép
cleo27

Na...erre Jaimee beelőz :D :D -látod ő sem ismeri így Zsu-t :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Mire végére érek az irományoknak,elfelejtem az elejét! :oops:

Mongi!
Nagyon örülök,hogy minden rendben veletek! :D Szóval akkor most kisfiatok lesz? Vagy valamit félreolvastam? :oops:
A beretva agyam ,ahogy Erika mondaná...szóval a beretva agyam a múlté! Ez ugyanis már szita!! :D

Katlina!
Szépek vagytok a képeken :D látom Robika vonalzóját is módosítottad! :wink: Az asszonynevedet meg majd megszokod előbb-utóbb! :D

Nóri!
Olyan szép volt Lilcsi már mikor megszületett is! :D Tényleg nem sokat változott csak kerekebb lett a pofija!Az utolsó képen éppen ébredezik a drágám?Majd rakjál fel képeket a buliról! :D
A főnökasszonyt utálom továbbra is! :evil: Pedig mostanában azért már nem betegeskedik annyit Lilcsi,meg az elhelyezését is megoldotad,ha esetleg mégis..Az a nő egy szemét!
Remélem találsz hamar magadnak valami jó kis melót!Vagy a gyes után visszavesz?Vagy vissza akarsz egyáltalán menni?Mert még munkaviszonyba vagy ott,vagy nem! :oops: Olyan bizonytalan vagyok mostanában,vagy mégse? :oops: :wink: :D

Erika!
Kérünk képeket még Rékáról! :D Azt mondtad felöltöztetted csini ruhába húsvétkor,hol a kép! :wink: :D Amit én láttam az édes kis pofija látszott csak meg a szép kis fülebigyója! :lol:

Vali!
Te is eltüntél!Hogy vagytok?Írj magatokról!

Tündi????

Cleo!
Hát igen elég későn kaptunk időpontot,de már azt sem bántuk mert nagyon megijedtünk,és az volt a fontos,hogy lássa orvos!

Szilbee!
Aranyosak a képek a gyerkőcökről,Levente tényleg nagyon rád hasonlít,Dévid meg tiszta apja! :D Látom szeretik egymást a gyerkőcök!

Na rakok képet Franci lábáról!
Kép

Nem tudom mennyire kivehető!
Vendég

[color=indigo]Jól van kiijavítottam! :D Köszi!

No Szazsa az aki hiányzik... de ő vagy nem írt nekem levelet vagy ha mégis, azt is elteleportáltam, mint a Tündiét.... :(
[/color]
szilbee

Levente lábija meg nyaka is ilyen szokott lenni (no nem ennyire sokkk) és sudocrem-re elmúlik.... eddig azért is nem vittük dokihoz.
szilbee

Hajni: Hű, megértem, hogy megijedtél a foltoktól... :cry:
Réka fotó fentebb! :wink:

Hehe..tiszta memória gyakorlat, ha az ember mindenkinek reagálni szeretne... :D :D :D
jaimee1

Hajni.

Megértem,hogy elvitted megnézetni.tényleg nem valami szép.meglátod gyorsan helyrejön mostmár.
figyi..és a foltokban vannak/voltak apró pöttyök?Sziszinek olyasmik voltak,mint Franci bal lábán...+1nagyobbacska folt -csak azok először halvány rózsaszínek...és mikor múltak,akkor halvány barna.

KépKép
KépKép
cleo27

Hajni, hú, ez elég csúnya! Hát sajnos az ekcémát ugye én is ismerem.... :? Végül mit kaptatok rá? Szteroidos kenőcsöt?
Mit mondott mitől lehet? Mert állítólag lehet a szárazságtól, kajától, egyéb allergiától.

Nóri, mindjárt írom a privit...

Erika, hát igazán, tényleg sovány ez a gyerek :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Lilcsinek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

és hasonló jókat spúros anyukájának is :wink:
Kép

és Hajninak is természetesen sok boldog névnapot Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee, ha nem nagy kérés, inkább erre a címre küld el a táblit: evaboka@gmail.com

Mostantól itt találtok meg, mert az agyamra ment a freemail :twisted:

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Olyan fotoGén a csajszid! :lol: :lol: Azok a pampuskák!! :lol:

(Dévid férfiasan tokát növesztett pampuska "helyett".)

Hajni! A kiváltó ok engem is érdekelne!!
szilbee

Évi! Elküldtem! Totál meg tudom érteni... hát én nem voltam ilyen türelmes... :lol:
szilbee

Sziasztok!

Előkerültem én is,de eddig a napom egy nagy sz@r!! :( Regegl fél9kor elvették az áramot,3ig nuku villany :( Se takarítani,se főzni nem tudtam :( Azóta pótoltam egy részét.A másik mérgességem,hogy csirke pörit akartam főzni,és tiszta bűz volt a hús!!! Majd szét robbantam,kedden vettem a corában!Még sosem jártam igy:( Vehettem ki megint a fagyóból másik husit,délutánra ki is olvasdt :)

Hajni,huu tényleg elég csúnya Franci lába,Lucusnak nem volt ennyire vészes szerencsére!És tényleg mitől is lehet?Mi egyenlőre csak gyógytári kencéket használhatunk :( Próbálkoztunk a J§J-t de doki néni nem javasolta a kiszaradás miatt. Pedig ha tudnátok mennyit kaptunk ajándékba :roll:

Nóri,Lilcsi egy kis édes babuci volt,persze most is az! :) Jól áll neki a vörös,remélem nagyobb korába szeretni fogja,mert nagyon szép kiscsaj :) Bizti nagyon fincsi lesz a torta! :) Képet róla :)

Erika,Rékának haláli pampuskái vannak :) Jó nektek,hogy ennyit alszik a jány :)

Szilbee,sajnos nem tudom megnézni a emailt,mert nincs officom még a gépen :(

Mongi,akkor csúszás volt a dokinál!:( Jakabnál is voltak csúszások,de szerencsére nem ennyi!

Csajok!Nincs vmi ötletetek,hogy mitől lehet az,hogy Luca minden elalvás előtt torka szakdtából ordít???

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Tényleg fotogén. Az "életben" nem ennyire csinoska. Csak nekem. :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Háj Tündi! Már hiányoztál!
2-3 óránként alszik 1 órát. Vagy ritkán kettőt. Mint most.

Jakab/Faragó sem ad időpontot? :shock: :shock: Azt hittem ez Mosonyis dili. :D

TÜndi: Fáradt, nem? Réka is szokott sirdogálni...Vagy nem akar aludni...

Hát igen, hiperes hús, én is jártam már így az Interspar-ban...
jaimee1

Egy kis "vidám" olvasnivaló....

Nincs férőhely – „kiteszik” a babákat a bölcsődékből
2008. március 27. 10:29

MNO
Lapértesülés szerint felvételi stop van az ország valamennyi bölcsődéjében, új gyerekeket sehol sem tudnak felvenni. Van, ahol – amint lehet – „kiteszik” a babákat, hogy a rászorultabbaknak helyet adhassanak.

Miközben a bölcsőde épp a szülők munkavállalását segítené, van olyan intézmény, ahol, amint csak lehet, szabadulnak a gyerekektől: legutóbb egy kisgyereket azért küldtek el a bölcsődéből, mert kistestvére született, jóllehet mindössze két hónapja volt még hátra ahhoz, hogy óvodáskorú legyen – írja a Népszabadság. A legjobb helyzetben lévő országrészekben is létszámstop van a bölcsődékben, a legkorábban szeptemberre veszik előjegyzésbe az újszülötteket. Kizárólag annak jut hely, aki előrelátó volt, s már hosszú hónapokkal előre felíratta magát a várólistára. A szakemberek szerint ugyan minden ilyen döntés a helyi fenntartó hatásköre, vagyis úgy szűkítik a gyerekfelvételt, ahogy kedvük tartja, ez a gyakorlat azonban nemigen jellemző. A férőhely azonban rettentő kevés.

– Az ország 533 bölcsődéje most is 120–130 százalékos kihasználtsággal működik, 23 890 a férőhely, s ide majd 28–29 000 gyerek jár, de több mint háromszoros lenne az igény. Azoknak, akik krízishelyzetben vannak, valahogy szorítunk helyet, de a szociálisan hátrányos családok gyerekei is legfeljebb a sor elejére kerülhetnek, hely ugyanis most nincs – nyilatkozta a lapnak Acsainé Végvári Katalin, a Magyar Bölcsődék Egyesületének elnöke.

A szakember szerint itt ráadásul azokról a helyekről beszélünk, ahol egyáltalán van ilyen intézmény: a 3200 településből ugyanis 190 helyen működik bölcsőde. – A legrosszabb a helyzet Borsod, Baranya, Nógrád, illetve Zala megyében, ahol nagyon kevés a bölcsőde. Van, ahol szinte alig akad, és mondjuk Salgótarjánban, Nógrád székhelyén – a törvényi kötelezettség ellenére – egyetlenegy sincs, az önkormányzatoknak nincs pénzük rá – mondja a szakember.

Egy férőhely fenntartása 1,2 millió forintba kerül, ehhez viszont 547 ezer forint a normatív támogatás, vagyis az állami hozzájárulás, a többit a fenntartó önkormányzatnak kell pótolnia, amin a havi 5-6, éves szinten 72 ezer forintos szülői étkezési hozzájárulás sokat nem enyhít. Hiába az uniós irányelv, illetve a többszörös kormányígéret, hogy a korosztály 30 százalékának jut majd bölcsődei férőhely, ma is csupán a gyerekek nyolc százalékának elegendő a kapacitás. Annak ellenére is, hogy az utóbbi két évben 800 hellyel bővült a rendszer. Vidéken, a kisebb lélekszámú, 10-40 fős bölcsődékbe sokszor másfélszer annyian járnak, mint amennyien elférnének.

(Népszabadság)
jaimee1

Erika,huu de írigyellek az alvás miatt!Nem tudom miért csinálja Luca ezt a nagy ordítást,az biztos,hogy fáradt,mert dörgöli a szemét.de ha ringatom(csak úgy alszik el),ölelgetem,cicizik az sem jó :( Alig tud elaludni!:( :( Nagyon sajnálom,úgy segítenék neki,de nem tudom mit csináljak vele!
Jakabhoz van időpont,de volt nála csúszás,de tényleg nem sok!
Sajnálatos ez a cikk :( :evil:
Éssss,köszike a hiányolást :) :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri, Lilcsi boldog szülinapot nektek!

Hajni, boldog névnapot!

Szilbee, igen, még dolgozok, teljes erőbedobással 8)

Évi, hát igen, dagad a bokám rendesen :( elővettem a tavalyi szandálokat, és sokkot kaptam :shock: az egyikbe a lábfejem nem tudtam beledugni, a másiknak a pántját nem lehett bekapcsolni a riconéroszi bokámon :evil: most 1 pár cipőt nyüstölök, már alig várom a papucs szezont, persze csak a bokámiat takaró nacival :wink:

Mano, Franci nem allergiás valamire? Az atópia sajnos legtöbbször nem jár egyedül, allergiás hajlamot mutat :( tényleg, steroidos krémet kapott? Ahogy a képet nézem, biztos egyből azt írt neki a doktornéni.

Tündi, hát jól kibabráltak veled :shock:

Most búcsúzok a hétvégére, Pécsett konferencia lesz, kész lett a poszterem :D kicsit izgulok, hogy tetszik-e majd, és mit szólnak hozzá. Kívánjatok sok sikert!

Kép
pimelinda

Nóri!Lilcsi!
Sok Boldog Születésnapot!!!!

Hajni Sok Boldog Névnapot!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Szilbee, jó a tábli :) csak sokára jöttem rá, hogy a kék és rózsaszín sorok fiú-lány szerint vannak :oops:

Kép
pimelinda

Sziasztok,

Kedvenc vörös démonomnak, Lilcsinek Boldog Második Szülinapot, anyukájának meg Boldog .... Szülinapot kívánunk! :D

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Jaimee!

Apa hazaért előbb a várt időponttól,de hétfőn megint megy Németországba!
Nagyon édi Réka!!

Tündi!

Szerintem az álmoságtól sír annyira Luca, Máté is csinálta egy időben.Amióta cumizik azóta elalszik magától nem sirdogál!

Mongi!

Hogy vagytok?
Tudjátok már hogy kisfiú vagy kislány lesz?

Valaki nem tudja hogy Tancsik Andrea doktornőhöz csak tanácsadási időben lehet menni az oltásra?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nóri, boldog születésnapot kívánok!
Kép
Lilcsi, kis drága, boldog második születésnapot kívánok neked! Kép
Hajni, nagyon sok boldog névnapot kívánok! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szépen szállingóznak még az infók és javítani való infók a táblihoz... Szóval még pár napot várok és utána nekiállok a képek beszerkesztéséhez. Remélem nem lesz túl nagy a tábli.. :wink:

No íccakára teszek már pár képet!

Kép
Kép

Jóccccakát! 8)
szilbee

Lilcsi és Elin!!!!

Nagyon bodlog születésnapot kívánok nektek!!!!!!!Isten éltessen sokáig bennetek!!!!

Hajni nagyon boldog névnapot!!!!!

a másik fórumban már olvashatták de gondolta ide is berakom mert azért aranyos kis történet Bettikéről

"képzeljétek tegnap Bettike kiakasztott vagyis nem ugy hanem jót mosolyogtam rajta.

Megtalált két kismama újságot, s benne sok baba volt. TUdjátok én meg hülyeségből megkérdeztem hogy akar e kistestvért? Azt mondta hogy igen....onastól kezdve vagy félórán keresztül tiszta lázban égett hogy mi mit vegyünk a kistesónak meg hogy ő mit adhat oda. Végig nézte az újságot, megmutatta hogy milyen ágyat vegyünk neki, milyen cumisüveget stb...de azt látni kellett volna, csillogott a szeme. De apoén már a végén többes számban beszélt róla. HOgy majd anya ilyeneket vegyetek majd. mondom kinek hát abból egy is elég( kiságyró l volt épp akkor szó) de nem ebből kető kell, de kinek kell kettő? te is bele fekszel? nem anya hát ény már nagy vagyok engem az már nyomna de a testvéreimnek!!! Jah hogy mondom kettőt akarsz ? de csak egy lesz majd s az is majd később tudod el kell végezni sulit....stb....de ana nekem két testvéremlesz....

Hát de nagyon tündér volt. Olyan jót mosolyogtam. Mikor az apját is felhívtam mert dolgozni volt mondtam hogy miket mondott Bettike oda jött s mondta a telefonba hogy miket vegyen az apja, jah meg azt is mondta hogy őneki piros ház lesz....

nagyon tündér volt... "

bocsi nem tegnap történt de lusta vagyok átírni. de amugy még tegnap is folytatta :oops:

kellemes estét

Kép
kbernadett

Anyám! Mennyit írtatok! :lol:

Köszi a további köszöntéseket is :lol:

Manó! Hát én csak hüledeztem, mikor megláttam Franci lábait :cry: Elhiszem, hogy ideges és feszült voltál miattuk. Amit Melinda mondott, hogy allergiás lehet, arra nem kérdezett rá dokinéni? Nem adtál neki új kajcsit? Viszket is neki? Piszkálja? Jajjj, azok a harapnivaló kis sonkák :wink:
Gyes után is 2 műszakban akarna visszavenni, az meg nekem nem jó. Úgyhogy intézem a közös megegyezéssel a felmondást. Most mit húzzuk, mint a rétestésztát? Ezek után már amúgy is, milyen szájízzel mentem volna vissza? Meg így sztem (és Évi szerint is) több lehetőségem lesz.

Tündi! Lilcsi is csinálta ezt, hogy üvöltve aludt el....én is úgy altattam, hogy a pelenkájánál paskolva ringattam el. Csak amikor ez odáig fajult, hogy 30 percig ráztam a petyót és 20 perceket aludt, akkor meguntam és jött az egyedül aludni tanítás.

Erika! Akkor be se valljam a bölcsiben, hogy itthon vagyok? Mert kiteszik a gyereket? :shock:
Ma találkoztam egy régi ismerőssel, lehet, van, aki még emlékszik is rá. Évi, akinek a Mátéja van, és szintén egyedül vállalta be. Csak egy párszor írt, igaz.....Ő is szeptembertől hozza a Czakóba a fiát.
Én már nem emlékszem rá....mikor is zárták be azt a rengeteg bölcsit és iskolát? Itt alattunk is volt, bölcsi-ovi egyben, most Napsugár játszóház. De itt havonta 2-3 alkalommal látok gyereket. Ezért érdemes volt.... :?
Ja, és Balogh sem ad időpontot :wink:
Nagyon kíváncsivá tettél, hogy milyen Réka igaziban! Biztosan nincsen különbség, csak az, hogy mozog :lol:

Andi! Én is megkaptam szülinapomra Judittól, amit te tőlem tegnap :lol: :lol: :lol:
Sziszi füle rendben van már? Én mostanában is csinálom megint az átmosást, mert hétvégén nyúkált a füléhez :x Ma este meg hányt. Úgy "rászokott" :cry: Én meg az esti mosásra.... :?

Hát, a tortával nem fogok dicsekedni...bejött a sejtésem, a mázzal és a díszítéssel elrondítottam. A csokimázat nemhogy önteni nem lehetett, de még kenni sem, olyan sűrű volt :evil: . De hogy miért? :shock: A cukormáz felirat meg elfolyt, mert még nem hűlt ki a máz :? Szóval elkapkodtam. MOst dermed a hűtőben, majd holnap ránézek még, lehet-e rajta valamit javítani? Úgyhogy ma se ajándék, se torta :oops: ...majd holnap.

Melinda! Sok sikert! Bár én nem tudom elképzelni sem, mi is ez a poszter :oops: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!

Hűű már megint mennyit írtatok 1 nap alatt :shock: :)
Bevallom, mikor sokat írtok és van időm elolvasni, szoktam jegyzetelni a notepadra közben, hogy mit akarok írni!

Szerencsére Marci már nem követeli a tejcit éjszakánként, bár legutóbb 6-kor felébredt, valószínű hogy rosszat álmodhatott, mert azt mondogatta, hogy "enyém, enyém, elvette".... Akkor megkapta a reggeli tejadagját, megitta, és még vissza is aludt 7-ig.
Reggel kicsit nehéz felébreszteni, de olyan édes ahogy ott fekszik becsukott szemmel. De aztán mikor felébred, megissza a tejet, aztán öltözünk, olyan vidám meg mosolygós olyankor. A bölcsiben sincs gond hál'istennek.
Én is már megszoktam a korán kelést, nem is vagyok fáradt nap közben. Még akkor sem ha Marcihoz fel kell kelni éjszaka, mert ő is hamar visszaalszik, meg én is, úgyhogy ki tudjuk aludni magunkat.

Nóri! Elinor az angol változata a nevednek (nem biztos hogy így kell leírni)
Most akkor keresel másik állást? Látom, Évi már kimerítő választ adott startkártyáról! Ja, az bizti, hogy pl a perfektes tanfolyamokra kérhető támogatás a munkaügyi központtól, mert nálunk is volt olyan a csoportból.
Jó neked hogy Lilcsi nem olyan válogatós, Marci eléggé az... Paradicsomos káposztát bizti nem ette meg. A főzelékeket sem eszi meg, csak ha már nagyon éhes (volt már rá példa, de általában kieszik belőle a fasírtot). Ma viszont azt mondták a bölcsiben, hogy nagyon jól evett - hát igen a tésztát szereti (meg a krumpli is jöhet)

SOK-SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK MINDKETTŐTÖKNEK!

Hajni! Örülök, hogy visszajöttél!! Először is Boldog névnapot!
Hűha szegény Franci, elég ijesztően nézett ki a lábacskája! Asszem Marcinak is épp ez volt a diagnóis, mikor pár hónapja a karján jelentkeztek a kiütéses pöttyök,de neki csak apró pöttyök voltak, viszont eléggé viszkettt is neki. a krémtől hamar javult neki, meg van tusfürdő is ami direkt ilyen bőrre van, és hetente 1-szer fürdetjük vele. Meg nem mondom, mi a krém neve, de nem sztereiodos. Remélem, Franciska bőre is hamar rendbejön!

Szilbee! Köszi, hogy elküldted a táblit! Nagyon szépre sikerült megcsinálnod. Kíváncsi vagyok, hogy oldottad meg a képeket.
Édesek a tesók a képen! :)

Cleo! Utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Jamiee! Jó húsban van Réka baba, nagyon édes :) Milyen színű a szeme, fekete?
Ja, én is olvastam a cikket a népszabadságban, meg volt a híradóban! Hát igen, a saját bőrünkön tapasztaltunk, milyen gáz a helyzet a bölcsikkel!!

Betti! Nagyon édes lehet Bettike, hogy így szeretne kistestvért! Akkor hát hajrá :) Lesz majd egy ügyes segítséged is a lányod személyében :)

Na most már húzok aludni, Jó éjt!!
judit_79

Ja, Szilvi! Az első képen olyan jót mosolyogtam! Olyan édesen áll rajta Dévid szája....mint vmelyik figurának az Elmo világából... Lilcsinek még mindig kedvence :wink:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép jó reggelt! :)

Melinda,szurkolunk,de tényleg írhatnál róla többet is,hogy mit is takar! :)

Szilbee,tetszenek a képek! :) Levente annyira édes,ahogy odabújuik Dávidhoz! :)

Nóri,remélem találsz valami jó melót! :) Nagyon szép lett az új vonalzó! :)

Betti,hát jó szövege van Bettikének,hajrá kistesó projekt! :)

Judit,biztos jó kis táraság van a bölcsiben,ha Marci ennyire jókedvűen megy :)

Kép
Kép
tundi24

Hehe... Nóri!! Van benne vmi! ;) :lol:

Ó és teccccik az új vonalzó!! :mrgreen:

Tündi! Anno én nyitottam egy topikot nappali alvás címszóval... hátha nekem is jön vmi segítség... de nem jött. :( Én Dávidnál most azt csinálom, hogy amikor ásítozik, teszem a kiságyba cumival.. és a felvesz-letesz módszerrel végül mindig elalszik. DE! Ez Leventénél nem vált be! :cry:

Teszek pár képet... Tegnap este fürdés előtt készültek!

Kép
Kép
szilbee

Jó reggelt!

Szilvi, az az első kép nagyon aranyos! Mint egy jóllakott napközis. :D Csoda aranyos! :D Az utolsó kettőn pedig micsoda hajlékony! :shock: :shock: Rékát egyelőre nem érdeklik a végtagjai, alig fedezte fel a kezét, de azt sem nézegeti egyáltalán.

Tündi: Nekem a puma póz be szokott válni. Ha ott is sír, akkor fáj a hasa, irány a vízforraló. :? 8)

Judit: Sötétkék a szeme, de biztos nem marad ilyen, mert egyikőnké sem kék.

Betti: :D :D

Nóri: Hehe...már 3x meg akartam kérdezni Melindától, mi az a poszter. :oops: :D Tündi, de tudod, ugye?

Cleo: Drukk mára!

Ivett: Szűkszavú vagy nagyon. Távirati a stílusod. :D

Sajnos ma elfogy a húsvéti kajarengeteg, holnaptól megint főzök. :cry: :( :( :( :( ...ez most a legizgibb hírem. Megyek is játszani.
jaimee1

Jó reggelt mindenkinek!

Gyorsan egy pár sort!
Nemsokára indulok Pestre és még a gyerekeket el kell vinnem a mamához!

Tündi!

Hogy aludt Luca az éjszaka?

Szilvi!

Nagyon aranyos Dávit,és milyen jó súlyban van!
A Mátéval majd nem egyidősek most látom!

Most csak ennyi ha haza értem majd jövök!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Lilcsi és Nóri! Nagyon boldog születésnapot kívánok nektek!

Olga

Kép
juhaszolga

Szép napot!

Köszi Judit, Olga! :lol:

Judit! Elinor az nekem is eszembe jutott, de azt hittem, az csak a kiejtése. Rákerestem amúgy a témára a gugliban :wink: És kellemes meglepetésben részesültem, mert kiderült, hogy egyik kedvenc íróm/költőm, Poe is írt Eleonoráról :lol: Nem valami vidám a témája amúgy :? De ennek kapcsán Poe összes művét is megleltem a neten. Hurrá!
Már akarta kérdezni: nézted az ablakmatricákat azóta, hogy eltetted? Mert az enyéim be vannak merevedve, még törnek is. :shock: :cry: Ragadni végképp nem tudom, hogy fognak....?

Szilvi! Dévid jó hamar felhúzta a lábát! Úszógumik ide vagy oda... :lol: A csuklójáról meg vegyétek le a gumit :wink:

Tündi! Áram van? Írjál ám! A fagyóban nem olvadtak ki a cuccok? Mit főzöl apa kedvére?

Na, megyek, mert az enyém kelkápim is megfőtt, be kell rántani

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Trükkös a kép!! :wink: Nem húzta ám fel a lábát! Én törökülésben ülök és ő meg benne fekszik a "gödörben", így megemelődött a feneke.

Erika! Dévid is kb. 1 hete hogy sasolja pancsi közben a lábát gúvvadt szemekkel.

Ivett! Máté most már meggyógyult?
szilbee

Mano! Szegény Franci, tényleg csúnyácska lett a böre. Remélem már javulgat neki.
Antónián csak sima száraz foltok szoktak lenni bizonyos időközönként, szerintem kajától lehet neki/ tartósitószer/. Olyan nehéz ma már a gyerekeket úgy etetni, hogy ki tudjuk ezt a sok vackot küszöbölni. Nekünk a gyerekdoki zsirozót szokott felirni.

Melinda! Majd ird meg ,hogy sikerült a hétvégéd. Azért pihenj is. Biztos ügyes leszel.

Ivett! Kisfiú lesz, már nagyon várjuk.
MIt csinálsz Pesten?

Betti! Hát Bettike nagyon cuki, milyen gondoskodó tesvér lenne.
A tanulással hogy haladsz? Ez már az utolsó éved?

Elin! Nem baj az, ha atorta nem túl szép, csak finom legyen. Az izével biztos nem lesz semmi baj.
Én is sokszor megszenvedtem a csokiboritással. Egy cukrász mondta nekem, hogy vizgőz fölött készitsem el, úgy emlékszem egy kis olajat mondott, hogy a csokit abban olvasszam fel.
Én is jókat elszórakoztam vele. Antónia mellett már nem csinálok ilyesmit.

Szilbee! Dávid nagyon édes kis gombóc. Csúcs, ahogy a lábujjait tudja tartani.
Hát lassan engem is érinteni fog a hogyan altassam el a kisbabámat téma. Hátha az apjára üt majd, ő végig aludta az egész csecsemőkorát.

Judit! Szuper, hogy Marci ilyen ügyes, legalább neked sem kell egésznap azon agyalnod,hogy vajon milyen hangulata van a bölcsiben.
Gondolom a hétvégét maximálisan kihasználjátok.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Jamiee: mindenesetre szép, sötét szeme van Réka babának!

Szilbee: milyen kis husi Dávid is, nagyon cuki :)

Nóri! Még nem néztem a matricákat, de meg fogom nézni. Csak nem törnek el? Kár lenne.

Holnap amúgy megyünk Pestre, a párom jelentkezett az öccsével a Széf-be, és mennek válogatásra. Mi meg addig a Campónába leszünk Marcival, lehet h. jön az uncsitesója is.
judit_79

Judit, jeh, Csongi is mindig azzal nyaggat, hogy jelenkezzünk a SZÉF-be! Egyébként marha jó megérzései vannak a gyereknek!
Párodéknak sok sikert, majd mesélj!

Ja, azt szerettem volna kérdezni, hogy neked mi a munkaköröd?
Örülök, hogy belejöttél a dolgozó anya szerepkörbe, és hogy Marci jól bírja a bölcsit!

Évi és
Kép
csongianya

Judit! Én már úgy várom azt a pillanatot, hogy Leventét ébreszteni kelljen ... mert az azt jelentené, hogy legalább 7-ig alszik... :D

Mongi! Láttam a pocis képed az iwiw-en. Jajj mekkora már!! :D Már nics sok hátra... bár tudom ez az időszak veszettül hosszúnak tűnik.

Nóri! Nekem a matrica akkor kövült meg, mikor az ablak külsejére tettem. Szerintem az enyim frankón megfagyot! :lol:
szilbee

Az enyém belül volt...sőt, a télapós, karácsonyos meg a szekrényen várta, hogy eltegyem :cry:

Judit! De izgi! Majd írjál, mit csináltak a fiúk!!

Mongi! Hát tanultam az esetből torta ügyben. Gondolkoztam, hogy levágom a tetejét (mert amúgy olyan félgömb alakú az egész), és csinálok új bevonatot, de nem szenvedek vele, úgy döntöttem :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mongi: Lebuktál, pocakos fotót, de iziben!!!

Nóri: Igen, a bevonó titka az olaj. Zserbónál nekünk mindig csak olajjal sikerül rendesen elkenni a cuccost.

Lányok, körkérdés. Petefészek gyuszija volt már valakinek? Az millllyen? Múltkor a piri kergetett, most meg ez a hasfájás...Mintha mi sem változott volna, ott folytatom, ahol terhesség előtt..

Megyünk sétálni!
jaimee1

Erika! Nekem még nem volt. De szerintem irány a doki... ma kora délután rendel.
szilbee

Erika, most már ne várj tovább! Igaza van Szilbeenek! Irány a doki! Valami biztos van, jobb lenne már, ha megnéznék!!!

Évi és
Kép
csongianya

Hát, én nem reménykedem, mert mi sose találjuk el a széfet, mikor nézzük és tippelünk, hogy melyikben lehet. Meg a kérdések is elég szívatósak most már (az elején kellett volna menni, mikor még nagyon gagyi kérdések voltak.

Nóri! Én a bevonóhoz tejet szoktam adni, miután megolvasztom, úgy is elég könnyű elkenni, aztán megdermed.

Évi! Megírom priviben.
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?