Sziasztok!!
Hűű már megint mennyit írtatok 1 nap alatt
Bevallom, mikor sokat írtok és van időm elolvasni, szoktam jegyzetelni a notepadra közben, hogy mit akarok írni!
Szerencsére Marci már nem követeli a tejcit éjszakánként, bár legutóbb 6-kor felébredt, valószínű hogy rosszat álmodhatott, mert azt mondogatta, hogy "enyém, enyém, elvette".... Akkor megkapta a reggeli tejadagját, megitta, és még vissza is aludt 7-ig.
Reggel kicsit nehéz felébreszteni, de olyan édes ahogy ott fekszik becsukott szemmel. De aztán mikor felébred, megissza a tejet, aztán öltözünk, olyan vidám meg mosolygós olyankor. A bölcsiben sincs gond hál'istennek.
Én is már megszoktam a korán kelést, nem is vagyok fáradt nap közben. Még akkor sem ha Marcihoz fel kell kelni éjszaka, mert ő is hamar visszaalszik, meg én is, úgyhogy ki tudjuk aludni magunkat.
Nóri! Elinor az angol változata a nevednek (nem biztos hogy így kell leírni)
Most akkor keresel másik állást? Látom, Évi már kimerítő választ adott startkártyáról! Ja, az bizti, hogy pl a perfektes tanfolyamokra kérhető támogatás a munkaügyi központtól, mert nálunk is volt olyan a csoportból.
Jó neked hogy Lilcsi nem olyan válogatós, Marci eléggé az... Paradicsomos káposztát bizti nem ette meg. A főzelékeket sem eszi meg, csak ha már nagyon éhes (volt már rá példa, de általában kieszik belőle a fasírtot). Ma viszont azt mondták a bölcsiben, hogy nagyon jól evett - hát igen a tésztát szereti (meg a krumpli is jöhet)
SOK-SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK MINDKETTŐTÖKNEK!
Hajni! Örülök, hogy visszajöttél!! Először is
Boldog névnapot!
Hűha szegény Franci, elég ijesztően nézett ki a lábacskája! Asszem Marcinak is épp ez volt a diagnóis, mikor pár hónapja a karján jelentkeztek a kiütéses pöttyök,de neki csak apró pöttyök voltak, viszont eléggé viszkettt is neki. a krémtől hamar javult neki, meg van tusfürdő is ami direkt ilyen bőrre van, és hetente 1-szer fürdetjük vele. Meg nem mondom, mi a krém neve, de nem sztereiodos. Remélem, Franciska bőre is hamar rendbejön!
Szilbee! Köszi, hogy elküldted a táblit! Nagyon szépre sikerült megcsinálnod. Kíváncsi vagyok, hogy oldottad meg a képeket.
Édesek a tesók a képen!
Cleo! Utólag is
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Jamiee! Jó húsban van Réka baba, nagyon édes
Milyen színű a szeme, fekete?
Ja, én is olvastam a cikket a népszabadságban, meg volt a híradóban! Hát igen, a saját bőrünkön tapasztaltunk, milyen gáz a helyzet a bölcsikkel!!
Betti! Nagyon édes lehet Bettike, hogy így szeretne kistestvért! Akkor hát hajrá
Lesz majd egy ügyes segítséged is a lányod személyében
Na most már húzok aludni, Jó éjt!!