Új privát üzeneted érkezett!

Nóri:
Egyetlen egyszer kellett elmennem. Akkor minden rendben volt, és azt mondta, hogy nem kell uh-ra járnom. Majd jövő hét szerdán megtudom mi van! Én már semmit sem értek. Azt hittem, hogy ez így jó, de mióta itt vagyok kezdenek kétségeim lenni. Bár valahol olvastam, egy másik topic-ban egy hölgyről, akinek szintén nem kellett UH-ra járnia csak egyszer closti közben! :roll:

Kép
anda81

Anda:ha megengedsz egy véleményt......szerintem ez nagy felelőtlenség a dokid részéről...persze ez az én véleményem.Én hónapokig szedtem és közben rendszeresen jártam uh-ra pé előtt-után 3 naponta.Mivel cisztákat okozhat, ezért kell nagyon figyelni rá.És persze azért, hogy lássa a doki, hogy hogy érik a tüsző (k) és megrepedt e.Én tüszőrepi injekcióra is jártam, amikor kellett az uh szerint.Ez sok babanetes csajszi véleménye, ezt a gyógyszert nem lehet csak úgy szedni...nagyon figyelni kell, ez hormon, aminek vannak mellékhatásai.Például nagyon vékonyítja a nyálkahártyát és ha túl vékonyka lett (amibe a baba be sem tud ágyazódni), akkor más gyógyszert is igényel a kezelés.Nem beszélve a rengeteg folyadékról és E vitaminról.
Vendég

Kakukkos szép reggelt mindenkinek!

Annyit termeltetek, hogy győzze az ember lánya visszaolvasni :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Gönyörűek a fák :lol: :lol: :lol:
Jó vásárlást és jógát neked :!: :!:

Arikon: Hajrá vizsgák :!: :!: :!: Kéz és lábtörést hozzájuk :!: :!: :!: Mennek a drukkok :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Évi: Jó vásárlást nektek, vegyek sok szépséget és kérünk belőlük képeket és a boltrólis :wink:

Csucsu:
Képekre majd számítok :lol: :lol: :lol: :lol: Kolbásztök...... még a neve is tetszik :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri:
Igazad van, ezért is megyek mindenképpen jövő hét szerdán dokihoz! Eddig sajna nem tudtam, mert szabadságon volt! Remélem nincs nagyobb gond!

Kép
anda81

Anda: Biztos rendben lesz minden :!: :wink:

Bridg: Ha régi a teszted, kukába vele :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem, biztos nincs gond, félre ne érts...csak egyszerűen vannak mellékhatások és egy komolyabb orvos uh-val figyeli a clostyt...én azt javaslom neked, hogy inkább igyad a cickát.Gyógynövény és nincs mellékhatása, az rendbehozza a ciklusodat.Arikon barátnőmnek is bejött, ő el tudja küldeni, amit küldtem neki anno...nekem már nincs meg gépen.
Vendég

Tudom, nem mindíg a bogyó a megoldás! Jövő héten meglátjuk. De ha addig megjön, akkor jövő hét után!

Kép
anda81

anda:mikor várható a hsg?
Vendég

Azt mondta a doki februárban, hogy várjam meg a márciusi mensit és amikor elmúlt kérjek a körzeti dokitól egy teljes vérképet. Ha az megvan akkor hívjam fel a kórházat és beszéljek megy egy időpontot. Én mihamarabb szeretnék túlleni rajta, amenyiben most nem vagyok babás! Miért?

Kép
anda81

Anda:csak mert ez egy olyan topik, ahol érdeklődünk egymás után...főleg, ha valaki új köztünk...tapasztalatcsere, ilyesmi.
Mivel nekem is volt clostys kezelésem és túl vagyok egy petevezeték átjárhatóságim is, érdekelnek a sorstársaim.
Ennyi, de nem erőszak a beszélgetés.
Vendég

Nóri: Milyen volt az átjárhatósági???? Kellemetlen nagyon?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri:
Jaj, azt hiszem férleértettél!!! Nem erőszakoskodásnak vettem, amit kérdeztél, csak azt hittem, hogy az előző témához kapcsolódóan tudsz valamit ami összefügg a hsg-vel. Jól is esik, hogy érdeklődtök utánam!!! :D

Kép
anda81

Csucsu,
te hogy állsz a mensivel? Nagyon hallgatsz! :wink: :D
sirkici

Zsu:borzalmas volt és fájdalmas...de nem akarom elkeseríteni az előtte állókat...szerencsére átjárható vagyok és ez a lényeg! :roll:
Vendég

Nóri: Te agresszív kismalac! :D :D

Komoly orvos tényleg UHzik clostyval. Tök igaz!!!! Amelyik nem Uh-zik, azt faképnél kell hagyni! De iziben!

Lányok, ha okoskodhatom, én mind HSG fun mondom, a HSG kész kéjutazás a szüléshez képest! Na, befogtam! :wink:
jaimee1

Egyenlőre nekünk ez a kéjutazás jutott...de gondolom, míg küzdöttél a zebrásért, téged sem vígasztalt ez...amúgy nem vagyok agresszor... :oops: :roll:
(csak nincs túl nagy hangulatom----ma nem sziporkázom) :roll:
pusszantás
(ja a hétvégén a városotokban jártam, gondoltam rátok) :wink:
Vendég

Nóri: Jobb kedvet neked!!! Puszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:ari vagy, köszi! :wink:
Vendég

Nóri:
De ugyen nincsen harag mostan? :wink:

Kép
anda81

Nóri: Azt látom! .... Derűs kedvet neked! :wink:
jaimee1

Mindenki anyósa vagy jelöltje idióta :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:az enyémet imádom!Anyám helyett anyám.Őszintén.
Nálatok mi a baj? :shock:
Vendég

Anda:dehogy van, eddig sem volt! :wink:
Vendég

Igazából eddig nagyon jól elvontunk, pláne, hogy nagyon keveset találkozunk. És nagyon tisztelem, hogy ilyen fiút neveltek fel!! Mondjuk ehhez nekik nem sok közük van, hogy ilyen lett :roll:

Hétfőn felhívta anyós páromat, hogy mér mindig csak az én szüleimhez megyünk, hozzájuk mért nem és mért nem képes felhívni telefonon sem őket, sem a nagyanyját???? Na erre már az én agyam is bedurrant. Aztán ma megkérdeztem anyósomtől, hogy neki hogy esne, ha csak azért telefonánlnánk, hogy elpanaszoljuk a gondjainkat? Mert mást sem csinál. És már páromnak nincs kedve pont ezért sem telefonálni, sem átugrani. Nekem macskaszőt allergiám van, elég súlyos, úgyhogy részemről nem is tudnék átmenni hozzájuk. Van egy 12 éves cicájuk. És ezt pontosan tudja. Azt hozá teszem, hogy minden gondjukkal Zolit hívják fel és tőle várják a döntést. szegény uram meg 8-9 között elindul és sokszor csak este 9, mire hazaér. Szóval mire telefonálna, már alszik szinte :roll: Anyósom válasza: ő csak elmondja, hogy mi van a családdal és tulajdonképpen ő tudja, hogy a zoli milyen sokat dolgozik.

Na, bocsika mindenkitől, hogy így kijött belőlem :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu

nyugi, nekem is kijutott belőlük! Próbáld meg nem felvenni a dolgaikat! Csak lazán, mert magadnak ártasz vele :wink:

Mikor jó az anyós?
Ha pórhanyós! :oops: :lol: :lol:
Vendég

Zsu:a kedves mamának küldöm:

Kép
Vendég

én meg ezt :lol:

Kép
Vendég

Köszi csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igazából csak az nemtetszett nekem, ahogy a fiával viselkedik. Amúgy jól kijövünk egymással. LEgalábbis eddig.

Na ez van :roll:

Jobb téma: Elhiszitek, hogy hétvégére akár 20 fok is lehet???? Ki mit fog csinálni ebben a szép időben???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi valószínűleg a múlt héten elmaradt programot pótoljuk be.... vadasparkba megyünk Nyíregyházára!
Vendég

Nóri: Húúúúúúúú azt én is nagyon szeretném már megnézni :roll: :roll: :roll: De az itteni állatkertbe is régóta vágyom. Lehet, hogy páromat ráveszem, hogy menjünk el :lol: :lol: :lol:
Szerintetek egy 6 hónapos baba hogy bírná??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri

te merre laksz? Mi is szoktunk járni oda :D
Vendég

Zsu:jó levegőn aludna vagy nézelődne.Szerintem símán.Mi a debrecenibe voltunk pár hete, raktam fel képeket is ide, az nagyon klassz volt. :wink:

Baba:Békés megyében, te is errefele laksz?
Vendég

nóri

én Szabolcsban az ukrán határ mellett. Innen nyíregy 70 km :)
Vendég

Én meg a román határtól 15 km-re, szóval nekünk nyíregyháza 2 óra kb.
Vendég

Én meg szolnokról költöztem Pestre :lol: :lol:

Sokat jártam a debreceni állatkertbe, ott laknak a nayszüleim..... már nem az állatkertben :roll: :lol: 8) :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: Román határtól? A férjem nagyija is ott lakik Kunágotán. Az messze van tőletek?
Mostmentek akkor hétvégén Nóri vdasparkba? Nagyon jó időt mondanak. Mi sajnos az állatkertet el kell halasszuk a költözés utánra.

Kuzsanna: Az én anyósom 3,5évig egy angyal volt. Azonban október óta egy ördög :evil:
Szóval egyik füleden be másikon ki!
Kuzsanna közel lakunk egymáshoz:)

Kép
csucsu05

Era:annyira nincs, én Békéscsabán lakok.Hát, remélem az idő kegyes lesz hozzánk és nem jön közbe semmi.Veszek almát meg répát, most felkészülten megyek! :wink:
Vendég

Csucsu: biza ám :lol: :lol: Nagyon is közel :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: A tanácsodat én sem feledem mert ha megyünk mi is viszünk csemegét:) Szerintem most az idővel nem lehet hibázni mert már holnapra is nagyon jó időt mond de hétvégére kifejezetten meleget. Szóval tutti tudtok menni.
Most kátom nemsokára 3X be lépsz? megünneplitek?

Kép
csucsu05

Csajok, menek haza, otthonról jövök :wink:

Psuszi addi gis mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Valakinek nem sokára laptetűje lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Szia majd gyere. És majd össze hozunk egy talit akkor:)

Kép
csucsu05

És nem én leszek az a valaki..... de hozzon szerencsét!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem vagyok semmi rossznak elrontója :lol: :lol: :lol:

Egy óra múlva otthon leszek :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én meg már nem hiszek benne amennyi laptetőm nekem volt már egy egész ovódám lenne:)

Kép
csucsu05

Era:igen, már nem sok van a húúúúszból hátra. :roll: Nem lesz nagy buli, de azért megünnepeljük.(majd beszámolok)
Ez a laptető...már nekem is lenne egy jópár kölyköm...szerintem inkább a zerbás teszt hoz babát! :wink:
Vendég

Hali lányok!

Jelentem ma alkottam! Kolbásszal töltött karajt csináltam rizibizivel! Életemben nem csináltam még. Nagyon fini lett, büszke is vagyok magamra, mert a párom azonnal repetázott, és közölte, hogy én vagyok a világ legjobb szakácsa! :oops: :oops: Ez nagyon jól esett a pici lelkemnek!

Anyós téma:
Ha egyszer férjehez megyek a páromhoz, akkor bizton állíthatom, hogy a világ legjobb anyósa az enyém. Kedves, aranyos, szeret engem és nagyon jól elvagyunk egymással! Én is nagyon kedvelem őt, sokat szoktunk beszélgetni telefonon. Sajna nagyon messze laknak, nekünk meg autónk nincs, ezért nagyon ritkán látjuk egymást. De amikor találkozunk az nagyon jó szokott lenni!

Hétvége:
Nálunk a felújítással fog telni. A fürdőszoba, ha minden igaz, akkor 100%-ig készen lesz, már csak a fürdőszoba szekrény hiányzik. Az előszoba is megkapja a padlólapját. Úgyhogy haladunk picit remélem!

Kép
anda81

Anda:ügyi csaj vagy!Szeretjük a háziasszonyokat! :wink:
Akkor anyós fronton kezet rázhatunk, és nem azért szeret, mert ritkán találkozunk...én minden hétvégén találkozok vele, de tök jó fej.Mikor berágok a drágámra, akkor neki szoktam panaszkodni.És legtöbbször nekem ad igazat! :wink: 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?