Igazából eddig nagyon jól elvontunk, pláne, hogy nagyon keveset találkozunk. És nagyon tisztelem, hogy ilyen fiút neveltek fel!! Mondjuk ehhez nekik nem sok közük van, hogy ilyen lett
Hétfőn felhívta anyós páromat, hogy mér mindig csak az én szüleimhez megyünk, hozzájuk mért nem és mért nem képes felhívni telefonon sem őket, sem a nagyanyját???? Na erre már az én agyam is bedurrant. Aztán ma megkérdeztem anyósomtől, hogy neki hogy esne, ha csak azért telefonánlnánk, hogy elpanaszoljuk a gondjainkat? Mert mást sem csinál. És már páromnak nincs kedve pont ezért sem telefonálni, sem átugrani. Nekem macskaszőt allergiám van, elég súlyos, úgyhogy részemről nem is tudnék átmenni hozzájuk. Van egy 12 éves cicájuk. És ezt pontosan tudja. Azt hozá teszem, hogy minden gondjukkal Zolit hívják fel és tőle várják a döntést. szegény uram meg 8-9 között elindul és sokszor csak este 9, mire hazaér. Szóval mire telefonálna, már alszik szinte
Anyósom válasza: ő csak elmondja, hogy mi van a családdal és tulajdonképpen ő tudja, hogy a zoli milyen sokat dolgozik.
Na, bocsika mindenkitől, hogy így kijött belőlem