Új privát üzeneted érkezett!

Csak kíváncsiságból kéne infó anyucik! Közvélemény kutatok. Vagyis köztapasztalat kutatok:
Van közületek bárki, aki minimum 4 hónapig kizárólag szoptatta a babáját (teát sem kapott!) és mégis ételallergiás lett?
Vendég

Márhogy a gyerek lett-e ételallergiás...
Vendég

Áfi nekem Réka 5 hónapos koráig semmi mást nem kapott csak anyatejet. Nálunk eddig minden rendben van pedig már eszik mindent. Mi 8-9 hó-san kezdtük a lisztet és a sajtféléket, joghurtokat is. Most már azt eszi amit mi.
Vendég

Nekem is mondta a védőnő a sinlacot,de azt mondta hogy felesleges ha jól hízik a gyerek. A neten már én is néztem,jó kis recepteket lehet találni.
Áfi én úgy tudom(és mondta is a Pesti dokinő aki Noémit kezeli) hogy a legjobb ha minnél tovább szopik és minnél később van bevezetve a kaja. De ennek ellenére sem garancia hogy nem lesz allergiás a gyerek,ha a génjeibe benne van.

Kép
Kép
josi

Áfi! Sajna igen. Dominik 5 hónapig csak és kizárólag anyatejet kapott (a mai napig szopik még), még vizet sem, és tejérzékeny. Most 2 éves koráig még tejmentes diétát kell tartani, akkor lesz majd egy terheléses vizsgálata. Elvileg kinőheti addig, de szigorúan be kell tartani.
Dani már ahogy hazahoztuk a kórházból kapott teát, ő igényelte, mellette csak szopott kb 4 hónapig, utána már nem volt neki elég, elkezdtük a hozzátáplálást gyümölcsökkel. 6 hós koráig szopizott. Neki nincs ételallergiája (kopp-kopp-kopp), remélem nem is lesz.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok! Mindenkinek kívánok kellemes húsvétot!
Ma utazunk hétfőn jövünk....de azért figyellek ám benneteket :wink:

Kép
Kép
josi

Áfi itt nálunk 3 olyan gyerkőc van,(tudtommal)aki a csakszopi ellenére ételallergiás lett,egyikőjük tej és liszt,másik 2 "csak "tej...És mindhárman fél éves korukig csak szopiztak. Egy kisfiú most lesz 2 éves,a másik kettő már idősebb. Nekik is azt mondta a doki,hogy ha a génekben benne van,akkor szoptathat az anya 1 éves korig is,hogy nem ad mást...egy kislány meg kinőtte 3 éves korára,helyette pollenallergiás lett :twisted:
josi jó utat,kellemes ünnepet nektek. :D
Vendég

Köszi mindenkinek a választ! :)
Cseriani,
azért kérdeztelek titeket, mert az ismerős meg szomszéd ki tudja pl hányszor adott citromlevet csuklásra a gyereknek ami ugye erős allergén, és akkor hiába mondja hogy csak szoptattam... :?

Lassanlassan én is gondolkodom mit meg hogy lenne jó Barnusnak adni.
Vendég

Áfi ezeket biztos forrásból mondtam,elhiszem nekik,hogy csak szopiztak.
igen,igen,Barnus is lassan ehet...
Barnus +2 nap=Eliza akkor kezdett enni :lol:
Vendég

Sziasztok!
Kellemes husvéti ünnepeket mindenkinek! :roll:
Vendég

Én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek és sok locsolót!!!!

Teszek fel 1-2 új képet Olivérről: Kép Kukucs Kép Hami közben

Kép
timesz

Timesz még mindig jöhet Olivér :wink:
Kristófnak (meg persze Elizának is,csak ő még kicsi) hozott az aptyuk két nyuszit,kölcsönbe. Hétfőn visszük vissza őket. Nagyon édesek :D
A garázsban vannak,Kristóf gyakorlatilag csak enni meg wc-re jön be :D
Nagyon elvan velük,és most nem is pörög annyira,mint szokott,táncol a nyusziknak,verset mond nekik,stb... :lol: Megzabálom,olyan édes :lol: :lol:
Mondtam a páromnak,hogy ha ilyen hatással vannak a nagyfiúra,akkor szerezzen be karácsonyra egy rénszarvast is :lol: :P
Vendég

Kép
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket,a lányoknak sok locsolót,a fiúknak sok piros tojást kívánunk.
Vendég

Kellemes húsvéti ünnepeket!!!

Kép
Vendég

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! A lányoknak sok locsolót (na persze, csak ha akarják :wink: ), a fiúknak jó locsolkodást!

dadomi

Boldog Húsvétot mindenkinek!
Vendég

Boldog húsvéti ünnepeket!

Kép

Kép
enahma

Remélem jól telnek az ünnepek mindenkinek!!! Zéró tolerancia, zéró fogyókúra!!! :lol:

Teszek fel 1-2 mai képet Oliról: Kép Játék közben Kép Jó a kedvem

Kép
timesz

Timesz! Nagyon jóképű kis pasid van :lol:

Csajok, a múltkor elfelejtettem megköszönni, amiket központi fűtésről írtatok, úgyhogy utólag is köszönöm mindenkinek! Nekünk mindenképpen gázkazán lesz, itt fenn a másodikon nem hiszem, hogy jó szemmel néznék, ha nekiállnánk fát aprítani :shock: Bár egy szép kandalló biztos jól mutatna még itt fenn is :lol:

Elérhetetlen Emmamami! :wink: Mindig elmegyünk egymás mellett az msn-en?

Tudjátok mire ébredtem ma reggel? Dominik előbb ébredt mint én, és kaptam egy hatalmas puszit a számra, ezzel ébresztett!!! :lol: :lol: :lol:

dadomi

Jóóóó reggeeeelt!
Virágszálak, locsolás megvolt?
Dadomi bakker, ne haragudj, láttalak, de megen későn... Tudod, nálunk mindig alaphelyzetben lent van az asztalon az msn, én meg mindig elfelejtem megváltoztatni az elérhetőségemet, és olyan, mintha mindig ott ülnék... :oops: Pedig nem is... Jó lett volna pedig dumálni egyet, nade, ami késik, nem múlik ugye... Ne haragudj tényleg... :oops:
Dominikod éééédes kis lovag.
Olivér meg változatlanul klassz, vagány kiscsávó, és milyen csinos, Timesz!
Kérek szépen húsvéti képeket! :wink:
Hogy teltek az ünnepek?
Nekünk nagyon jól, de gyorsan.
Jaaj, Cseriani (bocs, hogy így csapongok), eszméletlen jópofa lehetett Kristófod a nyuszival! És ott van még nálatok? Nagyon fogja sajnálni szegény biztos, ha vissza kell vinnetek... :cry:
Oviba megy már?
Na, miután így szétoffoltam a topikot, mesélem, hogy azt hallottam, hogy Bonyhádon lesz megint szülészet, vagyis nem is szülészet, hanem úgynevezett gólyaház. Egyik ismerősöm mesélte, aki Pécsre jár valami Bűcs nevezetű főorvoshoz, aki Bonyhádon is dolgozott korábban. Ő most 12 hetes, a dokija reméli, hogy már ott szülhet. Ez valami maszekizének néz ki így; és átmenetnek gondolják az otthonszülés és a kórházi szülés között. Szeretnék a régi dolgozókat vissza.
Hátnemtom.
Hallott már valaki erről?
Na, még ráadásként rakok ide egy húsvéti képet:
Apjuk csinálta nekik ezt a kiskocsit.
Kép
Vendég

Kép

Sziasztok...így eszik Elizám :lol:
Nagyon élvezi a dolgot :D
Nálunk a locsolás megvolt,Kristóf meg a párom reggel fél 7-kor szódásüveggel állított be a szobába. Próbáltam Eliza mögé bújni(én gonosz)de így sem úsztam meg. Anyukám kapott még szódával,mást már kölnivel locsolt meg. Tanult két verset is,egyiket én tanítottam,másikat az apja,arról nem is tudtam,olyan titokban készültek,esténként,fürdés közben :D
Tegnap visszavittük a nyuszikat,nem volt sírás,meg megnéztük a kispacit. egy hetes,és nagyon édes :D
Kristóf integetett a nyusziknak,aranyos volt. Csak ma reggel kereste őket,akkor sírt majdnem,de megértette,hogy a nyuszikák visszakívánkoztak anyukájukhoz meg a testvérkéikhez :P
Holnap meg kezdődik az ovi,oda holnap jön a nyuszi :D
Vendég

Emma nagyon ügyes a párod,le a kalappal elötte :wink:
Vendég

Sziasztok! Megvolt a húsvét, jöhet a fogyókúra???? :lol:

Emmamami, én már hallottam, hogy lesz itt nálunk Bonyhádon magán-szülészet, de többet nem tudok én sem. Gondolom nem lesz olcsó. A Bűcs dokit ismerem, ő volt itt régen itt az igazgató (a fia osztálytársam volt ált.-ban), talán ő is visszajön ide, erről tudsz valamit???

Kép
timesz

Timesz, igen, ez a csaj azt mondta, visszamegy, vagyis azt mondta, ő csinálja ezt az egészet. Hát ja, tuti nem lesz olcsó... :roll:
Cseriani, de gyönyörűséges kis gombócod van! :lol:
Kristóf okos kiskölyök.
Vendég

Emmamami, hát kíváncsi leszek mi lesz ebből a gólyaházból itt. Mindenesetre engen már (sajnos :cry: ) nem érint az ügy, mert szülni már soha nem fogok (tudok).

Kép
timesz

Emma! Ugyan már, miért haragudnék? Túl sokáig úgysem értem rá, csak közben "beszéltem" húgommal is, addig voltam csak fenn, közben kétszer ki is dobott a program :? Én meg má azt hittem, hogy most te lettél a sötét kamrába zárva :wink: Tök szupi kiskocsit gyártott apátok :) A fűnyírás a gyerkőcök feladata? :P

Közben nézem itt ezeket az "alultáplált" gyermekeket, egyik szebb, mint a másik :D
Enahma Árminját már régen láttuk!!!

Felétek is volt ilyen hatalmas hóesés? Dani ugrált az erkélyajtónál, hogy jön a télapó :lol: :lol:

dadomi

Sziasztok! Na Debrecenben és környékén is elég rossz volt az idő,de a hó az nem esett! :shock: Viszont volt olyan szél hogy csak úgy tépkedte a redőnyöket!
Fogyókúra: alig heveri ki az ember a karácsonyt,máris itt a húsvét....na és a bikini szezon :?

Kép
Kép
josi

Cseriani,
az én fiam így evett:
Kép
Kép

aztán ki is hányta azt a keveset is amit megevett, így mi hanyagoljuk kis időre.
Vendég

Áfi,szegényke!!! :cry:
Hát mi rosszat adtál neki?

Állitólag holnap már sokkal jobb idő lesz :D
Vendég

Josi, boldok 5hót Csillának! Hogy bírta az utat Debrecenig?
Vendég

Köszi Emma! :) el se hiszem hogy már így eltelt az idő.....5 hónapos a kis drágám.
Odafelé még csak-csak elment, de visszafelé nyűgös volt, sok még neki az a 4 óra az ülésba mozdulatlanul. Pedig Noémi is próbált vele játszani. Majd megszokja,remélem. Az ottlét is nyűgös volt úgy tudta hogy nem otthon van,pedig mindent elvittem neki amit itthon már megszokott. Azért éjjel aludt végig.

Kép
Kép
josi

Csajok, adjatok nekem valami ötletet, hogy mit csináljak, hogy Dominik "normális" alvási szokást vegyen fel!!!! Már kezdek vele megőrülni. Az elmúlt két napban pl éjfél előtt nem aludt el, hiába altattam. Most éjjel majdnem két óra volt, mire én ágyba kerültem, mert persze elalvás után urasága felsírt. És még utána sem aludt reggelig, felébredt még, aztán fél nyolckor már fent volt. Mondjuk nem is bírta sokáig, már egy órája alszik. És 2-3 órát szokott aludni ebéd után, ha ez nincs meg neki tiszta dinka. Szerintem nem sok a napközbeni alvása ahhoz, hogy éjjel ne tudjon aludni. A két kezemen meg tudnám számolni, hány éjszakát aludt át Dominik mióta megszületett. 15 hónapja nem aludtam ki magam! Most odáig jutottam már, hogy nem bírom. :cry: Valami csodát hozó ötletet várnék, hogy mit csináljak vele, hogy aludjon.

Áfi! Mit adtál szegény legénykének, ami ennyire nem tetszett neki? :wink:
Dominik ma levágott egy hisztit, amikor meglátta apját reggelizés közben, aki épp házi szalonnát evett, kikövetelt magának egy kicsit, láttátok volna, hogy ette a szalonnát :lol: :lol: De abban legalább tuti nincs tej :wink:
(És megjegyzem, még mielőtt bármiféle baba-táplálkozási tanácsadó elkezdene ostromolni, hogy ilyet nem szabad, nem kérek táplálkozási, pszichológiai, nevelési tanácsokat!!! A gyerekemnek ízlett, ő kérte, nem mi erőltettük, és semmi baja tőle :lol: )

dadomi

dadomi adj is neki,ha kéri. Én összetenném a két kezem,ha Kristóf egyszer bárminemű kajára azt mondaná,hogy kér :cry:
Bár most elég jó étvágya van,csak az új dolgoktól idegenkedik :evil:
Ma reggel volt kicsi sírás az oviban-nemhiába,kimaradt 2 hét :?
De aztán nem volt gond.
Elizámnak felül az egyik oldalon megrepedt az inye :D
Éjjel meg nagyon jót aludtak mindketten :D
dadomi,még neked akartam:Kristóf elmúlt 3 éves,és még mindig nem alussza végig az éjszakát. Én már semmi jóra nem számítok,már nem reménykedem :cry:
Amikor Eliza is beteg volt,és nyűgösen aludt,volt olyan,hogy nappal szabályosan rosszul lettem a fáradtságtól,forgott velem minden. Pedig aztán én bírom az éjszakázást,10 évig vendéglátóztam,majd 5 év benzinkút :shock:
Olvastam egy könyvet a gyerkőcök alvásáról. Olyant írnak,amit én nem tudok megtenni:bementek a szobájába,lefekszel mellé,elalszik,kijössz. Ha felkel,átmész hozzá,ahányszor felkel.
Másnap már csak mellé ülsz,a többi procedúra marad. Ezt egy hétig csinálod,majd eldöntöd,hogy ülsz mellette,míg elalszik,vagy hagyod egyedül elaludni. Éjjel meg felébredhet,sírhat,te NEM MÉSZ BE. Na,ez nekem nem megy. :oops:
Az alvást is meg kell tanulni. Vannak jó és vannak rosz alvó gyerekek,és ezen csak nagy kínszenvedés árán változtathatunk. Hát,én az ilyen kínszenvedésből nem kérek. Bocsi,tudom,hogy nem tudtam segíteni,csak szájmenésem van :oops: :wink:
Vendég

Emma mikor ti nemrég elutaztatok hol kerestél szállást? Nézegetem őket az interneten,elég jók vannak,nem drágák(viszonylag). Csak kiváncsiskodom,hogy ti hol szálltatok meg? :roll:
Vendég

Cseriani, ez az, hogy a hagyjad sírni két napig, harmadik nap már nem fog sírni, ez nekem sem jön be. Nem arra akarom megtanítani a gyerekemet, hogy nem számíthat rám, hanem azt szeretném, ha tudná, hogy bármi baja van, én mindig ott vagyok neki. De olyan jó volna, ha aludna éjszaka! Dani kétéves kora óta alussza át az éjszakát, amióta lecseréltük az ágyát egy kinyitható gyerekheverőre. Bár a mai napig felébred és átjön hozzánk, de ezt úgy, hogy nem ébreszt fel minket :D
De Dominiknak még nem való a heverő, nem tudnék nyugodtan aludni, ha tudom, hogy bármikor felkelhet. Meg szerintem ő képes lenne arra, hogy az éjszaka közepén lemásszon a heverőről és nekiálljon autózni, vagy építőkockázni :shock: Azért ez meg kicsit durva lenne, főleg a zaj miatt, bár nem igazán izgatnak az alsó szomszédok (ritka bunkók), de azért ne zörögjünk éjszaka. :P
Szerencsére az evéssel nincs gondunk, sőt mostanában inkább azon mérgelődöm, hogy Dominik teljesen egyedül akar enni, és ezzel plusz takarításra vagyok kényszerítve :? Dani kicsit válógatósabb lett, mióta oviba jár, de nem sok olyan kaja van, amit ne enne meg. Én csak éhenkórászoknak szoktam őket hívni, egész nap enne mindkettő :oops: A paradicsomleves a favorit nálunk, az jöhet bármikor :D De a húsvéti gyümölcstortából se sokat hagyott nekünk az én nagyfiam, kétpofára tömte.

dadomi

Dadomi Kristóf pont annyi idős volt,mint most Dominik,mikor megkapta a versenyautós heverőjét.Bejött neki :D
A kiságyban mindig keresztbe fordult,kidugta a lábát és beszorult :?
Vendég

A képen barackpürét eszik Barnus, de azóta már (ma) próbáltam neki almát is, anyatejjel keverve is, nem nem és nem, zokog a gyerek és a kezével kaparja ki a "borzalmat" a szájából. Lesz még bajom :?

Dadomi,
nem tudok használható ötletet adni alváshoz. Nálunk viszonylag jól alszik mndkettő. Barnus ha ébred éjjel megszoptatom és visszateszem az ágyába. Ha sír mégis újra mellre teszem és megint vissza a kiságyba. Néha 3x is el kell játszani, de általában elég egyszer. Most ezzel kisegítve szerintem nem vagy, fél év múlva nem tudom mit fogok csinálni, reménykedem hogy nem lesz ilyen gondunk.
Vendég

Dadomi a nővéreméknél volt hasonló. Ők maguk közé fektették és onnantól minden rendben volt az éjszakai alvással. Attól a kis szalonnától biztos nem lesz baja. Másokkal meg nem kell foglalkozni. Sajnálom, hogy tej allergiátok van, biztos sokkal nehezebb nektek. Az én lányaim imádják a tejtermékeket.

Josi boldog hó fordulót Csillának. Mi tavaly nyáron 700 km-t utaztunk, akkor Réka 7 hónapos volt, de végig bírta az utat, bár igaz, hogy hajnali 3 órakor indultunk. A naggyát átaludta mind a két lány. Trogirban voltunk és végig rendben volt, a rendszere simán működött.

Áfi akkor nehéz lesz a hozátápi kezdés. Emma ti holtartotok, Ármin eszik már sok félét?

Móni mi újság apukáddal?
Vendég

Rékababa!
Köszi apu már teljesen jol van!
Most a legnagyobb baja az hogy unatkozik mert ugye nyugdijba ment!
De a seb az már begyógyult!
Aranyos vagy hogy kérdezted!

Emma!NAgyon cukik a gyerekek!

Timesz!
Ti is jol megnötettek!

Áfi!
A te fiacskád is gyönyörü!
Vendég

Reggelt!
Tegnap nem tudtam jönni. :oops:
Cseriani, mi Sopronban úgy voltunk, hogy a szüleimnek van üdülési joguk, és ezen keresztül, egy adott apartmanházban vagy miben kellett megszálnunk. Solar Club Hotel a neve, lehet menni más úton is, vagyishogy "külsősöknek", vagy hogymondjam, úgy üdülési csekket is elfogadnak. Ha jól emlékszem, 12000 körül van egy 4 fős apartman április akárhányadikáig, szezonban pedig 17 ezer egy éjszakára. Ott. És nagyon klassz hely szerintem.
Hát, így voltunk mi... :)
Alvásgondok: Dadomi, annyira nincs ötletem, hogy nagyon, mi ezen a téren katasztrofálisak vagyunk, a módszereinkben is szerintem. Hanna egyébként kb Dominikkal egyidősen kezdte a hasonló cirkuszait, és 2 éves koráig kínlódtunk vele. :evil:
Moni, örülök, hogy apud jól van - és te hogy vagy?
Jah, Rékababa, Ármin eszik mindenfélét már, a kezdeti nehézségek ellenére. Sopronban megjött az étvágya... :lol: Tegnap bevágott egy harmad banánt, eleinte én adogattam neki, kicsit összenyomkodtam az ujjammal, úgy, utána kisajátította a banánt, fogdozta, nyomogatta, nagyon édes volt. Utána persze a ruhájától kezdve az én ruhámig, a hajamig, minden csupa banán volt, de nem baj... :D
Dadomi, szakdoga hogy áll? :wink:
Vendég

Hellóka!

Tegnap megvolt az utolsó belső sugaram, most már csak 3 havonként kell kontrollra menjek és remélem minden rendben lesz. Felírt a prof. egy hormonpótló krémet, amit mindennap a bőrbe kell masszírozzak, hogy rendben legyen a hormonháztartásom, és ezt 50 éves koromig kell!!! Ugye 3 hónapja volt lassan a műtét, és már kezdődtek a hőhullámaim - elég fura ez 29 évesen, dehát ez van. Remélem nem lesz olyan mellékhatása hogy elhízok!

Móni, régen írtál magadról, hogy viseled az utolsó időket????

Cseriani, Kristóf még mindíg szereti az ovit?

Dadomi, igazából ötletem nekem sincs az altatáshoz, de sírni én sem hagynám az biztos!!! Idővel biztos normalizálódik a helyzet, csak addig te kikészülsz! :cry:

Kép
timesz

Timesz, örülök, hogy vége!
Biztos nem fogsz elhízni, gondolom ez a készítmény a kieső hormonokat pótolja csak, amit a szervezeted egyébként is termelne... Vagy lehet, rosszul gondolkodom...
Vendég

Köszi Emmamami! Igen, ez a krém a kieső hormonokat pótolja, hogy ne legyen csontritkulásom stb....

Olvastátok a mai Tolnai Népújságot? Benne van a szekszárdi Répássy főorvos meg a Winkler, pont a változókorról írnak!

Kép
timesz

Sziasztok!
Köszi csajok megvagyok!
Vizesedek elég jol,de ez van! :D
Alvás már egy ideje nem nagyon megy!
Tudom most egy jo darabig nem is fog menni!
De már nagyon várom hogy itt legyen velünk Mirko!
Vendég

Hát csajok, azért köszönöm, de legalább tudom, hogy nem egyedi a problémánk :? Eddig velünk aludt a nagyágyban, de valahogy már nem bírtam, hogy én az ágy szélén kucorgok, és néha arra ébredek, hogy jaj, majdnem leestem :oops: Ezért szépen fokozatosan szoktatgattam a kiságyba, és úgy látszott, hogy jól megy a dolog, de aztán úgy tűnik mégsem. Ma éjjel megint velünk aludt, vagyis velem, mert Dani is átszökött hozzánk, és apánk átköltözött a gyerekszobába, mert nem fért el :D Most csak egyszer ébredt, nem is csinált akkora balhét, meg már 11 órakor elaludt, igaz délután nem tudott sokáig aludni, mert mentünk Daniért az oviba.
Most meg épp kipakolta az apja fiókjából a zoknikat és azokat próbálja felhúzni a kis drágám :lol: Tegnap jót játszottunk, röptetőset, ő imádja, az én karjaim már kevésbé, és úgy "röpült", hogy számoltam, hogy egy-kettő-háárom és röpült a gyerek. Hát akkorákat kacagott rajta, és estére már ő is számolt: "egy tette ápzzz" :lol: :lol: :lol: Haláli volt! És mondja, hogy köszi (tössz), kérsz (téssz), adjál (ada). A kereskedelmi bankos kicsi kamat kicsi tánc reklámjára pedig: daka-daka-daka.... :lol: :lol:

Emma! Szakdolim készül, két hét múlva le kell adni, muszály kész legyen addigra :? Elküldjem, el akarod olvasni? :wink: Marha izgalmas...

Timesz! A hőhullámokat én is átéltem 6 évvel ezelőtt, az endometriózisomra kaptam hormonkezelést (szerencsére csak három hónaposat), ez teljesen leállította a ciklusokat, egyfajta minimenopauzát csinált, hát kegyetlen volt. Ráadásul a gyogyiktól tök vizesedtem, tiszta dilis voltam (bár ez állítólag azóta sem múlt el :wink: ). Szóval nagyon rossz volt, ezért ezt a dolgot át tudom most érezni totál. Talán a hormonpótlás majd segít rajta. Biztos írtad, csak én vagyok feledékeny, a petefészkeidet is kivették, hogy hormonpótlás kell?

dadomi

Moni! Ha nagyon vizesedsz csökkentsd az elfogyasztott só mennyiségét, Danival én is csúnyán vizesedtem, és nagyon minimális mennyiségű sóval főztem (azóta is). Eleinte biztos furcsa lesz, de meg lehet szokni, hogy nem annyira sós az étel. Vagy használj tengeri sót.
Na lépek, ma urak leszünk, megyek hozok ebédet, ma nem voltam hajlandó főzni 8) .

dadomi

Igen Dadomi, mindent kivettek a biztonság kedvéért, hogy ne jöjjön vissza. Ezért kell most hormonpótlás!

Képzeljétek, az egyij "sorstársam" az onkológián - akivel együtt műtöttek - azt mondta evvel a csonkolásos műtéttel meg hogy roszindulatú daganatos beteg vagyok (és orvosi szemmel még 5 évig) le lehet magam 100 %-ra százalékoltatni és mellette majd 6 órába dolgozni. Az már nem is olyan kevés pénz+ munka is, lehet megpróbálom. De ciki 29 évesen ezt kérni, nem?

Kép
timesz

Timesz!
Szerintem nem ciki!
Bőőőőven megérdemled azok után amin keresztűl mentél!
Én biztos megprobálnám! :)
Vendég

timesz. Annyian leszázalékoltatják magukat pénzért-mármint hogy fizetnek zsebbe :evil:
Azokra haragszom,mert csúnya dolog ezzel visszaélni. De te nem élsz vissza vele,tedd meg,ha lehet. Ezzel már valamilyen szinten be vagy biztosítva,és az a mai világban nagyon jó dolog-sajnos.
És tudod mi a ciki,ami veled,veletek történt-bár azt sem cikinek nevezném :cry:
Szerintem ne gondolkodj a dolgon,és nagyívben tojj le mindenkit,és igenis lépd meg ezt a lehetőséget.
Drukkolok neked,de majd írj ám a fejleményekről :wink:
Figyu,te természetes hormonpótlást nem szedhetsz? Meg nem mondom most,mi a neve annak a bogyónak,amit anyu szedett a változó korban,ha hazajön megkérdezem. Neki nagyon bejött.
Vendég

Timesz! Egyáltalán nem ciki! Sajna az, hogy valaki fiatal, nem garancia arra, hogy egészséges is legyen. Ami jár, azt ki kell használni. Meg aztán az ügyintézők, meg azok látják a papírjaidat, rajta az életkorodat, akik intézik, meg elbírálják majd az igényedet. Ők nem élték át azt, amin te, meg veled együtt a családod átmentetek, te tudod mi a helyzet. Akik meg intézik majd neked, azok előtt ott lesz az orvosi papír, látják majd, hogy milyen indok alapján kéred a leszázalékolást, és szerintem inkább együtt fognak érezni veled, nem lenézni.

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?