Hát csajok, azért köszönöm, de legalább tudom, hogy nem egyedi a problémánk
Eddig velünk aludt a nagyágyban, de valahogy már nem bírtam, hogy én az ágy szélén kucorgok, és néha arra ébredek, hogy jaj, majdnem leestem
Ezért szépen fokozatosan szoktatgattam a kiságyba, és úgy látszott, hogy jól megy a dolog, de aztán úgy tűnik mégsem. Ma éjjel megint velünk aludt, vagyis velem, mert Dani is átszökött hozzánk, és apánk átköltözött a gyerekszobába, mert nem fért el
Most csak egyszer ébredt, nem is csinált akkora balhét, meg már 11 órakor elaludt, igaz délután nem tudott sokáig aludni, mert mentünk Daniért az oviba.
Most meg épp kipakolta az apja fiókjából a zoknikat és azokat próbálja felhúzni a kis drágám
Tegnap jót játszottunk, röptetőset, ő imádja, az én karjaim már kevésbé, és úgy "röpült", hogy számoltam, hogy egy-kettő-háárom és röpült a gyerek. Hát akkorákat kacagott rajta, és estére már ő is számolt: "egy tette ápzzz"
Haláli volt! És mondja, hogy köszi (tössz), kérsz (téssz), adjál (ada). A kereskedelmi bankos kicsi kamat kicsi tánc reklámjára pedig: daka-daka-daka....
Emma! Szakdolim készül, két hét múlva le kell adni, muszály kész legyen addigra
Elküldjem, el akarod olvasni?
Marha izgalmas...
Timesz! A hőhullámokat én is átéltem 6 évvel ezelőtt, az endometriózisomra kaptam hormonkezelést (szerencsére csak három hónaposat), ez teljesen leállította a ciklusokat, egyfajta minimenopauzát csinált, hát kegyetlen volt. Ráadásul a gyogyiktól tök vizesedtem, tiszta dilis voltam (bár ez állítólag azóta sem múlt el
). Szóval nagyon rossz volt, ezért ezt a dolgot át tudom most érezni totál. Talán a hormonpótlás majd segít rajta. Biztos írtad, csak én vagyok feledékeny, a petefészkeidet is kivették, hogy hormonpótlás kell?