Meg nagyon durmol a lany, ugyhogy akkor folytatom.
Nagyon jo volt otthon, csak iszonyu keves volt a 2 het. Legalabb 1 honap kellett volna ahhoz, hogy mindenkivel tudjunk talalkozni es mindent elintezzunk. En egyfolytaban rohangaltam, szegeny Lolli nem sokat latott engem, de ugy tunt, nem is nagyon hianyoztam neki. Nagyon elvolt a szuleimmel es az apjaval. Erdekes, hogy itt Angliaban semmi ujat nem akart nyujtani nekunk. Maszni is csak olyan kommandos stilusu kuszasban tortent, fel sem allt, stb. Otthon meg par napon belul felallt, rendesen maszott, sot kapaszkodva meg nehany lepest is megtett. Lehet, hogy a nagyszuloknek tartalekolta a "tudomanyat"?
Az evessel egyaltalan nem volt gond, otthon az osszes Kecskemeti bebietelt es Milupa tejpepet megette. Na, meg a kis torkos, hiaba volt tele a gyomra, ha mi ettunk, akkor neki mindenkeppen bele kellett nyalnia a mi kajankba is. Egyszer, amikor vendegsegben voltunk es tortat ettem, minden falat utan belenyalt az enyembe es amikor elfogyott, teljesen meg volt sertodve, hogy nincs tobb nyalakodast. Le akarta ramolni az asztalrol a tortat, ugyhogy kenytelen voltam meg egy szeletet enni, hogy o ujra nyalakodhasson. A kiloimnak igen jot tett.
Vittem haza egy angol bebietelt, hogy megmutassam a szuleimnek, mennyire utalja. Nem hittek el nekem, hogy ennyire nem szereti az angol kajat. Apukam etette es 3 falat utan abba is hagyta, mert mar oklendezett. Minden falat utan teljes testevel beleborzongott es a harmadik falat utan meg majdem hanyt. Apukam is belekostolt, aztan azt mondta, hogy tulajdonkeppen nem csodalkozik, tenyleg ramaty ize van.
Csak most meg attol felek, hogy a hazi kosztot nem fogja enni, mivel otthon nagyreszt uveges kajat evett. Na, mindjart meglatjuk, mert most fog ebedelni. Lehet, hogy most jon ki rajta a faradsag az utazas utan, mivel mar masfel oraja alszik es ilyenkor max. 1 orat szokott.
Tenyleg mar akartam toletek kerdezni, hogy ti mikor allitottatok at a babakat a nappali 1-szeri alvasra? Az egyik baratnom lanya, aki csak 2 hettel idosebb Lollinal, mar csak du. alszik, de. mar nem. Szerintem Lollinak az meg keves lenne. O meg ketszer alszik nappal.
Meg lesz egy csomo kerdesem, de most mennem kell.
Remelem, masoknak is megjon a kedve az irashoz, mert nekem nagyon hianyoznak a beszamoloitok!