Új privát üzeneted érkezett!

Edith:
Én is 6 hónapról tudok, ha különnyíló fagyasztóban tárolod. Nekem majdnem az összeset ki kellett dobálnom aztán, mert csak a tejpéphez használtam. Cumisüvegbôl soha nem adtam neki, mert mindig ott voltam én is. Egyébként ma reggel megpróbáltuk, és volt tej! Így aztán lehet, hogy visszaállunk a napi 2-re.

Bogyó:
Azért az Árkádban is vannak finom torták! Van ott egy Szamos Marcipán cukrászda, nem?

Rita:
De jó, hogy írsz néha! Tomiról nem tudsz képet mutatni?

Jaj képzeljétek, van új gépünk (fényképezô), már tanulmányozom, csak az a baj, hogy kicsinyíteni úgysem tudok, de majd mailben küldök.
zsuzsi 81

Kép

Ugy megorultem, hogy ennyien irtatok!

Rita, tegnapelott gondoltam rad, hogy regen is irtal, meg skype-on se beszeltunk mar egy ideje. Mostanaban nagyon keveset voltam skype-on, mivel Lolli beteg is volt, meg keszulodtunk az utazasra.

Edith, nagyon orulok, hogy ilyen jol alakul nalatok a szopi. Ha lesz Lollinak kistesoja, en is fel fogok keresni egy tanacsadot, hatha tud majd rajtunk segiteni.

Molli, nagyon sajnalom, hogy ilyen borzalmakban volt reszetek. A Heim Pal Korhazrol nem nagyon hallottam velemelnyeket, de a Betesdarol eddig meg csak jokat hallottam. Lehet, hogy azzal jobban jartatok volna.

Bogyo, en ma este allok neki a torta keszitesnek, nem tudom, hogy Lollinak fog-e izleni, mert o inkabb gyumolcsos. Bar azt is teszek a tortajara.

Egyebkent nagyon jol erezzuk magunkat itthon, csak az idojaras lehetne egy kicsit jobb. Lolli egyre tobb szot mond. A tik-tak-bol a tak megy, a kapcsolobol a kap, akkor meg mondja, hogy kék. Nagy "konyvolvasok" lettunk. Sok konyvet kapott mostanaban es nagyon lapozgatja es nezegeti azokat. Iszonyu sokat mozog, foleg ugral (ulve), ugyhogy vigyaznunk kell, hogy eves utan rogton ne vegyuk ki a szekebol, kulonben nagy bukasok vannak, mivel jol felrazza a gyomrat.

Holnap nem leszunk gepkozelben, ugyhogy REKUSNAK MOST SZERETNENK NAGYON SOK BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANNI.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Szokas szerint nehany sor kimaradt. :)

Zsuzsi, nagyon irigyellek, hogy ilyen sokaig sikerult szopiznotok, de ezek szerint meg lehet, hogy nincs is vege. :D

Kicsiand, ti hogy vagytok?

KépKép
olive

LOLLINAK és RÉKUSNAK nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Ezt még le kell írnom, mielôtt lefekszem:
Este, mikor leraktam Alidát, kimentem a konyhába Gyulát felhívni. Miközben beszéltünk, hallottam, hogy neszezik, de mivel gyakran beszélget még elalvás elôtt, gondoltam, minden rendben. Mikor letettük a telefont, hívott engem. Beléptem a szobájába, és nem akartam hinni a szememnek: Alida anyaszült meztelenül állt az ágyában!! Még a pelenkáját is levette, és azt hajtogatta, hogy kakis a puncija! Szerencsére se pisi, se kaki nem volt. Aztán nagyon-nagyon nehezen sikerült lebeszélnem arról, hogy most kezdjünk játszani, csitítgattam, altattam, stb, stb. Mikor kijöttem, el sem mertem mozdulni hallótásvolságon kívülre, míg el nem aludt. Aztán most, az elôbb nyuszi-minôségemben besettenkedtem a hálószobába, és mit látok? Alida meztelen felsôtesttel alszik! Valahogy hangtalanul kibújt! Remélem, hogy holnapra megszárad az egyetlen zsák, amit még nem nôtt ki, és nem fogja azt is megtanulni kinyitni. Az utóbbi két napban elég nehezen megy az elalvás, lehet, hogy most egy ilyen korszak köszönt be?

Jó éjt mindenkinek
zsuzsi 81

RÉKÁNAK ÉS LOLLINAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép
mölli

Kép RÉKÁNAK ÉS LOLLINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

RÉKA, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :) :) :)
Kép

LOLLIT IS ISTEN ÉLTESSE SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!! :) :) :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép Sok-sok boldog születésnapot kivánunk Lollinak és Rékának!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Én is szeretnék Nagyon Boldog Szülinapot kívánni

Rékusnak és Lollinak!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Zsuzsi,

ismerős ez a vetkőzés, Tomi is újabban vetkőzik, és meztelenül akar szaladgálni :) Két órval a fürdés előtt nekiáll vetkőzni, alig lehet lebeszélni, hogy még nem fürdünk.

Képeket sajnos nem tudok felrakni, mert megint rossz a gépünk, amin vannak, ez egy másik gép.

mindenkinek puszi

Rita & Tomi
Kép
ritike

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS LOLLINAK, ÉS RÉKUSNAK!!!!

Kép

bogyo75

Sziasztok!

Koszonjuk a koszonteseket. Mi is sok boldságot kivanunk a szulinaposoknak!!!!!!!!!!
Jol vagyunk mindannyian, majd jelentkezem es irok magunkrol picit. Kepeket is teszek fel.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

... és elkezdődtek a szürke hétköznapok... :roll:

Etterke, nagyon várom a beszámolót rólatok. Ne haragudj, hoyg még mindig adós vagyok a válasszal, de ahogy időm engedi, rögtön válaszolok. :) Tegyél majd új képeket is fel! :)

Rita, olyan jó hallani felőletek! Hát, biztos nagy kópé már Tomi is! :wink: Olyan szívesen néznék róla képeket! Az elején, a manók születése után mindegyikről tartottam néhány képet. De mióta gépet cseréltünk már nincsenek meg. :roll: :(
Te hogy vagy? Norbi még mindig sokat van távol?

Zsuzsi, akkor úgy látszik, iklyen vetkőzős korszakuk ez a manóknak. Mert Kriszta is szokott. Igaz, a reggeli vetkőzésről (remélem) leszoktattam, mert sokszor jéghidegen találtam rá reggel, bár ő csak ébredés után bújt ki a zsákból és pizsiből. Most viszont tologatja le a nadrágját, harisnyáját, mondván, hoyg pisilnie/kakilnia kell. De igaz, ezt van, hoyg csak olyankor mondja, amikor én észreveszem. Lehet, hoyg ő akkor kezd vetkőzni, amikor az ingert érzi, de simán beleereszti a pelusba, és szépen belefeledkezik a vetkőzés játékába. :)

Julcsi, örülök, hoyg mégiscsak sikerült tortát venni. És hoyg Áki örült az ajándékainak! :)

Olive, megvolt a buli? Ízlett Lollinak a torta?

Nóri, ti készültök ünnepelni? Hisz nálatok duplán van amit! :wink:
Azért én sem állok rosszul, 4 nappal a szülinapom előtt jött világra Kriszta! :D

Mi amúgy jól vagyunk, Boró szopizik ügyesen, nő, fejlődik, már nagyon kis értelmes, megfogja a zenélő-forgóján a macikat és rázogatja, mondikál nekik, amúgy angyali kislány, ha nincs baja, abszolút nem sír. Órarendet csinált magának, bár nem működik svájci pontossággal :wink: , amit nem is szeretnék, de ha jóllakik, akkor általában bírja a 2,5-3 órát, ha elalszik pedig lehet még többet is. Képzeljétek, csak háromnaponta szokott kakilni :shock: :D , de még véletlenül sincs közben kaki. Van cumija, ami nem jó, de nincs mit tennem, mert amikor csak cumizbni akar a mell nem jó neki. Illetve, szeretné, de ahogy megy is valami belőle, kiköpi, a tej meg jól nyakonönti, és általában ilyenkor szokott hányni is, ha eszik, amikor nem kell.
Krisztával is "elégedett vagyok". Bár szokott néha hisztizni, azért nincs baj vele. Visszatért a régi kerékvágásba. Boróval nagyon gondoskodó és rengeteget simogatja, puszilgatja, odabújik mellé és vigasztalja, ha sír, amíg én elkészülök a szopihoz.
Ezenkívül be nem áll a szája, állandóan mond valamit vagy énekel, mókázik, táncol, ugrándozik. Enni mostanában rosszuil eszik, de biztos nem hal éhen. Erőltetni nem is tudom, de nem is akarom. Aztán van, hogy jól belakik valamiből, de úgy, hoyg még az én részemet is megeszi. :lol: :lol: :lol: Kb. ennyi rólunk.
JA, még annyi, hogy vasárnap konfirmálási ebéden-mulatságban voltunk, és mindkét csaj nagyon jól bírta. Csak este 10 után érkeztünk haza. Érdekes módon Borót nem zavarta sem az idegen hely, sem a tömeg, de még a nagy hangzavar sem. Sokat voltunk kinn is aznap (ami számu(n)kra nagy kincs), nagyon szépen sütött a nap. Bezzeg tegnap már csorgott az eső és ma is oylan szürke minden! :(

NA, felkelt a kicsi, a nagy pedig hírül adta: "felkelt kicsi Bolóka". :D :D :D
Szép hetet mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Képek, de kicsit sok leszek, bocs':
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Itt pedig az unokatesóm "felavatása" zajlik. :D Mindenkit, aki konfirmált, hárosmszor feldobnak a levegőbe. Igaz, Szidit legalább 6x feldobták, mire meglett ez a jól sikerült kép! :lol: :lol: :lol:
Kép

MOndtam én, hoyg sok leszek :oops: , de most már tűnök is... :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Képekből sosem sok :lol:
Edit! Nagyon csinosak a lánykáid! Boró igazi kis húsgombóc! Kriszta pedig hogy mulat! Rengeteget dúsult a haja is. Növesztitek mostmár?
Örülök, hogy a szopi helyrezökkent. Remélem, te sem görcsölsz és kételkedsz mostmár magadban! :wink:

Mi dögrováson voltunk Húsvét alatt :cry: Lilcsi vasárnap hányt, utána nem evett, nem ivott. Pedig mamához mentünk ebédre. Este azért adtam neki kakaót, mert kérte. Ki is jött belőle :cry: Tegnap szintén nem evett, de már iszogatott. Viszont reggeli után meg én lettem rosszul, végül a délutánt én is a wc-n töltöttem és "énekeltem a nagy fehér mikrofonba"Kép Most már jobb, de még csak teán-kekszen élek. Lilcsi meg kekszet evett, mielőtt elvittem bölcsibe, remélem, nála sincsen baj azóta sem.

Szülinapozás most nem lesz nagy, mert hétvégén tartottuk volna, de a meghívandók 3/4-e nem ér rá, így áttettem jövő hétvégére. Most majd csak én sütök tortát (ezt még elbénázhatom :oops: ), meg persze az ajándékokat odaadom :lol:

Nekem meg segítségem volt a mosásnál Lilcsinek az öltözés megy...igaz, elég érdekes a stílusa, majd még csiszolok rajta :lol: Kép Kép Kép

Olive! Kellemes itt tartózkodást! Ez az idő nekünk sem tetszik, de hát....

Julcsi! Múltkor jól eltűntél msn-ről! Áki büntetésben van még? Hogy próbálod fegyelmezni?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Most csak azért jöttem, hoyg megosszam ezt veletek: http://www.videoplayer.hu/videos/play/148808

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

DRÁGA NÓRI, ÉS LILCSI. NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK, MINDKETTŐTÖKNEK!!!!

Kép

Kép

bogyo75

Drága Julcsi :lol: ! Köszönjük!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mi sem szeretnénk lemaradni... :wink:

Nóri, Isten éltessen sokáig erőben, egészségben, és legyen még sok-sok örömöd gyönyörű kislányodban! :)
Kép

Lilcsi, Boldog szülinapot Neked is, finom tortát, sok szép ajándékot kívánunk! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Köszi! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Isten éltesse sokáig anyát és lányát! :lol:
Nóri, Lilcsi sok együtt töltött boldog szülinapot kivánunk!
Kép

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Mindjart itt vannak a baratnomek Siofokrol, csak gyorsan SOK BOLDOG SZULINAPOT SZERETNENK KIVANNI NORINAK ES LILCSINEK!
Nori, olyan szep ajandekot nem kapsz, mint ket eve, de azert remelem az idei is szep szulinap lesz. :)

Torta milyen lett? Majd kerunk kepeket! Tudom, nekem is kene felraknom, de meg nem tudtam kicsinyiteni.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

NÓRI és LILCSI! Nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!
zsuzsi 81

Sziasztok!

már megint rossz volt a gépünk, csak most hozuk vissza.

NÓRI és Lilcsi!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!

Mostmár tényleg rakok fel majd képet, de most megint nincs idegrendszerem kicsinyítgetni.
Kicsit (nagyon) összecsaptak a fejünk felett a hullámok több szempontból, de most nem részletezem. csak kilábalunk belőlük.
épp ezért szétmegy a fejem.

Edit, csak nem 5-én van a szülinapod? Képzeld, az enyém negyedikén! Norbi nem lesz itthon a szülinapomon :roll: :(
megint. Tomién sem volt. Én ezen nem tudok túllépni, szarul érint.

Nagyon aranyosak a csajok a képeken, Lilcsi, Kriszta és Boróka.

na jó éjt, megyek

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Lollinak, és Rékának utólag kívánunk sok boldogságot!

Nóri, Lilcsi boldog szülinapot nektek!

Végre mi is előkerültünk! A húsvét jól telt, végre apa is velünk volt! (Nem dolgozott.) Reginával készítettünk fészket a nyuszinak, abba hozta az ajándékot. Persze jó nagy volt az öröm, hogy az Ő kis alkotását megtisztelte a nyuszi. Vasárnap felmentünk Dobógókőre, nagy bánatunkra szánkót nem vittünk, pedig érdemes lett volna, de szerencsére találkoztunk ismerősökkel, akiknek több esze volt mint nekünk, náluk volt szánkó, és a Regina felülhetett a kislányuk mögé. Uhyhogy egy jót szánkózott, és el is ment a nap.
Hétfőn persze jőttek a locsolók, persze a lányom azt is nagyon élvezte,pláne mikor átadta a tojásokat a locsolóknak. Azután jőttek a takarítós hétköznapok. Na meg persze a rohangálás ide-oda. Csak mostanra nyugodott meg egy picit az életünk.

Rita!

Sokszor a Zoli is hiányzik az ünnepekről, én is szomorú vagyok miatta, de tudom azt is, hogy neki rosszabb mert nem csak hogy nincs velünk, de még hozzá bűntudat is társul.

szirwen1

Edith:
Nagyon édesek a lánykáid! Boróka is már olyan ügyes, és persze gyönyörü!

Nóri:
Látom, Lilcsi is mindenben segít. Alida inkább teregetni szeret, meg persze nézni a ruhákat, ahogy forognak a gépben. (elöltöltôs a gépünk)

Szilvi:
Örülök, hogy Nektek is jól teltek az ünnepek. Mi most csak kettesben voltunk Alidával (Gyula a "bányában"), és pont, mikor kedden utaztunk, elkapott minket a hóvihar. Minden tiszta fehér volt!

Rita:
A húgom is 4-én született! Egyik nôvérem pedig 8-án!
Sajnálom, hogy gondok vannak, remélem sikerül kilábalni.

Szép napot!
zsuzsi 81

ZALÁNNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Zalánnak mi is boldg névnapot kívánunk!!! :) :) :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

KRISZTÁNAK nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Zalánnak utólag boldog névnapot!

Úgy látszik, már csak jókívánságokra szorítkozunk...

Én most megint nagyon be vagyok fogva, a héten nem is nagyon tudok jönni. Jövô kedden pedig Gyula elutazik két hétre Kanadába, ráadásul még a gépet is elviszi magával. Azért addig igyekszem még benézni.

Sok puszi
zsuzsi 81

BOLDOG SZÜLINAPOT, KRISZTA!

Kép
mölli

Kicsi Kriszta Viola! Isten éltessen nagyon sokáig, legyél mindig boldog, egészséges! Boldog születésnapot kivánunk! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Kriszta baba, sok boldog szülinapot!

Zalán babának, meg utólag, boldog névnapot!

szirwen1

KRISZTA!!
Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Lányok, nagyon köszönjük mindenkinek a köszöntéseket! :) Krisztának megmutattam az összes üdvözlőlapot, majd' kiugrott a bőréből örömében és mondogatta: maci, egélke, vijág. :D :D :D

Átadtam neki egy ajándékocskát, az egyiket a két fapuzzle közül, mot azzal foglalatoskodik. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép

KRISZTA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! LÉGY MINDIG ILYEN VIDÁM, MINT MOST!!!!
Puszi Julcsi

bogyo75

Julcsi, neked is nagyon köszi. :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mi van lányok, miért nem ír senki? Tényleg, lassan csak a köszöntésekre szorítkozunk! :(

Én most azt hiszem, nagyon rossz leszek, de felteszem a kérdést, ami régóta foglalkoztat engem: egyáltalán érdekel még itt valakit, hogy a másikkal mi történik?
Mert az egy dolog, hogy a családi "szennyest" senki sem teregeti ki, legalábbis nem teljességében, de a manókról azért lehetne és lenne is mit írni, gondolom. Illetve felvetni témákat, amihez mindenki hozzászólhatna. Mint régen... :roll:
Az igaz, hoyg nekem most feleannyi időm sincs, mint eddig, és ha gép elé ülök, általában a naplót igyekszem írni, de azért benlzek a fórumra is, mert ÉRDEKEL, hogy kivel mi történik, milyen öröme van, hoyg együtt örülhessek vele, vagy ha bánata van, akkor lelket öntsek belé, bátorítsam.
De sajnos, itt már nem igazán erről szólnak a dolgok. :( Én őszintén sajnálom, mert jó kis csapat voltunk. :cry: :cry: :cry:

Puszilok mindenkit. :) Én azért még be-benézek. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép

Sziasztok!

Utolag, de annal nagyobb szeretettel kivanunk Zalannak sok boldog nevnapot es Krisztanak sok boldog szulinapot!

Tegnap utaztunk vissza Angliaba, nagyon faraszto napunk volt. Igaz, hogy repulovel jottunk, de megallapitottuk, hogy sokkal farasztobb, mint kocsival. Raadasul volt 3 kilo tulsulyunk is es fizetnunk kellett erte majdnem 8000 Ft-ot. Regen fejenkent masfel kilo tulsulyert egyaltalan nem szoltak, de most nagyon bekemenyitettek. Meg szerencse, hogy taxiert nem kellett fizetnunk itt Angliaban, mert az is lett volna meg kb. 10 e Ft. A baratnomek jottek ertunk a repterre es hazahoztak minket. Egyebkent Lolli jol viselte az utazast, csak mi faradtunk el nagyon. O elvezte is, mert sok ember volt a repulon, repteren es mindenkivel ismerkedett. Volt egy ket eves kisfiu is, aki ahanyszor elszaladt Lolli mellett, megallt es ket kezeben tartva Lolli fejecskejet, lenyomott neki egy csokot. Olyan edesek voltak. :lol: A repulozesben az a rossz, hogy nem Pest kornyekiek vagyunk, igy fel is kell utazi Pestre. Anyukamek Suzukiajaba viszont nem ferunk el a borondokkel, babakocsival, ugyhogy maskepp kell eljutnunk a repterre. A vonatozas is bonyolul ennyi csomaggal, meg a palyaudvarrol meg taxizni is kene, ugyhogy egyszerubb es olcsobb repteri minibusszal felutazni. Az viszont csak napi haromszor megy es a mi gepunk hiaba csak este 6-kor indult, fel kellett mennunk a hajnali fel 6-os minibusszal, mivel a kovetkezovel lekestuk volna a repulot. Szerencsere vannak Pesten baratnoim, ugyhogy nem ucsorogtunk 6 orat a repteren, hanem elmentunk hozzajuk.

Most csak roviden ennyi rolunk, meg vissza se tudtalak olvasni titeket, csak eszembe jutott, hogy volt egy nevnaposunk es egy szulinaposunk mostanaban. :)

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Most olvastam vissza a hozzaszolasokat es szomuran lattam, hogy nincs tul sok es ahogy Edith is irta, a babakrol semmi, csak koszontesek. :(

Mivel Lolli most alszik, gondoltam, akkor en irok nehany sor beszamolot. Fenykepeket meg nem tudok mutatni, mivel retusalasra szorulnak, meg meg nincsenek is letoltve a gepre. Viszont lesz majd egy-ket nagyon jo, ugyhogy majd, ha elkeszulok veluk, kuldom. Amikor en kicsi voltam, anyukamek minden evben a szulinapom kornyeken elvittek fenykepeszhez. A ferjem eroskodott, hogy mi is vigyuk el Lollit, mert o nem tud rola olyan jo kis profi kepeket csinalni, mivel az osszes felszerelese (hatter, lampak, stb.) a garazsban vannak valahol. Mar lassan egy eve, hogy koltoztunk, de meg mindig nem tudtunk mindent kipakolni. Mivel azota csak eskuvoket fenykepezett, ez a felszereles nem kellett. Mar itt Angliaban el akartuk vinni fenykepeszhez, de nem jott ossze. Azt mondta a ficko, hogy 5-kor zar, ehhez kepest mar 4 orakor, amikor mi mentunk, nem volt ott. Aztan gondoltuk, elvisszuk majd otthon, ott olcsobb is. Erre a csajszi, aki az eskuvonket fenykepezte, meg nem dolgozik, mivel 3 honapos babaja van. Mahoz meg nem akartuk vinni, mivel a tobbi fenykepesz munkaja nem tetszik Nigelnek. Mondtam is neki, hogy latod, senki sem akarja, hogy egy idegen fenykepesz fenykepezze a lanyodat! Ugyhogy vegul belefogott o, otthon anyukameknal. Szerintem nagyon jok lettek a kepek, bar o morgott, mert nem volt hozza meg a profi felszereles, sot meg a gepe sem volt ott, kenytelen volt anyukamek fenykepezojevel dolgozni. Szerintem igy is nagyon jo kepeket csinalt. A hatter meg egy feher lepedo volt. :lol: A "modellel" volt a legtobb baj, mivel nem akart a fenykepezesre koncentralni. Allandoan ramolta a kellekeket es ki akart maszni a kepbol. :lol:

Mindjart folytatom, csak megnezem a kisasszonyt, hogy ebredezik-e.

KépKép
olive

Meg nagyon durmol a lany, ugyhogy akkor folytatom.

Nagyon jo volt otthon, csak iszonyu keves volt a 2 het. Legalabb 1 honap kellett volna ahhoz, hogy mindenkivel tudjunk talalkozni es mindent elintezzunk. En egyfolytaban rohangaltam, szegeny Lolli nem sokat latott engem, de ugy tunt, nem is nagyon hianyoztam neki. Nagyon elvolt a szuleimmel es az apjaval. Erdekes, hogy itt Angliaban semmi ujat nem akart nyujtani nekunk. Maszni is csak olyan kommandos stilusu kuszasban tortent, fel sem allt, stb. Otthon meg par napon belul felallt, rendesen maszott, sot kapaszkodva meg nehany lepest is megtett. Lehet, hogy a nagyszuloknek tartalekolta a "tudomanyat"? :wink:

Az evessel egyaltalan nem volt gond, otthon az osszes Kecskemeti bebietelt es Milupa tejpepet megette. Na, meg a kis torkos, hiaba volt tele a gyomra, ha mi ettunk, akkor neki mindenkeppen bele kellett nyalnia a mi kajankba is. Egyszer, amikor vendegsegben voltunk es tortat ettem, minden falat utan belenyalt az enyembe es amikor elfogyott, teljesen meg volt sertodve, hogy nincs tobb nyalakodast. Le akarta ramolni az asztalrol a tortat, ugyhogy kenytelen voltam meg egy szeletet enni, hogy o ujra nyalakodhasson. A kiloimnak igen jot tett. :roll:

Vittem haza egy angol bebietelt, hogy megmutassam a szuleimnek, mennyire utalja. Nem hittek el nekem, hogy ennyire nem szereti az angol kajat. Apukam etette es 3 falat utan abba is hagyta, mert mar oklendezett. Minden falat utan teljes testevel beleborzongott es a harmadik falat utan meg majdem hanyt. Apukam is belekostolt, aztan azt mondta, hogy tulajdonkeppen nem csodalkozik, tenyleg ramaty ize van. :roll:
Csak most meg attol felek, hogy a hazi kosztot nem fogja enni, mivel otthon nagyreszt uveges kajat evett. Na, mindjart meglatjuk, mert most fog ebedelni. Lehet, hogy most jon ki rajta a faradsag az utazas utan, mivel mar masfel oraja alszik es ilyenkor max. 1 orat szokott.

Tenyleg mar akartam toletek kerdezni, hogy ti mikor allitottatok at a babakat a nappali 1-szeri alvasra? Az egyik baratnom lanya, aki csak 2 hettel idosebb Lollinal, mar csak du. alszik, de. mar nem. Szerintem Lollinak az meg keves lenne. O meg ketszer alszik nappal.

Meg lesz egy csomo kerdesem, de most mennem kell.

Remelem, masoknak is megjon a kedve az irashoz, mert nekem nagyon hianyoznak a beszamoloitok!

KépKép
olive

Sziasztok!

Először is Boldog Névnapot Kívánok Zalánnak, és Boldog Szülinapot
Krisztának!!!

Igazatok van, de én sokkal kevesebbet vagyok gépnél, mint régebben, így csak általában átfutom időnként a fórumot, meg a leveleimet.

Tomitól alig tudok valamit csinálni, mindig a nyomomban van, van amikor segít, de az esetek 90%-ában olyanokat csinál, hogy mindig el kell őt vinni onnan, és így inkább hátrébb vagyok mint előre. Most, hogy jó idő van, egész de kint vagyunk, amikor alszik főzök, házimunkázok, stb.

Illetve tegnaptól visszamentem dolgozni, heti két napra a munkahelyemre, szerencsém volt, hogy visszahívtak, és így jó nekik, mert több napot nem tudtam volna vállalni, a pénz meg kell.
Anyukám vigyáz addig Tomira. még bele kell jönnünk az új rendszerbe.

mennem kell, puszi

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Akkor én is idesunnyogok már... :oops:

Amúgy most vettem észre, hogy a szülinapi képeket nem is tettem fel ide...
Kép Kép Kép Kép Kép
A torta olyan lett, mint a Snickers...csúnya, de finom! A máz nagyon kemény lett, így nem lehetett szépen elkenni rajta, rücskös lett :roll:

Lilcsi amúgy jól van, éli a bölcsisek vidám, játékos életét :lol: És sokat fejlődött, mióta oda jár, uakkor sok rosszaság is ráragadt :? De ez nem baj végülis, lesz ez még rosszabb is, magától is. Pl. legóból remekül tud puskát építeni és azzal szaladgál itthon, furcsa hangokat kiadva közben. Vagy rászokott, hogy lehasal a földre és úgy játszik. Ami persze így első olvasatra nem is baj - gondolhatjátok, ha ezt itthon a játszós ruhájában műveli...de képes a legszebb ruhájában is az utcán ezt tenni, ha megállunk valahol, vagy pucéran, fürdés előtt a parkettán. Brrr...
De emellett szépen mutogatja a mondókákat. Mondani is mondja, csak abból még nem lehet ráismerni :lol: De a Töröm, töröm a mákot, a Csip-csip-csóka, Kicsi vagyok én, a Hej, Gyula, Gyula már remekül megy, ő szokott kezdeményezni.
Az éjszakáink változók azóta is. Vannak napok, olyan 5-6 egymásután havonta, amikor visítva, sírva ébred, rámhozva a frászt is. Már próbáltam összefüggésbe hozni a Holddal is, de semmi....és a foga sem lehet, mert hát az így jönne szakaszosan?
A motorozás a sláger már hetek óta. Előtte is szerette, de csak itthon koptatta. De mostmár ott tartunk, hogy azzal jön le a kocsiig, ott betesszük, elmegyünk a bölcsiig, kocsiból ki és azzal megyünk a bölcsiig. Kb. 20 métert. :roll: Sokszor megőrjít vele. Itthon már száműzve van a bejárati ajtó elé. Mármint a motor.

Én meg ugye nem tudtam visszamenni dolgozni, így most fel is mondtam a cégnek....minek húzzuk, mint a rétestésztát? Később sem tudna visszavenni egy műszakban, és ha most munkanélkülit kapok, az még mindig több, mint a gyes :evil: De az lenne a legjobb, ha lenne állásom, mert már borzasztóan unok itthon henyélni. De sajnos 1 műszakos munkarend nagyon kevés helyen van, és oda sem a kisgyerekeseket keresik. Arról nem is beszélve, hogy egyedülálló vagyok. De erről már mélyen hallgatok, sőt, még púderezem is a dolgot... :oops:

De a szolnoki Obi is kakiban van, még várhatók ebocsájtások is, és a többieket meg csak 6 órára jelentik be ezután.

Iszonyú ez a gazdasági helyzet :cry: Az összes környező ex-szoci ország virágzik, nálunk mindig elbaltáznak valamit :evil:
Barátnőm kint van Bristolban, mondta, csalogatott, hogy tudja, hogy gyerekkel nehéz, de kint sokkal több a lehetőség. De én már öregnek érzem magam ekkora váltáshoz. Meg anyumat nem hagynám itthon. :(

Olive! Én nem állítottam át Lilcsit napi 1x-i alvásra...átállította magát :lol: Sztem észre fogod venni, ha Lolli is azt akarja :wink:
És hogy evett Lolli? Mert én meg úgy olvastam és tapasztaltam is, hogy amelyik gyerek megkóstolja a házi kosztot, ami azért valljuk be, sokkal ízletesebb, már nem nagyon akarja az ízetlen bébikajákonzerveket.
VÁRJUK A MŰVÉSZFOTÓKAT!!

Edit! Hát nektek hogy telt a szülinap? Várjuk a nagylányról is a képeket! Meg azért a kicsiről is :roll: :lol: .
Holnap meg megint nagykanállal esztek? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Most csak gyorsan pár sort:
Nóri, még nem ünnepeltük meg Kriszta szülinapját, szombaton tartjuk az enyémmel egyszerre. :)
Most éppen azért ültem ide, hyog írjam ki a tortareceptet és írjam öszze a vásárolni való hozzávalókat. Holnap már szeretném, ha teljesen készen lenne a torta. Hogy szombaton már csak a házat kelljen összekapni és készülődni. :)

Nagyon aranyos Lilcsi a képeken, és mennyire örült a furulyának! Tudja is valamennyire használni? A torta jólnézett ki. Te sütötted, és Snickers a neve? :shock: Csak azért lepődtem meg, mert múlt héten "tanultam" én is egy Snickers nevű sütit. Nagyon finom, pontosan oylan, mint a Snickers csoki.

Olive, én is várom a képeket Lolliról. :) Akkor összességében véve jól telt otthon! :9 Remélem, nincs gond a kajálással és ismét ízlik Lollinak a házikoszt. :)

Rita, az nagyon jó, hyog visszavettek részmunkaidőre! :) Így te is fellélegezhetsz egy kcisit és mégis Tomival is tölthetsz sok időt. :) Nagyon várom róla a képeket. Biztos nagyon nagy fiú lett már!!! És az nagyon rossz lehet, hyog a párod olyan sokat van távol! Megértem, hoyg kivagy már az egyedülléttől. :roll: Kitartás, biztos ő sem jókedvéből teszi. Na, csak bátorítani akarlak egy kicsit. :)

Puszilok mindenkit! :)

Azért teljesen más érzés úgy jönni, hoyg olvashatok néhány tisztességes bejegyzést. Ahoyg lejérnak a szülinapok, jövök én is kicsit bővebben. Ígérem. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit! Milyen tortát csinálsz/tál? Én a www.sutigyar.hu-n, ami van csokoládétorta, azt csináltam. Nem Snickers :lol: Milyen az? Jó mogyorós meg karamelles? Csak a máza miatt lett csúnya, azért írtam....

Furulyát=fujaja tudja fújni, de tudni kell, hogy ez egy gagyi furulya :? Persze ez a csomagolására nem volt ráírva. Akárhogy, és akármennyi lyukát befogom, mindig ugyanaz a hang jön ki belőle :evil:
A nyelvével is szokta rezegtetni, az nagyon tetszik neki -meg nekem is- és jókat kacagunk olyankor :lol:

Klassz lett Boró vonalzója is!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, Edit! Azt meg nem is írtam....Dóra meg szolnoki :lol: Nem is tudtam, most tudtam meg a napokban, mert egy itteni topiklakónak is gonjai vannak, és egy másik csaj írta neki, hogy hívja fel a Dórát, mert az úgyis szolnoki :lol: Kicsi a világ... :wink: ...kár, hogy Lilcsi idejében még nem "praktizált"

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Fogok neki tortát sütni... de még kávézom. :D

Nóri, én sima vaníliakrémes, tejszínhabos tortát készítek, de Micimackónak szeretném "álcázni" :wink: . Én a www.mesetorta.hu oldalon található recept szerint készítem a krémet, a piskótát a sajátom szerint. Ás céklával színesített tejszínhabbal vonom be. Mármint aami piros, azt céklával, ami sárga, még nem tudom, mivel színezem. Gondoltam, megpróbálom répával :P , ha meg nem fest az rendesen, marad az étkezési színező, de azt nem szeretem.
A Snickers süti csudafinom, és dióval készül és igen, karamellkrémmel, pedig meg mertem volna esküdni, hogy mogyoró van benne. :)

Dóra: már több, mint egy hete kellene írnom neki, de nem jutottam odáig. No meg, már úgy érzem, nincs problémánk, a kérdéseimet is feltettem, de azért mindenképpen írok még.
Amúgy sokszor derül ki, hogy milyen kicsi ez a nagyvilág! :D

Na, megittam a (gabona-cikória) kávémat! Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, és végre ki tudtam cselezni a dolgokat :P , hogy Borónak is azon az oldalon kreáljak vonalzót. Eddig nem fért a két kód az aláíráshoz. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ezt elfelejtettem... :P
Ilyen "frizurát" csinált nekem a húgom:
Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mármint a színét kell nézni... 8) a formáján csak a keresztelőre lesz módosítva. :roll: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Rózsaszín melír? Nem rossz! De én a hosszán is elcsodálkoztam, nem tudtam, hogy így megnőtt...pedig feletted is múlik az idő, nem csaj a lányok öregednek :wink: :lol:
Nekem is menni kéne vágatni, de még várok vele. Májusban osztálytalálkozónk lesz, majd arra....

Valami narancs, vagy jaffaszörppel nem lehet színezni a habot?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?