Efinek kívánok sok boldog szülinapot! (miért nincs egy virág se?)
Lányok, nézzétek el ezt az össze-vissza írást, mert közben, ahogy olvastalak csütörtöktől, úgy írtam, aztán beszúrtam az előzőleg megírott szövegbe ezt-azt. Hát ilyen lett
Erika, nagy sztár a fiad! Gratula! Kérdésedre, ki melyik országba költözne, az én legreálisabb álmom Erdélyországba vezet. De egy-egy évig legalább laknék Új-Zélandon, Ausztráliában, kipróbálnám, milyen az élet Indiában és más egzotikus országban…
DGabi, gratulálok a bébiszitterhez, drukkolok, hogy beváljon. Mi böjtöltünk-vagyis húst nem ettünk nagypénteken(kérdezted még akkor
) Annamari Gabinak szólít?
Oti, te legalább egy-egy nap tarthatnál "böjtöt" a fogyókúrában! Vagy fogadd el Géza javaslatát! Nem fog ártani
Írod, hogy Kristóf senkivel nem marad el szívesen. Én büszke vagyok arra a röpke órára, amit velem töltött
Norbi teljesen jól van,jár suliba?
Kata, látom ti is hazamentetek, megjöttetek már? Írj!
Eri, örömmel hallom, hogy mégis készültök haza! Remélem addig meggyógyulnak a gyerekek! Ha jutott időd a Született feleségekre, megírhatnád, mi fontos történt, mert én nem tudtam megnézni. Gratula a -8 kilóhoz! Gyógyulást!
Gyö, Kriszta a betéttel
És jó a pincéred is
Látom egymást nevelgetitek kiabálási ügyekben
Én is nagyon ordítottam a régi életemben, most már csak mérgesen szólok, de úgyis türelmetlennek titulálnak a fiaim.
Nusi, jó a privát énekesnőtök
Az aloe verára az a véleményem, hogy biztosan jó, viszont van legalább ezer gyógynövény még rajta kívül. Hogy volt ma a bölcsibe Lilikének?
Hajni, hogy vagytok? Túlélted a védőnőt?
Édy, akkor a lányod jólnevelt, ha idegnek előtt nem tombol
Vannak gyerekek, akik épp akkor szoktak „szerepelni”
CsGabi, Efi aztán locsolkodott rendesen! Nálunk csak Barni volt, ő 15 tojást gyűjtött. Az édességek már nem értek el hozzám
Csodás tortája volt Efinek! Aranyos mondásai vannak. A nagyobbik kislánynak a szeme teljesen az Efié