Új privát üzeneted érkezett!

A lepcson kell olbe venni, fel lemenni. Felfele jon egyedul.
En is abban remenykedek, hogy jobban hallgat egy idegenre, mint ram.
mayakarina

Sziasztok
A gyerekek úgy ahogy , jól vannak, nekem főa fejem, sürűsödnek a tennivalóim a suliban, és az orvoshoz is vissza kell mennem valamikor, csak volna rá időm.
Gyo az jó, ha meglocsoltak, engem senki sem locsolt meg, a férjem, fiam sem :( .
Az ünnepeket zárt ajtókkal töltöttük, én péntek este óta nem voltam ki a házból, de még az udvaron sem.
erif1

Miért nem locsoltak meg Erika? Ki kellett volna követeljed magadnak! Ha másként nem képesek :wink:

Amilyen odő van..és volt... :? Vasárnap ebédre voltunk hívva Anyóshoz,odamentünk s majd haza..semmi kiállítás,se Dinós,se Erdély..semmi..nem volt lelkierőm ebben a "jó" időben..

Itt a délutáni kávé-- Kép
gyö67

Közbe most nézem a szülinapos listát: CsGabi fiának Efinek 23-án volt a szülinapja..
Isten éltesse a fiadat, Gabi ! remélem lejárt már a büntetése :wink: Kép
gyö67

Sziasztok!
Itt is olyan ramaty idő van, Zsuzsannát alig tudtam hazahozni az oviból, majd elvitt a szél. Nálunk se szokott nagy csinnadratta lenni a locsolás, én kapok egy fél pohár vizet a fejemre :D , a leányoknak persze kijár a legjobb parfümöm... :lol: A kaput általában zárva tartjuk ilyenkor, mert jönnek hívatlan vendégek is. Aki hozzánk jön az előre szokott szólni, keresztfiam, jaj..komám nem szokott elfelejteni :oops: , aztán szomszéd és kész. Estére így is hányingerem van az összekavarodott szagoktól.
DGabi, örülök h.alakul a bébiszitter projekt, szerintem ne izgulj. A nagyleányom túltesz két fiún huncutságban, az óvodában vagy idegenebb környezetben nagyon jól tud "bírni magával". Jobb így, mintha fordítva lenne: idegenek előtt tombolni.
édy

Nálunk is az a baj,hogy Kriszta ha nem lát semmi gond vele..az óviban minden aktivításban benne van,vegyes csoport van,nagyok,kicsik egyben,minden érdekli,hamar tanúl stb. nonstop dícsérik. Itthon falra mászik szinte..egyfolytában "Mámi" ..néha az agyamra megy annyit mámizik..
Laci és Balázs azon szórakoznak,hogy nyafognak ők is,nekem,hogy mámiii és én akkor robbanok.. :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67

Jajj,és levittem ma egy kicsit,biciklizni akart,biciklistől vitte el a szél :lol:
kétszer olyan gyorsan haladt mint normálisan..fél óra se kellett azt mondta,menjünk haza,elég volt :lol: :lol:

Máskor lent aludna az udvaron,nem akar feljönni :lol:
gyö67

Gyo, en 1x megtiltottam Annamarianak, hogy ma'a'a'a'amiiiiizzon!!!
Mondtam, szolitson a nevemen! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tele volt a hocipom.
mayakarina

sziasztok!

http://www.youtube.com/watch?v=qq5Y4CvSQvU&NR=1

egyébként jól vagyunk,holnap már bölcsike....:) várom már,mert félek újra be kell szoktassam a drágámat,pedig annyíira szeretett menni,de most vhogy nem vágyik.
itt is nagyon hideg volt,én is mondtam,h mostmár menjünk fel,és csudák csudájára nem mondta Lili se ,h nem akar.....
nálunk ajaaaa ,ez megy egész nap,sőt mondja édessssssss aaaaajjjaaa.
a locsolkodás itt is elég ligthos volt,amit nem is bánok!
Vendég

Tamás engem is Gyöngyinek szólit..és nem szeretem ezt a megszólítást.Főleg,hogy nem én kértem rá,hanem anno,mikor óvis volt,nagyapámékkal lakott,csak 7végére jött haza,és "mámá" vagy "anyu" voltam neki,de nagyapám ugye nem szólíthatott se anyunak,se mámának,s az én fiam aki imádta a dédnagyapját,majmolta mindenben..Voltam fokozatosan mámából Döndi mámá,majd Döndike..Majd Gyöngyire alakult,és azóta is így tart..Én sokszor emiatt távolságtartónak érzem,és meg is mondtam neki. Mikor hízeleg,akkor visszavedlik bébibe és újra Döndi mámázik,így huszonévesen is :lol:

Nusi,Lilike erre a nótára ropja? :lol: Szerintem nem lesz baj majd a bölcsibe,ha odaértek..sokat volt otthon,elfelejtette már a drága,hogy ott milyen jó a pajtásokkal..
gyö67

Jó reggelt !! Itt a finom illatos kávééééééééé
Kép

Olyan hideg van mintha tél lenne !!! Brrrrr nem szeretem

MA megyünk vissza Kristóffal a tüdőgondozóba. Kiváncsi vagyok mit mondanak. Mindenkinek szép napot kivánok....
tiácska

Efinek boldog szulinapot kivanok!!!!
mayakarina

Tiacska, koszi a kavet! Remelem csak jo hireket mond a doki.
Itt is hideg van, esik az eso=szobafogsag lesz ma.

Gyo, irtam neked privit egy vhelyi vkirol. Itt a babaneten.
mayakarina

Jó reggelt lányok!

Boldog szülinapot Efi!

Nálunk mindenki anyázik! :D Engem nagyon zavarna, ha a nevemen szólítanának... :oops:

Oti! Szorítok, hogy jó híreid legyenek! :)

Megyek... még mindig nem pihentem ki azt a 2 majdnem átvirrasztott éjszakát. :( De most hogy a fiúk "munkában" vannak... hátha tudok még aluszkálni. :)

Ja, DGabi! Nem kell félni, hogy ha nem tudja felemelni a néni. Mindenkivel másként viselkednek a gyerekek. Még lehet móka is neki, hogy egyedül lépcsőzik, vagy egyedül csinál valamit Maya. :wink:
cshajni

Sziasztok !

Találtam egy kedves pincért aki jó kávét főz.
Hajni,előszőr is Neked ajánlom :lol:

Oti,drukkolok!

Kép
gyö67

Efinek boldog szülinapot jkívnunk!!!
Dgabi, Hajninak igaza van, lassan már egyedül is fel meg lemehet, elég a kezét fogni, élvezi is, legalábbis az enyémek szerettek lépcsőzni amint elindultak.
Az éjjel nem sokat aludtunk hűtőfürdőztük Csengét, 39,9 fokos láza volt, nyöszörgőt, alig tudtuk lenyomni a lázát erre meg Attila is újra belázasodott. Az dühít, hogy a tegnap azért nem vittem dokihoz őket, mert láztalanok voltak egész nap, játszódtak stb, erre éjjel eg ez történik. Most is láztalan mindkettő, de már kihívtam a dokit délutánra, mert nem bízom többet a nappali jó létben.
erif1

Sziasztok!!!!

Itt énnnnnnnn:):):) Gyöööö nagyon tetszik a pincérfiúúúúdddd!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boldog szülinapot Efinek!!!

Dgabi Hidd el ,(én se hittem ,de beláttam,és tapasztaltam) teljesen másképp viselkedik egy idegennel a gyerek,Lilike is szót fogad,nem uzsorázik,h ezt vagy azt vegyen a boltba a bnőm neki...stb.....tök ügyesek,és Maya is az lesz!....merthogy az is!....
Ami a cipelést illeti ,nálunk újra cipelteti magát a kis bárónőm:(...ma is vittem a kezembe a buszmegállóig,onnan meg a bölcsiig...de a néninél más lesz,mert Maya látja, h nem tudja vinni....áh nem ragozom,jó lesz.:)
ma mentünk bölcsibe hosszú ideje előszőr...hát nem annyira sietett be....:(...de azért a cumival már bátrabban ment....remélem délután jó kedve lesz...:)
reggel ugy szorította a nyakam,olyan álmos volt ,amíg öltöztettem,biztos nem volt még ébren. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erikaf jobbulást!
Vendég

Kép Kép Kép kedvenc képem Kép
Vendég

Jók a képek Nusi!!!!!!Köszi a jó kívánságot, remélem meggyógyulnak,mert szombaton indulnánk Vhelyre.
erif1

Sziasztok :)

Előkerültem én is :wink:

Köszönöm szépen Efi nevében is a köszöntéseket! Aranyosak vagytok, hogy eszetekbe jutott :D

Bocsánat, hogy nem kívántam senkinek Kellemes Húsvétot... Úgy mentünk haza, hogy igazán még pakolni sem volt lehetőségem. Lóri meglepett minket és péntek délben hazajött, így fé óra alatt összedobáltunk néhány ruhát és úsgyi :D
Csütörtökön vendégeink voltak későig... Szóval mentségem az van :oops: :P Bocsánat, mindenkitől!

Nekünk nagyon jól telt! Efi locsolkodni is járt, 30 piros tojás, 10 csokitojás és 6 nyuszi a gyűjtése :wink:

Látom Nektek betegségből is jutott, majdnem mindenkihez :cry: Sajnálom, és gyors gyógyulást kívánok minden betegnek!

Mindjárt jövök képekkel is :wink:
csega

Kép Emmával:
csega

Tortáznak: Kép
csega

Egyik ajándéka: Kép Szíve vágya :-)
csega

Szatmáron ez várta: Kép
csega

Kép
csega

És Eszter :-) Kép
csega

Már a csajokért megéri bulizni :wink: Kár, hogy egyik sem teljesen az enyém :cry: :lol:

Az ajándékait pedig mi választottuk... Görkori és roller! Hadd mozogjuon a lustaság :wink: :lol:

El sem hiszem Lányok: 5 éves lett, pedig mintha most született volna :?

Még két köszöntés, és egy évig nyugi van :lol: :D :wink: :twisted: :P
csega

Nekünk erről szólt elsősorban a Húsvét :) De ezt el kell még mondanom Nektek!

Hazafelé menet az autóban beszélgettünk, és azt mondta az én drágám: "Engem annyira szeret isten, hogy a születésnapomra tette a Húsvétot" :D :wink: Annyira éééédes volt :lol:

És még egy okosság: "A gólyák a mennybe kerülnek, mert ők a legkedvesebb madarak. Azért, mert a hosszú csőrükkel kihúzták Jézus kezéből a szöget" :o Ezen jól meglepődtem... Honnan jutnak ilyen gondolatok az eszükbe????
csega

Aranyosak a képek..Lilike is akkorát nőtt,Efi is már kész nagyfiú

Erika,remélem,meggyógyulnak a gyerekek mire mentek. :wink:
gyö67

Sziasztok !
Haza értünk 100 féle vizsgálatot csináltak , nagyon hősiensen viselte egy hiszti sirás semmi nem volt
Sajnos kapott gyógyszert az asztmájára. ez van

Efinek ! Kivánok Boldog szülinapot. Nagyon szép fiu.
Nusi ! A te lányod sem semmi :D

NA megyek Norbiért a suliba.
Gyö! NAgyon jó a kávé amit adtál :D :D :D :D :D
tiácska

Szia Gabi
Jó, hogy szerencsésen megjártátok az utat. Valóban annyira ügyesen jár a kisagyuk, hogy én is meglepődöm, még Csengén is aki nem tud ugyan még beszélni, de megértetti magát, ma pl. a pisis pelenkájának hozta a kukástasakot, hogy tegyük bele, a papucsomat mindig odahozza és feladja. Olyan kis drágák, nem?????
Nagy a fiad, jövőre Attila is 5 lesz, már most olyan nagynak tűnik, főleg a kis töpörtyünk mellett. Gabi akkor jön baba, ha készen álltok rá, a fogadására. Tessék kiköltözni a nappaliba már!!!!! :wink:
A leválás Efiről segíteni fog a baba jövetelében, no meg Efi is akkora már túl lesz azon, hogy nem vagytok annyira szorosan és nem úgy fogja érezni, hogy a kis tesó miatt.
erif1

Köszi Lányok :wink: :)

Erika, már kiköltöztünk :wink: :P De nem erőlködünk... Nem szeretnénk semmit erőltetni... Kicsit sóvárgunk, de tűrelemmel várunk ám :wink:

Édes lehet Csenge :) Nagyon okosak és kedvesek tudnak lenni! Nem hiába imádjuk őket :wink: :lol:

Tiácska sajnálom, hogy ilyen sok baj ér Tieteket :( :cry:

Kérlek szépen benneteket, ha ismertek otthon egy könyvelőt vagy könyvelő irodát aki tudna segíteni az ottani cégalapításban- egyelőre csak infókkal- írja meg nekem az elérhetőségét :oops: :)

A Lóri cége szeretne egy boltot nyitni odaát... Április 10-én megyünk Aradra kiállításra... Jó lenne informálódni... De mi nem ismerünk senkit :?
Köszönöm szépen előre is!

Puszi mindenkinek!

További szép napot!
csega

Óh, ha még nem láttátok, nézzétek meg a Napfényes Toskánát :wink:

És ajánljatok kérlek nézhető filmeket :) :shock: Romantikus hangulatom van :oops: :lol:

Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
csega

Az én unokatesóm és a másik unokatesóm felesége könyvelő szakértők, azaz az első auditor (egyedüli Maros megyében),a másik meg a Fináncnál főnök. Megkérdem őket, jó? De az első lépésben a jogi alapot szokták megtenni, tehát ügyvédett kell keresni, attól függően, hogy hova szeretnétek a cégszékhelyét, hiszen a jogi képviselet abban a városban célszerű ahola cég működni fog. A többi meg adja magát. Tudok olyan ügyvédeket itt akik ezzel foglalkoznak. (tehát mindkét ország jogi szabályait ismerik) Vannak spéci erre specializálódott ügyvédi irodák, képviseletek itt Budapesten.
erif1

Lehet olyat is,hogy ottani cég forgalmazza csak azt a terméket.Akkor nem kell cégalapítás,csak szerződések .És lehet leányvállalat vagy fiókkirendeltség,amihez tudtom szerint nem kell külön cégalapítás,hanem csak bejegyzése az itteni cégnek..stb..
gyö67

Sziasztok!

Megjöttem, itt vagyok :D

KépKép
Kép
el..né

Szia

Joli, mesélj! :D
erif1

Efinek kívánok sok boldog szülinapot! (miért nincs egy virág se?)

Lányok, nézzétek el ezt az össze-vissza írást, mert közben, ahogy olvastalak csütörtöktől, úgy írtam, aztán beszúrtam az előzőleg megírott szövegbe ezt-azt. Hát ilyen lett :)

Erika, nagy sztár a fiad! Gratula! Kérdésedre, ki melyik országba költözne, az én legreálisabb álmom Erdélyországba vezet. De egy-egy évig legalább laknék Új-Zélandon, Ausztráliában, kipróbálnám, milyen az élet Indiában és más egzotikus országban…

DGabi, gratulálok a bébiszitterhez, drukkolok, hogy beváljon. Mi böjtöltünk-vagyis húst nem ettünk nagypénteken(kérdezted még akkor :D ) Annamari Gabinak szólít?

Oti, te legalább egy-egy nap tarthatnál "böjtöt" a fogyókúrában! Vagy fogadd el Géza javaslatát! Nem fog ártani :) Írod, hogy Kristóf senkivel nem marad el szívesen. Én büszke vagyok arra a röpke órára, amit velem töltött :wink: Norbi teljesen jól van,jár suliba?

Kata, látom ti is hazamentetek, megjöttetek már? Írj!

Eri, örömmel hallom, hogy mégis készültök haza! Remélem addig meggyógyulnak a gyerekek! Ha jutott időd a Született feleségekre, megírhatnád, mi fontos történt, mert én nem tudtam megnézni. Gratula a -8 kilóhoz! Gyógyulást!

Gyö, Kriszta a betéttel :lol: És jó a pincéred is :D

Látom egymást nevelgetitek kiabálási ügyekben :D Én is nagyon ordítottam a régi életemben, most már csak mérgesen szólok, de úgyis türelmetlennek titulálnak a fiaim.

Nusi, jó a privát énekesnőtök :) Az aloe verára az a véleményem, hogy biztosan jó, viszont van legalább ezer gyógynövény még rajta kívül. Hogy volt ma a bölcsibe Lilikének?

Hajni, hogy vagytok? Túlélted a védőnőt? :lol:

Édy, akkor a lányod jólnevelt, ha idegnek előtt nem tombol :D Vannak gyerekek, akik épp akkor szoktak „szerepelni”

CsGabi, Efi aztán locsolkodott rendesen! Nálunk csak Barni volt, ő 15 tojást gyűjtött. Az édességek már nem értek el hozzám :lol: Csodás tortája volt Efinek! Aranyos mondásai vannak. A nagyobbik kislánynak a szeme teljesen az Efié :)

KépKép
Kép
el..né

Na, magamról is egy kicsit. Nagyon jól bírtam a hosszú utat hazafelé, csak Udvarhely után sokalltam be az utolsó 50 kilométeren. Szörnyű migrénem lett, alig értem haza. Még hajnalban is, amikor megébredtem fájt a fejem. Aztán reggel kilenckor teljesen kipihenten, pehelykönnyűen ébrdtem. De alig élveztem pár percet, már meg is ijedtem, hogy miért nem érzem a hasamat. Hisz hónapok óta mindig érzem, sosincs úgy, hogy valahol ne nyomna. Úgy egy óra pánikolás után elkezdett ébredezni a nagylegény és megnyugtatott az erőteljes rugásaival. Visszafelé ár elég nehezen utaztam, de vigasztaltam magam, hogy legalább érzem, hogy itt van :lol:

KépKép
Kép
el..né

Szia,Joli !

Éppen ma gondoltam Rád,láttam egy állapotos nőt a buszon,szegény állt fel /ült le,sehogy sem találta a helyét. Arra gondoltam,hátha megúszod problémák nélkül...látom/olvasom,azért a migrén csak betett neked. Jól telt? Hogy volt? Mesélj..képekkel,természetesen :lol:
És ha nem tudod ide feltenni,akkor az nlc-n is megnézhetjük :roll: :wink:
gyö67

Jajj,aludnia kéne már a Kisasszonynak,hogy reggel könnyen,és magától ébredjen,erre kiállít az előbb..kb ilyen lépésekkel:

lelövöm..

Kép :lol: :lol:
gyö67

[quote="gyö67"]J írta:gyö67ajj,aludnia kéne már a Kisasszonynak,hogy reggel könnyen,és magától ébredjen,erre kiállít az előbb..kb ilyen lépésekkel:

lelövöm..

Kép :lol: :lol:

Gyöööööö :D :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: Ez nem semmi :wink: :lol:
csega

Joli, örülök, hogy szerencsésen visszaértetek :wink: És köszönöm :)

Erika neked is köszönöm szépen előre is!

Az ottani forgalmazással az a gond, hogy már voltak próbálkozások boltosokkal, de nem jött össze, most saját bolttal próbálkoznának... A boltosok nem szertik beletenni a kevés pénzüket bútorba... Bizományba meg nem mernek adni ilyen "messziről".
csega

A nagyobbik kislánynak a szeme teljesen az Efié :)[/quote]

Joli, pedig ő (Emma) a nővérem kislánya és neki arab az apukája :wink: Azt hittük "fekete" lesz... de szeme és haja, épp mint az Efié :) Éppen csak barna...

Eszter, a szőkeség :wink: a Lóri bátyjáé... a keresztlányunk :) Ő viszont semmiben sem hasonlít... Természetben sem :oops: Ő az "anyukája" világra :lol: :wink:
csega

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gyö!!!!
én is most lőttem le a csajomat!
azt mondták ma a bölcsibe,h jó kislány volt,csak egész délelőtt lődörgött,mint egy részeges,és az ebédet félig ette meg,mert lehullott a székről és már aludt is..... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: így jár aki legénykedik éjjel! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó éjt kivánok mindenkinek! Megyek én is aludni... Túl hamar lesz reggel :cry: :cry: :cry:
csega

Nusi :) Édes lehetett és írtó fáradt a drágaságod :(
Holnap sem lesz sokkal pihentebb, ha most aludt el :cry: de biztosan volt fontosabb dolga is az alvásnál :wink:

Az én fiam még ébren van és énekel ... Apúkája rég durmol... Szóval mi is jók vagyunk :oops: :D De holnap nem kelünk korán, 9-re megyünk pszichológushoz... Ráér 8 után kelni!

Aludjatok jól és álmodjatok szépeket :wink:
csega

Jó reggelt lányok! Hoznám a kávét nektek, de lusta voltam képet keresgélni. :oops: Képzeljétek ide! :lol: Vagy tekerjetek vissza Gyö hsz-hez és ott a pincér még mindig kávét ad! :lol:

Nagyon édesek a gyerekképek. :) Nusi! A lányod egyre nagyobb... pár év múlva már kell az a puska amivel kergetitek az udvarlókat. :wink:
CsGabi! A te fiad már most szívtipró. :) De mit csinál még este 10-kor???? :o Én akkor aludtam el. :)

Joli! Örülök, hogy épségben hazaértetek. :) Lesznek képek??? Én túléltem a védőnőt. :) Annyira nem volt vészes. Csak szeretek a legrosszabra felkészülni.

Oti! Nagyon sajnálom, hogy Kristófnak gyógyszer kellett. :( De ez azért hat neki?

Erikaf! Jobban vannak már a gyerekek? Mit mondott a doki?

Jaj... már nem tudom hol áll a fejem... tuti egy csomó dolgot elfelejtek írni nektek... :( De most mennem kell... remélem be tudok még nézni ma.
cshajni

Szép jó reggelt :)

Hajni köszönöm :D :oops: Az én szívemet mindenképp széttíporta már :lol: Most az apján próbálkozik :wink:

Hogy mit csinál este 10-kor??? Mindent, csak aludni ne kelljen :lol: :P

Végigénekelte nekem az összes dalt és éneket amit ismer, aztán esti mesét "olvasott"... 11 után már el is aludhattunk :oops:

Most meg még durmol, természetesen :wink: :D

Nem szeretném elkiabálni, mert sajnos volt már ilyen- de sem otthon sem amióta visszajöttünk, nem dadogott...sőt még csak meg sem akadt a beszédben :D :D :D Reménykedem... Ilyenkor nagyon sokat beszél és én hagyom, akár késő este is!
Imádom hallgatni :D :wink:

Sajnos ébresztenem kell :? Lesz majd hadd-el-hadd :D De sajnos 9-kor jelenésünk van :?

Legyen nagyon szép napotok :wink: És írjatok sokat, legyen mit olvasnom, ha hazaérek :) Holnap-holnapután sajnos suliban vagyok és hétfőig nem bírom ki nélkületek, ha nem "tankolok" fel előre :wink: :D

Puszi mindenkinek: Gabi
csega

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?