Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kedves Többiek!

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok és aki érintett az ügyben, az jól szidja meg a Sándor-párját ezért a rossz időért!

Lányoknak sok locsolót, fiúknak jó locsolást kívánok!

Éva

KépKépKép
agmano

Én is kellemes húsvétot kivánok!!

Agmanó az enyém Sándor...akkor majd kap ha hazajön :D :D :D

Ja a csodatrutymókban én is kezdem elveszíteni a hitem...pedig én aztán naivka,mindennek bedőltem :oops:

Úgyhogy ovi első évét ki kell bírni..
Vendég

Hali.

Gyöngyi.szerintem mindenkinek sikerült :) :) .úgyhogy igen.de sajna még messzemenően nincs vége.a legközelebbi (remélem) majd csak jövő januárban lesz.a leg.leg záróvízsga meg kb 1,5év múlva :evil:

Bárány.sokan vagyunk itt Sándorfeleségek :lol: :lol: -dehogy milyen rossz időt hoztak :evil: :evil: :evil:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Boldog nyuszit mindenkinek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Kellemes Nyuszikát így elmaradva. :)

Remélem sok locsolótok volt. :)

Tegnap este jöttünk haza máriára,jelentem kész lett a szoba,most 7végén visszük innen el a szekrényeket meg mindent.

Hát csajok rajtunk is végig ment a hányás-hasmenés vírus. Haza mentünk 2 hete csütörtökön,hogy a szobát meg mindent rendezzünk,na éjszakát végig hányta Beni. Másnap doki kijött szuri stb. Szombat du. rajtam jött ki,utánna mama, Domi,dédi és végül apa. Szóval mindenkin végig ment. De mi Domival ketten mentünk ki belőle a leghamarabb.Mégis van valami ebben az anyatej dologban. Utánna meg a családot ápolgattam,meg sikáltam-fertőtlenítettem ezerrel. Féltem,hogy elmegy a tejem,annyi vízveszteség miatt,de nem vissza dolgozta Domi,most meg a mániája,hogy cicin akarna aludni.Ha kiveszem a szájából sír és nem hajlandó vissza aludni. :shock: Sír és azt mondogatja,hogy mammamm :lol: olyan édes. Tuti,hogy a cicire érti,mert ha visszakapja boldog és semmi baj,ha kiveszem újra kezdi. Amúgy más kaját nem nagyon bír a pocia,most gondolom ettől a betegségtől,úgyhogy annyit cicizik megint .

Láttam termeltetek bőven,megpróbálom elolvasni. :) Bár pakolnom és sikálnom is kellene,DE nincs kedvem :?
varga tünde

Na szóval végig futottam. :)

Csokinyufff: te is olyan cipőben jársz cici terén mint én. Neked bevált az oda rakott rucid vagy magad mellé vétel? Én próbáltam egy darabig elalszik,de megzavarja valami felébred és újra kell a cici a szájba. :shock: Igaz Domi van,hogy elalszik 5 órát is egyhuzamban éjjel. :) Csak nappal nem nagyon hajlnadó 2nél többet.

Alkohol:mi néha megiszunk közössen egy-egy üveg bort,amiből nekem egy fél pohárka az adagom. :) Jót alszom tőle. :)

Vizsgát nem irigyelem,meg a füles dolgot sem.
varga tünde

Tünde probáltam :oops: nem sok eredménnyel :oops:

Megvagyunk Maja beteg szerencsére nem rota virus hanem csak egy sima megfázás kezd átmenni rajta de a cicizés dugult orral .. hát.. :roll:
Vendég

Tündi

Jó,hogy jöttél.

Ez a fránya vírus hát mindenhol tombol?! Nálunk ma az újság is írt róla,hogy ha nem lett volna most tavaszi szünet,akkor jó nagy járvány kerekedhetett volna....
nem bánnám ha minket elkerülne...

De édes lehet Domi,ahogy mammamozik :D

Nyuff.adsz Majának valamit a náthira? Baby Luuf nem segítene,hogy jobban kapjon levegőt?+ persze orcsepp...

Kory...olyan rég jelentkeztél. :( hogy vagytok?

hogy telt csajszik a húsvét? Én nem úsztam meg hidegvíz nélkül - :evil: -ráadásul 2*,

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi mind a kettőt Kapja.
Tegnap voltunk doknál csak tele volt a rendelő rota virsos gyerekekkel ugyhogy csak gyorsan megvizsgálta is szaladtunk is haza fürdeni...
Szerencsére ugy néz ki nem szedte össze :wink: siettünk

Lassan jobb
Viszont 7 kor fekszik és ötkor kel közben egyszer kétszer ébered :shock: :shock: :shock:

Reméle ha meggyogyul akkor is igymarad :roll: :roll: :roll:

Az éjféltől ötig cicin csüngés után ez nagy eredmény... bárcsak igy maradna
:roll:

A hidegvizet én megusztam szerencsére :roll:
Viszont kedves apuka meg a lányát se jött el meglocsolni és a nyuszi se tojt neki semmit tőle... :evil: mérges vok. miért??????? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!
Utólag,remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!
Nem voltam péntektől gépközelben.
Az oka?
Drága jó férjecském a kapcsolatunk 10.évfordulója kapcsán
meglepett egy hosszú hétvégével.
Hát nem édi?
Lebeszélte először a mamákkal a gyerek vigyázást,majd befizetett.
Nekem csak meglepődni kellett :lol:
kETTŐSÉGGEL FOGADTAM,MERT UGYE A GYEREKEK MIATT.
Egy másik házaspár is befizetett,akik nagyon jó barátaink.
Ez egy ilyen körutazás volt,buszos.
Zakopane-ban volt a szállás,ahol fél méteres hó volt.
Voltunk Krakko-ban,Auschwitz-ben.
Na,az itteni koncentrációs táborra még élek emlékezni fogok!
Gyerekekkel minden rendben volt,anyum itt nálunk a kicsire vigyázott,
a nagyra meg anyósom náluk.
Hiányoztak nagyon.
Amúgy rohadt hideg volt.
Veletek mizu?
Gyöngyi?
Bárány?
Többiek?

Kép

Kép
kory

Azta... Kory.

akkor így már igazolt a távolléted :lol: :lol: :lol:
De aranyos férjed van.tényleg....Na,az enyém,hogy ilyet csináljon várnom kell..még pár ...életet :roll: -Már ott elbukna a dolog,hogy meg sem tudná szervezni :lol: :lol: :lol: :lol:

Bizti nagyon jó volt minden.képek nem készültek véletlenül?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Szombat egyik szülők, vasárnap másik, húsvéthétfőn pedig végig kellett locsolni a kis 3-5 éves lánybarátokat. Pihenés nuku, amúgy nagyon fázom :cry:
Tegnap, ma doliztam, de elkezdek lassan tanulni, mert közeleg április 4-e.
Megyek, mert keresek vmit a neten + menni kell a fiúkért.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Éva legalább a szülőkhöz ti mentetek,vagy neked kellett készülni?
Andi!
Milyen fotókra gondolsz?
A munkatáborról inkább nem tennék fel...
Egyszer ezt mindenkinek édemes lenne megnézni.
Megdöbbentő 20tonna haj,rengeteg fél teremnyi cipő,és
a szinte fele, kis gyermekcipő.
Megrázó fotók,egy nő aki 75kg-mal ment be,és 25!!kg volt mikor
megélte a felszabadítást,de csak pár napot élt.
Szörnyűségek...
Ilyenkor tudja értékelni az ember amiben él.
Bárány!
Hallod te nagyon olvasol vagy nagyon elvagy tünve!!!
Remélem kicsit hallgattál ránk és többet mész ki,olvasol,vásárolgatsz..
Éva!
Megtudnád nézni,hogy máj.-ban mikor adják a darabot a színházban?
Áprillisban nincs véletlenül több időpont?
Gyöngyi!
Te is nagyon elvagy veszve...
Légyszi olyan sokat írj,mint anno.
Kérdeznék...
Sms-ezek egy csajjal évek óta,mert neki ennyi kg még a kisfia,mint Kingám.
Mondta,hogy nekik lehet rátaláltak a bajra,mert candidát találtak
a székletében,és ezzel indokolják.
6hóig diétáztatják keményen,meg gyógyit is kap.
Kérdésem az lenne,hogy ez egy spec.széklet vizsgálat vagy sima?
Másik,hogy én a DM-ben láttam már olyat,hogy Candida teszt.
Nem tudom,hogy hogy működik,meg gyereknek lehet-e szerinted?????
Kingának mikor a gasztron voltunk visszamenőleg 3napi székletét vizsgálták,tenyésztették stb,ekkor 6hós volt,negatív lett.
A kisfiú is mindig rossz evő volt,de azért nem hiszem,hogy mindig Candidás volt.

Kép

Kép
kory

Helló!

Locsolkodást én sem úsztam meg :shock: :? De sebaj. :)

A nagyfiam elment apával körbelocsolták a rokoncsajokat,mamókat, élvezte nagyon. :)

Ez a vírus alattomos nagyon. Nővérem szombaton volt nálunk és csütörtökön jött ki rajta.

Remélem a vizsgáitok sikerült. :)

Kory: irigy-irigy vagyok. :) :oops: :)

Kép Beni :)

Kép Domi :)
varga tünde

Sziasztok!!!

Kory!!!

Ez gyönyörű meglepetés volt!!!!! :lol: :lol: :lol: A gyerekek gondolom jól elvoltak!! Te pedig feltöltődhettél - ebből lehet gazdálkodni pár évig :lol: :lol: Írigyellek, bár ha nekem kellene ilyet szervezni valszeg elhalasztanám a gyerekekre hivatkozva, pedig ők nagyobbak!! :wink: És tuti élveznének pár szülők nélküli napot!! :lol: :lol:

Candida??!! Nem tudom, szerintem az emberek fele elcandidásodott (normálisan is bennünk van). Volt egy barátnőm, ő 42 kg volt 2 gyerek után és zabált. Neki is ezt mondták, betartotta a diétát (ami szerintem nagyon kemény) és nem változott semmi. Nem tudom milyen vizsgálat ez, de szerintem ha Kingának gasztrón csináltak széklet vizsgálatot, ott tuti megcsinálták. A DM-es teszt az nem hüvely gombára tesztel??? Lehet hülyeséget kérdeztem, mert nem ismerem. Nem tudom bevállalnék-e egy ilyen diétát kisgyereknél?? :roll: :roll:

A húsvét nálunk nagyon jól sikerült!!!! :lol: :lol: :lol:
Hárman jelentkeztek be locsolni, fejenkét két-két fiúval.
Sára csak azt nem értette, hogy okés hogy jönnek a barátai, de mikor jönnek a locsolók??!! :lol: :lol:
Rakok fel képeket:

Kép Kép Kép Kép

ágyöngyi

Sziasztok!
Jók a képek! :D
Tegnap dokinál voltam...ZÁRT méhszáj!!
Baba 1,5 kiló..Minden más paramétere rendben!Ha addig be nem rohanok valamiért,csak egy hónap múlva kell mennem!
Vendég

Bárány!
Nagyon érik az a fenékbe rugás..

Örülök a jó híreknek!
Mi eddig is mondtuk

Kép

Kép
kory

De mindenki azt mondta,hogy be már nem záródik...és két doki is látott a könyvembe is be van írva 3000 méhszáj..
Akkor,mitől záródott be???? :shock: :shock:
Vendég

Jók a képek, majd később reagálok, bocsi!

Kory!

Minden hónapban csak 2* játszák, ápr 19,24.
Májusi stúdió színházi programot még nem tették fel, próbáld meg telefonon, vagy iratkozz fel hírlevélre!

Itt a műsor oldal:
http://www.madachszinhaz.hu/Program/Program_h.php

Éva

KépKépKép
agmano

Évi!
Hálásan köszi,ápr.időpontok azok nem jók,házassági évf.megyünk,
meg a hétköznap végett.
Majd a májust próbálom!
Gyere bővebben is.
Gyöngyi!
Nagyon jó,hogy ragtál fel képet.
Annyira aranyosak a csajok.
Marietta olyan kis szerény,visszahúzódó illemtudó kislánynak néz ki.
Candidára visszatérve,nem tudom,hogy a DM-es az tényleg csak hüvely candidára vonatkozhat-e,de lehet,hogy tényleg igazad van.
Jó,hogy írtad a barátnőd esetét,legalább egy példaként van előttem.
Már én is egyből beleéltem magam hátha tényleg Kingámnál is ez lehet.
De ez a diéta tényleg brutál és iszonyú hosszú.
Gyereknél meg pláne.
Se élesztős,se sütőporos,se cukros ételt nem ehet.
Maradt a zöldség és a gyümi egy egyébként is 11kg-os gyereknél.
És amin kiakadtam,hogy 6hóig kötelező csinálni!
Gondold már el!

Kép

Kép
kory

Sziasztok

Tündi,Gyöngyi.
Nagyon jók a képek.
Nagyon magas Marietta -legalábbis a lovagok mellett tuti az :wink:

Kory.a neten nem kerestél még rá a Candida-tesztre?hátha több derülne ki.
Szerintem is iszonyú az a diéta.

Bárány.na ez a tuti hír!!!picit nyugodtabb vagy akkor?
A végén még túlhordod a srácot :lol: :lol:

Nyuff.Maja hogy van?javult valamicskét?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Candida: kicsit az Atkins féle szénhidrátmentes diétára hasonlít, az idegrendszer fejlődésére nincs jó hatással, Gyöngyi?
Sanyi unokatesójának látási problémái voltak miatta, kiéheztette a gombát, jól lefogyott és akkor jó volt, de újra előjött neki. Nem tudom elképzelni, hogy egy 3 éves rossz evő gyereken ezt kellene csinálni!
Egy barátunk 2 kisfia szintén kis súlyú, 14,5 kiló a 4 éves, de jól néz ki, kicsit finnyás. A 3 éves mindent megeszik, de úgy néz ki, mint aki Mautthausenből szökött és 13 kiló. Kivizsgálták a kisfiút, mert 1,5 éves korától nem hízott (elkezdett futkosni és lemozogta) és kb 2 évesen lett 10 kiló. Minden negatív lett, persze ők is már 3-szor elkapták a hányós vírust is.
Apukájuk alig 50 kiló, szerintem ezek alkati adottságok, ha pszihésen és mozgásban jól fejlődik a gyerek, akkor nem kell aggódni. A legjobb megoldás kivenni a mérlegből az elemet, vagy elvinni nagyszülőkhöz. Nekünk 1 éve elromlott a mérlegünk, így nem aggódok, és csak tippelem a gyerek súlyát, mikor gyógyszer miatt kérdezik. Évente 2-szer mérem, elég is. Nem idegesítem magam ilyeneken, jól vannak, Martin nagyon vékony, de ez van. Én is.
Marietta és Sára közt több, mint 1 fej magasságkölönbség van? Nálunk már kezd 1 fej alá menni a különbség, pedig mindig 24 cm volt (ahány hónap).
Tündi édesek a fiúk! És még terjesztitek a vírust?! Ciki! Hogy telt a húsvét az új helyen?
Bárány, nem lehet, hogy múltkor valamit elnézett a doki? Visszazáródó méhszáj, na ilyet még nem hallottam! De nagyon örülök neki, ééééésss telnek a hetek! Harmadik harmadban vagy!

Maja jól van?

Megjött a párom! Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Hali!!

ÉVA!
Egyetérterk -kidobni az elemeket!! :lol: :lol: :lol: Szerintem felér a kínzással egy ilyen diéta felnőttnél is, nemhogy gyereknél :roll: :roll:

Most nincs nagyon időm, de a legfontosabb, ami miatt jöttem!!!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

ágyöngyi

Boldog szülinapot Andinak!!!!!!!!!!!!!!!44

Kép

Kép
kory

KÖSZÖNÖM SZÉPEN.ARANYOSAK VAGYTOK!!!PUSSZ

KépKép
KépKép
cleo27

Happy birthday :D Cleo
Vendég

Andi,

kellemes öregedést! Használd ki még huszonévesnek mondhatod magad, persze ez már egy kicsit túlzás :lol: He-he-he!
Anyós 25-ei, sóginő 29-ei. Volt 2 József, 1 Sándor, kész anyagi csőd és még itt van az április, após név és szülinap.
Megyek tanulni, bár úgy képzeltem, hogy majd kidöglök a napsütésre, de ez asszem most nem fog összejönni.

Éva

KépKépKép
agmano

Férjem Sanyi ma meg szülinapja van (31)
Vendég

Boldog szülinapot Sanyidnak! Akkor nálatok is egymást érik az ünnepek főleg, ha már öten lesztek!
Ki a fiatalabb, ki az öregebb pasikra bukik.... :wink:

Éva

KépKépKép
agmano

Mi ez a pangás? Jó idő van?

Martin kap antibiotikumot, mert már nem átlátszó a fülváladéka, Norbinak tele van a bal füle savóval, a jobb sem 100-as úgy, hogy folyamatosan orrcseppezzünk (szinte már fél éve csak 2 hét szünet volt), kilátásba van helyezve a tubus. Kaptunk 2 hét haladékot. Ahogy közösségben van, mindjár feltelik a füle. Ha most nem lesz 20 fok és nem jön meg a tavasz, akkor itt gondok lesznek. Arról nem is beszélve, hogy ápr. 7-től már napi 8 órában dolgozom, táppénz nem nagyon jönne jól, vége a lazaságnak.
Kicsit letörtem, mint a bili füle.
Amúgy a fiúk ma mint az állatok. Amióta kihoztam őket az oviból, azóta veszekednek, üvöltenek, nyávognak. Nálatok is?
Megyek is fürdetni.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Köszönöm a köszöntéseket

Sziasztok

Bárány.Sanyidnak is utólag boldog szülinapot!!

Rólunk:
A kardiológushoz kb 11:40-re értünk (12-re volt időpont)
és már 12:15-kor benn is voltunk.apa is jött velünk,de azt mondták elég leszek én i
Szerencsére MINDENBEN kellemesen csalódtam
A lényeg,hogy semmi baja,minden oké.nem is kell többet menni.
DE A DOKINŐ IS NAGYON ARANYOS VOLT egy csomót beszélgetett,kérdezgetett,Sziszivel dumcsizott...dícsérte stb.stb.-ugye ettől azért féltem,mert sok embertől azt hallottam,hogy elég morci a gyerekekkel....úgyhogy egy szavam sem lehet.
Szal...megnyugodtam...de jó,hogy túlvagyunk rajta

Évi.ez nem jó hír :(
pedig sokat gondolok rátok,hogy ugye nálatok vége van-e a füles dolgoknak
:wink:
Tényleg remélem,hogy hamar rendbejönnek a fiúk.mikor viszed őket vissza?
És amúgy mit mondanak,hogy mi okozza? Sziszinek legutóbb azt mondta,hogy ha egy picit hurutos lesz--akkor rögtön elzáródik a fülkürt,gyülemlik a váladék...és kialakul a gyulladás,mert ugye nincs szellőzés....
Most ráálltam arra,hogy egyáltalán nem szívom az orrát-egyszer sem-úgyhogy napont többször fújunk orrot-és nagyon ügyi már!!!

Hamarosan én is viszem allergia+hallásvízsgálatra...csak vártam,hogy a kardion túljussunk.

Mellesleg...fáj a fogam...

Csajok,,,gyerünk írni (ha van időtök)

Nekem lassan megint bevallási időszak
:evil: :evil: :evil:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Na,ma én is megjártam a kórházat.
Kezdem az elején!
Húsvétkor,miért is máskor hüvelyfertőzéses tüneteket éreztem.
Bár lekopogom talán életemben 2szer ha volt ilyen.
Kiszenvedtem a kirándulást,hazajövetelünk másnapján,kiváltottam a
patikában az oly sokat reklámozott Canesten Combit.
Ugye 3kúp+kenőcs, 3nap kell alkalmazni.
Éreztem,hogy nem sokat ér,de mondom akkor majd hétfőn doki.
Ma reggel olyan alhasi fájdalom ért el,mint mikor Kingámmal vajjúdtam.
Négykézláb mentem a telefonomért elhívni dédit a gyerekekhez.
Férjem Hatvanba dolgozik,magam képtelen lettem volna bemenni,így anyósomat hívtam.
Kiegyenesedni képtelen voltam.
Megvizsgált a dokim és képzeljétek el,belém voltak égve,gyulladva a kúpok,vagyis ezek nem kúpok hanem hüvely tabletták,állaguk is tabletta,nem síkos.
A tegnap 2órait(mikor ebéd után aludtak a kölykök akkor alkalmaztam)szinte egészban a többit trutyisan kaparta ki belőlem.
Keddtől voltak bennem.
Már a lázam is emelkedett volna ha nem kapkodom be a Fortét.
Még a mensim se jött meg.
Halálra rémültem,mert erre nem ,inkább a császár utáni havonta jelentkező nagy vérzéshez kötöttem.
Azt mondta a doki,ha csak olyan érzetem van,hogy baj lehet akkor Aloe First fújjak,ha meg baj van akkor doki.
Szegény gyerekekhez képtelen voltam bemenni,bár Kingám levetkőzött a hálózsákból,odajött csak nem akartam megijeszteni.
Már jól vagyok

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Képek szépek!
Köszia kérdést!
Jobban van :wink: egy két nap és teljesen átmegy rajta. Éppen elég volt. Mostmár kap calamennyire az orrán is levegőt...
De szerintem a porszivot egy életre megutálta :roll:

Bárány zárt!
Ez naon jó hir!

Andi!
Még jó hogy most voltam fogdokinál :wink:
Megusztama fogfájást!
És csak egy lyukas fogam lett 5 év alatt...
Persze ez nem azt jelenti h azóta nem voltam hanem most találtak is valamit...
Dehát egy terhesség egy fog vag nem igy van?
Vendég

kory :shock: :shock: :shock:
Canesten combit én is vettem már egyszer szerencsére nekem nem lett bajom tőle...
De ez naon durva!
De mitől?
Vendég

KORY.

Szegénykém :(
Én még nem hallottam ilyet,de tuti nem fogok venni ...igaz eddig sem vettem ...
De örülök,hogy jobban vagy.Még jó,hogy bementél a dokihoz..
Egyáltalán a doki mit szólt hozzá?látott már ilyet egyáltalán?

Tök jó,hogy Maja is jobban van :) Pedig még megtanul orrot fújni,addig lesz párszor -orrporszívózás.

Jó éjt

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jaj Kori,remélem már elmúlt!!!Miért van ez???
Vendég

Hát fogalalmam sincs!
Hiába,hogy tabletta nem kúp,de azért a testhőjétől csak kellett volna alakulnia.
Meg inkább az,hogy semmerre se ment,meg nem használta a szervezet.
Doki nem mondott semmit,csak lesett nagyot,hogy ott vannak,ráadásul napjában többször zuhanyoztam.
Viszont még most sem jött meg 26.-án kellett volna.
Akkor csak van valami fertőzés vagy gyulladás?
Járt már valaki így,hogy ilyesmi miatt késett?
Már megesz az idegen soha nem jártam nőgyógyihoz,csak a terhesség kapcsán,mióta meg Olivérke megszületett állandóan van v.mi aktuális nyavalyám.
Képzeljétek hétfőn vagy kedden családlátogatás az oviból,két óvónő is jön.
Bárány!
Gyerekeid most,hogy esznek hány kg-ok?
Na már megint a témám.
A kicsi az zabás lehet!
Mikor keresztanyám az első fiát várta rengeteget dolgozott(220m2-es építkezés,akkor 2.90kg lett a baba.
Másodikkal szinte kórházlakó volt.A 2.gyerkőc 4.2kg lett.
Hiába a pihent babák mindig nagyok

Kép

Kép
kory

SziasztokŰ!
Kory..én már hál istennek nem foglalkozok az evéssel csak akkor ha már kirívóan koplalnak!!
Most például szilveszter megint behúzta a kéziféket,de már sokadszor,tehát mondhatom kezdem megszokni.
Ilyenkor egy fél zsömle és kb 2 túrórudi a napi adag :oops:
Inni meg annyit amennyit beleterrorizálok!!!
Magától nem kér inni SOHA.
Szindi 35 körül van zörögnek a csontjai!!
Gyöngy meg tudná mondani,hogy az ő korában ez milyen súly...lassan felnőtt magassághoz és 38,5-ös lábhoz!!!

Remélem hamar elmúlik ez a fránya fertőzésed,nekem már volt,és én sem tudtam,honnan szedtem össze!Szindi után!!
Kellemetlen de én csak terhesen retegek az ilyenektől igazán!!

És tényleg igaz,hogy aki sokat pihen terhesen annak nagy lesz a baba...én is ismerek valakit aki végigmelózta a 9 hónapot,az utolsó pillanatig és 2300gr lett a baba
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki meggyógyul már! Minket is elkapott a heptika. Miért is ne pont költözéskor :? .
Nekem nagyon fájt éjszaka a torkom,most meg olyan érdekesen érzem magam. Fáj a fejem,meg torkom is trutyis. :( Benci meg lázas és éjszaka arra ébredt,hogy fáj a bal füle :( még sosem volt vele gondunk. Kijött a doki kapott antibigyót,meg cseppeket,remélem jobban lesz estére. Nem szeretném,hogy Domi is elkapja.
Fiúk meg mindjárt hozzák az ágyakat és a szekrényeket.

Kory nem semmi :shock: nem is hallottam még ilyet.
varga tünde

Sziasztok.

Kory.Szerintem amiatt,hogy késik ne izgulj,még csak 5hója szültél+most gyulladásod van.ettől mind lehet.Vissza kell menni?

Kinga milyen magas? Ő iszik tejet v. kakaót? Csak azért kérdem,mert Sziszinek mi tehéntejet hordunk és imádja+a "kondinak" is használ :wink: -igaz,annál meg még jobb a kecsketej :roll:

Bárány.unokahúgom -igaz ő már 19éves,de kb.48kg -és kb 172 magas,neki is zörögnek a csontjai és zabál-szegényt teljesen kivízsgáltatták és minden oké vele.

Tündi.jobbulást nektek.
Azért melegítsd a fülét.
Sajna mi is így voltunk Zsoltival.4éves kora előtt soha nem fájt a füle...de azóta minden évben visszatér :? Az antibigyó majd szépen helyrehozza.Majd írj este is,hogy hogy vagytok

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi Cleo.
Nem fájlalja annyira sőt nem is,mint éjszaka. A lázcsillapító,leviszi egy ideig a lázát,de pár óra múlva újra felmegy. :( Ez kész bűntetés neki,feküdni áhhh szenvedünk nagyon. Nektek mennyi ideig szokott tartani,meg a láz is meddig megy? Hány napot?

Én is megmértem a hőmet és 37fok. Remélem nem megy feljebb. :shock: Rubofent lehet szednem szoptatás alatt,az láz meg fájdalomcsillapító az van itthon. Szerintetek?
varga tünde

Tündi.

A 37még teljesen normális.Elvileg ugye 38alatt nem is kéne csillapítani nekünk felnőtteknek sem.de ahogy érzed,ha nagyon fáj a torkod v.lázas lennél a Rubophent szedheted.

Beninek végülis füle miatt írta az antibigyót? vagy a torka is piros volt?
Elvileg ha a füle a gáz,akkor a láz nem szokott sokáig tartani (nekünk)-sőt inkább amikor kezdődik,akkor lázasak utána már nem...
Pedig a lázcsillapítónak is min 4órát hatnia kell (persze ha nem 39felett van jóval a láza).váltogasd.mit adsz amúgy neki?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Csak nurofenem van itthon ami folyós,meg kúp (germicid).
Hát 3-4óránként felmegy a láza 39 fölé. Eddig csak nurot kapott,mert a kúpot nem engedi felrakni. Pedig muszály lesz neki,mert éjjelre nem tudom mit adok neki. :shock: Nem értem,hogy már 2szer kapott antit,de még magas a láza. Ez így lehet? Engem zavar ez a láz dolog,még nem volt ennyire durva. A torka enyhén piros,nem látom olyan vészesnek. De ez a láz. :( :shock:

Nekem nem ment feljebb,csak a fejem nem okés,remélem holnapra rendbe jövök,mert a ház telis tele ruhászsákokkal stb. :shock:
varga tünde

Sziasztok!

Kory, ez borzasztó, jobbulást!

Tündi, ha jól van Beni, akkor nem kell feküdni láznál csak ne vidd ki a szabadba, mert hirtelen felugorhat akkor. Csillapítás: legegyszerűbb, ha tényleg váltva kapja a csillapítókat szirup és kúp, mást nem tudsz csinálni. Este azt add, ami jobban használ. Nekünk Cataflam cseppet szoktak adni fülfájáskor, az elég erős. Ha vírus miatt magas a láza, akkor nem tehetsz semmit. Este kicsit langyosabb fürdő és fontos, hogy a fejét is vizezd be, mert ott a hőközpont. jobbulás Neked is!

Bárány, a szüleim járnak vmi természetgyógyászhoz Pestre. Apám vérnyomása 1 alkalom után lement 20-szal, elhagyta a negyed gyógyszerét és a cukra is csökken. Hál' Isten.
Anyámat a csontkovács tudományával rakta helyre az ürge. Szellem és rontáslevétel is van és lehet, hogy a parádtól meg tud szabadítani. Ez is egyfajta szellem lehet benned - szerintem. Én ebben nem hiszek, de a tények mást bizonyítanak. Na ezt jól elmagyaráztam. És 6000 Ft egy alkalom.

Éva

KépKépKép
agmano

Tündi.

Tudom,hogy rossz ha lázas,de az a tény,hogy lázas még önmagában nem rossz-védekezik az immunrendszer,öli a bacit,virit...
Szerintem a germicid neki már nem sokat ér...gyengusz.a nurot ha az életkornak megfelelő adagot adod,akkor elvileg bírni kéne 4órát.de 39feletti láznál,már a lényeg,hogy 38alatt legyen tartva a hő (nem is kell várni,hogy 36-ra lehúzza).
Ha valamilyen tabid van otthon,ami nem ibuprofen (Nurofenben ez van) tartalmú,akkor azt adhatod neki 4óra múlva.pl Rubophen (1/3 vagy 1/2szem).persze ha valahogy be tudod neki adni :roll:

Mi már Sziszinél is a Suppositorium ....izé kúpot használjuk (na kell)-ez jóval erősebb a germicidnél

tényleg,Gyöngyi.az Algopyrin adásáról gyereknek mi a véleményed?
Nekünk egyik doki azt mondja adható,már a pl a Zsoltinak,a másik meg azt mondja,hogy súlyos mell.hatása lehet gyereknél... :roll:

Amit Évi is ír...borogatás stb még -Tündi az jó.és tényleg ...vírus is okozhatja -azoknál pedig pár napig is eltarthat a magas láz.

Évi.Ti hogy vagytok?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Haho.

Kis betegek hogy vagytok?

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi csajok a tippet. :)

Este 10után már nem volt láza csak hőemelkedése. Ma már remélem nem is lesz.Eddig még oké,be nem áll a szája reggel 6 óta. Reggelizet is 4 szelet pizzát. :shock: Mi meg kivagyunk purcanva. Nekem hajnalban becsípődött a jobb mellkasom valami. :shock: olyan szar.

Az egyik ismerősöm orvosa mondta,hogy adható nekik fél algopirin,ha nagyon muszály. Az enyém nem mondta.
Rubopen is elviekben 6 éves kortól adható.
varga tünde

Tündi.örülök,hogy alakul a nagyfiú.

Én is rá szoktam kérdezni orvostól és a gyógyszertárban is,hogy milyen tablettát kaphat.(Amúgy már én is több mint egy éve adok neki lázcsillapításra tablettát szirup helyett)
A nurofen és rubophen tabiból is 1/2 az adag kb 6évesnek.én Sziszinek is adok már-neki kb 1/3-ot szoktam,vagy ha félbetöröm,akkor a kisebbik darabot.

Te pihizz akkor,rosszul mozdultál,hogy becsípődött?

Többiek:hogy telik a hétvége?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!

Mi van itt csajok?????? Itt a szép idő és betegeskedtek?? Nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry:

KORY!!

Nem semmi történet!!! Akkor ki sem fogom próbálni!!!! Pedig nekem elég gyakran vannak (már inkább csak voltak) ilyen jellegű gondjaim!!!
Nekem azt mondta a doki, hogy hajlamos vagyok rá és nyirokerek útján fertőzödik be a hüvely a végbél felől. És erre a legalaposabb odafigyelés sem segítség!! De szerencsére nekem ezen a szülés nagyon jó írányban változtatott!!!

Szerintem is csúszhat a menszeszed az izgalom és a fertőzés miatt - tapasztalatból mondom!! :roll: :roll:

TÜNDE!

Jobbulást nektek is!! A fül az szemét dolog!!
Marittának csak akkor szokott fájni a füle, ha nagyon taknyos és jön valami légnyomásváltozás. De erre nagyon jó a Cataflam, mert gyulladáscsökkentő hatása is van -próbáld meg felíratni!

Lázcsillapítás!! Én a csajoknak a Nurofent szoktam használni - de magas láznál szart sem ér!! Sokkal jobb a Cataflam cseppek . De vírusos láznál nagyon nehezen viszi le a lázukat és nem is sokáig , kb 2 órára. (hallottam másoktól, hogy akár 8 óráig is hat náluk a Cataflam) Nálunk leginkább a hűtővborogatás a hatásos . Éjszakára kúpot kapnak (Supp. Aminafenazonii) Recept nélkül kapható és gyorsan hat, mert 5 perc alatt szívódik fel a végbélből (előnye az is, hogy kikerüli a májat ezáltal azt nem károsítja) ÉS akkor ha nagyon gáz az éjszaka, akkor még Nurofen és az már segít. DE ha 39 körüli, vagy feletti a láz, az akkor vírusos fertőzésre utal és akkor nem is próbálkozom láztalanná tenni őket, mert képtelenség 3 napig - elég, ha lejebb megy 38, 5-re.
Januárba apával együtt voltak infliuenzásak és 3 napig volt lázuk: naponta 2X volt priznic!!

Bárány!!

Azannyát!!! Zárt méhszáj??!!! Nem gondoltam volna. Abban biztos voltam, hogy nem nyilik tovább, de ilyenről még nem hallottam :lol: :lol: :lol: :lol: Tökre örülök- és itt a szép idő, lehet kimenni. Azért vigyázz!!! Fokozatosan terheld magad, mert sokat voltál ágyban!!!

Andi!!

Algopiryn? Mivel megoszlanak róla az orvosi vélemények én nem adok a gyerekeknek, van más. És nekünk eddig még bejöttek amiket használok. De egyetértek veled, hiszen nincs olyan csodaszer, ami leviszi a lázat virusos fertőzés esetén! Nem is kell, mert jó a láz, öli a bacikat- kell is hanyni, hogy a szervezet dolgozzon ellene és ne feltétlenül a gyógyszer.

Éva!!

Akkor nektek is jobbulást!!
8 órában - jézusom!!! Szegény nem irigyellek, nekem ez a 4 óra is sok!!! :roll: :roll: , Bár szeptembertől nekem is jön a 8 óra - jaj, jaj

ágyöngyi

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?